skurcz77 04.04.08, 11:16 Witam mam pytanie czy przy kredycie hipotecznym i jego marżą , wysokość tej marży brana jest pod uwagę z dnia złożenia wniosku czy z dnia podpisania umowy ?? Pytam bo złożyłem wniosek 28.03 a 1.04 bank podniósł marże . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortis_hipoteka Re: Data wniosku a data podpisania umowy 04.04.08, 11:56 Jeśli chodzi o marżę, to powinno to być z dnia złożenia wniosku - jeśli np. obowiązuje jakaś promozjca itp. Jeśli chodzi o Libor - to bierze się pod uwagę aktualny na dzień sporządzania umowy, a nie składania wniosku. Odpowiedz Link
skurcz77 Re: Data wniosku a data podpisania umowy 04.04.08, 12:00 z liborem sprawa jest dla mnie jasna , chodzi o samą marżę , dziękuję za odpowiedź i mam nadziejże że tak właśnie będzie. pozdrawiam fortis_hipoteka napisał: > Jeśli chodzi o marżę, to powinno to być z dnia złożenia wniosku - jeśli np. obo > wiązuje jakaś promozjca itp. > Jeśli chodzi o Libor - to bierze się pod uwagę aktualny na dzień sporządzania u > mowy, a nie składania wniosku. > Odpowiedz Link
ziut19 Re: Data wniosku a data podpisania umowy 04.04.08, 17:36 Multibank czy Millennium? Jesli Multibank, to zalapiesz sie na promocje. Jesli Millennium, to... nigdy nie wiadomo Odpowiedz Link