Dodaj do ulubionych

Millennium -decyzja?

18.06.06, 10:46
Może ktoś się orientuje, jaki jest obecnie okres oczekiwania na decyzję banku
ws. przyznania kredytu? rzeczoznawcę mam już za sobą.
Obserwuj wątek
    • necia27 Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 11:33
      I ja tez dolaczam sie do tego pytanka,rzeczoznawce mialam na budowie 08.06.2006
      ile moge jeszcze czekac?Ta niepewnosc mnie wykonczy.
      • wieslaw.tomczyk Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 16:09
        Składając wniosek w palcówce - nawet miesiąc. Przez pośrednika mogło być szybciej. Mamy specjalne kanały dla naszych wniosków.
        • klaudekk1 Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 16:59
          w takim razie ile czeka się na rzeczoznawcę od chwili złożenia wniosku?
          • wieslaw.tomczyk Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 22:11
            zlecenie wyceny powinno być wysłane do banku przed złożeniem wniosku.
        • jk Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 17:18
          wieslaw.tomczyk napisał:

> Składając wniosek w palcówce - nawet miesiąc. Przez pośrednika mogło być szybci
          > ej. Mamy specjalne kanały dla naszych wniosków.

Hahahaha smile)) Specjalne kanały smile
          Dobre: zewnętrzna firma jest "bliżej" (i nie chodzi o odległość wink) analityka
          niż pracownik banku.

Wszyscy równo mogą pewnie przyśpieszyć wniosek, jeśli tylko chcą i im zależy.
          • kemon Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 21:38
            Hahahaha smile)) Specjalne kanały smile
            > Dobre: zewnętrzna firma jest "bliżej" (i nie chodzi o odległość wink) analityka
            > niż pracownik banku.
            >
            > Wszyscy równo mogą pewnie przyśpieszyć wniosek, jeśli tylko chcą i im zależy.

Co Cie tak bawi w tym? Tak ciezko to zrozumiec? Droga weryfikacji wniosku przez
            oddzial a przez brokera jest zupelnie inna, broker ma dostep bezposrednio do
            centrali, poczatkowo do weryfikatora, nastepnie do analityka. Musisz jeszcze
            sporo kolego sie dowiedziec. Niestety taka wiedze mozna pozyskac tylko w
            praktyce! pozdrawiam.
            • jk Re: Millennium -decyzja? 19.06.06, 20:05
              kemon napisał:

> Co Cie tak bawi w tym? Tak ciezko to zrozumiec? Droga weryfikacji wniosku przez
              >
              > oddzial a przez brokera jest zupelnie inna, broker ma dostep bezposrednio do
              > centrali, poczatkowo do weryfikatora, nastepnie do analityka. Musisz jeszcze
              > sporo kolego sie dowiedziec. Niestety taka wiedze mozna pozyskac tylko w
              > praktyce! pozdrawiam.

Piszemy chyba o różnych bankach. Zwróć uwagę na nazwę w tytule wątku.
              W nim (banku) droga od oddziału/brokera do analityka jest niemal identyczna.
              Jeśli ktoś chce, nieważne czy pośrednik czy pracownik oddziału (chociaż metody
              mogą być inne), to może ją przyśpieszyć.
              Pisanie, że brokerzy mają "specjalne kanały" jest po prostu śmieszne.
              I pamiętaj o jakim banku rozmawiamy.
              • kemon Re: Millennium -decyzja? 20.06.06, 02:23
                Robisz sobie zarty... To co napisalem tyczy sie dokladnie Millennium...!
                • jk Re: Millennium -decyzja? 20.06.06, 20:45
                  Wyobraź sobie, że nie robie sobie żartów.
          • wieslaw.tomczyk Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 22:09
            Pracownikowi nie zależy smile bo wyśle wniosek i czeka, w między czasie ma
            następnych klientów.
    • tptp1 Re: Millennium -decyzja? 18.06.06, 21:08
      Witam.
      Ja już mam to za soba.Wszystko udało mi sie załatwić w jeden miesiąc.Od
      złozenia wniosku do podpisania umowy z bankiem.Załatwiałem to przez doradcę z
      Open F.
      • almahler Re: Millennium -decyzja? 20.06.06, 05:44
        u mnie sie tak bardzo nie speszyli (Open F.). od chwil zlozenia papierow do
        banku minelo poonad miesiac, a mie juz leca odsetki u dewelopera! a decyzja
        jest pozytywna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka