aniuta75 07.12.07, 11:37 Wchodzę do pokoju a tam okno balkonowe na całą szerokość otwarte. Przyznaję się bez bicia - wychodziłam na balkon na wieczornego papieroska, ale drzwi zamknęłam. Nie wiem jak sie otworzyły. Czary jakieś czy coś ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 12:32 Jaki wniosek z tego? Trzeba przestać palić To pewnie mieszkanie miałaś nieźle wyziębione. Ja dzisiaj rano zmokłam, a że lało nawet nieźle to buty mi przemokły brrrrr. Jak wróciłam do domu, to położyłam gdzieś klucze od samochodu i znaleźć nie mogę, no i wq..wiona jestem. Nie po raz pierwszy musiałam skorzystać z zapasowego kompletu kluczy. Klucze to moja pięta achillesowa, no ja nie wiem co z nimi robię, że mi tak z oczu znikają Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 12:50 Sprawdź w lodówce Znam osobę, która tam swoje znalazła. Odpowiedz Link
agamasia Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 13:27 Mam znalazłam, wprawdzie nie w lodówce, ale są. Kolejny raz mi się upiekło DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 14:06 A gdzie były? Ja kiedyś chleb włożyłam do lodówki hiihi. Odpowiedz Link
agamasia Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 14:28 Pod kołdrą, nie wiem jak ja to zrobiłam DD Zawoziłam siostrzenicę do szkoły, jak wracałam zadzwoniła siostra, czemu nie odpalam gg. Jak przyszłam do domu, to najpierw zakupy do kuchni i później do kompa na to gg. Na łóżko władował mi się pies i chyba go głaskałam z tymi kluczami w ręku. Anka była głodna, bo rano przyszedł do jej pracy jakiś głodny bezdomny i oddała mu swoje śniadanie. Chciałam zawieźć jej jakieś kanapki i już kluczy od samochodu znaleźć nie mogłam, poratowały mnie zapasowe DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Wstaję dzisiaj rano... 07.12.07, 14:08 agamasia napisała: > To pewnie mieszkanie miałaś nieźle wyziębione. No właśnie nie bardzo, bo nie wiało jeszcze tylko deszcz padał. Teraz tak wieje, że aż wycie słychać i co chwila pada . Nie cierpię takiej pogody. Odpowiedz Link