galaxian1 19.10.13, 13:20 Kolejny serial "historyczny" typu Tudory czy Borgiasy. Ktoś macando robi ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegucha Re: Reign 19.10.13, 13:43 Ogladalam, choc dwoch wymienionych seriali nie widzialam, wiec porownania nie mam. Jakie wrazenia? Mieszane. niby serial dla nastolatek, bo przyszla krolowa i jej kolezanki zachowuja sie jak nastolatki. Ale z drugiej strony momenty byly i krew tez sie leje. Na pewno mniej bajkowe niz Merlin. No i nieco juz pomarszczona Ania z Zielonego Wzgorza Odpowiedz Link
thorgalla Re: Reign 19.10.13, 13:54 Miałam w planach zabrać się za ten serial,zobaczymy. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Reign 19.10.13, 18:49 Myślałem że to na poważnie, a nie wersja nastolatkowa Tudors i Borgias są jak najbardziej na poważnie. Ale może zerknę na jeden, czy dwa odcinki, bo lubię klimaty historyczne. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Reign 21.10.13, 17:07 Sympatyczny seriali jak młodych panienek z prawdziwą historią niewiele mający wspólnego. I te stroje młodych dwórek,zupełnie nie z tej epoki. Nie dla mnie Odpowiedz Link
piegucha Re: Reign 25.10.13, 05:01 Drugi odcinek juz bardziej mi sie podobal, mniej nastolatkowy i atmosfera sie zageszcza. Poza tym lubie kostiumowe produkcje. Ogladam dalej! Odpowiedz Link