aniuta75 07.12.08, 22:21 Pyknęło 20 tysiaków. Nie wiem kto popełnił tą zbrodnię ale nieważne . Chlup . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: Pijemy!!!!!!!!!!!!! 07.12.08, 22:22 e jak patrzylam to bylo 1z dziewiatkami;D Odpowiedz Link
ilekobietamalat o teraz rowno 20tys:> 07.12.08, 22:22 to pijem;> coprawda moze niezbyt imprezowe, ale podziele sie piwem z koglem moglem) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: o teraz rowno 20tys:> 07.12.08, 22:29 ha! nie znasz? poobno w harrym potterze wystepowalo to pod nazwa piwa kremowego, w wersji dla dzieci,z piwa bezalk. ale, lat temu wiele, gdy moja babcia sie przeziebiala, dziadek zawsze owe piwo jej robil,tyle ze z jak najbardziej alkoholowego piwa. jest ono slodkie potwornie,i jeszcze slodsze;D przepis: mniej wiecej;D piwo podgrzac w rondelku z cynamonem i gozdzikami, tylko zeby sie nie zagotowalo, dodac lyzke miodu (i w miedzyczasie mozna wylowic te gozdziki i insze frfocle) podgrzane piwo przelac do zrobionego kogla mogla, powoli, mieszajac.. potem ozna jeszcze troche podgrzac miod nie jest konieczny jak ktos nie lubi warto sprobowac, na przeziebienia podobno tez niezle Odpowiedz Link
aniuta75 Re: o teraz rowno 20tys:> 07.12.08, 22:31 A ten kogel mogel to nie zetnie się po wlaniu ciepłego piwska? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: o teraz rowno 20tys:> 07.12.08, 22:38 niee. no mieszasz to mocno i namietnie i to sie tak tzn mi sciecie sie kojarzy z takim glutem.. to glut nie powinien byc ale gestnieje zdeczka generalnie to ja nie jestem w tym zbyt dobra trzeba moja cioteczke za jezyk pociagnac ona specjalistka Odpowiedz Link
luczijka Re: o teraz rowno 20tys:> 07.12.08, 22:36 Hm będę musiała kiedyś wypróbować ;> Odpowiedz Link
agamasia Re: Pijemy!!!!!!!!!!!!! 07.12.08, 22:22 Ważne, że jest ten 20000 post HIP HIP HURA Odpowiedz Link
luczijka Re: Pijemy!!!!!!!!!!!!! 07.12.08, 22:39 Postów przybywa w zastraszającym tempie Przypomniał mi się zeszłoroczny wątek choinkowy, w którym też naprodukowałyśmy postów od groma i jeszcze trochę ;P I też w tak krótkim czasie <lol>. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Pijemy!!!!!!!!!!!!! 07.12.08, 23:56 ojej, rzeczywiscie !!! ten watek choinkowy byl SUUUUPER !!! Moze w tym roku tez ? To wasze zdrowie, baby, zescie tyle postow dzis naprodukowaly !!! Fajnie mi tu z wami na forum Odpowiedz Link
luczijka Re: Pijemy!!!!!!!!!!!!! 08.12.08, 00:14 Nam tez fajnie z Tobą A o wątku choinkowym trza pomyśleć koniecznie <lol>. Odpowiedz Link