pamasaka 28.12.06, 20:35 Czy ktos zna te strone kredytdom.pl/?. Czy jest ona godna zaufania i bezpieczna i czy warto z niej korzystac? Czy ktos z Was korzystal z ich uslug? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziut19 Re: kredytdom 30.12.06, 12:41 To strona posrednika, jak wiele w sieci. Zglaszajac sie wiazesz sie z jakims posrednikiem. Jesli tego chcesz, to OK (zakladam oczywiscie, ze posrednik jest konkretny uczciwy i kompetentny), jesli nie, to idz do banku, lub zloz zapytanie na stronach bankowych. Odpowiedz Link
pamasaka Re: kredytdom 31.12.06, 00:51 Wiem, ze to posrednik, ale ma interesujaca dla mnie oferte, bo sprawdza najdogodniejsza, jak mowi, dla mnie opcje, przegladajac oferte roznych bankow. Ja na to nie mam ochoty i czasu, a moja sytuacja jest dosc specyficzna i okazuje sie, ze dla nich nie jest to problem. Zanim jednak zdecyduje sie na ich uslugi, chce wiedziec, czy jest to bezpieczny posrednik i godny zaufania. Bo mam z nim kontakt tylko przez internet. Odpowiedz Link
ziut19 Re: kredytdom 31.12.06, 01:31 Kazdy posrednik powinien sprawdzac i wybierac najkorzystnijesza dla klienta oferte. Osobiscie wydaje mi sie, ze kontakt bezposredni jest jednak podstawa. Odpowiedz Link