crass 01.09.08, 09:21 Czy byłby ktoś w stanie przedstawić tutaj sposoby weryfikacji zarobków osoby ubiegającej się o kredyt przez poszczególne banki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fortis_hipoteka Re: Weryfikacja zarobków 01.09.08, 10:57 Wszędzie wygląda to bardzo podobnie. Wszystko zależy jako rodzaj dochodów mamy tutaj potwierdzać: umowę o pracę, umowę zlecenie, działalność gospodarczą...? Odpowiedz Link
directre Re: Weryfikacja zarobków 01.09.08, 18:47 co dokładnie ma Pan na myśli? Chodzi np. o liczenie zdolności z różnych źródeł, czy sprawdzanie czy dane z wniosku "nie rozmijają się z prawdą"? Odpowiedz Link
crass Re: Weryfikacja zarobków 01.09.08, 20:48 dopowiadam: - posiadam umowę o pracę, na czas nieokreślony. Zastanawiam się czy wezmę krydyt tylko na siebię czy razem z narzeczoną, która również ma uwoę na czas nieokreślony. - interesuje mnie to jak dane banki sprawdzają moją zdolność kredytową. Komu wystarcza tylko zaświadczenie od pracodawncy+ewent. jego potwierdzenie, w którym banku będę musiał zrobiść wyciąg z konta, gdzie będzie potrzebny PIT czy cokolwiek jeszcze. Reasumująć interesuje mnie porównanie banków pod tym względem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
crass Re: Weryfikacja zarobków 04.09.08, 08:51 To co? Nikt z obecnych tutaj doradców nie jest w stanie pomóc? Odpowiedz Link