galaxian1 29.08.07, 21:51 Aniuta, ja rozumiem, ze Ty to juz cale X-Files, Sex And The City, Greys i Men In Trees to masz zaliczone? Co teraz masz "na tapecie" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Aniutowe seriale :P 29.08.07, 21:56 X-Filesa nie oglądnęłam do końca (tak jak za pierwszym razem przy 6tym sezonie odpadłam). Może ruszę dalej za jakiś czas <lol>. Reszta się zgadza DD. A teraz na tapecie oczywiście Smallville DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Aniutowe seriale :P 29.08.07, 22:06 Czemu odpadlas - za glupie, za nudne sie zrobilo? A SV jako wakacyjny odstresowywacz jest bardzo dobre Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aniutowe seriale :P 29.08.07, 22:12 Za nudne chyba. Jakoś przestało mnie ciągnąć. Odpowiedz Link
aniuta75 SV 01.09.07, 16:45 Jestem właśnie po 3x12 i strasznie mnie intryguje Adam - kim on jest i czy na długo zostanie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 19:33 Aniuta, przeciez Adam to uciekinier z wyspy Losta hehe I Ty sie lepiej streszczaj z tym SV, bo za 2 tygodnie odcinek 7x01 ! Mnie juz slinka cieknie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 20:41 Zagadka Adam już rozwiązana . Streszczam się jak mogę Galaxian, ale niestety chyba mi się nie uda przez te 2 tygodnie oglądnąć 3 sezonów. Chociaż gdyby to ode mnie zależało to na pewno by tak się stało, bo oglądam na bieżąco odcinki które mi się ściągają. Gdybym od razu ściągała z mininovy a nie TT to pewnie byłabym już po 4tym sezonie a tak to doopa. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 22:18 Pomysl sobie, ze juz za kilka odcinkow zobaczysz Jasona vel Deana i zarywaj nocki ogladajac kolejne odcinki hehe To mi sie udalo Aniute wkrecic, najpierw w Supka, a teraz w Small'a. Jestem z siebie dumny Odpowiedz Link
luczijka Re: SV 03.09.07, 22:21 galaxian1 napisał: > To mi sie udalo Aniute wkrecic, najpierw w Supka, a teraz w Small'a. > Jestem z siebie dumny Ale za to nie udało Ci się jej zbałamucić ;PPP Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 22:25 Eeeeeeeeeee Galaxian nie lubi bałamucić mężatek, na dodatek takich co daleko mieszkają PP. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 22:41 luczijka napisała: > Ale za to nie udało Ci się jej zbałamucić ;PPP A Tobie co Lucindo po głowie chodzi, co ? Zreszta... skad Ty mozesz wiedziec, czy zbalamucilem, czy tez nie ? hehehe Odpowiedz Link
luczijka Re: SV 03.09.07, 23:03 galaxian1 napisał: > Zreszta... skad Ty mozesz wiedziec, czy zbalamucilem, czy tez nie ? hehehe Wiem bo się poskarżyła <lol>. > A Tobie co Lucindo po głowie chodzi, co ? Mnie nic ;PPP Pytanie co Tobie chodzi po głowie <hihihi>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 23:12 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > Zreszta... skad Ty mozesz wiedziec, czy zbalamucilem, czy tez nie > > Wiem bo się poskarżyła <lol>. A to skarżypyta bez kopyta ! > > A Tobie co Lucindo po głowie chodzi, co ? > Mnie nic ;PPP Pytanie co Tobie chodzi po głowie <hihihi>. No ja to sobie grzecznie o SV chcialem tu popisac... A jakies niewyzyte osobniczki zaczynaja tematy o bałamuceniu Aniuty Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 22:26 No kurcze udało Ci się, udało. Chyba jakieś pifffko jestem Ci winna postawić, albo nawet dwa DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 23:13 Ciesz sie ze jeszcze Cie nie zarazilem Stargate, bo tez serial ma 10 sezonow A wlascisie to nawet 13 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 23:19 Nie mam zamiaru się zarażać Stargate, bo już czasu na inne rzeczy mi zabraknie heheeheh. A poza tym raczej nie lubię seriali typu Star Trek . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 23:23 > Nie mam zamiaru się zarażać Stargate, bo już czasu na inne rzeczy mi zabraknie. A poza tym raczej nie lubię seriali typu Star Trek . Ty sie lepiej solidnie zastanow, bo dobrze wiesz, ze ja shitow nie polecam. A Stargate i Startrek, to jak ogien i woda, jak mercedes i syrenka. Startrek to kompletna tragedia i porazka (teatralne aktorstwo, akcja sie dzieje w 1 pomieszczeniu, wielka NUDA), a Stargate to jeden z najlepszych seriali jakie ogladalem. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 23:34 galaxian1 napisał: > Ty sie lepiej solidnie zastanow, bo dobrze wiesz, ze ja shitow nie polecam. No wiem, wiem i to mnie baaaardzo martwi . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 03.09.07, 23:46 > No wiem, wiem i to mnie baaaardzo martwi . No wlasnie Ja zaczalem wlasnie sezon 5 i powiem szczerze, ze nie widze spadku jakosci serialu. Kazdy w tym serialu znajdzie cos dla siebie - a to z fantastyki, a to ze starozytnosci, a to z relacji miedzyludzkich i problemow dnia codziennego, a to szybką akcje, a to świetny cięty humor, a to dobre efekty, a to fajnych aktorów. Bedziesz miala co ogladac w zimowe wieczory. Wiec Ty szukuj te pyyyfka i nie marudz Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 03.09.07, 23:51 No dobra to jakie mają być te pifffka ? I jeszcze pytanie o SV - czy Jensen gra w całym 4tym sezonie? I czy gra też dalej? DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 04.09.07, 00:14 Gra w calym, chyba tylko w odcinku 4x02 go nie ma. Ale dalej juz nie, tylko sezon 4. Kurde, a ja nawet nie mam tu z kim o laskach ze SV pogadac A jest ich tyle ze szok! Np. ta Indianka z 3 sezonu, niezla no nie ? Albo "pani teleportacja", czyli prywatnie byla dziewczyna Jensena Ale ktos tu mnie wogole slucha ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 04.09.07, 11:19 A Lana Ci się nie podoba??? Wg mnie jest śliczna. A i jeszcze moją uwagę przykuła była żona Lexa - Helen. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 04.09.07, 15:33 No pewnie ze Lana jest super, ale ona jes tw kazdym odcinku i sie juz troche opatrzyla hehe A wiesz, ze zona Lexa to ta wampirzyca z Supka, ktora miala romans z Samem ? Niedlugo pojawi sie Lois Lane, czyli Erica Durance! Ta to jest sexy i ma czym oddychac hehe W dodatku jes tw niej taka iskra... oj oj, robi sie goraco hehehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: SV 04.09.07, 18:25 No skończyłam już 3ci sezon . Widziałam nawet pierwszy odcinek 4tego <lol> i Jensena <buzi buzi> i Lois Lane (jakoś tak średnio mi się spodobała) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: SV 06.09.07, 09:59 Nie znasz sie Lana jest ladna, ale nie jest sexy... a Lois moze nie jest piekna, ale za to jaka sexy ! Odpowiedz Link
aniuta75 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 07.09.07, 22:33 Jens gra badgaja (((((((((((. Jak on taki śliczny może być badgajem?? No jak??? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 07.09.07, 22:42 Ale przez to jest bardziej interesujacy - poza tym kobiety lubia bedgajów Odpowiedz Link
luczijka Re: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.09.07, 01:17 galaxian1 napisał: > > > Ale przez to jest bardziej interesujacy - poza tym kobiety lubia bedgajów > > No właśnie, ja też nie rozumiem dlaczego Aniuta buczy??? <lol> Przecież badgaje to jest to co tygryski lubią najbardziej <hihihihi>. Och, gdyby tak kiedyś Wencio zagrał badgaja...<mmmmmmmmmmmmmmmmmm>. Odpowiedz Link
aniuta75 Pragnę zakomunikować, że... 10.09.07, 13:00 zaczynam sezon 5ty <lol>. Może jednak się uwinę i zacznę 7my od samego początku ze wszystkimi . Oby... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pragnę zakomunikować, że... 10.09.07, 20:52 Aniuta, napisz jak znioslas i przezylas smierc... Jasona! Melisanki uzywalas ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pragnę zakomunikować, że... 10.09.07, 21:45 Nie piłam żadnych uspokajaczy heheheh, bo Jason był wredny typ i wcale mi go nie żal. Tylko szkoda, że właśnie Jensen grał badgaja, bo jakby był po jasnej stronie mocy to może pograłby dłużej a nie tylko jeden sezon . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pragnę zakomunikować, że... 10.09.07, 23:33 Aniuta, ale on tak z milości ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Pragnę zakomunikować, że... 11.09.07, 17:33 galaxian1 napisał: > Aniuta, ale on tak z milości ! > Tja z miłości do swojej wrednej mamusi . Ale ślicznie wyglądał w każdym odcinku i chłonęłam go moooooocno . No w ostatnich scenach niezbyt korzystkne mu było z twarzą umazaną krwią heheheheh. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Pragnę zakomunikować, że... 11.09.07, 17:57 Tak, ostatnie sceny byly mocarne, az mi wstyd za jego role hehe A ktory ogladasz odcinek teraz? Ciekawe czy masz juz blisko... do takiego pewnego odcinka... Ale nie powiem Ci ktorego! Jak go obejrzysz to sama zrozumiesz, o ktory mi chodzi Odpowiedz Link
aniuta75 Skończyłam 5ty sezon :D 13.09.07, 22:19 Lecę jak rakieta hehehehehe. Przy dobrych wiatrach zacznę ze wszystkimi 7my sezon <lol>. Oczywiście jestem zła na maxa, że Johnatan Kent is dead. I zastanawiam się czy to nie jest jakieś niedopatrzenie, bo w filmach o Supermenie oboje rodzice CK żyli przecież. Kilka odcinków bylo nudnawych, że tylko parzyłam kiedy się skończą. Najmocniejszą stroną SV są końcówki sezonów - wymiatają, szczena opada i koniecznie trzeba oglądnąć pierwszy odcinek następnego sezonu. Ale wciągnęłam się baaaardzo i stawiam Galaxianowi całą kegę piwka heheheh. A teraz pytania : 1. Ile w ogóle będzie sezonów SV? Czy to już wiadomo? 2. Galaxian - oglądasz ze mną 7my sezon, czy będziesz ściemniał i zbierał po jednym odcinku, aby na koniec mieć niezłą ucztę? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Skończyłam 5ty sezon :D 14.09.07, 08:46 aniuta75 napisała: > Lecę jak rakieta hehehehehe. Przy dobrych wiatrach zacznę ze wszystkimi 7my sezon <lol>. > Oczywiście jestem zła na maxa, że Johnatan Kent is dead. No, ja po tym odcinku tez bylem wqr na maxa ! Juz bylo tak pieknie, przy piosence Jamesa Blanta! A za kilkanascie minut - kopara w dol i zalamka. Ten odcinek gdzie brali slub w Las Vegas juz widzialas? Tez niezly i jakie momenty hehe > Kilka odcinków bylo nudnawych, że tylko parzyłam kiedy się > skończą. Najmocniejszą stroną SV są końcówki sezonów - wymiatają, szczena opada i koniecznie trzeba oglądnąć pierwszy odcinek następnego sezonu. Koncowki i poczatki sezonow wymiataja Ale wiekszosc srodkowych odcinkow tez jest OK... oczywiscie zdarzaja sie "zapychacze", jak odcinek "Lexmas", na ktorym usypialem (chyba juz go widzialas, prawda?). > Ale wciągnęłam się baaaardzo i stawiam Galaxianowi całą kegę piwka heheheh. A nie mowilem ze warto ? Jak Ci sie podoba Tom Welling kiedy juz troche wydoroslal? > A teraz pytania : > 1. Ile w ogóle będzie sezonów SV? Czy to już wiadomo? Wiadomo, wszystko zalezy od ogladalnosci. 7 sezon bedzie napewno, ale niektorzy twierdza ze to ostatni. Glowni aktorzy maja podpisane umowy wlasnie do 7 sezonu... a potem kto wie! Sa tez glosy ze powstanie spin off, pod tytulem "Liga Sprawiedliwych", obejrzysz sezon 6 to zrozumiesz > 2. Galaxian - oglądasz ze mną 7my sezon, czy będziesz ściemniał i zbierał po jednym odcinku, aby na koniec mieć niezłą ucztę? Takie seriale SPN, SV, Lost, PB, DH, GA - to ja ogladam na bierzaco jak tylko powstana napisy. Bez sciemniania Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Skończyłam 5ty sezon :D 14.09.07, 10:22 galaxian1 napisał: > sie "zapychacze", jak odcinek "Lexmas", na ktorym usypialem (chyba > juz go widzialas, prawda?). A Lexmas akurat mi się podobał . > Jak Ci sie podoba Tom Welling kiedy juz troche wydoroslal? No teraz to z niego całkiem niezłe ciacho jest P. Ale jeszcze bardziej podoba mi się Olivier alias Green Arrow DD. > Takie seriale SPN, SV, Lost, PB, DH, GA - to ja ogladam na bierzaco > jak tylko powstana napisy. Bez sciemniania No to oglądamy <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Skończyłam 5ty sezon :D 14.09.07, 10:27 > A Lexmas akurat mi się podobał . No bo to moze taki kobiecy odcinek. Mnie sie podobal ten odcinek a'la kinowa Piła )) A w 6 sezonie z tych dziwniejszych odcinkow bedzie NOIR, zrobiony w starym stylu kina gangsterkiego "Noir" lat 40-tych ! Po prostu wyczes Jakby sie Casablanke ogladalo ))))))))) > > Jak Ci sie podoba Tom Welling kiedy juz troche wydoroslal? > No teraz to z niego całkiem niezłe ciacho jest P. Ale jeszcze bardziej podoba mi się Olivier alias Green Arrow DD. A skad znasz Green Arrowa, skoro skonczylas dopiero 5 sezon? > > Takie seriale SPN, SV, Lost, PB, DH, GA - to ja ogladam na bierzaco jak tylko powstana napisy. Bez sciemniania > No to oglądamy <lol>. I to juz niebawem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Skończyłam 5ty sezon :D 14.09.07, 10:55 No przecież jak skończyłam 5ty sezon to od razu zaczęłam 6ty, bo się powstrzymać nie mogłam DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Skończyłam 5ty sezon :D 14.09.07, 11:26 Po zakonczeniu 6 sezonu to sie dopiero nie bedziesz mogla doczekac. Dali takiego "cliffa" ze szok! Odpowiedz Link
aniuta75 Galaxian :D 17.09.07, 20:33 Ja wprawdzie jesczze nie skończyłam 6tego sezonu ale mam już swój typ na odcinek wszystkich 6ciu sezonów (oprócz oczywiście pierwszych i ostatnich odcinków z każdego sezonu). Ciekawe czy zgadniesz który to . No i czy Ty masz swój jakiś ulubiony? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 17.09.07, 22:49 Chyba nie chcesz abym zgadywal? 6 sezonow x 22 odcinki = 132. Napewno mam swoje ulubione, ale jednego jedynego... to chyba nie... A przy ktorym aktualnie jestes ? Sa juz zajawki odcinka 7x01, a nawet foty z odcinka 7x02. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 17.09.07, 22:56 Jestem po 6x18, więc koniec zbliża się wielkimi krokami DD. Myślałam, że się nie wyrobię a wygląda na to, że chyba jeszcze dzisiaj skończę DD i będę czekać na 7x01 przebierając nóżkami D. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 18.09.07, 09:06 To jest prawdziwa serialowa maniaczka! Wszyscy inni - brac przyklad z Aniuty hehe Ale nie napisalas o ulubionym odcinku. A moze podasz po jednym ulubionym z kazdego sezonu? Wiem, ze bardzo duza popularnosc wsrod fanow maja odcinki takie jak Justice (zalążek Ligi Sprawiedliwych) oraz Reckoning (ten odcinek wywoluje najwieksze emocje, chlip chlip!). A o moich ulubionych odcinkach to mozna sobie poczytac na forumie Smallvillowym. Oczywiscie nie obylo sie bez marudzenia haha A tu masz piekna stronke Supermańską: www.kryptonleague.com.pl/ Jednym z jej działów jest Smallville. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 18.09.07, 10:50 Z każdego sezonu to nie podam, bo tylko jeden mną naprawdę poruszył - Labirynth (6x12). I zakończenie Subterranean (6x09) ale może dlatego, że niesamowity kawałek leci w tle . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 18.09.07, 11:00 aniuta75 napisała: > Z każdego sezonu to nie podam, bo tylko jeden mną naprawdę poruszył - Labirynth (6x12). Naprawde az tak Ci sie ten odcinek podoba ? Jestem pod wrazeniem. To chyba jeden z najdziwniejszych odcinkow calego serialu! I ta "cierpka" muzyka. Ja wlasciwie po obejrzeniu go, to nie wiedzialem co myslec... czy mi sie podobalm czy tez nie. Bardzo oryginalny i tajemniczy, ale taki nie Smallvillowy, ponury... Troche przypomina ten odcinek Supernaturala z Dżinem Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 18.09.07, 12:02 galaxian1 napisał: > To chyba jeden z najdziwniejszych odcinkow calego serialu! > I ta "cierpka" muzyka. I właśnie dlatego mi sie podoba - bo jest inny . A poza tym uwielbiam takie "chore" klimaty . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 18.09.07, 12:29 aniuta75 napisała: > I właśnie dlatego mi sie podoba - bo jest inny . A poza tym uwielbiam takie "chore" klimaty . To Ty Tarantino babo powinnas ogladac ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 18.09.07, 13:11 Heh no właśnie Tarantino mi zbytnio nie podchodzi. Nie mówię o starszych pozycjach, ale te nowsze to nie moja liga - zatrzymałam się na Kill Billu i za resztę podziękowałam panu T. DD. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 18.09.07, 12:11 Jeeeju jak ja się gubię na innych forumach hehehehehe. Jaki Ty masz tam nick? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Galaxian :D 18.09.07, 12:31 aniuta75 napisała: > Jeeeju jak ja się gubię na innych forumach hehehehehe. Jaki Ty masz tam nick? : > P Juz kiedys pisalem, ze GLX mam tlyko tutaj. Na kazdym innym forum mam nicka od mojego imienia (czyli Zdzicha oczywiscie! hehe). Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Galaxian :D 18.09.07, 13:27 Ale jak wchodzę we "Wszystko o Smallville" to mi tylko pokazuje tematy związane z 7mym sezonem i jeszcze o TVNie //. Nic więcej tam nie ma??? Odpowiedz Link
galaxian1 Odliczanie na kryptonleague ! :) 18.09.07, 09:11 A widzialas odliczanie na kryptonleague ? Prawy górny róg! www.kryptonleague.com.pl/www/index.php?o_serialu Odpowiedz Link
aniuta75 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa 19.09.07, 01:08 Skończyłam oglądać DDDDDDDDDDD. Kurde dlaczego trzeba tak długo czekać??????? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa 19.09.07, 08:36 aniuta75 napisała: > Skończyłam oglądać DDDDDDDDDDD. > Kurde dlaczego trzeba tak długo czekać??????? No i jak wrazenia po seansie ? Rozumiem, ze bylo warto ? PP Ja nie wytrzymalem i przeczytalem kilka spojlerow na kryptonleague Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa 19.09.07, 11:27 Wrażenia jak najbardziej pozytywne i jak najbardziej było warto DD. To, że CK przeżyje to jestem pewna, bo by nie było 7mego sezonu hehehehe. Tylko co z Chloe? Bardzo ja polubiłam i nie chcę, żeby umierała . Nic nie będę czytać, wytrzymam - w końcu to tylko tydzień . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa 19.09.07, 13:46 No i jeszcze Lana nie zyje i Lex rowniez ma klopoty "zyciowe" "Fajnie" jakby wszyscy nie przezyli, co ? Juz od dawna kraza sluchy, ze JEDNA z glownych postaci serialu odejdzie. Wiec moze Lana albo Chloe, bo CK i Lex sa nietykalni... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa 19.09.07, 13:53 Lana żyje i jestem tego pewna - sama upozorowała swoją śmierć aby nie było wątpliwości, że Lex da jej święty spokój . Może odrodzi się jako jakaś Suberbabka <lol>. Chloe też musi przeżyć, bo by było bez sensu, że ginie po jednokrotnym wykorzystaniu swojej mocy . Hmmm ja stawiam na Luthora seniora . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa 19.09.07, 14:19 Zobaczymy w nowej czolowce, jakies sa zmieny w obsadzie! Chociaz w tym sezonie, co Chloe niby zginela, nawet z czolowki ja usunieto! To bylo sprytne posuniecie DD Ja stawiam na mamuske CL. Nie to ze umrze, ale po prostu odejdzie z serialu (wyjedzie). Chyba nie bedzie nadal nianczyc takiego duzego chlopca? Odpowiedz Link