kika.a 25.09.10, 01:25 Kochani często korzystamy z porady wróżki, a czy zaastaniawiamy się na tym, ze jesteśmy tu i teraz. Całuję tarocistka kika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pamięć IP: 212.160.234.* 25.09.10, 17:20 Racja, należy dbać o teraźniejszość. Tylko że wielu ludzi boi się teraźniejszości i dlatego szuka odskoczni np. kupując sobie piękne wizje przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pamięć IP: *.147.44.8.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.09.10, 18:10 Jestes tarocistka to ciekawe bo sama zadajesz darmowe pytanie na forum w tym i innym watku faktycznie cos masz z PAMIECIĄ.Jak nie pamietasz ,gdzie pomoge ci znalezc. Przyjaciele są jak ciche Anioły..." Odpowiedz Link Zgłoś
kika.a Re: pamięć 27.09.10, 02:19 Gość portalu: gosc napisał(a): > Jestes tarocistka to ciekawe bo sama zadajesz darmowe pytanie na forum w tym i > innym watku faktycznie cos masz z PAMIECIĄ.Jak nie pamietasz ,gdzie pomoge ci z > nalezc. > Przyjaciele są jak ciche Anioły..." To ciekawe, nie zadałam na tym forum ani na żadym innym pytania, by ktoś odpowiedział mi gratis. (pytania ptrywatnego, dotyczącego mojej osoby)Również nie reklamuję się. i nie zapewniam cudów jak inni. Wypowiadam się na różne posty, ale nie każdemu jak widać to odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
kika.a Re: pamięć 27.09.10, 02:52 Oczekuje wypowiedzi, pytań też .Jak chcecie to proszę o pytania na maila/ Odpowiedz Link Zgłoś