gugi14 21.06.07, 23:04 cholera wysprzątalam wczoraj, wszystkie śmieci powyrzucałam a przez cały dzień było normalnie, teraz jakoś od pół godziny zaczęło czymś zajezdżać ;/// ja nie mogę no!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:10 to pewnie te opary z przeterminowanego capuccino...długo nie pożyjesz, obawiam się ;;o))) Odpowiedz Link
gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:23 to w razie czego się już z Wami pożegnam, fajnie było, trzymajta sie, naraaaa ;] Odpowiedz Link
rodzynia Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:53 Może czyjeś skarpetki? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:56 hehehhe właśnie nie to inny zapach ;] no cóż dobrze, że w pokoju w którym śpię nie jedzie tym czymś ;] Odpowiedz Link
luczijka Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:06 gugi14 napisała: > hehehhe właśnie nie to inny zapach ;] no cóż dobrze, że w pokoju w którym śpię > nie jedzie tym czymś ;] To ty masz do dyspozycji aż dwa pokoje??? Odpowiedz Link
gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:07 odkąd brat się wyprowadził mam dwa pokoje, co w sumie takie fajne nie jest bo trza dwa sprzątać a nie jeden ;// Odpowiedz Link
luczijka Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:10 gugi14 napisała: > odkąd brat się wyprowadził mam dwa pokoje, co w sumie takie fajne nie jest bo > trza dwa sprzątać a nie jeden ;// Ja mam tak samo <hihihi>. Właśnie sobie remontuję ten większy Odpowiedz Link
gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:17 ja też chcę większy wyremontować, znaczy ściany są czyste, bo nie tak dawno temu bylo malowanie, gładziowanie itd, ale meble bym wychrzanila i kupiła tylko coś w stylu komoda, 2 fotele z wikliny i stolik, bo ten mniejszy mam zagracony mnóstwem rzeczy, chodzi o to, że na ścianach to nie widać bialej farby, tylko mnóstwo zdjęć, plakatów, gazet, tekstów piosenek itp... a właśnie ten drugi bym chciała sobie zrobić taki poważny, gdzie można usiaść, wybrać ksiażke z biblioteczki i wypocząć w cywilizowanych warunkach, bo w pokoju mniejszym to skupić na niczym sie nie można, pełno tego wszystkiego jest ;] Odpowiedz Link
gugi14 Dzis mi znowu śmierdzi w pokoju :[[[[[[[ 25.06.07, 22:10 ale już wiem czym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcześniej nie miałam okien otwieranych na całą noc, bo nie było jeszcze wystarczająco ciepło a teraz w ogóle ich nie zamykam i jak zawieje tak bardziej, to od kubłów na śmieci mi zajeżdża, bo mam okno od podwórka ;////////////// masakra!!!! Odpowiedz Link
agamasia Re: Dzis mi znowu śmierdzi w pokoju :[[[[[[[ 25.06.07, 22:15 Gugi współczuję, najgorsze, że przed tobą całe lato jeszcze. Odpowiedz Link