galaxian1 13.02.09, 18:21 Czy tylko wszystkie sluchacie Stinga, U2 i innych takich smutów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:27 Lubię Depeszów ale jakoś tak za nimi nie szaleję mocno . Fajne czasy mi się z nimi kojarzą . Inną muzykę też lubię . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:29 To tak jak ja - lubie, ale fanem nie jestem. A co ciekawe, jak byli na topie, to ich nie lubilem Inna, czyli smuty ? hehehe Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:32 Nie lubię smutów . No chyba, że dla Ciebie np takie Alice In Chains to są smuty. No dobra po zastanowieniu to są smuty . No to niech będzie Metaliica, ale stara . Oj ja różne rzeczy lubię nooo. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:36 To są właśnie smuty ! Mnie to zawsze kierunek New Romantic czy muzyka syntezatorowa najbardziej kręciła. Typowego rocka czy metalu nigdy nie lubilem (z jakimis wyjatkami na pojedyncze piosenki). Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:39 Łi tam . Smuty to The Cure np albo inny Tool . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:42 The Cure to wogole! Ale teledysk do Lullaby z pająkami swietny A tego drugiego nawet nie znam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: a Depeszki to tu są ? :) 13.02.09, 18:47 no smutow (zwanych inaczej smetami;> od depeszow to nie ma nie bylo i nie bedzie;> wiec co sie stinga czepiasz.. o wlasnie, sintga se poslucham;D ja sie nie znam, mnie do kolyski tatus doorsow puszczal, i tak mi ostalo;D Odpowiedz Link
magdawaw1 są;-) 13.02.09, 19:14 tylko takie nie do końca, bo z jednej strony mam ochotę kupi bilet na koncert (zobaczyć na żywo tatuaże Dave,a z drugiej właśnie zanabyłam bilet na Openera i kaski trochę już szkoda Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: są;-) 13.02.09, 22:43 jakie ja mam spokojne zycie, przez to ze moj kuba nie lubi koncertow, a ja jeszcze bardziej nie lubie chodzic na nie sama.. ;P kurcze.. do d.. ja chce na jakis koncert Odpowiedz Link
kocura78 Re: a Depeszki to tu są ? :) 14.02.09, 11:13 A ja lubię baaardzo Depeszów, szczególnie starszych Odpowiedz Link