IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:29
24 lutego napisałam do klientki e-mail z wróżbą zapłaciła za niego,na portalu mam potwierdzenie czy go przeczytała czy nie (to nie polski portal ,ale polscy klienci też bywają i ta pani też Polka)do dziś go nie przeczytała.Chore to jakieś jest.Wiem, pani I...że pani tu wypowiada się negatywnie o różnych wróżkach,moje pytanie czy czyta pani ich wróżby .....Bo ja wątpię.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Wróżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:43
      1. Może Pani Klientka dostaje równocześnie odpowiedź na e-mail ? Automatycznie ?
      2. Czy nie lepiej było wysłać bezpośrednio na portal list do Klientki, zamiast tu ?

To forum za często (moim zdaniem) służy do innych celów, niż powinno.
      Coraz więcej tu różnych porachunków wróżek, a coraz mniej wartościowych wpisów.
      • Gość: gość Re: Wróżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:46
        Proponuje samej napisac cos wartosciowego forum jest po to zeby pisac a pani nie umie czytac ze zrozumieniem email był wysłany na portal
      • Gość: wróżka Re: Wróżby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 21:52
        Z przyjemnością poczytam pani wartościowy wpis.I widzę,że pani bardziej ode mnie wie co klient dostaje a czego nie jak napisałam,ze mam potwierdzenie czy na koncie przeczytała wiad.to mam i to jest bezdyskusyjne . W innej formie klient nie otrzymuje powiadomienia.Ta pani tu bywa i być może przeczyta i się domyśli,że o nią chodzi,a osoby których to nie dotyczy nie potrzebnie podbijają wątek.
    • agrentowy4321 Re: Wróżby 04.03.23, 19:26
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: Wróżby 25.04.23, 04:39
      To zadawane
    • irona.sonata Re: Wróżby 03.05.23, 04:29
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka