Dodaj do ulubionych

Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ?

IP: *.toya.net.pl 15.11.11, 00:22
Szukam kogoś wiarygodnego, kogoś takiego komu nie trzeba opisywać swojej historii, nie trzeba niczego sugerować, niczego opowiadać... BŁAGAM POLEĆCIE KOGOŚ...
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? IP: *.ip.shentel.pl 15.11.11, 12:26
      Katarina,Helena i Iweta.Nic nie musisz mówić,czytają z kart jak z otwartej księgi.
      Naprawdę polecam.
      pozdrawiam:)

• Gość: gość Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? IP: *.net.autocom.pl 15.11.11, 13:33
        Wróżyłam w wszystkich z nich i nic się nie sprawdziło. Tzn. jedna wróżba Kathariny jeszcze do końca roku może się spełnić, choć nic na to na razie nie wskazuje- zobaczymy...
        Natomiast idealnie trafiła Joanna Black i jasnowidz Dawid Wolski- była wróżba w perspektywie pół roku trafiona w 10.
    • Gość: pytam j Morten Wormars IP: *.toya.net.pl 15.11.11, 15:02
      A czy mogę mieć pewność, że wróżba będzie KONKRETNA - bez zbędnych dodatków i miłych słów i pocieszeń ?
      Ja już korzystałam z wróżb u niektórych polecanych tutaj wróżek i lipa i zawsze byłam zawiedziona, nie wiem z czego to wynika, może "ktoś/coś" nie chce bym poznała swoją przyszłość...

Morten Wormars - czy można wróżyć mailowo ? Czy można powróżyć np. okres miesiąca - nie zadając żadnych pytań ?
      • Gość: Morten Wormars Re: Morten Wormars IP: *.aster.pl 15.11.11, 16:54
        W moim tarocie i całej mojej karierze ... unikam i nawołuje ludzi do tego by nie szli do wróżek tego typu która daje 5 różnych dróg .. i możliwości ... i jedyne co daje to fałszywe pocieszenie ...
        przepraszam za ostre słowa ale jestem człowiekiem konkretnym.

Wróżę mailowo też... zadawanie pytań na określony czas to analiza u mnie.
        Więc masz wybór .. możesz nic nie mówić .. lub zapytać o konkretną sferę lub człowieka ...

nie potrzebuje Twoich danych prócz imienia ...

Pozdrawiam

moj mail to : wormars@gmail.com
        • Gość: Morten Wormars Re: Morten Wormars IP: *.aster.pl 15.11.11, 16:58
          22 marca 2011 roku napisałem ... takiego posta :

Ostatnio miałem możliwość przeczytania pewnych wypowiedzi:
          - Pamiętajmy, że są to tylko karty ... - ?? (tego nie do końca rozumiem co autor miał na myśli)
          - Wszystko i tak jest w waszych rękach ... - ?? (w takim razie po co rozkład by doradzać jak psycholog? lub jak dobry znajomy)

Omijając wszelkie uprzedzenia do takich wypowiedzi. Zastanawiam się w jakim celu, rozkładać karty i doradzać w kwestii przyszłości skoro wypowiedzi mogą być wyssane z palca, i same wróżby niczym się nie różnią od np. takich andrzejkowych. Bardziej dopatruje się w tych wypowiedziach kwestii psychologicznych, widać, że osoba gra na uczuciach innych.

Bynajmniej nie zamierzam wyciągać wniosków z tych wypowiedzi... bo usłyszałem zdanie pewnej osoby:
          każdy ma prawo błądzić... dlatego postanowiłem to zostawić tak jak jest.

Nie będę nikogo wyprowadzał z błędu. Żal tylko ludzi, którzy skorzystają z takich wróżb z 5 drogami wyboru, istna loteria, a fakt, że osoba rozkładająca ma tyle furtek, że patrząc na prawdopodobieństwo musi trafić w którąś z możliwości.

A najdziwniejsze, że osoba dziękuje za wróżbę... choć to nic innego jak rozmowa z psychologiem lub gdybanie. Po czym idzie dalej pytać inną osobę o to samo i prosi o wróżbę.

Tak na sam koniec dodam, że cieszę się, że nie należę do takich ludzi, że mam swoją własną drogę w życiu i nie muszę błądzić przez takie wróżby... i takich ludzi.
          • Gość: pytam j Re: Morten Wormars IP: *.toya.net.pl 15.11.11, 18:36
            Napisałam na Twojego maila.
      • Gość: Piotr Re: Morten Wormars IP: *.internetia.net.pl 24.04.13, 14:34
        Morten Wormars to oszust jakich mało... A w kładzeniu Tarota to jest amatorem.
        Radzę unikać kontaktu z tym typem
        • Gość: gość Re: Morten Wormars IP: *.icpnet.pl 20.05.13, 17:38
          to prawda. morten wormars to "oszust jakich mało";
          nie dane było mi widzieć do tej pory kogoś tak zaślepionego mamoną.
          nie bez powodu nagle znikneła jego wspaniała stronka, a mianowicie on sam.
        • Gość: gość Re: Morten Wormars IP: *.tschoerbi.ch 20.05.13, 17:57
          Zgadzam się i potwierdzam!!
    • zuza8888 Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? 15.11.11, 17:09
      Oszo! Parasfera.
      • renka352 Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? 15.11.11, 18:41
        Wróżyłam u paru wróżek z Viversum, sprawdziła sie tylko Milagros, połowę z jej wróżby już się sprawdziło.Dobre są tez dziewczyny z różnyh portali - też mi sie sprawdziło.Ostatnio wróżyłam u wróżki która tutaj sie ogłaszała ( pytałam o faceta i niestety miała racje).
        • Gość: klientka do renka352 IP: *.ip.shentel.pl 15.11.11, 19:50
          nie bądź taka tajemnicza;)napisz u kogo ci sie sprawdziło.
          Pozdrawiam.
          • renka352 Re: do gosc:klientka 15.11.11, 21:54
            Polecam portal ForumEzo.pl ,dziewczyny tam dobrze wróżą. no mi się w kazdym razie sprawdziło.Pozdrawiam:)
    • Gość: Winnie the Pooh Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? IP: *.play-internet.pl 15.11.11, 18:47
      Ja polecam Michalinę, tutaj na forum. Jest naprawdę niesamowita!!! ;)
    • Gość: marzenka53 Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? IP: *.graz.surfer.at 20.05.13, 17:54
      Ja ze swojej strony polecam wróżbitę Malaborę.

Wróży świetnie i za niską cenę.Mnie pozytywnie zaskoczył.

Potrzeba mu imienia i datu urodzenia. Nic więcej.

Najpierw wróżba, później pieniądze - taką ma zasadę.

oto jego mail jak ktoś by chciał

malabora77@yahoo.pl
    • agrentowy4321 Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? 04.03.23, 21:06
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Czyja wróżba Was pozytywnie zaskoczyła ? 25.04.23, 06:20
      Jestem wstrząśnięta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka