Dodaj do ulubionych

przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :)

28.01.04, 10:36
Tam już robi się ciasno :)

Wygląda na to, że jeszcze trochę posłużę Wam pomocą, w miarę możliwości,
zwłaszcza czasowych.

pozdrawiam serdecznie,
Ewa G.
Obserwuj wątek
    • ewa.gs WYJAŚNIENIE 28.01.04, 10:41
      Kopiuję z poprzedniego wątku, dla tych, którzy go nie czytali.

Jeszcze wyjasnienie - będąc numerologiem, nie przepowiadam przeszłości. Nie
      wierzę, że nasza przyszłość jest zdefiniowana, inaczej - po co byśmy tu byli?
      Czy tylko po to, żeby odpracować jakiś plan, punkt po punkcie?
      Myslę, że problemy, które zjawiają się na naszej drodze, są jak tyczki w
      slalomie gigancie - czy i którędy je wyminiemy, jest zależne przede wszystkim
      od nas. Możemy się przewrócić i nie wstac, a może otrzepać śnieg i jechac
      dalej...
      Numerologia może przewidzieć jedynie tendencje zdarzeń (nie konkretne
      zdarzenia), jakie człowiek sobie przyciąga, ale do tego potrzebny jest komplet
      danych i dogłębna analiza. Bywają ludzie, którzy ściągają sobie życiowy chaos,
      ponieważ w środku mają chaos, lub tacy, których życie jest równie ułożone jak
      ich wnętrze.
      Nie wierzę również w analizę porównawczą dwóch charakterów - ponieważ
      charaktery, to jednak nie to samo co ludzie. Mamy różne doświadczenia, różne
      przekonania, które wprawdzie wynikają z kombinacji numerologicznej, jednak to,
      że je rozwinęliśmy, jest zależne tylko od tego, jak z tej kombinacji
      korzystaliśmy.
      • lukaszka Re: WYJAŚNIENIE 29.01.04, 10:35
        Wspaniały wątek!
        Czy ja też mogę prosić o kilka słów.
        12.10.1975 i 07.01.1976.
      • bak Re: WYJAŚNIENIE 29.01.04, 12:05
        nigdy nie mialam doczynienia z numerologia. Gdybym mogla sie czegos dowiedzic
        moja data 11.02.1967
        z gory dziekuje
      • gosik.m A jacy my jesteśmy? 03.02.04, 17:52
        Witam Ewo
        Ja: 1978.07.13
        On: 1972.10.30
        z góry dziękuję:)
        Gosia
        • ewa.gs Re: A jacy my jesteśmy? 04.02.04, 09:29
          13.07.1978
          oryginalna, twórcza, impulsywna, chęć pomocy innym, zmienne nastroje, niechęć
          do nakazów społecznych, zdolności aktroskie wykorzystywane w codziennym życiu,
          skłonność do przesady, emocjonalna
          30.10.1972
          żądny wrażeń, impulsywny, słomiany zapał, chęć poznania wszystkiego,
          towarzyski, szybki, nie boi się ryzyka, nie znosi nudy.
          Ewa G.
    • waderata Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 10:43
      moj opis okazał się trafiony!!! to może ważne osoby:

3.4.1972

10.06.1978

z góry dziękuję
      • waderata sttoop 28.01.04, 10:47
        stoop
        przepraszam...
        chodzi o 3.4 1971..nie 2
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:02
        waderata,
        03.04. 1971 (uwzględniam poprawkę)
        Osoba nastawiona do życia a analitycznie i filozoficznie, dążąca stale do
        doskonałości, o dużej intuicji, niezależna i nie lubiąca ograniczeń, wrażliwa
        (ale bardzo się z tą wrażliwością kryje). Niezbyt komunikatywna. Obserwator.
        Musi uczyć się otwierać i ufać.

10.06.1978
        Osoba zachłanna na życie, spragniona wrażeń, zdobywacz szczytów. Wolność
        myślenia i działania jest dla niej priorytetem. Spontaniczna, kreatywna,
        szybka, ambitna. Nerwowa, niespokojna dusza. Szybko się uczy (pod warunkiem, że
        nie wymaga to systematyczności). Słomiany zapał.
        • waderata hm..naprawdę zaczne w to wierzyć 28.01.04, 12:30
          Pani Ewo
          Jestem pod wrażeniem opisów- trafiają w dziesiątką.
          I ja wrażliwa dwójka (podwojna liczba mistrzowska- wg Pani opisu) trafiam na
          takie osobowości..hmm... to sa te wyzwania o których Pani też wspomniała. Znowu
          sie zgadza.
          Dziękuję bardzo.
    • natalenka Jeszcze jedno pytanko 28.01.04, 10:46
      Czy moge prosic w takim razie o niezobowiazujaca, uniwersalna rada dla czworek.
      Dodam,ze ta cyfra charakteryzuje takze oboje moich Rodzicow:)
      • ewa.gs Re: Jeszcze jedno pytanko 28.01.04, 10:52
        natalenko,
        lekcją dla czwórek jest przede wszystkim uczenie się elastyczności i
        uzewnętrzniania uczuć. Czasem też jest dla nich ważne, by dać sobą pokierować
        losowi, a nie upierać się na osiągnięcie celu tą właśnie drogą, którą wybrały
        lata temu :)
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • dalilaa Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:12
      16-11-1972
      wibracja urodzeniowa-1
      Liczba duszy-6
      ekspresja zewnętrzna- 1
      wibracja wyrazu własnego- 7
      Liczby karmiczne- 3 i 8

Co jest nie tak, ze moje życie uczuciowe to jedna wielka katastrofa?
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:31
        Mogę Ci powiedzieć tylko to, co wynika z daty urodzenia. Za resztę nie moge
        wziąć odpowiedzialności, jeśli nie liczę jej sama.
        Co jest nie tak z Twoim życiem uczuciowym? Masz duże wymagania, ambicje, jesteś
        prefekcjonistką, a przy tym - masz trudności z otwieraniem się, trudno Ci jest
        zaufać komukolwiek. Nigdy nie otwierasz się do końca. Jesteś bardzo wrażliwa,
        dlatego chowasz się za murem i nikogo przez niego nie przepuszczasz, a broniąc
        się, potrafisz ranić. Wolność jest Ci niezbędna, a niektórym nie jest łatwo się
        z tym pogodzić. Jeżeli masz karmiczną 3 (czyli żadnej litery L, U i C we
        WSZYSTKICH imionach (bierzmowanie również) i wszystkich nazwiskach, to oznacza,
        że trudno Ci jest przyjmować rzeczy takimi jakie są, godzić się z nimi, nie
        umiesz niczego zbagatelizować, brakuje Ci radości życia.
        Jeśli tak, i dojdziesz do wniosku, że przerobiłaś już tę lekcję i chcesz to
        zmienić, daj znać, może będę mogła Ci pomóc (ewa.gs@gazeta.pl)
        Jeśli jej nie przerobiłaś, to do roboty :)

pozdrawiam
        Ewa G.
        • dalilaa Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:43
          Oj przerobiłam i chcę to zmienić. Napiszę do Ciebie pod podany adres.
          Kolezanka prosiła o interpretację 03-02-1963.
          • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:46
            koleżanka - otwarta, ciepła, dobra, miła, lekko naiwna, ufna, współczująca, ma
            talenty artystyczne. Raczej domatorka. Zazdrosna, nieco zaborcza,
            nadopiekuńcza. Ciężko jej się zmobilizować do czegoś...
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:41
      Pani Ewo jaki będzie ten rok dla osoby urodzonej 05-09-1974?
      • ewa.gs Re: galomis 28.01.04, 11:59
        w jednym z dwóch działających systemów rok 1, wg drugiego 2.
        To oznacza postęp, nowości, działanie, ale też wątpliwości i niepewność.
        Jeśli przezwycięży niepewność i zacznie dziewięcioletni cykl z rozmachem,
        będzie to świetna podmurówka pod cały cykl.
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • tangerin Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:48
      Ewuś, takie małe pytanko. Mój braciszek urodzony 09. 07. 1992 to diabeł
      wcielony:)i mamie już ręce opadają.Czy są jakieś wskazówki, jak z nim
      postępować, bo męczą się oboje, eh...
      I jeszcze jedno, kiedyś pisałaś, abym zwróciła się do Ciebie na eva.gs@... ,to
      pogadamy. To oznacza, że mogę wysłać maila? Nie jestem jeszcze oswojona z
      netem, dopiero się uczę i nie chciałabym popełnić kolejnego błędu,bo trochę
      ich juz mam na sumieniu;) Pozdrawki
      • ewa.gs Re: tangerin 28.01.04, 12:06
        tangerynko,
        Twój braciszek to faktycznie niezłe ziółko. Rządzi pewnie mamą jak chce :)
        Po pierwsze - ma własne zdanie na każdy temat, po drugie - nie znosi stosowania
        się do reguł, po trzecie - bywa butny i hardy. Przekraczanie norm to jego
        hobby. Nie lubi schematów, ograniczeń. Cieszcie się, że rośnie nowy niepokorny
        odkrywca :)
        Co do sposobów wychowania - tu ciężko. Najlepiej naprowadzać go na wnioski,
        rozmawiając z nim, ale nie podsuwać gotowych rozwiązań. Ograniczanie też raczej
        niewiele da, on i tak wie czego chce i jak to osiągnąć. Rozmawiać, ale
        elastycznie i kompromisowo. Dobrze jest być otwartym przy takiej rozmowie i nie
        upierac się na własnych rozwiązaniach, tylko korygować jego pomysły.
        Może być też kapryśny, chumorzasty.

Na maila oczywiście możesz napisać, ale nie eva, tylko ewa.gs@gazeta.pl - przez
        w.

pozdrawiam,
        Ewa G.
    • kasia_gol Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 11:53
      Witam serdecznie:)
      Nie będę oryginalna, podając daty urodzenia - z prośbą o opinię na temat układu
      numerologicznego...
      ja - 10.04.1976
      on - 18.06.1976
      Z góry dziękuję i pozdrawiam,
      Kasia
      • ewa.gs Re: kasia 28.01.04, 12:42
        Kasiu,
        Ty - dażąca do sukcesu, pomysłowa, ambitna, szukająca wyzwań, luibąca wykraczać
        poza własne mozliwości, nieco dominująca. W negatywnej wersji drażliwa,
        skoncentrowana na sobie, nerwowa. Odkrywca.
        On - bardzo wrażliwy, również na swoim punkcie, dobry, nieszablonowo myślący,
        potrzebujący nieustającej akceptacji i miłości. Nerwowy, impulsywny, nastroje
        zmieniające się jak w kalejdoskopie.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • kasia_gol Re: kasia 28.01.04, 12:49
          Muszę przyznać, że bardzo trafnie to ujęłaś...
          A co to znaczy dla naszego związku - gdzie możemy sie wpsierać, a co stanowi
          ewentualne zagrożenie... Jak pomóc rozwijać sie tej miłości??
          Ściskam, Kasia
          • ewa.gs Re: kasia 28.01.04, 13:11
            Kasiu,
            Ucz się słuchać i dawać mu swoją uwagę i wsparcie. Szanuj jego wrażliwość.
            On powinien uczyć sie asertywności i pracować nad pewnością siebie.
            Pozdrawiam cieplutko,
            Ewa G.
    • megs Ja też bardzo prosze :) 28.01.04, 12:06
      29.09.1977 jaki obraz osoby? predyspozycje? i słabe strony?

z góry dziękuję. i pozdrawiam serdecznie
      • ewa.gs Re: Ja też bardzo prosze :) 28.01.04, 16:02
        megs, obiecuję jutro, tylko przypomnij się, dobrze? gdzieś Cię przegapiłam.
    • dagmara27 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:07
      Pani Ewo mam jeszcze małe pytanie (będę drążyć temat - co może numerolog)- czy
      Pani jest w stanie pomóc na przykład w wyborze imienia dla dziecka? (kiedyś w
      przyszłości na pewno mi albo komuś w rodzinie się to przyda?)

Czasami Pani określa jakieś predyspozycje do zawodu... czy w mojej dacie
      urodzenia (09.06.1976) kryją się jakies predyspozycje? Wiem ,że mogę pomagac
      ludziom i to często robię, ale nie wiem czy chciałabym się tym zajmować
      zawodowo - znając siebie po prostu bym oddała dużą część tego co mam -
      szczególnie dla biednych dzieci - czy jakieś zawody są mi pisane (bo chyba
      ekonomia czy zarzadzanie które ukończyłam - to nie jest moje przeznaczenie???
      Pozdrawiam...
      • ewa.gs Re: Dagmara 28.01.04, 12:23
        Dagmaro,
        tak, mogę pomóc w wyborze imienia dla dziecka, ale wyłącznie za pozwoleniem
        jego duszy i tylko w taki sposób, jakiego ona chce. Czasem też nowonarodzonym
        dzieciom od razu robię kartę numerologiczną, kiedy chcą od początku życia mieć
        silniejszy potencjał (kiedy rodzice w żaden sposób nadając dwa standardowe
        imiona nie moga tego osiągnąć, dziecku nadaję również imiona duchowe).
        Numerologia jest bardzo pomocna również w biznesie - zwłaszcza przy zakładaniu
        firmy (ustala się nazwę, która jest tym samym, imiona i nazwiska dla człowieka
        i datę rejestracji), czasem też przy podpisywaniu umów (można sprawdzić, czy to
        dobry okres dla ludzi, którzy tę umowę zawierają).

Jeśli chodzi o Twoje predyspozycje zawodowe, to Twoim mocnym atutem jest
        kreatywność, oryginalność, intuicja. W pracy musisz mieć miejsce, żeby się
        rozpędzić (umysłowo :)), czyli bez ustalonych schematów działania. Nie musi to
        być związane z pomocą ludziom (to możesz robić dodatkowo). Masz zdolności
        dyplomatyczne, takt, wyczucie, szybko się uczysz.
        Nie wchodziłabym na Twoim miejscu w dziedziny, w których potrzeba żmudnej,
        konsekwentnej, mozolnej pracy, w któej nie możesz się rozwijać.

pozdrawiam
        Ewa G.
        • dagmara27 Re: Dagmara 28.01.04, 12:42
          Pani Ewo - przepraszam,że się tak dopytuję - co oznacza wybór imienia dla
          dziecka za pozwoleniem jego duszy?
          • ewa.gs Re: Dagmara 28.01.04, 13:00
            Dagmaro,

Zmiana karty może być przeprowadzona jedynie zgodnie z wolą nadświadomości,
            ponieważ tylko ona wie, jaki kierunek w życiu chce obrać, w którą stronę się
            rozwijać. Dlatego przy zmianie karty, kontaktuję się z nią za pomocą wahadła,
            aby zapytać, czego człowiek potrzebuje w dalszym życiu.
            Każda kombinacja numerologiczna ma wpisany w siebie "program nauczania", który
            musimy przebyć. Dopiero, kiedy nauczymy się już wszystkiego co mieliśmy, z
            problemów, które pojawiają się w naszym życiu, możemy przejść do następnego
            etapu i zmienić sobie życie. Dlatego zanim zmienię portret, zawsze pytam duszy
            o to, czego chce i w jaki sposób chce to osiągnąć, jakich wibracji potrzebuje.
            Jeśli coś jest niezrozumiałe, pytaj dalej - po to tu jestem :)
            Ewa G.
            • dora76 Re: Dagmara 28.01.04, 13:21
              Pani Ewo ja w szczegóły raczej nie wchodzę... aczkolwiek jest to strasznie
              fascynujące... Mnie przede wszystkim interesuję, czy takie pytanie o duszę
              możne Pani zadać bez udziału dziecka w badaniu wahadełkiem?
              Ja tak się dopytuje, dlatego, że zamierzam wyjechać za granicę na kilka lat a
              chciałabym mieć kontakt z kimś kto w takich wypadkach mogłby coś doradzić...
              A tak na marginesie czy wibracje roku sprzyjają mojemu wyjazdowi za granicę?
              Pozdrawiam...
              • ewa.gs Re: Dora 28.01.04, 13:27
                Dora,
                Do pracy z wahadłem "cały" "pacjent" nie jest potrzebny, tylko jego
                nadświadomość, a do tej mam dostęp z każdego miejsca.
                Co do wibracji roku i Twojego wyjazdu, musiałabym znać Twoją date urodzenia :)
                • dagmara27 Re: Dagmara 28.01.04, 14:37
                  Przepraszam Pani Ewo ale odglądając i odpisując na forum wysyłałam maile i po
                  poprostu zmieniłam skrzynki pocztowe więc Dora76 i Dagmara27 to ta sama
                  osoba... moge poprosić o informacje na temat mojego wyjazdu? 09.06.1976
                  Dziękuję i juz nie bede Panią niepokoić... dziękuje za wszystko i kiedy bedę
                  tego na prawdę potrzebować udam sie do Pani po poradę numerologiczną...
                  • ewa.gs Re: Dagmara 28.01.04, 14:46
                    Spokojnie Dagmara, możesz mnie... hmm... niepokoić to niekoniecznie, ale pytać -
                    napewno :)
                    Co do Twojego wyjazdu, to nie widzę przeszkód, pod warunkiem, że dobrze go
                    przemyślałaś. Masz rok 8, czyli szybkie konsekwencje - jeśli czegoś nie
                    przemyślałaś, natychmiast dostaniesz informację zwrotną, że nie tędy droga.
                    Jeśli jest to dobrze zaplanowane, wszystko będzie ok.
                    Jesteś urodzona 9 dnia, a o 9-tkach mówi się, że są "obywatelami świata". Masz
                    duże zdolności adaptacji w nowym środowisku, pewnie tez łatwo uczysz się
                    języków obcych.

• galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:07
      Dlaczego tak trudno kończyć mi to co sobie zaplanowałam?15-11-1979
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:28
        brakuje Ci kosekwencji, zapętlasz się we własnym myśleniu, poddajesz się,
        przechodzisz z działania do analizowania i na tym się kończy... Pewnie gdzieś
        masz jeszcze jakąś silną piątkę, która daje słomiany zapał - ale nie w dacie
        urodzenia.
    • dalilaa Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:15
      Mam nadzieję, że mail dotarł.
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:25
        owszem, nawet już masz odpowiedź :)
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:31
      Co może pani powiedzieć o osobie ur 02-10-1972?
      • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:12
        Czy takie zawody jak:księgowy,prawnik są odp dla mojej osoby?15-11-1979
    • anna_xx Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:32
      Bardzo proszę o przedstawienie teoretycznych możliwości funkcjonowania związku
      dwojga ludzi spod znaków wodnik-kobieta i bliżniak- mężczyzna.
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:34
        Anno,
        przeczytaj proszę post o tytule Wyjaśnienie na początku tego wątku. I zauważ,
        że jestem numerologiem - pracuję z cyferkami :))
        pozdrawiam serdecznie
        Ewa G.
        • anna_xx Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:44
          Bardzo przepraszam,za roztargnienie już podaję cyferki
          Kobieta czyli ja 03.02.1963r oraz on 23.05.1959r
          Anna
    • monik60 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:41
      Witam, chciałabym sie dowiedzieć co ze mnie za przypadek , moja data urodzenia
      to 15.06 1975 okolo godziny 15, z góry dziękuję monika
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 12:48
        Monika,
        jestes dobrą obserwatorką, myślisz analitycznie, krytycznie. Masz świetne
        wyczucie jesli chodzi o ludzi, intuicję. Jesteś powściągliwa, trudno Ci się
        otworzyć. Nie lubisz mówić o sobie, a zwłaszcza swoich uczuciach, nawet w
        bliskich związkach (jeśli takie masz, bo na Twoje zaufanie trzeba bardzo
        zasłużyć). Ciągnie Cię do psychologii, teologii, filozofii, ezoteryki? Nie
        akceptujesz ludz wulgarnych, razi Cię brak ogłady.
        Walczysz z depresjami i dołującymi, natrętnymi myslami.
        • monik60 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 29.01.04, 10:00
          Dziekuję Pani Ewo za charakterystykę, to prawda że potrafię się zadręczać
          czarnymi myślami, nawet nie wiem skad się biorą , czy dzięki numerologi mozna
          sobie pomóc?
          • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 30.01.04, 12:17
            Moniko,
            można. Ale dopiero jeśli nauczyłaś się już wszystkiego ze swojej lekcji...
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:02
      Pani Ewo bardzo prosze powiedzieć coś na temat osoby urodzonei 02-10-1972.
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:07
        Pragmatyk, wewnętrzna dyscyplina, obowiązkowy, pracowity, stabilny, uparty -
        ale wrażliwy i niełatwo mu się otworzyć. Hołduje sprawiedliwości.
        Liczba mistrzowska 22 oznacza, że kiedy upora się z ograniczeniami czwórki
        (pokona nieufność, nauczy się elastyczności myślenia, osiągnie poczucie
        bezpieczeństwa), będzi emógł zebrać plony swoich zdolności przywódczych.
        Byłby dobrym politykiem.
        • ja118 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:10
          Chciałby m prosić o informację czy dwie osoby z poniższymi datami urodzenia
          pasują do siebie i jakie są
          30.03.1967 i 29.11.1967

Dziękuję
          • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:31
            co do pasowania - przeczytaj post o tytule Wyjaśnienie w tym wątku.
            Jakie są?

30.03.1967
            osoba delikatna, wrażliwa, niepewna, wycofana, potrzebująca wsparcia, czuła i
            dobra. Potencjał mistrzowski, kiedy pokona ograniczenia, pozwoli jej na pomoc
            innym.

29.11.1967
            osoba oryginalna, wychodząca poza schematy działania i myślenia, trochę
            niepewna siebie, twórcza, o własnym spojrzeniu na świat. Potrzebuje wolności.
            Towarzystwo ludzi mniej niż ona rozwiniętych duchowo i mentalnie bardzo ją
            przygasza.
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:16
      Czy takie zawody jak:księgowy prawnik są odp dla mojej osoby?15-11-1979
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:24
        Sama wiesz przecież, co Cię interesuje :)
        Myślę że z tych dwóch bardziej prawnik...
    • mucha102 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:35
      Wdzięczna bym była za słówko o swojej miłosci 28.8.1964, a może i o mnie?
      11.6.1969

Pozdrawiam cieplutko!
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:44
        mucha,
        On - dobry człowiek, wrażliwy, wspierający i oczekujący wsparcia, uczuciowy,
        pomocny. Może być nieco niepewny, łatwo go zranić.
        Ty - też dobra dusza, kochająca, potrzebująca ciepła i zapewnień, dużo z siebie
        dajesz innym (za dużo? uważaj na swoje granice). Ciebie równie łatwo zranić.
        Nie dawaj się wykorzystywac cynikom...

• mucha102 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:12
          :)
          Tak, to on!
          A ja "wypracowałam" pazurki ;)
          dzięki!
          • mucha102 Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:49
            A słowo na temat dziatwy?
            6.6.1998
            2.9.1994 Mateusz - szczególnie o niego prosze, bo czasem sam ze sobą nie może
            się pogodzić:(
            • ewa.gs Re: mucha 28.01.04, 15:31
              mucha,
              6.6.1998 - człowieczek dobry, ciepły, miły, uczuciowy, kochany i kochliwy,
              pomocny. Ludzie go lubią. Uzdolnienia artystyczne, dobra ekspresja. Uwaga na
              silną wolę - musi nad nią pracować. Trudno mu się zmobilizować czasem...
              2.9.1994 - jest baaardzo inteligentny i wrażliwy, z powodu tej wrażliwości
              chroni siebie, obawia się wyrażania uczuć. Tajemniczy, trochę niedostępny,
              dobrze się czuje kiedy jest sam. Analityk. Melancholijny. Może czuć się
              wyobcowany.
              Jeśli męczy się z tym i będzie chciał pommocy, możesz zawsze zgłosić się do
              mnie na e-mail ewa.gs@gazeta.pl...
              • mucha102 Re: mucha 28.01.04, 17:05
                Dziękuję, zachowam w pamięci. Na razie się dogadujemy, choć czasem brak mi
                cierpliwości i jestem wstrętna. Ale go rozumiem, w dodatku ciężko mieć siostrę
                gwiazdę ;)
                Dzięki serdeczne!
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 13:36
      A może coś na temat męża14-09-1977?Gdzie nauczyła się pani numerologii?
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:31
        galomis,
        Twój mąż jestr inteligentny, lubi nowości, wyzwania, szuka wrażeń, wspierający.
        Słomiany zapał. Jednocześnie niepewny siebie, trochę wycofany, emocjonalny.
        Szuka potwierdzenia własnej wartości za pomocą przekraczania swoich ograniczeń.

Gdzie się uczyłam? Zaczynałam jako tłumaczka Gladys Lobos, znanej hiszpańskiej
        numerolożki, podczas gdy robiła indywidualne analizy i zmiany kart... A teraz
        uczy mnie życie i ludzie, który pomagam.

• wymiocinyskowronka Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:36
      proszę o charakterystykę numerologiczna 26-11-1965
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:52
        26.11.1965 - rozumiem, że to Twoja data?
        Jesteś osobą praktyczną i mocno stojącą nogami na ziemi, upartą, silną,
        zdecydowaną. Można na Tobie polegać. Nie lubisz półśrodków (wszystko jest albo
        czarne, albo białe, żadnych szarości). Masz dryg do pieniędzy, ale też karmę z
        nimi związaną (z pieniędzmi i władzą).
        Masz silne poczucie sprawiedliwości.
        Dobra data np. dla prawnika...

• galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:42
      Jak się mają te 2 osoby do siebie?Ona 05-09-1974 on 02-10-1972
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:47
        Galomis, nie robię analizy porównawczej...
    • kiranna Uprzejmie prosze :) 28.01.04, 14:48
      Moj dotad udany 10 letni zwiazek przezywa kryzys, czy winic numerki ;) i jak
      ewentualnie zabrac sie za "leczenie"?
      Boje sie, zeby nie ucierpial na tym nasz synek :(

ja - 04.07.1969
      maz- 26.02.1969
      syn- 25.01.2003

Bardzo dziekuje :)
      • ewa.gs Re: Uprzejmie prosze :) 28.01.04, 14:57
        Kiranna,
        Nie winić numerków. Nasze kryzysy są zawsze konsekwnecją naszych działań,
        zachowań i wyborów. Numerki to predyspozycje, co z nimi robimy, to już kwestia
        nakładu pracy jaki w siebie włożymy.
        Co do leczenia, odpowiednią osobą do wypowiedzenia się na ten temat będzie
        psychoterapeuta, nie ja, porozmawiajcie z nim, póki nie jest za późno.
        pozdrawiam,
        Ewa G.
    • klubofaza Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 14:56
      witam, jak cudownie ze mozna sie kogos poradzic, tak bardzo jest nam to czasem
      potrzebne... ja urodzilam sie 21.04.1975 a moj swiezy partner (jestem baardz
      zakochana) 16.07.1959r, czy weglug tych danych moze pani cos powiedziec?
      Baedze bardzo wdzieczna za jakakolwiek odpowiedz. Pozdrawiam serdecznie,
      Agnieszka
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:03
        Agnieszko,
        owszem, można, ale pamiętaj, że to jest bardzo ogólny szkic. Bez kompletu
        danych, można tylko leciutko nakreślić rys osobowości...
        Oboje jesteście jedenastkami, o jedenastkach pisałam wielokrotnie - są dobre,
        wrażliwe, czułe, potrzebują zapewniania ich o uczuciach, o ich atrakcyjności,
        wartości. W pojedynkę czują się źle na świecie. Mają duże możliwości rozwoju
        duchowego i pomocy innym, jeśli pokonają własną niepewność siebie i
        nadwrażliwość.
        Różni was dzień urodzenia - ty jestes nieco bardziej otwarta i pogodna, on - ma
        większe skłonności do autoanalizy, bardziej krytyczne myślenie, skłonność do
        filozofowania.
        pozdrawiam
        Ewa G.
        T
    • tuza Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:09
      Ewo, czy jest mozliwosc otrzynania wskazowek na ten rok?
      (dlugo czekamy na planowane zmiany).
      ja- 21.10.1959
      on- 26.03 1954
      Pozdrawiam.
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:22
        Ty masz rok 9, do 21.10.2004. Na Twoim miejscu, jeśli zmiany mają oznaczać
        rozpoczęcie czegoś nowego, czekałabym do urodzin. Teraz masz czas oczyszczania
        się z zaległości całego dziewięcioletniego cyklu, raczej różne rzeczy się
        kończą niż zaczynają. Jeśli to, co planujecie, jest jakąs inwestycją w dalsze
        życie, lepiej poczekaj.To dobry czas na uczenie się, rozwiązywanie problemów
        zdrowotnych itp. Jesli zmiany - to raczej rezygnowanie z tego, co w przyszłości
        nie będzie Ci potrzebne.
        W drugim systemie, od września 2003 do września 2004 masz jednocześnie rok 7,
        czyli czas na autoanalizę.

On również ma rok 7 (do urodzin), a w drugim systemie - rok 9, do września.

Proponuję, żebyście nastawili się na zmiany dopiero od momentu Twoich urodzin.
        Wtedy wszystko pójdzie z górki.
    • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:44
      Kiedy(numerologicznie)najlepszy czas na dziecko?
      • ewa.gs Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:50
        Galomis,
        zawsze, kiedy tylko uznasz, że jest odpowiedni i dobrze się czujesz fizycznie i
        psychicznie.
        Wrzuć proszę wszystkie pytania w jeden worek, i za jednym zamachem, ok? jeśli
        starczy czasu, odpowiem.
        Poza tym, ile można wyciągnąć z samej daty urodzenia, bez innych danych? :)
        • galomis Re: przeniesiemy wątek numerologiczny tutaj? :) 28.01.04, 15:59
          Jakie inne daty są pani potrzebne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka