rutkow2 23.03.05, 12:30 i czy kredytobiorca (czyli np. ja) cos placi, czy tez oplaca to bank, ktory ostatecznie udziela kredyt? No i czy w ogole osoba zainteresowana kredytem cos placi za doradztwo, jesli tak to ile? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doradcy.expandera Re: ile prowizji bierze EXPANDER? 23.03.05, 15:40 > i czy kredytobiorca (czyli np. ja) cos placi, czy tez oplaca to bank, ktory > ostatecznie udziela kredyt? > No i czy w ogole osoba zainteresowana kredytem cos placi za doradztwo, jesli > tak to ile? Wynagrodzeniem Expandera jest część prowizji jaką kredytobiorca standardowo płaci bankowi. Nie pobieramy żadnych opłat od klientów zaciągających kredyty za naszym pośrednictwem Odpowiedz Link
tomjot Re: ile prowizji bierze EXPANDER? 23.03.05, 15:45 doradcy.expandera napisał: > > i czy kredytobiorca (czyli np. ja) cos placi, czy tez oplaca to bank, kto > ry > > ostatecznie udziela kredyt? > > No i czy w ogole osoba zainteresowana kredytem cos placi za doradztwo, je > sli > > tak to ile? > > Wynagrodzeniem Expandera jest część prowizji jaką kredytobiorca standardowo > płaci bankowi. Nie pobieramy żadnych opłat od klientów zaciągających kredyty za > > naszym pośrednictwem Ale w przypadku nie skorzystania z przygotowanej przez Panstwa oferty pobieracie oplate (jakas kaucja?) ? Odpowiedz Link
rutkow2 Re: ile prowizji bierze EXPANDER? 23.03.05, 19:12 wlasnie. gdzies mi sie obilo ze trzeba zaplacic 200 PLN kaucji. czy to prawda? Odpowiedz Link
charakterek1 Re: jest tylko jedno małe ale.. 24.03.05, 09:24 ...mianowicie Expander faktycznie nie pobiera zadnych opłat ale ma ukrytą stawkę w prowizji bankowej która jest znacznie wyższa przez Expandera niż w Banku, i tu jest pies pogrzebany. Jednakże, oferty Expandera są często korzystniejsze od Bankowych. Odpowiedz Link
beatakil prowizja przez expandera w bph 2,5%, samemu 0,8 31.03.05, 16:42 Wiem, bo wynegocjowałam Beata Aha Marże dostałam jak w expanderze. Po prostu sie wykłóciłam. ) Odpowiedz Link
smbsone Re: prowizja przez expandera w bph 2,5%, samemu 0 31.03.05, 17:02 a to w katowickim expanderze jest 2,2%, i oprocentowanie chf 3,11 a nie jak 3,51 jak w oddziale na 100% Odpowiedz Link