galaxian1 02.03.15, 17:18 Maca ktoś nowości ? The Last Man on Earth Secrets and Lies Battle Creek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: niowości ;) 02.03.15, 20:14 Ja podziękuję chyba. I tak się nie wyrabiam z tym co mam. Gotham tylko pilota zaliczyłam, reszta odcinków czeka. The Fall s2 nawet nie pomacany. Noooo chyba ze powiecie, że zajebioza i kto nie ogląda ten dupa wołowa . Odpowiedz Link
yvi1 Re: niowości ;) 02.03.15, 23:48 Battle creek nie Secret and lies tak Last man ,sie zobaczy Wayword pinrest tak Odpowiedz Link
aniuta75 Re: niowości ;) 03.03.15, 08:16 Aaaaa co to było to Wayword...?? Coś mi brzmi znajomo... Może miałam na oku alboco . O czym to? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: niowości ;) 03.03.15, 08:25 Oj brzmi znajomo i to bardzo, ten Wayward. Tez mam zapisane, ze mus to ogladac, choc zdazylam juz zapomniec o czym to Tylko, ze to dopiero w maju startuje, jesli dobrze pamietam... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: niowości ;) 03.03.15, 08:44 aniuta75 napisała: > Aaaaa co to było to Wayword...?? Coś mi brzmi znajomo... Może miałam na oku alb > oco . O czym to? > > Supernatural 200th ep. "FanFiction" Musical Scene -"Carry On My Wayward Son" [;HD]; [;cc]; moj ulubiony wykon Odpowiedz Link
aniuta75 Re: niowości ;) 03.03.15, 09:22 Oj no to tez, to też. nie bardziej o serial nowy się rozchodziło . A tu trailer WAYWARD PINES - New FOX Series | TRAILER | HD Odpowiedz Link
piegucha Re: niowości ;) 03.03.15, 18:16 Z tych przez Was wymienionych to tylko secrets and lies, obejrzalam 10 minut i przelaczylam kanal, bo nic sie nie dzialo. A ja czekam na CSI: cyber i na I Zombie. Pierwszy z powodu Dawsona z Jeziora Marzen, moj pierwszy serial namietnie ogladany w czasie podstawowki A drugie, bo lubie zombie na wesolo, wiec moze byc fajne Odpowiedz Link
aniuta75 Re: niowości ;) 05.03.15, 19:27 A i jeszcze jedna nowość mi sie przypomniała - The Messengers Odpowiedz Link
magdakingaklara Re: niowości ;) 05.03.15, 19:57 Pomacałam 1 odcinek Secrets and Lies i bardzooo mnie się spodobał Czekam z niecierpliwością na literki do 2 odcinka Odpowiedz Link
lenkaaa Re: niowości ;) 05.03.15, 20:08 Hmmm..., nie zabieralam sie za Secrets and Lies, bo nie wiem dlaczego wyobrazilam sobie, ze zrobili serial w oparciu o film Mike'a Leigh o tym samym tytule. Tymczasem widze, ze to jednak cos innego. Znowu kopia australijskiego serialu sprzed roku. Chyba zrobie tak samo jak z "The Slap": najpierw looknę australijczyka a potem bede porownywac z amerykancem Odpowiedz Link
yvi1 Re: niowości ;) 05.03.15, 20:42 The Last man of earth ma potencjal.Pod koniec 2 od. smialismy sie juz niezle.I bedziemy dalej macac. S.a.L. jeszcze czeka . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: niowości ;) 06.03.15, 13:26 ...a ja z kolei obejrzalam "Batle Creek" (mimo, ze nie planowalam) i przyznaje, ze bardzo mnie rozsmieszyl. Ot, takie zupelnie klasyczne gagi, nic nadzwyczajnego, a ja sie chichralam... Moze z zaskoczenia mnie wzieli, bo myslalam, ze to detektywistyczny na powaznie bedzie ? Musze pomacac drugi odcinek zeby sie upewnic czy chce dalej ogladac czy nie Odpowiedz Link