Dodaj do ulubionych

My Bloody Valentine

28.04.09, 19:14
Pojawilo sie My Bloody Valentine 2009 DVDScr.
Oczywiscie o 3D to mozna zapomnieć smile
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:16
      Jakość jest taka:

https://www.imagenic.net/images/5wkh9rc2v6j6piumzegt.jpg
    • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:24
      Oj Glx, Glx. Tyle lat na lolumie a się jeszcze nie nauczyłeś, że trzeba linki od
      razu podawać suspicious?
      Podaj nooooo suspicious, plosięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę big_grin.
      • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:32
        Toć linki są wszędzie ! big_grin

A Ty to miałaś w kinie w 3D obejrzec - tak jak mistrzunio big_grin
        Film bez 3D nie bedzie taki fajowy.
        • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:34
          galaxian1 napisał:

> Toć linki są wszędzie ! big_grin

No ale nie ma to jak gotowca mieć tongue_out.

> A Ty to miałaś w kinie w 3D obejrzec - tak jak mistrzunio big_grin
          > Film bez 3D nie bedzie taki fajowy.

No żem oglądała przeca, z okazji swoich urodzin big_grin. Wiem, że to nie to samo ale
          chciałam go mieć no suspicious.
          • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:35
            aniuta75 napisała:

> galaxian1 napisał:
            >
            > > Toć linki są wszędzie ! big_grin
            >
            > No ale nie ma to jak gotowca mieć tongue_out.

Np. na glownej stronie mininówy big_grin

> No żem oglądała przeca, z okazji swoich urodzin big_grin. Wiem, że to nie to samo
            ale chciałam go mieć no suspicious.

Tos byla i sie nie pochwaliła, babo?
            Liczylem na soczystą recenzyjkę ! tongue_out
            • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:42
              No jak się nie chwaliłam, jak się chwaliłam big_grin. Na grozowym big_grin.
              O tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48746&w=92618634
              • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 19:51
                aniuta75 napisała:

> No jak się nie chwaliłam, jak się chwaliłam big_grin. Na grozowym big_grin.

Ja to tam widze głownie moje chwalenie ! big_grin
                • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 28.04.09, 20:58
                  No ale ja się z tym Twoim chwaleniem zgadzam big_grin.
                  • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 30.04.09, 15:01
                    Jest lespza wersja!
                    My Bloody Valentine DVDRip XviD-JUMANJi
                    www.rlslog.net/my-bloody-valentine-dvdrip-xvid-jumanji/
                    • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 30.04.09, 21:04
                      E no ale dlaczego napisów nie ma? Czy ja ślepa znowu jestem suspicious?
                      • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 30.04.09, 23:09
                        A kiedy mieli je zrobić, jak wczoraj się ukazało ? big_grin
                        • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 01.05.09, 08:57
                          Oj tam tongue_out. Dla chcącego nie ma nic trudnego tongue_outsuspicious.
                          • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 11:28
                            I mamy wersje 3D !
                            Tylko nie wiem jak nalezy ja ogladac smile

My Bloody Valentine 3D DVDRip XviD-SAPHiRE
                            www.rlslog.net/my-bloody-valentine-3d-dvdrip-xvid-saphire/
                            • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 19:49
                              Hmmm no właśnie smile. Czy jak sobie kupię okularki 3D to na kompie będzie cuś
                              widać?? Znaczy czy będą te jefekty big_grin?
                              • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 19:51
                                Pewnie da, ale nie wiadomo jakie kupic te okulary big_grin
                                Bo na tej aukcji napisane, ze sa 4 ich rodzaje.
                                Wiec albo kupic komplet i ktores zadzialaja, albo na chybił trafił smile
                                allegro.pl/item621034556_okulary_3d_4_rodzaje_4x4_pendrive_gratis.html
                                • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 23:33
                                  Sa potrzebne albo red-green albo green-magenta.
                                  Bo takie sa "mazaje" podczas tej wersji filmu.
                                  Aniuta widzisz czy to red czy magenta (róż) ?
                                  • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 23:38
                                    na moje oko to jest green-magenta
                                    • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 02.05.09, 23:48
                                      I wszystko jasne ! Jednak nie taki slepak ze mnie big_grin
                                      allegro.pl/item616833018_my_bloody_valentine_3d_okulary_3d_do_filmu.html
                                      • aniuta75 Re: My Bloody Valentine 3D 03.05.09, 09:58
                                        9 zika to nie majątek big_grin.
                                        • galaxian1 Re: My Bloody Valentine 3D 03.05.09, 13:19
                                          aniuta75 napisała:

> 9 zika to nie majątek big_grin.

Ale bardziej oplaca sie kupic ten pakiet 4 okularkow za 16 smile
                                          Bo kazdy film potrzebuje innych big_grin
                                          A z pewnoscia bedzie takich filmow coraz wiecej.
                                          • galaxian1 okularki ? 06.05.09, 12:24
                                            Aniuta, kupilas te okularki ?
                                            Bo jestem ciekaw jak to wyglada i czy warto...
                                            Oczywiscie efekt nie bedzie tak dobry jak w kinie, bo okularki, to jednak nie
                                            jest system Dolby Digital smile
                                            • aniuta75 Re: okularki ? 06.05.09, 12:33
                                              Nie kupiłam jeszcze. Nie wiem czy kupię cholercia uncertain.
                                              • galaxian1 Re: okularki ? 06.05.09, 13:19
                                                Jakto nie?
                                                Bez okularkow to ten film mozna od razu siekac z dysku ! tongue_out
                                                • aniuta75 Re: okularki ? 06.05.09, 18:22
                                                  Dlatego se chyba nie zapodam wersji 3D. Nie wiem, nie wiem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka