ania7718 07.01.10, 23:34 Jak w temacie, otóż tydzień miałam sen i w nim konkretną wymienioną datę, 12 luty. Nigdy mi się nie zdarzyło aby coś takiego mi się śniło, tak precyzyjne określenie daty. Czy zdarzyło Wam się coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toola-roola Re: SEN z konkretną datą 08.01.10, 00:08 Może nie chodzi o datę, ale o kombinację cyfr. "1 - Uważaj na swoje myśli, bo mają wielka potęgę. Myśli negatywne i lękliwe odwiodą Cię od celu. Myśl o marzeniach, wtedy je spełnisz. 2 - wiara i nadzieja jaką nosisz niedługo znajdzie spełnienie" źródło: Anielskie Liczby - Doreen Virtue :-) luty to też cyfra 2 - więc dwójkę masz spotęgowaną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka85 Re: SEN z konkretną datą IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.10, 07:40 a mi sie snil 10 maja 2010 rok co to moze oznaczac wyszlo mi w snie ze to poniedzialek rano jak wstalam i sprawdzilam w kalendarzu tez wypada poniedzialek dziwne prawda Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: SEN z konkretną datą 22.01.10, 22:08 Wydaje mi się , że to zapowiedź czegoś dobrego :-) Maj to miesiąc miłości, może więc miłość? :-) Tak jakoś pozytywnie mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: SEN z konkretną datą IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 22:21 witam! wczoraj śniła mi się data.. a dokładnie był to 17 lipiec. Wtedy niby miała moja koleżanka wychodzić za mąż. Dziś sprawdziłam w kalendarzu i wypada wtedy sobota. Co to może znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś