Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.11, 12:35 Jaką wróżkę można podpiąć pod najlepsza wróżkę roku 2011?? Ja mam takie: Monika Troisombres, Joanna Fortuna, Dziadzia Zajcew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobra-wrozka1 Re: Wrozka 2011 30.12.11, 13:02 Tak podpisuję się pod Tobą. Ja również na nie stawiam! Powinno być o nich głośno, bo naprawdę są dobre i uczynne w tym co robią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozka 2011 IP: 92.244.36.* 30.12.11, 13:03 Dziadzia i Monika! Są super, obie. Joanna niestety zajęta bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Wrozka 2011 IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.11, 13:13 ojejku, a mi sie u żadnej z Pań nie sprawdziło. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Wrozka 2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 13:35 U Joanny wrózyłam dwa razy kilka lat temu-nic się nie sprawdziło-ale wrózba pokryła się z tym co mówiła Dziadzia i też dotąd sie nie sprawdziło.Ale Dziadzia jest lepsza drobne rzeczy się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: Wrozka 2011 30.12.11, 13:44 Gość portalu: aha napisał(a): .Ale Dziadzia j > est lepsza drobne rzeczy się sprawdzają. Skoro drobne to i te większe również się sprawdzą. Odblokuj się na nie dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: Wrozka 2011 30.12.11, 13:47 nie zapomnijcie też o Mii Krogulskiej i Izabeli podlaskiej. Wydają Tarocistę, naprawdę ciekawe czasopismo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to mnie ciekawi... Re: Wrozka 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 15:43 wiem, ze oberwę za to, co napiszę, ze za duzo wróżb itp., ale...na przestrzeni ostatnich dwóch lat wrożylam sobie u Dziadzi, Moniki Troisombres, Kesitki, Michaliny, Dobrej Wrozki i...nic się nie srawdziło, ale....... .....ale czekam, bo choc kazda z nich inaczej wroży, w innym stylu pisze, to jednak.... powtarza się w tych wróżbach to samo. zaczęlam od Dziadzi, jakies 2 lata temu, a skoro nic się nie sprawdziło, to szukalam dalej i teraz widzę, ze wszystkie wrożby mowią to samo. Nie, nie chodzi o banały pr. spotkasz faceta itp, ale o cos zupełnie innego. Mało tego, to cos, co nie męczy we wszystkich tych wrożbach będzie miało własnie taki, podobny, specyficzny obrót sprawy. Nie zgadza się tylko czas, natomiast spójnosc miejsca i osób jest podobna. Wedle Dzadzi powiinam byc juz "po", lub w trakcie, wedle innych to jest przede mną - u jednych tuz zaraz, niedlugo , u innych trochę jeszcze muszę poczekać. A...i nie siedzę bynajmniej z załozonymi rękami, tylko....robię co mogę :-) a w ogóle to pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
dobra-wrozka1 Re: Wrozka 2011 30.12.11, 15:48 to mnie ciekawi.... Moja droga wobec powyższego nie zgadza się tylko czas! tak więc spełnienie przed Tobą. Podkręć coś w przyszłym roku aby się szybko spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to mnie ciekawi... Re: Wrozka 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 16:24 podkręcę, podkręcę, caly czas duzo robię :-) zapewniam, ze nie jestem z tych, cvo bezwiednie czekają dziękuję za odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troisombres_monika Re: Wrozka 2011 30.12.11, 17:46 Zbierz te kilka wróżb w jedno i sprawdź czy nie chodzi o Twoje powołanie, o taki "punkt ostateczny" w Twoim życiu. To powinno wynikać z treści. Mi kiedyś ktoś postawił tak tarota, co do osoby nie mogę mieć wątpliwości że karty były do niczego, nie znaczące. Część sprawdziła się szybko, reszta niby była oczywista i wyglądało że czas ma być zaraz, szybko /podglądałam ;d/. Minęło 9 lat i to zdanie, sekwencja która się nie sprawdziła dopiero teraz nabiera znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to mnie ciekawi Re: Wrozka 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 21:20 Bardzo mozliwe, ze chodzi o taki punkt ostateczny. Jakby nie patrzec, zmierzam stanowczo w jednym kierunku, choc nie jest to zmierzanie "z premedytacją", z tylko jakos tak się sklada, ze sytuacje zyciowe mnie kierują na ten tor. i nawet jak " zboczę " to cos sie takiego zawsze zadzieje, jakis zbieg okolicznosci, ze wracam w ten "stały" kierunek. Zeby nie było, to jest fajna rzecz, z działaniem dla innych. I mam/miałam przez całe zycie poczucie, ze cos takiegos będę w zyciu robic, bardziej profesjonalnie, mniej charytatywnie, choc w klimacie pomocowym, dla chorych. Gdybym miała jakies zródło dochodu i nie musiała pracowac, by zyc, to moglabym i charytatywnie. Daje mi to duza satysfakcję. Więc altruistyczna nie jestem....:-) bo i ja czerpię korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
troisombres_monika Re: Wrozka 2011 30.12.11, 21:31 Tu nie chodzi o altruizm - trudno żebyś żyła na drzewie /chociaż też na własne trzeba zarobić ;d/ i żywiła się kroplami deszczu. Możesz w czymś być bardzo dobra. Możesz uratować jedną ważną osobę w życiu albo nikogo, albo wpaść "przypadkowo" na pomysł szczepionki czy antidotum. Tu jest dowolna ilość interpretacji. Schemat mi coś przypomina :) Też wtedy zarabiałam gdzie indziej, ale pchało mnie w określonym kierunku. Tyle że nie uwierzyłam - nie kartom, w siebie, w COŚ co tym kieruje. Jak na dziś, patrząc wstecz, nie mam innej możliwości jak tylko wierzyć w owo COŚ. :)) Chciałabym znaleźć się w tamtym czasie z wiedzą którą mam teraz, z większością przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to mnie ciekawi Re: Wrozka 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 15:59 0 braku altruizmu w tym przypadku nie pisalam w tym znaczeniu, ze chcę zarabiac na tym, co robię - nie widzę w tym nic złego, jakby nie patrzeć, to praca, zajmuje czas, wysilek itp., choc to, co robię ogromnie lubię. Mialam to na mysli, ze zgodnie z definicją altruizm jest robieniem czegos nie dla korzysci, a ja nawet, gdybym nie miała z tego miec grosza, to i tak mam korzysc - zadowolenie i ogromną satysfakcję. Dobrze się w tym czuję i nieskromnie mówiąc - wiem, ze jestem w tym dobra, bo to i organizacyjne wyzwanie, a ja się w tym dobrze czuję :-) Ach, gdybym mogła robic to, co lubię i jeszcze by mi za to ktos placił....:-) to moje zyczenie noworoczne! Mało skromne, ale co tam, takie mam :-) Dziękuję Doba Wróżko i Moniko za dyskusję, Wam, i innym to zaglądającym zyczę radosci i satysfakcji z tego, co robiecie a takze spełnienia w kolejnym, 2012 roku, którym wszystcy straszą, a ja mam wrazenie, ze zle nie będzie....wrazenie nie poparte niczym sensownym...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wrozka 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 13:51 NAJLEPSZA WRÓŻKA 2011 ROKU TO MICHALINA7777. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozka 2011 IP: 92.244.36.* 30.12.11, 13:55 Michalina jest gwiazdą sezonu, nie całego 2011. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Wrozka 2011 IP: *.ip.netia.com.pl 30.12.11, 16:06 nie zapominajcie o tej inicjatywie Maraton wróżb :) jest gdzies tu temacik :) tam sie działo he he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Wrozka 2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.11, 14:23 pisałam do Dziadzi na 2 maile z jednego mi wrócił-że poczta nieaktywna na drugi mi nie odpisała.Ktoś się z nią kontaktował niedawno??chcę do niej jechac po nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wrozka 2011 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 14:52 obecnie widziałam aukcje na allegro Dziadzi Zajcew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Wrozka 2011 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.11, 19:40 dzięki-patrzyłam kilka dni temu i nie miała nic-widac teraz wystawiła i emaila zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wrozka 2011 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.11, 22:45 Najprawdopodobniej ma zapchana skrzynke i wcale e-maila nie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wrozka 2011 IP: 92.244.36.* 02.01.12, 14:39 czyli Pani Beata vel Dziadzia Zajcew ranking wróżek internetowych wygrała? Odpowiedz Link Zgłoś