Dodaj do ulubionych

niowości ;)

02.03.15, 17:18
Maca ktoś nowości ?

The Last Man on Earth
Secrets and Lies
Battle Creek
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: niowości ;) 02.03.15, 20:14
      Ja podziękuję chyba. I tak się nie wyrabiam z tym co mam. Gotham tylko pilota zaliczyłam, reszta odcinków czeka. The Fall s2 nawet nie pomacany.
      sad

Noooo chyba ze powiecie, że zajebioza i kto nie ogląda ten dupa wołowa big_grin.
      • yvi1 Re: niowości ;) 02.03.15, 23:48
        Battle creek nie
        Secret and lies tak
        Last man ,sie zobaczy
        Wayword pinrest tak
        • aniuta75 Re: niowości ;) 03.03.15, 08:16
          Aaaaa co to było to Wayword...?? Coś mi brzmi znajomo... Może miałam na oku alboco suspicious. O czym to?
          • lenkaaa Re: niowości ;) 03.03.15, 08:25
            Oj brzmi znajomo i to bardzo, ten Wayward. Tez mam zapisane, ze mus to ogladac, choc zdazylam juz zapomniec o czym to smile Tylko, ze to dopiero w maju startuje, jesli dobrze pamietam...
              • piegucha Re: niowości ;) 03.03.15, 18:16
                Z tych przez Was wymienionych to tylko secrets and lies, obejrzalam 10 minut i przelaczylam kanal, bo nic sie nie dzialo.
                A ja czekam na CSI: cyber i na I Zombie. Pierwszy z powodu Dawsona z Jeziora Marzen, moj pierwszy serial namietnie ogladany w czasie podstawowki smile A drugie, bo lubie zombie na wesolo, wiec moze byc fajnesmile
    • aniuta75 Re: niowości ;) 05.03.15, 19:27
      A i jeszcze jedna nowość mi sie przypomniała - The Messengers
    • magdakingaklara Re: niowości ;) 05.03.15, 19:57
      Pomacałam 1 odcinek Secrets and Lies i bardzooo mnie się spodobał smile Czekam z niecierpliwością na literki do 2 odcinka smile
      • lenkaaa Re: niowości ;) 05.03.15, 20:08
        Hmmm..., nie zabieralam sie za Secrets and Lies, bo nie wiem dlaczego wyobrazilam sobie, ze zrobili serial w oparciu o film Mike'a Leigh o tym samym tytule. Tymczasem widze, ze to jednak cos innego. Znowu kopia australijskiego serialu sprzed roku. Chyba zrobie tak samo jak z "The Slap": najpierw looknę australijczyka a potem bede porownywac z amerykancem smile
        • yvi1 Re: niowości ;) 05.03.15, 20:42
          The Last man of earth ma potencjal.Pod koniec 2 od. smialismy sie juz niezle.I bedziemy dalej macac.
          S.a.L. jeszcze czeka .
          • lenkaaa Re: niowości ;) 06.03.15, 13:26
            ...a ja z kolei obejrzalam "Batle Creek" (mimo, ze nie planowalam) i przyznaje, ze bardzo mnie rozsmieszyl. Ot, takie zupelnie klasyczne gagi, nic nadzwyczajnego, a ja sie chichralam... Moze z zaskoczenia mnie wzieli, bo myslalam, ze to detektywistyczny na powaznie bedzie ? Musze pomacac drugi odcinek zeby sie upewnic czy chce dalej ogladac czy nie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka