agamasia 15.10.07, 11:47 Ktoś już ściągał? Nie wiem którą wersję mam ściągać www.mininova.org/search/?search=desperate+housewives+s04e03 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka No właśnie... 15.10.07, 21:59 ja też nie wiem, którą wersję ściągać ((( I tu pytanie do nieocenionego GLX czy brać propera czy zwykłą????? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No właśnie... 16.10.07, 23:04 A kiedy sie pojawia proper? Jak zwykla jest zwalona (chociaz czasami to "zwalenie" bywa niezauwazalne). Ja i tak mam obie DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: No właśnie... 16.10.07, 23:20 Mr Proper jak zwykle czuwa i ma rękę na pulsie <lol>. Co my biedne byśmy zrobiły bez naszego bohatera PP? Odpowiedz Link
agamasia Re: No właśnie... 17.10.07, 10:20 Hihihihi Mr Proper vel GLX tak nas tu przeszkolił, że ja oczywiście wersje properową ściągnęłam, no nauka nie poszła w las ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No właśnie... 17.10.07, 13:30 Jest jeszcze Real Proper, w przypadku jak Proper tez jest zwalony I jeszcz jeszcze... Repack... ciekawe kto zgadnie, co to jest Repack ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: No właśnie... 17.10.07, 14:09 galaxian1 napisał: > I jeszcz jeszcze... Repack... ciekawe kto zgadnie, co to jest > Repack ? Taki, co trzeba rozpakować? <lol> Odpowiedz Link
agamasia Re: No właśnie... 17.10.07, 14:22 galaxian1 napisał: > Jest jeszcze Real Proper, w przypadku jak Proper tez jest zwalony > I jeszcz jeszcze... Repack... Normalnie Proper w kilku odsłonach, jak co niektórzy na forumach ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No właśnie... 17.10.07, 15:04 Nie prawda, repack to cos innego niz plik do rozpakowania DD Odpowiedz Link
luczijka Re: No właśnie... 17.10.07, 15:29 galaxian1 napisał: > I jeszcz jeszcze... Repack... ciekawe kto zgadnie, co to jest > Repack ? A po co mamy się wysilać i wymyślać co to jest, skoro Mr. Proper nas wyręczy??? <lol> I zapewne jeszcze walnie przy okazji cały wykład o Repacku ;PPP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No właśnie... 17.10.07, 21:36 A wlasnie ze nie powiem! Niech pierwsza mądrala Lucija walnie wykladzik Odpowiedz Link
luczijka Re: No właśnie... 18.10.07, 00:17 galaxian1 napisał: > A wlasnie ze nie powiem! > Niech pierwsza mądrala Lucija walnie wykladzik > Oj takiego mądrusia jak ty, to nie mam szans przegadać ;PPP Ps. A wiesz, że mi się śniłeś Properku??? <lol> Tylko nie pamiętam co dokładnie robiliśmy <hihihi>. Pewnie namiętnie... dyskutowaliśmy o properach, real properach i repackach PP DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: No właśnie... 18.10.07, 08:48 Podejrzewam, ze mogly by to byc nawet Real Real Propery ! Odpowiedz Link
luczijka Re: No właśnie... 18.10.07, 16:17 Albo może w tym śnie oglądaliśmy razem Californication ;PPP Odpowiedz Link
luczijka Re: No właśnie... 19.10.07, 00:58 glx1 napisał: > Moze ? > Albo ja bylem Duchovnym, a Ty... ? Lucy Liu??? ;D Tfu, tfu to nie ten serial ;PPP Odpowiedz Link