galaxian1 06.05.08, 10:07 Właśnie zjadłem, ale boski, niebo w gębie ! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 10:11 i znowu nas napuszczasz na słodycze Odpowiedz Link
asiaw73 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 10:50 Słodki misiu Też jadłam pączka z marmoladą i do tego kawka. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 11:22 ale jak ? ta bita śmietana w pączku jako nadzienie, czy też pączek z nadzieniem dżemowym a bita śmietana na dodatek na pączku ??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 11:26 Nie spotkałam się z takimi w Szczecinie, ale w stolycy pewnie wszystko jest możliwe . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 12:00 lenkaaa napisał: > ale jak ? ta bita śmietana w pączku jako nadzienie Wlasnie tak! Zamiast marmoladki jest bita smietana Tez nie wierzylem, ze to moze byc dobre, ale jak sprobowalem to uwierzylem Ach, jutro kupie znowu, bo nie wytrzymam Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 12:09 Jadłeś kiedyś pączki z tego okienka na Chmielnej co na miejscu je pieką? super!! jak nie przepadam za pączkami to tamtych sobie nie odmówię, no i rogalik z czekoladą bomba! Odpowiedz Link
agamasia Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 12:23 Ale Wy łasuchy jesteście DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
milka323 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 15:52 magdawaw1 napisała: > Jadłeś kiedyś pączki z tego okienka na Chmielnej co na miejscu je > pieką? > super!! jak nie przepadam za pączkami to tamtych sobie nie odmówię, > no i rogalik z czekoladą bomba! ooooo pączki z chmielnej to jest to. a rogalik to już w ogóle ). Odpowiedz Link
lenkaaa Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 12:39 nooo, jak bita smietana w środku, to niebo w gębie, też bym takiego chciała !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 12:46 Ja też! Ja też!! Czyli ustalone - Galaxian jutro stawia całemu Lolumowi pączki z bitą śmietaną DD. Ja poproszę dwa . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 13:23 aniuta75 napisała: > Ja też! Ja też!! Czyli ustalone - Galaxian jutro stawia całemu Lolumowi pączki z bitą śmietaną DD. > Ja poproszę dwa . A co tam, wirtualnych to ja moge postawic nawet po 5 ! Zjesz tyle babo ? hehe Bedziesz gruba Odpowiedz Link
agamasia Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 14:08 Przez wątek pączkowy zahaczyłam o cukiernię i kupiłam małe conieco: pączek wiedeński, napoleonka, eklerki, kawałek sernika, i jeszcze kacperka (ciasto pączkowe chyba, w środku nadzienie jabłkowe). To wszystko przez Was Odpowiedz Link
rodzynia Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 14:57 W Lublinie też są pączusie z bitą śmietaną, ale nigdy nie jadłam ;P Widzę, ze będę musiała spróbować A teraz piję kawusie i jem drożdżowkę z jabłkiem - kiedyś nie lubiłam ale ostatnio mi smakuje Agamasiu to wszystko dla Ciebie? ;D smacznego wszystkim! Odpowiedz Link
asiaw73 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 19:52 A ja dorwałam Merci i wyjadam czekoladki śmietankowo- kawowe moje ulubione Odpowiedz Link
mendosita Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 20:59 Też lubię pączki ze śmietaną, ale wolę z budyniem A dziś zjadłam tiramisu. Też dobre Odpowiedz Link
rodzynia Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 21:59 asiaw73 napisała: > A ja dorwałam Merci i wyjadam czekoladki śmietankowo- kawowe moje > ulubione ooo mamy te same ulubione ;D Aniuta banana też dziś jadłam ;D Odpowiedz Link
luczijka Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 23:46 aniuta75 napisała: > Hmmm to ja sobie bananka zjem . > A ja to prawie codziennie banany zajadam, bom w końcu Małpa_w_czerwonym ;PPP DDDDDDDDD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 06.05.08, 22:21 agamasia napisała: > kupiłam małe conieco: pączek wiedeński, napoleonka, eklerki, kawałek sernika, i jeszcze kacperka (ciasto pączkowe chyba, w środku nadzienie jabłkowe). Malutkie te co nieco, malutkie > To wszystko przez Was No przeze mnie, przyznaje sie bez bicia Bede musial czesciej paczkowe watki zakladac Odpowiedz Link
agamasia Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 12:04 galaxian1 napisał: > Malutkie te co nieco, malutkie Zdecydować się nie mogłam, wszystko takie zachęcające było DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 09:21 a gdzie takie daja? bo az uwierzyc nie moge ze to jadalne,to sprobowac bym chciala co do wypowiedzi gdzies pomiedzy, tak,paczki na chmielnej najlepsze na swiecie aczkolwiek, na przystanku wkd na centralnym tez maja pyszne,ale mozna sie na nie zalapac tylko w tlusty czwartek,inaczej znikaja jeszcze przed 8 rano Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 12:42 ja za to wczoraj uraczyłam się lodami od Grycana a ootem jeszcze własnej roboty szarlotką, a co Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 12:48 najlepsza jest szarlotka ze smietankowym grycanem zawsze mam go troche w zapasie,bo sam w sobie jest niejadalny w duzych ilosciach(slodki ze fuj;> ale do cieplej szarlotki.. bozesztymoj zwlaszcza do tej szarlotki robionej przez moja babcie taka kulka smietankowego grycana i jestem w niebie;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 14:17 ilekobietamalat napisała: > a gdzie takie daja? bo az uwierzyc nie moge ze to jadalne,to > sprobowac bym chciala A u mnie w firmie w bufecie Ale nie wiem w ktorej cukiewni bufet sie zaopatruje. Chyba w jakiejs dobrej, bo paczki sa naprawde swiezutkie, przepyszne i znakomite (i te zwykle i te smietanowe). > co do wypowiedzi gdzies pomiedzy, tak,paczki na chmielnej najlepsze na swiecie aczkolwiek, na przystanku wkd na centralnym tez maja pyszne,ale mozna sie na nie zalapac tylko w tlusty czwartek,inaczej znikaja jeszcze przed 8 rano No jakos nie po drodze tam mam, do bufetu blizej Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 14:19 A swoja droga... to jak ktos przeczyta tego watka, to pomysli, ze my wszyscy od dawna powinnismy turlac sie po podlodze Odpowiedz Link
aniuta75 Re: pączek z bitą śmietaną 07.05.08, 14:23 To fakt . Łasuchy z nas straszliwe hihihihi. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 12.05.08, 10:05 Mialem dzis nie jesc... ale lakomstwo zwycieza ! To moja ciemna strona mocy Odpowiedz Link
agamasia Re: pączek z bitą śmietaną 12.05.08, 10:39 No tak, jak się ma bufet pod nosem, to sie kusi pączkami później Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: pączek z bitą śmietaną 12.05.08, 10:50 zaprosilby na te paczki,a nie tylko gada i gada Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 12.05.08, 11:06 ilekobietamalat napisała: > zaprosilby na te paczki,a nie tylko gada i gada A prosze bardzo, dla wszystkich po pączku śmietanowym ! Komus dokładeczkę ? Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: pączek z bitą śmietaną 18.06.08, 14:10 co prawda nie jem pącka ale piję kawę a przed soba ma 2 kg paczkę mieszanki wedlowskiej..chyba umrę jak zjemm jeszcze jednego bajecznego Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 31.07.08, 12:08 Dawno nie jadłem, więc pora sobie przypomnieć smak nieba Odpowiedz Link
luczijka Re: pączek z bitą śmietaną 31.07.08, 12:17 A co, na Kanarach nie serwowali takich pączusiów??? ;P ;DDD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pączek z bitą śmietaną 31.07.08, 13:02 luczijka napisała: > A co, na Kanarach nie serwowali takich pączusiów??? ;P ;DDD Tam to tylko pyszniutkie drynie i lody z owocami Odpowiedz Link