Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 22:46 Co to za wrozka?Korzystal ktos?Pojawila sie nagle O.o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemo-ralny Re: Joanna Black 13.03.11, 08:18 Joanna Black? A gdzie ona ma stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Joanna Black IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.03.11, 19:38 Widzę, że ta Pani jest na Kosmica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Joanna Black IP: 78.147.207.* 26.03.11, 00:13 Korzystalam z tej Pani w sumie czekam na razwoj wydarzen.Terazniejszosc powiedziala super.Jesli to co powiedziala wkrotce sie wydarzy to pwoeim ,ze jest THE BEST i nie ma lepszej na zadnym portalu.Mam dwie na oku wrozki i obie mialy inne wersje,dlatego poczekam ktora miala racje.To kwestia 1-3 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Joanna Black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 19:18 Korzystałaś z Tej Pani? to przjęzyczenie? brzmi mocno dwuzacznie. No, na pewno na żadnym portalu nie ma takiej gwiazdy jak Joanna Black, pachnie prymitywnym autolansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Joanna Black IP: *.ip.netia.com.pl 28.03.11, 16:46 ta pani jest na portalu wróżby online kosmica i viversum. korzystałam smsowo czekam na rozwój wydarzeń jeśli też się spełni bedę happy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Joanna Black IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 18:33 u mnie niestety też klapa:((( a tak się łudziłam że jednak się spełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Joanna Black IP: 92.17.142.* 30.03.11, 11:03 Chwytanie mnie za slowka nie ma znaczenia w opisie kwestii,czy ktos jest dobry w swoim przekaznie kart,czy nie.Korzytstalam z uslug wrozenia, jesli Ciebie to zadowoli teraz.Wszedzie bede pisala o tym, co mysle o kazdym stamtad obiektywnie.Czytajac to forum jestem czuje niesmak,jak to wrozki przekazuja sobie informacje i jak manipuluja ludzkimi emocjami.Jak napisalam nie wiem,czy Pani Joasia jest najlepsza,o czekam na rozwoj tego,co powiedziala.To kwestia miesiaca mysle.Nie omieszkam opisac tego,jak rowiez innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Joanna Black IP: *.play-internet.pl 31.07.11, 00:41 No ja niestety odradzam. Ma ta Pani dar jasnowidzenia, ale nie do końca. Powiedziała kilka waznych spraw ale w zasadniczej myliła się , powiedziała, że facet mnie kocha i niekogo nie ma. Tymczasem zdradza i nie kocha. Poradziła mi dokładnie co mam robic, zrobiłam tak i wyszła klapa, totalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JG Re: Joanna Black IP: *.centertel.pl 03.09.11, 20:02 Ja również raz skorzystałam z usługi tej pani i niestety jak przedmówczyni rozczarowałam się i zawiodłam. Udzieliła mi informacji, które absolutnie nie miały miejsca. Z przykrością: nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-andzik Re: Joanna Black IP: 2.198.45.* 29.07.12, 17:18 Potwierdzam.Nie dosc,ze wyszlam zdruzgotana po sesji-ok,niech bedzie trudna do przelkniecia,ale prawda,to nic sie nie sprawdzilo.Nagadala mi bzdur,ze moj mezczyzna jest ciezko chory,nawet podala diagnoze(jedynie z kuracja sie wstrzymala.ta miala zaordynowac po zob.zdjecia,zobaczyla i nie odezwala sie,pieniadze zas wziela skwapliwie)co do mnie-wszystko ok,tymczasem juz wtedy zaczely sie moje powaazne problemy zdrowotne.odradzam,zdziera,jest nieuczciwa,mowi bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Joanna Black IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.03.12, 08:27 Ta osoba notorycznie kłamie, a jej bezczelność przechodzi wszelkie granice. Jak można matce, której córka popełniła samobójstwo powiedzieć, że ona żyje i wyjechała w góry??? Kto jej dał takie moralne prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anastazja Re: Joanna Black IP: *.ists.pl 05.04.13, 10:25 Byłam słuchaczem kursów prowadzonych przez Joannę, totalna porażka. Pani Joanna nie zna znaczenia poszczególnych kart (run), bez książki nie jest w stanie powiedzieć nic o karcie. Całe zajęcia to były pochwalne peany na temat własnej osoby i nadzwyczajnych zdolności jasnowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś