04.08.14, 14:31
Jak dla mnie super.
Brytyjczyk: wojna, miłość, przygoda i podróż w czasie. Polecam, jak kto lubi takie klimaty.
Obserwuj wątek
    • yvi1 Re: Outlander 05.08.14, 23:13
      Czytalam ksiazki,wiec czekam z niecierpliwosia.Na razie jestesmy na urlopie .
    • yvi1 Re: Outlander 09.08.14, 13:01
      Jestem zachwycona obsada.
      Po raz pierwszy od dluzszego czasu sa aktorzy jak sobie bohaterow ksiazek wyobrazalamsmile.
      Mezydlo ogladal ze mna i chce dalej smile.
      • sil.wen Re: Outlander 09.08.14, 20:24
        To chyba se przeczytam.
        • sil.wen Re: Outlander 19.08.14, 08:05
          Fajne, fajne. Jamie do schrupania, szczególnie jak mówi w języku... Od razu człowiek ma ochotę trochę popielęgnowaćwink
          • sil.wen Re: Outlander 16.09.14, 20:32
            No co, nikt nie ogląda?
            Cudne to jest!
            Odłożyłam książkę na po serialu, bo pierwsze rozdziały dość wiernie oddane, a ja lubię niespodzianki.
            • yvi1 Re: Outlander 16.09.14, 20:37
              Jak to nikt!smile,smile,smile
              Ze mna nawet slubny oglada smile.
              I natchnelo to nas tak,ze za 2 lata chcemy urlop w Szkocji spedzicsmile.
              • sil.wen Re: Outlander 16.09.14, 21:28
                No to sobie ale uważajciesmile
                • sil.wen Re: Outlander 16.09.14, 21:30
                  A Jamie to mnie tak rozczulił w ostatnim odcinku....
                  • lenkaaa Re: Outlander 22.09.14, 17:56
                    a mnie to nuuuuudzi... No luuudzie, zeby caly odcinek byl o tym jak to sie pobierali.... o mamo !
                    • sil.wen Re: Outlander 23.09.14, 22:47
                      Oj tam, oj tam.
                      Słodkie było.
                      • lenkaaa Re: Outlander 24.09.14, 19:16
                        sil.wen napisała:

> Oj tam, oj tam.
                        > Słodkie było.
                        >

big_grin
                        • lenkaaa Outlander 1x8 29.09.14, 00:19
                          O ! Dzisiaj bylo fajne ! Nareszczie jakas akcja. Chyba po raz pierwszy mi sie podobalo, he, he...
                          • lenkaaa no chyba ich pogielo ! 05.10.14, 20:12
                            Wlasnie sobie zdalam sprawe, ze to byl ostatni odcinek tego roku. Kolejny dopiero 5 kwietnia. Oczywiscie wlasnie wtedy, gdy stwierdzilam, ze da sie to ogladac... no luuuudzie...jak tak mozna... ?!?!
                            • sil.wen Re: no chyba ich pogielo ! 06.10.14, 22:04
                              Bo wiedzieli, że tak marudzisz i sie poobrażalibig_grin
    • pszczolaasia Re: Outlander 14.10.14, 12:31
      to bedzie siakies romansidlo?
      bo wczera wieczorem obejrzelismy pierwszy odcinek i nam sie podobalo. al jak bedzie jakies romans to nie wiem czy wytrzymamy...
    • piegucha Re: Outlander 12.04.15, 05:44
      Wciagnelam sie w tym tygodniu, jeden z lepszych seriali jakie widzialam.
      Wlasnie skonczylam najnowszy odcinek.
      Tak tu narzekaliscie na przerwe, a teraz dwa nowe odcinki i nikt nie oglada?
      • sil.wen Re: Outlander 12.04.15, 08:44
        Ja oglądam ofkozsmile
        • lenkaaa Re: Outlander 12.04.15, 12:23
          Tez ogladam, ale mnie nudzi.... Sto razy bardziej wole Poldarka.
          • lenkaaa Re: Outlander 26.04.15, 23:22
            Uuuuu !!! Jamie pokazal klate i duzo ponizej tez...! Fiu, fiu... LOL
            • piegucha Re: Outlander 27.04.15, 02:25
              Black Jack tez dzis swiecil cialkiemtongue_out
              Odcinek byl wyjatkowo pod damska czesc publiki, golych biustow niewieletongue_out
              • sil.wen Re: Outlander 27.04.15, 06:23
                O matko, to muszę ponadrabiać szybkobig_grin
                • sil.wen Re: Outlander 31.05.15, 13:17
                  Ludzie, nie sądziłam, że jeszcze mnie losy serialowych postaci mogą tak ruszyć, ale dzisiaj oglądałam w kawałkach, nie dało rady na raz. Mam nadzieję, że Randall jednak żyje i że skończy pokrojony na cienkie plasterki. Okropne to było!
                  • rodzynia Re: Outlander 02.07.15, 23:50
                    Ja biedawno obejrzalam i mnie wciagnelo,raczej nie typowy romans bo zbyt drastyczny
                    Jamie rzeczywiscie do schrupania,ale bez tego image juz nie robi takiego wrazeniasmile
                    • piegucha Re: Outlander 03.07.15, 08:49
                      Wczoraj obejrzalam final, a przez urlop w Grecji przeczytalam dwie pierwsze ksiazki, kolejne dwie czekaja wlasnie na swoja kolej.
                      I serial i ksiazka wciagaja bardzo! Ksiazki chyba bardziej i wiecej sie z nich mozna dowiedziec, bo troche w serialu wycieli lub zmienili, czasem na korzysc a czasem nie.
                      Skoro pierwszy sezon to byla pierwsza ksiazka, a na jesien ma miec premiere 8 ksiazka, wiec jak dobrze pojdzie to mamy jeszcze 7 sezonowtongue_out
                      Black Jack bedzie, a nawet cos wiecej bedzie, ale nie bede spojlerowactongue_out
                      • rodzynia Re: Outlander 03.07.15, 18:45
                        Piegucha gdzie bylas? Ja jutro na Kos lecesmile
                        • piegucha Re: Outlander 03.07.15, 18:48
                          bylismy w Epirze, a dokladnie w okolicach Prevezy, 34 dni a plaza poza weekendami cala naszasmile
                          wyjechalismy akurat zanim wszystko sie zaczelo, ufff
                          spokojnych wakacji!
                          • rodzynia Re: Outlander 13.07.15, 13:45
                            właśnie wróciliśmy super miejsce i byliśmy też obok mało uczęszczanej plaży, oczywiście Polaków dużo, ale ogólnie nie ma tam tłumów (na szczęście smile)
                            Epir to chyba jeszcze mniej popularny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka