piegucha 03.09.14, 08:23 Premiera dopiero 23 wrzesnia, ale pilota mozna juz obejrzec online. Czekalam, bo mi sie zwiastuny podobaly, obejrzalam i czekam na nastepne odcinki! Ciekawa historia i calkiem sympatyczny bohater, no i jeden z moich ulubionych aktorow w roli glownej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Forever 11.10.14, 21:10 Jakos przypadkowo zerknęłam na pierwszy odcinek i fajne! Zaraz się zabiorę za kolejne (a zaległości nadal będą zalegać niestety) Odpowiedz Link
piegucha Re: Forever 22.10.14, 05:03 Wplno sie rozkreca, najpierw myslalam, ze Henry bedzie ginal w kazdym odcinku, wiec nieco bylam rozczarowana, ale dzis sie cos ruszylo. Czyzby Adam chcial go zamienic w killera? Odpowiedz Link
sil.wen Re: Forever 22.10.14, 22:51 No bo z tego wynika, że jak się tyle lat żyje, to i poprzeczka przy poszukiwaniu rozrywek coraz wyżej zawieszona. Henio jeszcze nie dotarł to takiego wieku, żeby szukać ekstremalnych przygód, ale się zbliża Ja natomiast to bym sobie na jego miejscu wybudowała na brzegu jakis mini schronik z ciuchami, bo normalnie... Raz miałam taki sen, ze jechałam w przyczepie kempingowej i brałam prysznic, nagle się drzwi otworzyły (nie mam pojęcia dlaczego) i się znalazłam na autostradzie w stroju Henry'ego własnie. Do dzisiaj mam traumę na samo wspomnienie tego snu, a ten tak sobie spokojnie raz po raz.... Odpowiedz Link
piegucha Re: Forever 23.10.14, 00:39 Eee, bo go Abe w wiekszosci przypadkow odbiera A w NY to nie tak latwo cos sobie samemu zbudowac Co do snu, rzeczywiscie przerazajacy, ale... sama jako wlascicielka przyczepy kempingowej (juz trzeciej) powiem, ze nikt sie nie kapie w przyczepach Wiekszosc nie ma czegos takiego,a te co maja to to jest tak male i mozna przy okazji zalac cala chalupe, ze nikt sie w to nie bawi. Nawet toalety sa rzadko uzywane, bo jak sobie czlowiek uswiadomi ile zachodu z wyproznianiem pojemnikow, myciem i smrodkiem na tak malej przesterzeni to lepiej isc gdzie indziej z potrzeba albo jak ja, postawic ubikacje turystyczna pod drzewkiem i z ladnym parawanikiem. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Forever 23.10.14, 22:00 >Eee, bo go Abe w wiekszosci przypadkow odbiera. A w NY to nie tak latwo cos sobie samemu zbudowac< Ale przez dwieście lat to chyba by coś mógł wykombinować jednak. Abe go odbiera, ale wieczny nie jest. Poza tym do telefonu dotrzeć trzeba. Adam na pewno goły nie gania. Odpowiedz Link
sil.wen Re: Forever 02.11.14, 00:06 Ciekawe, co się z ciuchami dzieje, bo znikają razem z ciałem, a nowy wyskakuje z wody goluśki... Odpowiedz Link
piegucha Re: Forever 10.12.14, 05:08 Eeeee, od polowy odcinka wiedzialam kim jest Adam Chyba za duzo seriali sie naogladalam i malo jest w stanie mnie zaskoczyc Odpowiedz Link
sil.wen Re: Forever 15.12.14, 21:18 Niestety ja też, chociaż nie mam takiej biegłosci. Pokpili sprawę... Odpowiedz Link