gugi14 06.08.07, 11:34 buhahaha super wyspalam sie w koncu DDDD teraz zjem sniadanko a potem rusze na rynek na kawe mrozona z kumpela )) a wieczorem obejrze ze 4 odcinki GA z mamą DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: a ja mam dziś wolneeee :DDDDDDDDDDDDDD 06.08.07, 17:37 To masz fajnie, korzystaj Gugi, ja dziś wróciłam do pracy. Odpowiedz Link
mendosita Re: a ja mam dziś wolneeee :DDDDDDDDDDDDDD 06.08.07, 19:04 Gugi i co? Jak Ci mija ten wspaniały dzień wolności? Odpowiedz Link
gugi14 Re: a ja mam dziś wolneeee :DDDDDDDDDDDDDD 06.08.07, 19:18 rano polazilam po domu i posluchalam U2 D wypilam kakao i wybralam sie do biblioteki wypozyczylam 5 ksiazek wzielam jedna z nich i poszlam do ogrodka zamowilam sobie sok anansowy i poczytalam 3 rozdzialy a potem poszlam z mama i ciotka na spacer z psem huskym ) i wrocilam przed chwileczka ;] teraz zjem kukurydze gotowana i obejrze z rodzicami travelera 8 odcinek a potem z mama GA 15 odcinek :] i w sumie jestem zmeczona jakbym pracowala 8 godzin P Odpowiedz Link