IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.11, 17:24
czy ktoś korzystał? jakie efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: ms.pain IP: *.jmdi.pl 17.02.11, 18:42
      O Pani Ms pain bardzo glosno na innym forum. Podobno jest to osoba działajaca pod roznymi nickami m. in. wrózka Carmilla. Efekty marne...
      • femme_fa_tale Re: ms.pain 18.02.11, 17:40
        Na różnych forach czytałam,że to młodziutka osoba,która postanowiła sobie dorobić troszkę ;)
        Ponoć jej wróżby to tylko pic na wodę,ale sama nie korzystałam,więc nie wiem.
        • Gość: Marmolada Re: ms.pain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 12:35
          Nie wiem, jak u innych, u mnie zdało egzamin ;D zgłosiłam się do niej, bo sądziłam, że ktoś rzucił klątwę na mnie. Kosztowało mnie to 140 zł, po 2 tygodniach dostałam pieczęć ( tłumaczyła mi co to dokładnie, ale już nie pamiętam, w każdym bądź razie ślicznie pachnie ) i instrukcje : że mam położyć pod łóżkiem. Jak wiadomo - tonący brzytwy się chwyta, uważałam, że to absurdalne, ale spróbowałam i nie żałuję. Pani mówiła, że to ma mnie chronić 'doraźnie', że sam rytuał zdejmuje klątwę, a pieczęć tylko dodatkowo chroni. Od tamtej chwili ( jakieś 2 miesiące temy ) spokojnie śpię, jestem wypocząta, a i w pracy zaczęło się układać.
          • Gość: dobre sobie Re: ms.pain IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.11, 17:38
            Te sama pieczec (gotowy, kupiony w jakims sklepiku chlebek) wysyla na wszystko, co sie da... Ot, tajemnica zostala rozwiazana.
            • emma_cole Re: ms.pain 05.03.11, 19:36
              Gość portalu: dobre sobie napisał(a):
              > Te sama pieczec (gotowy, kupiony w jakims sklepiku chlebek) wysyla na wszystko,
              > co sie da... Ot, tajemnica zostala rozwiazana.

Dobre Sobie - a widziałaś jak kupowała, albo próbowałaś zjeść? Pieczęcie tworzy się z różnych substancji ( m.in. soli ), ziół, najczęściej później ryje się na nich sigile lub skrypty runiczne. Całościowo zapewniają efekt chroniący lub przyciągający pożądane zachowania, itp.
              Nie mam zamiaru jej bronić, jednak wg mnie ten osąd jest niesprawiedliwy.
              • Gość: Dobre Sobie Re: ms.pain IP: *.olsztyn.mm.pl 06.03.11, 18:35
                Sigilem nazywasz krzyżyk na chlebku ze źle oderwaną ceną?? Brawo, oszustko
              • Gość: dobre sobie Re: ms.pain IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.11, 14:23
                zreszta, dlaczego bronisz sama siebie? przeciez juz wszyscy wiedza ze emma cole i miss pain to jedna osoba.
    • Gość: yyy Re: ms.pain IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 22:01
      ludzie sa naiwni;/ piszecie co piszecie a wy dalej swoje........
      przeciez wyraźnie widać!!!!!!!
    • Gość: uuu Re: ms.pain IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 12:14
      pani emmo.cole. vel ms pain vel carmila_vamp - myśli pani ludzie tutaj są aż tak głupi ??? buahaha.
      kolejne wcielenie carmili_vamp:D i do tego sama siebie broni:D hahahah dobre
    • agrentowy4321 Re: ms.pain 05.03.23, 00:26
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: ms.pain 25.04.23, 09:46
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka