15.07.14, 22:24
Fajne, mnie się podobało, lubię takie tajemnicze klimaty, a jeszcze z warstwą psychologiczną to już w ogóle smile
Trochę przypomina jakby hybrydę skasowanego kilka lat temu serialu Defying Gravity w połączeniu z filmem A.I. smile
Czekam na drugi odcinek i liczę, że te wszystkie tajemnice nie okażą się jakimiś głupotami (co niestety zazwyczaj w serialach się zdarza).
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Extant 15.07.14, 23:34
      No tez sie spodobalo smile.
    • aniuta75 Re: Extant 16.07.14, 09:03
      Niepewnie podchodziłam do tego serialu ale podobało mi sie bardzo!!!
      • sil.wen Re: Extant 16.07.14, 23:02
        No całkiem całkiem. Trzeba będzie pooglądać.
        Bardzo mi się kojarzy cały czas z "Żoną Astronauty", tylko obsada o parę oczek niżejsmile, bo tam był Johnny Depp i Charlize Theron...
        • sil.wen 2 17.07.14, 22:27
          No i jeszcze widzę, że scenarzyści Solaris oglądali...
          Ciekawe, co sie urodzi.
          • sil.wen 9-10 30.08.14, 22:53
            Nie wiem, czy ktoś wytrwał, ale pojawia się Rigsby!
            • aniuta75 Re: 9-10 30.08.14, 23:56
              Ależ oczywiście, że wytrwałam big_grin.
              Ale te odcinki jeszcze przede mną smile.
              • lenkaaa Re: 9-10 31.08.14, 19:47
                tez ogladam, chos serial mnie nie zachwycil - ot tak z nudow lukam...
                • galaxian1 Re: 9-10 22.09.14, 10:47
                  Z odcinka na odcinek coraz gorsze, durniejsze i nudniejsze.
                  Ledwo oglądam na siłę, bo mi zostały 3 odcinki i ciekaw jestem czy w końcu pokażą to "bejbi" big_grin
                  • lenkaaa Re: 9-10 22.09.14, 17:53
                    Rzeczywiscie, durnoty strrrraszne. Mam nadzieje, ze nie bedzie 2 sezonu, zreszta nawet gdyby, to i tak nie bede ogladac.
                    • lenkaaa drugi sezon 02.07.15, 08:54
                      lenkaaa napisała:

> Rzeczywiscie, durnoty strrrraszne. Mam nadzieje, ze nie bedzie 2 sezonu, zreszta nawet gdyby, to i tak nie bede ogladac.
                      >

Otoz jednak jest drugi sezon. Kto by pomyslal...?!?! Wlasnie sie zaczal i obawiam sie, ze jednak obejrze pierwszy odcinek, mimo, ze tak sie zarzekalam.... Aczkolwiek jesli ilosc durnot mnie zmiazdzy po pierwszym odcinku, to dam sobie spokoj.
                      • ariwederczi Re: drugi sezon 02.07.15, 15:11
                        Drugi sezon przynosi zmiany obsadowe.

[...spoiler...]

[...spoiler...]

[...spoiler...]

Szkoda, że nie ma Camryn Manheim. sad
                        • galaxian1 2x01 06.07.15, 00:13
                          Ja obejrzałem i powiem jedno - co za stek bzdur !
                          • sil.wen Re: 2x01 06.07.15, 07:27
                            No i jak to jest, że takie totalne bzdury dostają przedłużenie, a fajne seriale są cancelowane?
                            • galaxian1 Re: 2x01 06.07.15, 07:57
                              Może H.Berry sama finansuje ten serial, aby się lansować smile
                              Ona jest producentem, główną postacią...
                              Ale oglądając ten odcinek nie moglem wyjść z zaskoczenia, że serial mógł osiągnąć aż takie dno.
                              Poza mną ktoś oglądał ?
                              • sil.wen Re: 2x01 06.07.15, 08:58
                                Ja już zarzuciłam pod koniec poprzedniego sezonu. A co takiego dennego było? W sensie bardziej dennego niż wtedy?
                              • aniuta75 Re: 2x01 06.07.15, 09:42
                                Ja jeszcze przed, ale czytając co napisałeś już mi się odechciało big_grin.
                                Kurczę full mam seriali co nawet nie zaczęłam albo pomacałam 2 odcinki i leżą i nie chce mi się do nich wracać smile.
                                • galaxian1 Re: 2x01 06.07.15, 10:34
                                  Wszystko jest durne w tym odcinku, cały jego sens smile
                                  Nie chcę spojlerować, bo nie widziałyście. Obejrzycie to pogadamy i się ponabijamy z odcinka smile
                                  Acha, pojawił się papcio Winchester!!! big_grin
                                  • aniuta75 Re: 2x01 06.07.15, 17:11
                                    Ojjj chyba tylko dla papy W będę ten sezon oglądała suspicious.
                                    • lenkaaa Re: 2x01 15.07.15, 16:40
                                      a ja se dam siana i jednak nie bede w takim razie nawet zaczynac tych durnot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka