lenkaaa 24.06.15, 20:12 Swietny serial, SF, wynik wspolpracy amerykanskiego AMC i brytyjskiego Channel 4. Jak dla mnie rewelka - ogladajta ludzie !!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: "Humans" - polecam !!!!! 24.06.15, 21:10 Mam w kolejce, jeszcze się nie zabrałam, na wakacje czeka Odpowiedz Link
lenkaaa Re: "Humans" - polecam !!!!! 24.06.15, 22:07 Ja nie wytrzymalam i zaczelam ogladac, ale masz racje, w calosci pewnie lepiej bedzie sie ogladalo niz tak po jednym odcinku na tydzien. Juz sie doczekac kolejnego nie moge.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: "Humans" - polecam !!!!! 24.06.15, 22:51 Skusiłam się i ja. Faktycznie dobre, ale kurde... dołujące trochę jednak... Tego Leo to skądś kojarzę, ale jak patrzę na to w czym grał to jakoś tak nie oglądałam zbyt wiele z tego. Niby w The Fall, ale nie potrafię go tam umieścić . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: "Humans" - polecam !!!!! 25.06.15, 00:22 Dla mnie to jest takie strasznie "creepy", az mi ciary chodza po plecach jak patrze na Anite ! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: "Humans" - polecam !!!!! 25.06.15, 08:45 U mnie też czeka w kolejce, a dołujące SF całkiem lubię Odpowiedz Link
monstroteratum.furiosum Re: "Humans" - polecam !!!!! 25.06.15, 15:15 Leo to Merlin przeciez , a w The Fall gral tego mlodego detektywa z konca drugiej serii. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: "Humans" - polecam !!!!! 30.06.15, 08:37 a ja sobie tez lukne. widzialam pierwszy sezon szwedzki zdaje sie. jak bedzie tak dobry jak oryginal to bedzie dobrrrrryyyyyyyy Odpowiedz Link
galaxian1 Re: "Humans" - polecam !!!!! 06.07.15, 13:43 Obejrzałem 2 odcinki, bardzo dobry serial! Nakręcony po brytyjsku, czyli spokojniej (jedna scena nie musi być pokazana z 8 ujęć, aby widz się "nie nudził"), co tylko dodaje klimatu tajemniczości, takiej jakby nieco sterylności. Extant to przy tym serialu dno i wodorosty (przynajmniej na razie!). Odpowiedz Link
mendosita Re: "Humans" - polecam !!!!! 07.07.15, 15:05 Zachęcona wypowiedziami obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek i podoba mi się bardzo. Taki inny jest ten serial, taki właśnie spokojny i wyważony. Będę oglądać. Odpowiedz Link
sil.wen Re: "Humans" - polecam !!!!! 09.07.15, 23:31 Matko, obejrzałam na razie dwa odcinki i jakbym miała taką Anitę w domu to chyba bym spała z nożem pod poduszką! Odpowiedz Link
galaxian1 po 4 odc 10.07.15, 08:31 Super się dzieje! A scena końcowa 4 odcinka zwala z nóg Odpowiedz Link
mendosita Re: po 4 odc 14.07.15, 14:41 Wyciągnęła sobie balon, do którego wpadał pokarm spożyty przez nią w ciągu dnia ? Wygląda na to, że takich shumanizowanych synthow jest więcej, niż tylko ta poszukiwana czwórka. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: po 4 odc 15.07.15, 16:30 mendosita napisała: > Wyciągnęła sobie balon, do którego wpadał pokarm spożyty przez nią w ciągu > dnia ? Tylko dlaczego to bylo takie niebieskie jak ten ich atrament udajacy krew ? Kolor mnie zmylil i dlatego nie pomyslalam, ze to moze byc normalne pozywienie w tym worku. > Wygląda na to, że takich shumanizowanych synthow jest więcej, niż tylko ta poszukiwana czwórka. Ja bym powiedziala, ze ten Leo i pani detektyw to takie cyborgi, czyli inna klasa niz zwykly Synth. Odpowiedz Link
sil.wen Re: po 4 odc 16.07.15, 07:56 Ciekawe, że się nie boi w policji pracować z taką niebieską krwią. Najmniejsze draśnięcie w czasie akcji i klapa... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: po 4 odc 16.07.15, 09:19 Mnie sie wydaje, ze ona jest cyborgiem, tak jak Leo i tak jak on ma normalna krew. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: po 4 odc 17.07.15, 19:19 Leo to ten ich lider, który wszystkim zarządza i szukał Anity, jest synem tego szalonego naukowca, który wymyślił synthy. Utopił się jako dziecko w jeziorze a ojciec go pewnie ożywił i zmodyfikował w cyborga Odpowiedz Link
sil.wen Re: po 4 odc 16.07.15, 11:49 No ale to z żołądka było na niebiesko podbarwione. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: "Humans" - polecam !!!!! 10.07.15, 08:37 A wiecie że to remake jest! Widział ktoś oryginał ? www.filmweb.pl/serial/Prawdziwi-2012-645284 Odpowiedz Link
lenkaaa Re: "Humans" - polecam !!!!! 15.07.15, 16:34 Wiedzialam, ze to re-make, ale tak mi sie ta wersja spodobala, ze nie pokusilam sie o testowanie oryginalu, zeby sie nie rozczarowac ale tez zeby mi sie nie pomieszalo w trakcie rownoczesnego ogladania obu. Ta Neska z jej morderczymi zapedami mnie najbardziej przeraza z nich wszystkich. I ciekawe czy w koncu sie dowiemy dlaczego na samym poczatku Anita wychodzila z najmlodsza corka z domu w nocy ???? Odpowiedz Link
mendosita Re: "Humans" - polecam !!!!! 22.07.15, 08:43 Obejrzałam wczoraj 6 odcinek i mam takie spostrzeżenie, że Anita lepiej wygląda jako robot, ale też jej gra aktorska jest wtedy znacznie lepsza. Jak miała zacząć pokazywać emocje to już jakoś nie szło jej najlepiej, moim zdaniem. Sam serial dalej mi się bardzo podoba, moim ulubionym bohaterem jest chyba ten starszy naukowiec- dr Milligan chyba się nazywa. Odpowiedz Link
sil.wen Re: "Humans" - polecam !!!!! 22.07.15, 09:15 Mnie odrobinę przeraził Koszmarny Karolek, taki był słodki jako dzieciak, a wyrósł na kluchowatego nastolatka - ale może jeszcze z tego wyrośnie Ten grubszy Murzyn jest okropny, mogli go jednak spalić, normalnie Terminator! Stworzą niezły duet z Neską... A ten z wyłupiastymi oczkami, taki słodki był, akurat jego musieli utopić? To nie fair! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: "Humans" - polecam !!!!! 23.07.15, 18:50 Czy to ostatni odcinek sezonu/serialu ? Bo jak wiadomo angole mają zazwyczaj po 6 odcinków. Odpowiedz Link
mendosita Re: "Humans" - polecam !!!!! 29.07.15, 08:55 Obejrzałam wczoraj 7 odcinek no i kurde to by było na tyle jeśli chodzi o mojego ulubionego bohatera ( Zakończenie mocne, martwię się, że został tylko 1 odcinek, bo przecież nic w nim się nie wyjaśni pewnie, bo jak? Chyba, że wszystkich zutylizują... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: "Humans" - polecam !!!!! 13.09.15, 22:41 Dziś skończyłam oglądać całość. Co Niska miała za pamięć? znaczy co na niej było? Czy dobrze myślę, że zrobiła jakiś myk i dysk co dała rodzince jest pusty a ten co trzymała był z tym kodem? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: "Humans" - polecam !!!!! 16.09.15, 13:24 aniuta75 napisała: Czy dobrze myślę, że zrobiła > jakiś myk i dysk co dała rodzince jest pusty a ten co trzymała był z tym kodem? > > Mysle, ze tak. Odpowiedz Link