Dodaj do ulubionych

True Detective 2

29.06.15, 10:44

Na razie nic mnie nie porwało i nic nie kumam big_grin. Pamiętam, że S1 podobał mi się chyba od pierwszego odcinka... No nic to, będę patrzyła dalej smile.
A jak Wasze wrażenia? suspicious
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: True Detective 2 29.06.15, 13:14
      Ja obejrze jak bede miala caly sezon, bo dla mnie to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia i od zniechecenia uratowalo mnie wlasnie to, ze nie musialam czekac pomiedzy odcinkami w poprzednim sezonie.
      • sil.wen Re: True Detective 2 29.06.15, 23:27
        A to było to z rogami?
        • lenkaaa Re: True Detective 2 30.06.15, 01:08
          tak
          • yvi1 Re: True Detective 2 30.06.15, 06:18
            Za duzo watkow,no i colin z vincem mnie nigdy nie przekonywali.
            Patrzec sie bede bo maz juz sie burzy,ze malo serii razem patrzymy ...
    • pszczolaasia Re: True Detective 2 30.06.15, 08:44
      po drugim odcinku- podoba mi sie.
    • trololinka123 Re: True Detective 2 16.07.15, 15:55
      Pierwszy sezon był co prawda przegadany i nadęty, ale trzymał się kupy, miał klimat i była jakaś sensownie rozwijająca się, całkiem wciągająca akcja. Obsada też mi bardziej pasowała. Bardziej też czułam klimaty Luiziany, southern gothic niż industrialnego, paskudnego Vinci.
      Sezon drugi jest jeszcze bardziej nadęty, pełno nadmuchanego egzystencjalnego bełkotu, akcja nudna jak flaki, dużo wątków, które nie trzymają się kupy albo wątków pobocznych (ee problemy z zajściem w ciąże hmm). Jest też parę rzeczy, które są aż absurdalne- np. dziecko Colina jest obsadzone wręcz karykaturalnie., Rachel Mcadams napastująca podwładnych. Jeszcze trochę pooglądam, mam nadzieję że się trochę podkręci!
    • aniuta75 Re: True Detective 2 11.08.15, 22:57
      W kilka dni nadrobiłam i... o kurde...
      Oglądać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka