Dodaj do ulubionych

Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[

21.06.07, 23:04
cholera wysprzątalam wczoraj, wszystkie śmieci powyrzucałam a przez cały dzień
było normalnie, teraz jakoś od pół godziny zaczęło czymś zajezdżać ;/// ja nie
mogę no!!!
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:10
      to pewnie te opary z przeterminowanego capuccino...długo nie pożyjesz, obawiam
      się ;;o)))
      • gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:23
        to w razie czego się już z Wami pożegnam, fajnie było, trzymajta sie, naraaaa ;]
        • rodzynia Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:53
          Może czyjeś skarpetki? suspicious
          • gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 21.06.07, 23:56
            hehehhe właśnie nie to inny zapach ;] no cóż dobrze, że w pokoju w którym śpię
            nie jedzie tym czymś ;]
            • luczijka Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:06
              gugi14 napisała:

> hehehhe właśnie nie to inny zapach ;] no cóż dobrze, że w pokoju w którym śpię
              > nie jedzie tym czymś ;]

To ty masz do dyspozycji aż dwa pokoje??? big_grin
              • gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:07
                odkąd brat się wyprowadził mam dwa pokoje, co w sumie takie fajne nie jest bo
                trza dwa sprzątać a nie jeden ;//
                • luczijka Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:10
                  gugi14 napisała:

> odkąd brat się wyprowadził mam dwa pokoje, co w sumie takie fajne nie jest bo
                  > trza dwa sprzątać a nie jeden ;//

Ja mam tak samo <hihihi>. Właśnie sobie remontuję ten większy big_grin
                  • gugi14 Re: Czymś mi śmierdzi w pokoju :[[[[[[ 22.06.07, 00:17
                    ja też chcę większy wyremontować, znaczy ściany są czyste, bo nie tak dawno temu
                    bylo malowanie, gładziowanie itd, ale meble bym wychrzanila i kupiła tylko coś w
                    stylu komoda, 2 fotele z wikliny i stolik, bo ten mniejszy mam zagracony
                    mnóstwem rzeczy, chodzi o to, że na ścianach to nie widać bialej farby, tylko
                    mnóstwo zdjęć, plakatów, gazet, tekstów piosenek itp... a właśnie ten drugi bym
                    chciała sobie zrobić taki poważny, gdzie można usiaść, wybrać ksiażke z
                    biblioteczki i wypocząć w cywilizowanych warunkach, bo w pokoju mniejszym to
                    skupić na niczym sie nie można, pełno tego wszystkiego jest ;]
                    • gugi14 Dzis mi znowu śmierdzi w pokoju :[[[[[[[ 25.06.07, 22:10
                      ale już wiem czym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Wcześniej nie miałam okien otwieranych na całą noc, bo nie było jeszcze
                      wystarczająco ciepło a teraz w ogóle ich nie zamykam i jak zawieje tak bardziej,
                      to od kubłów na śmieci mi zajeżdża, bo mam okno od podwórka ;//////////////
                      masakra!!!!
                      • agamasia Re: Dzis mi znowu śmierdzi w pokoju :[[[[[[[ 25.06.07, 22:15
                        Gugi współczuję, najgorsze, że przed tobą całe lato jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka