agakos1 27.04.06, 09:32 Czy ktoś miał do czynienia z tym bankiem? Zastanawiamy się nad kredytem w tym banku(ew. w mBanku). Podzielcie się doświadczeniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikronik Re: Fortis Bank 27.04.06, 10:20 mam u nich dwa kredyty hipoteczne LIBOR 6M+1% marzy narzekac nie moge. moze niezbyt funkcjonalne konto w porwoanniu do BPH... Odpowiedz Link
magdastas10 Re: Fortis Bank 27.04.06, 13:04 Też mam u nich kredyt: Libor 6M i 1% marży i nie narzekam. Obsługa miła, nie mamy z nimi żadnych problemów. Na raziwe. Zobaczymy co będzie dalej. Odpowiedz Link
man4one Re: Fortis Bank 27.04.06, 22:45 Obsługa bardzo miła, ale centrala w Warszawie notorycznie nie wyrabia z wypłacaniem kolejnych transz kredytu w terminie. Raz już reklamowałem (wg regulaminu przelew ma być do max. 3 dni roboczych od złożenia dyspozycji) i wygląda na to, że niczego się nie nauczyli... Poza tym przy tego typu systemie wypład transz nie ma szans na wybranie jakiejkolwiek korzystniejszej kursowo chwili. Odpowiedz Link