ilekobietamalat 19.02.08, 10:19 kurcze, weszlam jak zwykle niepotrzebnie na forum bizuteryjek, a tu takie cuda fotoforum.gazeta.pl/72,2,768,75815899,75878438.html nosz tylko sie pochlastac za przeporszeniem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: mam depresje:D 19.02.08, 10:23 A jak to ma sie do depresji ? Bo facetowi to trzeba wszystko dokladnie powiedziec Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mam depresje:D 19.02.08, 10:28 )))))) ojezu sie usmialam wzielam depresja tworcza pt "dlaczego one tak potrafia a ja nie" ewentualnie depresja zakupowa "ja chce sobie takie kupiccc,dlaczego na koncie tak pusto" Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: mam depresje:D 19.02.08, 11:07 ja mam depresję inszej natury. weszłam na forum pośiwęcone turystyce i widzę posty tyou wróciłam z miesiecznego pobytu z tajlandii teraz wybieram się na SriLankę albo poszukuę towarzystwa na 3-mies.wyprawę do Ameryki Poł. Ja sie dziwie jak mogą sobie ludzie na coś takiego pozwolić czasowo no i finansowo... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mam depresje:D 19.02.08, 11:11 tak takie kilkumiesieczne wyprawy tez mnie zastanawiaja. mam znajomego ktory sobie pojechal do chin, z chin gdziestam,przez pakistan na motorach 3 miesiace go nie bylo, ze wsyztskoego nakrecil film,zrobil zdjecia, wszystko zalatwil sponsor,zrobil z tego wystawe, zrobil sie slawny,zarobil na nastepny wyjazd i tak w kolko Odpowiedz Link
galaxian1 Re: mam depresje:D 19.02.08, 11:09 ilekobietamalat napisała: > depresja tworcza pt "dlaczego one tak potrafia a ja nie" > ewentualnie depresja zakupowa "ja chce sobie takie kupiccc,dlaczego > na koncie tak pusto" No wlasnie, nie wyjasnilas, czy to depresja typu "ja chce miec to wzystko a nie mam", czy jakas inna Odpowiedz Link
luczijka Re: mam depresje:D 20.02.08, 14:51 ilekobietamalat napisała: > depresja tworcza pt "dlaczego one tak potrafia a ja nie" > ewentualnie depresja zakupowa "ja chce sobie takie kupiccc,dlaczego > na koncie tak pusto" Mam podobne odczucia, gdy patrzę na takie rzeczy Odpowiedz Link