Gość: Alure IP: 213.17.226.* 16.09.09, 13:05 Czy ktoś korzystał z usług tej Pani? I jakie opinie? Pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczesliwa Re: Solanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 12:50 Musi sie sprawdzic,bo jeszcze wykupiłam rytuał u Aidy.Jak nie Solanż to Aida mi pomoże.Zrobie wszystko ,zeby odzyskać męza! Odpowiedz Link Zgłoś
agatta.py Re: Solanż 04.01.22, 23:10 Solanż to prosta kobieta która robi ploty. To nawet nie o wróżbę chodzi że mi się nie sprawdziła, ale z tak prostacką osobą dawno nie rozmawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: urugwaj- szaman IP: *.media4.pl 18.09.09, 14:48 A ja wrózylam sobie u Pani Solanż i 3 miesiące temu wrózba byla pozytywna odnosnie mojego zwiazku z chlopakiem, teraz tez znow napisalam do niej i zupelnie coś odwrotnego. Nie wiem, ale zaczynam mieć mocne wątpliwosci w dar tej Pani...Fakt pisze pocieszające teksty ale od pocieszania mozna miec kogos innego. Dla mnie wrozka powinna przekazywac fakty a nie domniemania na zasadzie gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. Powinna prosto z mostu walnąc szczególy np. stanie się to i to. Konkrety! Niestety niewiele wrozek mowi w ten sposob. Konkretna wrozka ktora podala fakty ktore mialy miejsce to Saturnina i Celina. Czasem były to bolesne fakty ale się sprawdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:37 Niestety mi sie nic nie sprawdzilo.Po tym jak napisałam do tej pani,ze wrozba sie nie spelnila i mężczyzna ktorego kocha ma inną nie odpisala mi na wiadomośc.Zlekceważyla mnie :( bardzo mi przykro,bo mialam ją za fajną osobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmadrzalam Re: Solanż IP: *.serv-net.pl 22.09.09, 00:47 Rozczaruje Was... Solanż moją znajomą zwodziła bardzo długo a ta jej ślepo wierzyła... Nawet za darmo jej radziła, więc tymbardziej kumpela uwierzyła... Facet miał ją kochać miłością bezgraniczną - okazał się draniem... Nasłała na nią kogoś by jej morde obili aby tylko się odwaliła od niego, bo miał żonę i bał się, że się wyda... A mi przepowiedziała, że facet mnie nie będzie kochał z koleji... I co ?! Oświadczył się. Jest wspaniale. Czyżby ta Pani wróżyła na odwrót?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka do jazmadrzalam IP: *.devs.futuro.pl 22.09.09, 18:37 Ciekawa jestem czemu piszesz takie rzeczy na kolejną wrózkę. W poscie o Agga Soyala też piszesz źle. Solanż jest be, Agga też. To moze z Toba jest cos nie tak???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Solanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 16:43 ze mną bylo tak samo:(.Ta pani to zwykła oszustka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmadrzalam do ewy IP: *.serv-net.pl 23.09.09, 02:18 Solanż mi oraz moim znajomym naopowiadała bzdur jak żadna inna wróżka. Jeśli rozwiała jakies twoje złudzenia to jej się fuksło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Solanż IP: *.chello.pl 11.11.09, 18:34 Korzystałam z wróżby Pani Solanż pare miesięcy temu. Wróżba nie była pozytywna ale ze szczęśliwym zakończeniem.Chodziło o męzczyznę, którego kocham i on mnie też kochał wg tej Pani i miałam stworzyć z nim związek. Od tamtego czasu kontaktowałam się z nią kilkakrotnie i informacje jakie później słyszałam były sprzeczne z pierwszą wróżbą a po ostatniej wróżbie mam zapomnieć o tym chłopaku bo on kocha już inną :( Pani Solanż jest bardzo miłą osobą, sprawy teraźniejsze zwykle trafnie określiła tylko co z tą przyszłością, która z każdą rozmową była inna? Nie wiem co o tym myśleć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coimbraaaa:) Re: Solanż IP: 89.107.158.* 16.12.09, 22:02 Chciałam na wstępie Wam napisać pewną hmm może złotą myśl:)Kiedyś usłyszałam,że każdy musi sobie wybrać wróżke i trafić na swoją:)To że wróżka ma powszechnie dobrą opinie i dużą sprawdzalność,owszem kusi by do niej zwrócić się o porade:)ale...niestety nie masz pewności że Tobie też dobrze poradzi:)Ja uwierzyłam w te słowa:)Moja przygoda z horoskopami i magią trwa już jakiś czas.Dodam,że sama nie wróże,chodzi mi o to że korzystam z rad pań wróżek.Zadawałam pytanie to samo,w jakiś tam drobnych odstępach czasowych różnym osobą,otrzymalam 50%:50% 50 procent ze tak powiem na TAK,50 ze nie:)Wydaje mi się,ze musi to być wróżka która Cie hmm polubi i ty tez ja pokochasz:)To musi byc ktos kto b.dobrze Cie rozumie.Nie podam zadnych wytycznych bo ich nie znam:)Mnie przypadla do gustu Coventina,w moim przypadku ma 90% sparawdzalnosc,raz sie pomylila bo napisala ze moj hmm potencjalny chlopak wyjedzie gdzies ze mna a nie wyjechalismy(moze i tak mialo byc,moze to ja przegapilam wyjazd:))Nie wazne:))Reszta sie sprawdzala:)Ja ze swojej strony gorąco ją polecam.Do do Pani S...mnie nie odpowiada,ale jak pisalam na wstępie-trzeba znalezc swoja wrozke;) Pozdrówki kochani:) Odpowiedz Link Zgłoś
nesca39 Re: Solanż 23.08.10, 10:39 Ja również korzystalam z wielu wróżek.Prawdę mówiąc więkrzość z wróżb się nie sprawdzało.Moja przygoda z wróżkami trwała trzy lata.Wydałam olbrzymie pieniądze(OLBRZYMIE).....i cóż mogę dodać,znalazlam wróżkę,której wróżby sprawdzają się w 95%.Nie chcę pisać jak się nazywa.ani nie będę pisać namiarów do niej,bo to jest moja wróżka.Kożystałam z usług Solanż wielokrotnie.Teraz śmiać mi się chce z niej,jej komentarzy,które jak na mój gust sama sobie pisze.KIedy moj facet mial kochankę,,,co się później okazało...to ona mi wywróżyła,że on jej nawet nie lubi.Później wywróżyła mi że mam dostać od niego prezent,a kiedy nie dostałam,to znaczy,że dostała go kochanka...którą przecież kocha.STRASZNI GŁUPIA BABA.Piszę to bez najmniejszych wyrzutów.Uważbam bowiem,że osoby,które korzystaja z wrożb często,albo są w silnej depresji,albo świat im się zawalił.Więc trzeba być dobrym wróżbitą,by zobaczyć problem i później umieć go przekazać.Wrożby online to jest ogólnie jedna wielka ściema.Mają w komputerze dane o osobie,,,jeśli już ktoś raz dzwonił i wedlug tych danych dodają swoje trzy grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magrit Re: Solanż IP: *.basl.cable.virginmedia.com 24.08.10, 17:55 Ciężko jest się odnieść do kwestii wróżb i wróżek.Niektórzy negują je automatycznie,uważając usługi pań takowych za jedną wielką i bluźniącą rozsądkowi ludzkiemu ściemę; inni zaś doświadczają bardzo pozytywnych stron kontaktu z magią.Parając się fachem magicznym sama,poznałam wiele wróżek i wiele z nich zostało moimi koleżankami,więc miałam ogromną ilość okazji do 'testowania' ich zdolności.Muszę przyznać,iż obraz zdolności pań magicznych przedstawia się dość żałośnie.Za najbardziej szkodliwe,uważam jednak nie te kobiety,których wróżba się nie sprawdza,ale te,które po nieudanej wróżbie mówią:'No proszę pani,przecież pani to sama na siebie ściągnęła'.Aż się prosi żeby zakląć szpetnie: 'No i co do k... nędzy,to nie widziała pani tego?'.Muszę przyznać,że jak do tej pory,jedyną osobą,której słowa stanowią dla mnie relatywnie sensowną przepowiednię,jest pani Nora(aczkolwiek nie był to tarot ani karty).Była to jedyna osoba,która ani mi nie posłodziła,ani mnie nie załamała,a jej wizja nabiera ciała wraz z latami i jak do tej pory nie zauważyłam żadnej szokującej pomyłki. Odnoszę subtelne wrażenie również,że kobiety,które są w tym na serio dobre,nie piszą peanów na temat swych zdolności,tylko po prostu zachowują skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
malut_ka12 Re: Solanż 02.01.15, 21:10 Szkoda, że tak późno przeczytałam tyle negatywnych opinii o Solanż, na portalu same pozytywy więc zadzwoniłam i mam wrażenie ze wogole nie stawia kart próbuje zgadywać chyba a to zgadywanie niestety kosztuje. Twierdziła, że będę z facetem z którym zamierzałam się rozstać. Ona jednak twierdziła, że z nim będę. Po jakimś czasie zreflektowała się, co powiedziałam a 2 razy jej mówiłam, że mnie interesuje ktoś nowy to w końcu stwierdziła, że jednak kogoś poznam. Oczywiście mam zadzwonić po jakimś czasie no ale nie skorzystam. Nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Solanż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:15 hahaha idz i skorzystaj z wrozb tej pani,tylko potem nie zdziw sie jak polowa polski bedzie wiedziala o twoim problemie.Wada tej pani jest to,ze nie potrafi trzymac jezyka za zebami.Mnie zniechecilo to jak zaczela opowiadac o innych jej klientach :/ i zmienilam wrozke na inna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonia Re: Solanż IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.03.14, 23:00 Mam do powiedzenia same negatywne rzeczy. Niewyobrażalna pycha, Solanż sugeruje, że jest nieomylna, a kiedy wprowadzi człowieka w błąd i to człowieka, który potrzebuje pomocy, to śmie twierdzić, że nie powinien się jej radami kierować. Po prostu dno!!! Odradzam wrażliwym, można zrobić sobie straszną krzywdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna-1982 Re: Solanż 01.06.14, 11:46 Ja tez opani solanż nie mam zbyt dobrego zdania, tez mnie zwodziła długo mówiac mi, że chłopak mnie kocha, że ona widzi jak on trzyma telefon w ręku i do mnie dwoni.... minęło kilka miesięcy i oczywiście się nie odezwał a jak zadzwoniłam do pani solanz i jej powiedziałam ze sie nie odezwał pomimo jej zapewnień to mi opryskliwie odpowiedziała, że nie ma różdżki magicznej żeby naginac rzeczywistość tak jak mi się podoba.... NIE polecam Odpowiedz Link Zgłoś
djana17 Re: Solanż 01.06.14, 15:33 Zdecydowanie nie polecam tej pani, nic się nie sprawdziło. Jak pytałam dlaczego się tak potoczyło to już nie była taka miła i zmieniła zachowanie o 180 stopni, obrażając mnie i przeklinając. Pól roku naiwnie wierzyłam tej pani i omal nie doprowadziło mnie to do załamania psychicznego, gdyby nie pomoc Artura i powrót mojego byłego, nawet nie chce myśleć jakby teraz wyglądało moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
miki311 Re: Solanż 28.12.16, 09:22 Istne bzdury. 2 razy rozmawiałam. Pierwszy raz 2 m. Temu mowila: Ślub za 15 miesięcy z tym chlopakiem. A teraz : Widzę przy nim inną kobietę. I co więcej. Obwiniła mnie :-) ogólnie zgadywanie i pieprzenie o Szopenie. Odpowiedz Link Zgłoś
drinczek Re: Solanż 16.03.22, 15:46 Potwierdzam, jest straszną plotkarą. Wymyśla historie, przekazuje od osoby do osoby szczując ludzi na ludzi. Zaczęła mi opowiadać o co pytała klientka. Tego nie można nazwać nieprofesjonalizmem to chamstwo! Nachalnie poleca żeby skorzystać z usług wróżbita Mouses. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziaczek132 Re: Solanż 29.03.22, 16:07 Z tą Solanż jest różnie ale zazwyczaj nie sprawdza się. Odpowiedz Link Zgłoś
sofiasofia Re: Solanż 20.07.22, 00:29 Nic mi sie u niej nie sprawdzilo. Za kazdym razem co innego gadala i to same bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
iwone878 Re: Solanż 03.05.22, 09:14 Dzwonilam do niej dwa razy, zadalam to samo pytanie i otrzymalam dwie rozne odp. Ale druga wrozba wogole wyklucza pierwsza. Reasumujac pierwsza i tak juz sie nie sprawdzila . Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkakrk Re: Solanż 08.10.24, 18:40 Okropna. Jak jej się coś nie spodoba, to rzuca słuchawka. Odpowiedz Link Zgłoś