Dodaj do ulubionych

Tarot i medium za darmo

IP: *.uznam.net.pl 18.03.12, 13:39
Witam!

Z przyjemnością informuję, że zdałem pozytywnie test na medium i nie długo otrzymam certyfikat i uprawnienia nauczyciela.

Obecnie zapraszam wszystkich chętnych na darmowego tarota. Usługa wykonywana jest jednorazowo. Do zapytania o wróżbę proszę dołączyć aktualne zdjęcie osoby, której wróżba dotyczy.

Informuje też wszystkie osoby, które czekają na moje wróżby, że jutro i pojutrze poprzesyłam wszystkie zaległości.

Zapytania proszę przesyłać na adres: tremalosh@interia.pl

Strona internetowa: www.ahunwar.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Tarot i medium za darmo IP: 88.220.110.* 18.03.12, 14:46
      No,ja już czekam przeszło miesiąc.
    • debbie11 Re: Tarot i medium za darmo 18.03.12, 15:16
      Super !!!!
      Gratuluje !

Gość portalu: Laguz napisał(a):

> Witam!
      >
      > Z przyjemnością informuję, że zdałem pozytywnie test na medium i nie długo o
      > trzymam certyfikat i uprawnienia nauczyciela.

>
      > Obecnie zapraszam wszystkich chętnych na darmowego tarota. Usługa wykonywana je
      > st jednorazowo. Do zapytania o wróżbę proszę dołączyć aktualne zdjęcie osoby, k
      > tórej wróżba dotyczy.
      >
      > Informuje też wszystkie osoby, które czekają na moje wróżby, że jutro i poju
      > trze poprzesyłam wszystkie zaległości.

>
      > Zapytania proszę przesyłać na adres: tremalosh@interia.pl
      >
      > Strona internetowa: www.ahunwar.pl
    • Gość: kag Re: Tarot i medium za darmo IP: *.kwnet.azartsat.pl 20.03.12, 21:06
      Witam, czy ktoś z Państwa już dostał odpowiedź. Bo ja jeszcze czekam.
      • Gość: Jacek Re: Tarot i medium za darmo IP: *.220.110.180.bransat.pl 21.03.12, 08:44
        Ja niestety jeszcze też czekam.
        • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 21.03.12, 22:19
          Witam

Ale o wszystkich pamiętam, a trochę was jest ; - )
      • Gość: kag Re: Tarot i medium za darmo IP: *.kwnet.azartsat.pl 26.03.12, 19:50
        Witam serdecznie, czy ktoś już dostał wiadomość, ja niestety jeszcze nie. Mam cichą nadzieje że dostane wiadomość.
        • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 26.03.12, 22:50
          Wszystkich obsłużę po kolei. Pracuję w dwóch pracach, na dnie i na nocki - wróżę w czasie wolnym. Niestety.
    • Gość: gość czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 18:41
      jak w temacie :-)
      • Gość: Jacek Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.220.110.180.bransat.pl 23.03.12, 19:02
        Do mnie się odezwał,zadałem pytania i nadal cisza.
        • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 11:41
          Ludzie jest was sporo. Chcecie być rozpatrywani od razu? Cena: 60 zł .

Mam około 20 zapytań na poczcie i jestem sam jeden. Jeśli szkoda wam 60 zł, to czekajcie cierpliwie. Nie rozumiem was. Nie dość, że wam się robi za free, to jeszcze macie pretensje.
          • tagoria Re: czy ktoś dostał odpowiedź? 24.03.12, 12:10
            To tak właśnie jest... chcesz być uprzejmy, dać coś komuś, to cię jeszcze wyśmieją.
            Bierz kolego kasę, jak piszesz w innym wątku :) Wtedy może będą szanować pracę Twoją.

Gość portalu: Laguz napisał(a):

> Ludzie jest was sporo. Chcecie być rozpatrywani od razu? Cena: 60 zł .
            >
            > Mam około 20 zapytań na poczcie i jestem sam jeden. Jeśli szkoda wam 60 zł, to
            > czekajcie cierpliwie. Nie rozumiem was. Nie dość, że wam się robi za free, to j
            > eszcze macie pretensje.
            • Gość: Jacek Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.220.110.180.bransat.pl 24.03.12, 12:39
              Ale nikt tu nikogo nie wyśmiewa,tylko wymieniamy między sobą informacje czy ktoś już dostał odpowiedź i tyle. Nie widzę tu ani wyśmiewania ,ani ubliżania,bo i zaraz też się tu takie opinie pewnie pojawią.
              • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 12:47
                Zwyczajnie! W dzień kiedy pan napisał przerobiłem już cztery osobom na każdą około godziny i zwyczajnie byłem zmęczony, ale dziś prześle panu wróżby i kolejnym trzem osobom, reszta później ; - )

Niestety. Na tym koniec darmowych wróżb, bo codziennie dopisują się kolejne osoby, a ja zaczynam po woli tracić orientacje za kogo brać się najpierw.
                • Gość: Jacek Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.220.110.180.bransat.pl 24.03.12, 13:24
                  Dziękuje za info.
                  • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 13:39
                    Resztę osób zapraszam po normalnej cenie. Wszelkie info na stronie www.

Jeśli ktoś jest ze Świnoujścia i okolic zapraszam też prywatnie.
                    • Gość: bmbmbm Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.220.110.180.bransat.pl 24.03.12, 13:56
                      Czy moje oczy dobrze widzą ile u Pana płaci się za rytuał?
                      • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 14:04
                        Rytuał jest ofertą narzucona mi przez Papa Bones, który jednocześnie zabronił mi wykonywać je samemu. Jednocześnie dał gwarancję skuteczności, ale tylko wtedy jak dostanie z tego połowę. Więc jak ktoś się zdecyduje, to musi wiedzieć, że polowa kwoty jest wysyłana do Stanów przez Paypel.
                        Jestem uczniem tego człowieka i taki układ jest pomiędzy nami zawarty. Jest tak, abym się mógł nauczyć haitańskiego voodoo, kimbandy, kandomble, palo i obeah.

Jak zapewne widać nie ma tam innej oferty rytualnej. Dlaczego? Właśnie dlatego.
                        • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 14:10
                          Całość kosztów jakie są potrzebne do nauki to 5000 dolarów. Nie wierzycie? Zapytajcie go.

Na świecie jest wiele osób o wiedzy i zdolnościach, o jakich się wielu nie śniło. Rozejrzyjcie się dobrze, a znajdziecie. Problem taki, że aby się nauczyć, trzeba słono płacić.

Dlatego jeśli chcecie mieć ludzie dobrych ezoteryków - płaćcie! Dajcie szanse wróżkom, na zdobywanie wiedzy, której jest na świecie mnóstwo. Im więcej się nauczą, tym bardziej będą w stanie wam pomóc.
                          • laura-hanna juz pisano... 24.03.12, 21:26
                            Juz pisano na forum,jaki jest pomysl na sukces wrózbiarski.Wpierw wątek,ze wrozba darmowa,potem,ze dużo osob chce i dyskretne podanie ceny dla tych,co chcą szybciej.
                            Ech...Ale nowością jest daleki Papa,co to wszystko moze...za dolary...
                            A jak nie może albo nie chce? To daleki taki na reklamację /bo Pan Laguz przeciez tylko pośrednik/,że czlek odpuści pewnie i odżałuje tych parę dolarow.
                            Bo za glupotę lub naiwnosc zawsze się płaci.
                            • Gość: Laguz Re: juz pisano... IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 21:36
                              Ludzie nie rozumiem was! I weź tu rób coś z chęci pomocy.
                              • Gość: ? chęc pomocy za 5 tysiecy :) IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.03.12, 21:43
                                chec pomocy to ja mam siedząc w hospicjum charytatywnie przez kilkanascie godzin tygodniowo!!!!
                        • Gość: bmbmbm Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.220.110.180.bransat.pl 24.03.12, 14:12
                          Ale daje Pan 100% gwarancji,że rytuał się uda i dostaniemy to o co prosimy?
                          • Gość: Laguz Re: czy ktoś dostał odpowiedź? IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 14:23
                            Papa Bones daje, bo on to też robi, dlatego bierze połowę. Każde zapytanie o rytuał muszę przesłać jemu, następnie on wysyła mi instrukcje, co i jak trzeba dokładnie wykonać.

Not only that kimdubu draws people with real money, $25,000 to $50,000 use. Just think what it is in your money, not small amounts or people who have no money, or want you to do it for free. And get no results, I work with business, corparartions, movie stars. I m even on retainer with lawyers and government officials. Think twice, if you want to live week to week or live secure.

Od:
                            Papa Bones
                            Do:
                            tremalosh@interia.pl lucus

Data: 2012-03-17 23:06 Kimdubu
                            • Gość: ,,, jasne IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.03.12, 16:53
                              Dajcie spokoj, pozostawiam bez komentarza te wywody o Papa bones. gdyby dawal 100% to bylby wladca swiata i ne robilby rytow bo mialby wszystko, logiczne nie /?
                              • Gość: Laguz Re: jasne IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 17:19
                                Nikt Cie człowieku nie prosi, abyś brał ryty, ale swoje kpiny zachowaj dla siebie. Kolejna osoba, co ma zerowe pojecie o czym mówi i gada.
                                • Gość: Laguz Re: jasne IP: *.uznam.net.pl 24.03.12, 21:45
                                  Napisało do mnie bardzo dużo osób i te, które napisały do dzisiaj rana. Dostaną wróżby za darmo.

Resztę osób zapraszam po normalnej cenie czyli 60 zł za tarot + czytanie mediumistyczne ( co to jest i na czym polega mogę wyjaśnić na mailu, na tym forum - nie. ).

Przyjmuję też prywatnie. Kto chce, to zapraszam ; - ).

Naznaczę tylko, że odczytanie ze zdjęcia zajmuje mi około godziny ( a nie jest to prosta czynność ) + tarot około 20 minut. Odpowiedź nasuwa się sama.
                                  • laura-hanna Re: do laguz 24.03.12, 21:57
                                    Proponuję więcej czasu poswiecic na te darmowe wrózby,a mniej przesiadywac na forum,to moze szybciej pójdzie??
                                    I moze nie podkreślac tak nachalnie,ze teraz to płatnie Pan powrózy?Bo za friko to tylko taka wrzutka reklamowa chyba była?
                                    • Gość: ghj Re: do laguz IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.03.12, 22:09
                                      dokladnie, pan z predkością swiatła odpisuje, a kiedy tu sie skupic na wróżbach gdzie ponoc wizja tyle czasu zajmuje ;)
                                      • Gość: chetny na rytual Re: do laguz IP: *.dsl.telepac.pt 27.03.12, 10:44
                                        jestem zainteresowany rytualem, ale poniewaz nie wierze w zapewnienia ze cos zadziala na 100 procent bo juz takie mialem i sie nie spelnily i wydalem mase pieniedzy zaplace panu po efekcie te 7 tys., jezeli efekt bedzie szybko zaplace nawet 10, jezeli nie akceptuje pan czegos takiego tzn ze jest pan kolejnym oszustem wyciagajacym pieniadze i nic nie potrafiacym zrobic
                                        • Gość: ... Re: do laguz IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.12, 11:00
                                          o matko, przeciez było juz nie raz pisane że nikt nie zrobi rytu aby zapłacić po efekcie! daj sobie spokoj z rytami, sam piszesz że wydałes mnóstwo kasy i jeszcze nie przejrzałeś na oczy ha ha ...
                                          • Gość: Laguz Re: do laguz IP: *.uznam.net.pl 27.03.12, 12:18
                                            Właśnie - dajcie spokój z rytami, zwłaszcza, że to Papa Bones będzie robił. Nie pójdzie na to w życiu.
                                            • Gość: ,lty Re: do laguz IP: *.ip.netia.com.pl 27.03.12, 13:03
                                              Panie laguz niby Pan pracuje na dwie zmiany a ciagle siedzi na forum :)
                                        • Gość: est. Re: do laguz IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 22:16
                                          moge zupelnie za darmo.
                                          • Gość: kag Re: Tarot i medium za darmo IP: *.kwnet.azartsat.pl 02.04.12, 19:28
                                            Witam, czy ktoś już dostał odpowiedź. Ja jeszcze czekam.
                                            • justyna071 Re: Tarot i medium za darmo 10.04.12, 15:33
                                              Witam, ja wysłałam maila 20.03, czyli do 24 marca.
                                              Kiedy jest szansa na odpowiedź?
                                              pzdr
                                              • karmen3100 Re: Tarot i medium za darmo 10.04.12, 17:44
                                                Tak mi się wydaje, że już nie dostaniemy odpowiedzi.
                                                • leda-is-one Re: Tarot i medium za darmo 11.04.12, 11:16
                                                  ja wysłałam 21-go...mysle ze sie nie doczekamy....;-(
                                                  • Gość: Ewa Re: Tarot i medium za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.12, 11:31
                                                    Od samego poczatku ten Pan był jakiś dziwny, a teraz wyszło szydło z worka i tyle :)
                                                  • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 13.04.12, 11:08
                                                    OD samego początku robienie ponad 30 osobom wróżb za darmo było dziwne....Mam jeszcze innych klientów, którzy płacą, a oni są zawsze w pierwszej kolejności, a wszyscy pozostali czekają...Swoją drogą kilka osób dostało już odpowiedź.
                                                  • Gość: elele Re: Tarot i medium za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.12, 11:21
                                                    Kilka :)
                                                  • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 13.04.12, 15:55
                                                    Jak inne osoby chcą mieć wróżby szybko i kompleksowo, cennik podany jest na stronie: aby zobaczyć kliknij.
                                                  • karmen3100 Re: Tarot i medium za darmo 13.04.12, 17:03
                                                    Ja, czekam już, troche. Jeszcze żadnej wiadomości nie dostałam.
                                                  • Gość: Xenia Re: Tarot i medium za darmo IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.04.12, 08:45
                                                    Ja też od nowego roku i nc. etam.
                                                  • Gość: klient Re: Tarot i medium za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 16:16
                                                    U mnie tez cisza od dawna ponad miesiac.
                                                  • Gość: Ewelina Re: Tarot i medium za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 16:22
                                                    Kochani on nie odpisze, woli oczerniać a nawet sie wyśmiewac z Pani tekli i jej klientek niż nam odpisywac, Ja juz na nic nie licze, zreszta za taką wróżbe i pomoc to ja dziekuje.
                                                  • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 16:30
                                                    Droga Ewelino - w tym poście nie było słowa na temat pani Tekli Twojej. Czytajcie ze zrozumieniem.
                                                  • Gość: Laguz Re: Tarot i medium za darmo IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 16:26
                                                    Proszę przysłać jeszcze raz zapytanie wraz ze zdjęciem - ale z góry zastrzegam, że tylko maksymalnie 5 osób dostaną odpowiedź.

Mam też normalnych klientów, którzy płacą, a jak pisałem już wcześniej oni są zawsze na pierwszym miejscu i oni rzeczywiście mają ode mnie wiele gratisów jak amulety runiczne lub kadzidełka.

Reszta osób ( za darmo ) czekają.

Dodatkowo dochodzi mój portal wiedzy tajemnej, na który piszę artykuły - sorki, ale on zarabia na reklamach, dlatego on też jest przed tymi, co chcą za free.

Dodatkowo uczę się jeszcze voodoo, a to też jest przed osobami, które chcą za free. Moja wiedza jest ważniejsza.

I stąd to całe czekanie....; - )
                                                  • Gość: Szmaciarze Szmaciarze nie chca darmowej wrozby IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.12, 16:39

Aż żal bierze, kiedy ludzie takich szmaciarzy z siebie robią Ale cóż jak widać po tym forum, to całe jest co najmniej dziwne.

Ludzie wolą robić z siebie dziadów i "jęczeć" o jedną wróżbę niż przyjść po wróżby, zapłacić normalnie dostać w pełni kompleksowe wróżby i odpowiedzi na każde pytanie.

NA co ten świat zchodzi

......................................................
                                                    pisze sie schodzi
                                                    Szmaciarze :)
                                                  • Gość: Laguz Re: Szmaciarze nie chca darmowej wrozby IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 16:48
                                                    "Zchodzi" napisałem specjalnie ; - ) Wtedy ma lepszy wydźwięk jak widać, poza tym podświetla się na czerwono.
                                                  • Gość: Laguz Re: Szmaciarze nie chca darmowej wrozby IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 16:49
                                                    Czyli widzę, że się rozumiemy hehe... Sami ludzie z siebie takich robicie i o co te fochy?
                                                  • ja-tekla Re: do nie-szmaciarza Laguza 16.04.12, 21:52
                                                    Ośmieliłam sie zawitac do pana,bo i pan złożył mi wizytę /tam udzielilam panu obszernych wyjasnień/.
                                                    Powiem tak..Jeśli ktos w pierwszym poscie zaprasza do skorzystania z darmowej wrózby /jak pan tutaj/ nie określając ilu osob to moze dotyczyc,a potem odsyła do skorzystania z płatnej wrózby,bo na te za free czasu nie ma-to pachnie mi to bardzo brzydko.
                                                    Poza tym nie bardzo rozumiem dlaczego pan wszedł na mój wątek i obraził moich gości? Co pana tak bardzo zabolało??Co pana tak tam zdenerwowalo,ze posunął się Pan do inwektyw?
                                                    Nie krytykuję pana za pobieranie zapłaty od wróżących,więc prosze nie krytykować mnie za darmowe wróżby.I nie obrażać osob z nich korzystających!!!
                                                    Bo mimo tej pana nauki wyłazi z pana cos paskudnego.A osobie rozwijającej sie duchowo ii ezoterycznie tak nie wypada.Nie uchodzi,cicho powiem zasmucona....
                                                  • Gość: Laguz Re: do nie-szmaciarza Laguza IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 22:52
                                                    Przepraszam zatem panią. Nie będę się więcej mieszał. Może popełniłem wiele błędów w życiu i traktowałem klientów w pewien sposób, nie do końca dobry.

Nie mniej jednak obecnie wywaliłem sporo kasy na moją naukę i kurs medium, dlatego drażni mnie jak ludzie nie potrafią uszanować mojej pracy, jednocześnie wymagając pełnej fachowości z mojej strony.

To samo dotyczy się też innych ezoteryków i ich pracy. Wiem bowiem, że wbrew pozorom ludzie mają pieniądze, bo i widzę co się dzieje u mnie w mieście. Najpierw piszą i mówią, że jestem za drogi, a później widzę ich w drogich autach, wykupujących importowane alkohole za setki złotych w sklepie moich znajomych.
                                                  • ja-tekla Re: do Laguza 16.04.12, 23:54
                                                    Wiem,ze nauka kosztuje. Ksiązki kosztują,karty i inne akcesoria.I to sporo. Czas poświęcony na spotkanie przy kartach kosztuje,bo przeciez w tym czasie mogłabym zarabiac w inny sposob. Dlatego i mnie drażni,jak ktos mówi,ze to talent,dar i nie powinno się za te uslugi brac pieniędzy.
                                                    I jesli ktos nachalnie żąda darmowej porady-odmawiam.Ale jeśli mogę-to sama proponuje takie wrózenie,od czasu do czasu. Lecz nie łaczę wtedy tego z reklamowaniem siebie,nie warto....
                                                    Nie zazdrośc,Laguz.Wiesz dobrze,spotykając sie z osobami "na wrózbach",że nie zawsze ta kasa daje im szczęscie i spelnienie!Co nie oznacza,ze nędza uszlachetnia.Nie,nie uszlachetnia,powoduje zgorzknienie.Najlepszy to złoty środek i do niego podążajmy...
                                                  • Gość: Laguz Re: do Laguza IP: *.uznam.net.pl 16.04.12, 23:57
                                                    ; - *
    • agrentowy4321 Re: Tarot i medium za darmo 04.03.23, 10:35
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: Tarot i medium za darmo 23.04.23, 21:05
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: Tarot i medium za darmo 24.04.23, 09:47
      Jestem wstrząśnięta
    • irona.sonata Re: Tarot i medium za darmo 24.04.23, 14:44
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: Tarot i medium za darmo 02.05.23, 19:47
      Oniemiałam
Inne wątki na temat: