galaxian1 06.06.08, 15:16 Dzis wystartowaly nowe seriale. Swingtown Wyglada dosc "babsko", wiec sobie daruje Fear Itself Jakis horrorowaty (sprawy "supernaturalne" i te klimaty) - moze warto... ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: watek nowoserialowy 06.06.08, 15:27 Babski pewnie i tak dostanie cancela albo się skończy na pierwszym sezonie, to mi się nawet zabierać za niego nie chce . A ten Fear Itself - ktoś będzie chociaż napisy w miarę szybko do niego robił? Bo wkurza mnie strasznie czekanie przez tydzień albo i więcej na napisy . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: watek nowoserialowy 06.06.08, 15:31 aniuta75 napisała: > Babski pewnie i tak dostanie cancela albo się skończy na pierwszym sezonie, to mi się nawet zabierać za niego nie chce . Niby dramat, ale z fotem na imdb to mi wyglada bardziej na komedie romantyczna Sama zobacz: www.imdb.com/title/tt0928173/ > A ten Fear Itself - ktoś będzie chociaż napisy w miarę szybko do niego robił? Bo wkurza mnie strasznie czekanie przez tydzień albo i więcej na napisy . A kto to wie ? Mysle jednak ze bedzie ktos robil, tak samo jak robil do Moonlighta www.imdb.com/title/tt1112285/ Odpowiedz Link
aniuta75 Re: watek nowoserialowy 06.06.08, 15:38 Dobra żem se zapodała tego Feara . Zobaczę co to za kfiatek . Odpowiedz Link
aniuta75 Oglądnęłam 09.06.08, 09:45 Dziwny to był odcinek. Przez cały czas miałam wrażenie, że to serial taki, że w każdym odcinku inna historia, inni bohaterowie. Ale wygląda na to, że ta laska będzie chyba główną . No zobaczymy. Zobaczę jeszcze ze 2-3 odcinki i jak będzie kicha to sobie podaruję . Glx czy wiesz w jakie dni trzeba toto ściągać? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądnęłam 09.06.08, 10:17 Ale podobalo sie, czy srednio? Jest troche straszne ? Chyba ukazuje sie w piatki. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Oglądnęłam 09.06.08, 10:28 Jest straszne . Ten odcinek taki w klimatach Osady był no i supernaturalne wyjaśnienie sprawy . A czy się podobało... Trudno powiedzieć, bo odcinek taki mroczny był i w sumie nawet nie wiem czy to zawiązanie akcji do reszty odcinków czy tak jak pisałam wcześniej każdy odcinek będzie o czymś innym. W każdym razie będę dalej oglądała. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądnęłam 15.06.08, 10:37 2 odcinek juz jest od piatku. A napisy robi Chudy, czyli beda ukazywac sie szybko i systematycznie Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Oglądnęłam 16.06.08, 10:17 Chyba sobie podaruję . Ogólnie serial ok, poziom straszności odpowiedni , ale nie odpowiada mi to, że każdy odcinek jest o czymś innym, jest osobną historią... No nie wiem . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Oglądnęłam 19.06.08, 11:26 Ja tez tak nie lubie, bo taki serial po prostu nie wciaga. A jak chce obejrzec normalny horror "1 czesciowy" to wole cos kinowego. Odpowiedz Link
galaxian1 Fringe S01E01 15.06.08, 10:36 Fringe - nowy serial JJ Abramsa (tego od Lost). www.mininova.org/tor/1504113 Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S01E01 15.06.08, 10:47 I opisik, jakby ktos nie poamietal "Fringe" to nowy serial science fiction J.J. Abramsa z Joshuą Jacksonem ("Jezioro marzeń") w roli głównej. Oficjalna premiera zapowiedziana jest na wtorek 9 września 2008r. w stacji FOX. "Fringe" opowiada o trójce bohaterów, którzy prowadzą śledztwa związane ze zjawiskami paranormalnymi. Koncentrują się oni głównie na fenomenach w nauce i medycynie. Zespół tworzą agentka FBI (Anna Torv), genialny naukowiec Walter Bishop (John Noble) i jego nadzwyczaj inteligentny syn (Joshua Jackson), mający problemy z uzależnieniem od hazardu. Budżet odcinka pilotażowego wynosi 10 milionów dolarów! To najdroższe tego typu przedsięwzięcie w historii telewizji. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe S01E01 16.06.08, 11:48 ale jak to ? miałam zapisane, że 2-godzinna premiera 27 sierpnia ??? Ktoś już obejrzał ? Czy to jest ta 2-godzinny odcinek ??? Natychmiast zabieram sie za zasysanie !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Lenka 16.06.08, 11:58 Ten co do ściągnięcia to 1:20 czy jakoś tak trwa, więc możliwe, że to ten podwójny. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 16.06.08, 12:09 Dzięki, to pewnie ten, już zaczęłam ściągać, pewnie "przeciekł" szybciej niż pierwotnie planowali... Obejrzałas już ? Strasznie jestem ciekawa tego serialu i mam nadzieję, że mi sie spodoba, bo się napaliłam na niego, hi, hi, hi ;DDD a JUTRO kolejne "Weeds", hip hip hurrra !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Lenka 16.06.08, 12:15 Jeszcze nie oglądnęłam bo czekam na napisy a te jak na razie w polu . A Weeds już jutro??? Ale co? Jeden odcinek czy ile? I tez pewnie jakiś przeciek co? Odpowiedz Link
agamasia Re: Lenka 16.06.08, 12:34 Weeds to zaczyna normalne nadawanie i chyba raczej będzie co tydzień po jednym odcinku. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Lenka 16.06.08, 14:35 też tak uważam, normalnie nowy sezon się zaczyna, nie przeciek, po jednym odcinku będzie i jusz :o) Odpowiedz Link
luczijka Re: Fringe S01E01 16.06.08, 14:57 lenkaaa napisała: > Ktoś już obejrzał ? Czy to jest ta 2-godzinny odcinek ??? Ja obejrzałam. Tak, to jest dwugodzinny odcinek Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe S01E01 16.06.08, 15:53 i jak wrażenia ? będziesz oglądać dalej ??? ja chyba dopiero jutro obejrzę... Odpowiedz Link
luczijka Re: Fringe S01E01 16.06.08, 20:24 Na razie nie będę pisać swoich wrażeń. Poczekam aż obejrzycie ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Fringe S01E01 19.06.08, 11:29 luczijka napisała: > Na razie nie będę pisać swoich wrażeń. Poczekam aż obejrzycie ;D Po prostu sie boi ze ja "okrzanie" za pisanie "gupot" Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Fringe S01E01 19.06.08, 12:04 no pisz, Lucy, pisz, podobało się czy nie ?!?! ja już napisałam :o) Odpowiedz Link