07.04.15, 00:14
Wczoraj byla premiera, ale na koniec przysnelam ze zmeczenia.
Nie pamietam juz czy poprzedni sezon byl tak samo obrzydliwy, ale ten chyba jest bardziej.
Stesknilam sie, ale jakos spokojnie sie rozkreca.
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Salem 2 07.04.15, 17:40
      Bez większego entuzjazmu "wypożyczyłam" 2x01, jak zobaczę to dam znać smile.
      • piegucha Re: Salem 2 09.04.15, 15:56
        Aaaa, zapomnialam! Najmilej zaskoczyla mnie Lucy Lawless, czyli Xena! Fajnie, ze dostala tu role i juz od samego poczatku zapowiada sie ciekawiesmile
        • galaxian1 Re: Salem 2 20.04.15, 08:53
          Skoro jest bardziej obrzydliwy, to wielka zaleta suspicious
          Głównie dlatego ten serial oglądam big_grin
          • sil.wen Re: Salem 2 24.05.15, 23:51
            Nie wiem jak Was, ale mnie okropnie irytuje John Alden w tym sezonie, jak gania z obłędem w oczach i wymachuje tym czerwonym nożykiem...
            Za to doktorek całkiem na oko może byćbig_grin
            • piegucha Re: Salem 2 19.07.15, 17:48
              I co? Nikt nie doszedl do finalu? A moze nie tylko ja nadrabiam seriale po wakacyjnym odpoczynku?
              Sezon taki sobie, bardziej obrzydliwy, ale pierwszy bardziej mi sie podobal. Kapitan rzeczywiscie biegal jak opetany z tym nozem i malo z tego wychodzilo. Szkoda doktora, bo przystojny byl i mogli jakos rozwinac jego watek. Synek hrabiny jakis taki maminsynek, bleee.
              Mercy mnie coraz bardziej denerwuje, mogliby ja usmiercic. W pierszym sezonie zabili Hale'a, teraz Titube, kurde kogo polubie to znikasad
              Mary pewnie ozywia, bo co to by bylo bez glownej bohaterki.
              Lawles byla fajnym gosciem w tym sezonie, moze w nastepnym tez ktos znany wystapi?
              No i ciekawa jestem czy jest jeszcze jakas szansa na powrot malego Johna, czy juz tylko diabel w nim zyje?
              • sil.wen Re: Salem 2 19.07.15, 18:33
                Ja doszłam do finału, ale jakoś bez emocji się obyło. Podobał mi się w tym sezonie Cotton, o wiele bardziej niż w poprzednim, fajną parę tworzą z Anne i ciekawe, co teraz będzie, jak mu wsadziła mysz. Nie chciałabym, żeby skończył jak Sibley. Isaac też jakoś pod koniec się ogarnął. Może by mu mogli sprowadzić tę jego dziewczynę? Tę z samego początku, która wyjechała z Salem? Mogłaby wrócić albo co, bo żal chłopaka. Mary pewnie wróci, bo przecież muszą mieć jakieś czarownice w tym Salem. Też mnie Sebastian rozczarował, miał potencjał, mógł się zbuntować albo co... Z małym Johnem to faktycznie niewiadoma, zależy, czy tam gdzieś w środku siedzi, czy całkiem nieżywy. Ogólnie pewnie obejrzę trójkę z ciekawości, ale bez ekscytacji. No chyba że coś się wydarzy super emocjonującego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka