elizabeth_5 29.03.12, 18:53 Czy miał ktoś robioną wizję u tego Pana ? Jak ze sprawdzalnością? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
777mirabelka Re: Jasnowidz Roland 28.04.12, 10:02 Wysyłałam do tego Rolanda sms na wizję i nic się nie sprawdziło, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Jasnowidz Roland IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 09:53 Szukam opinii osob, ktore mialy osobisty kontakt z Rolandem. Czy jest wiarygodny ? sprawdzilo sie Wam cos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzeni Re: Jasnowidz Roland IP: *.centertel.pl 29.06.12, 13:27 owszem ,mieliśmy kontakt z tym Panem,ale ostrzegam można wpaść u niego w manipulacje z jego strony,a naiwność człowieka potrafi być bardzo wykorzystana przeciwko temu który prosi o radę, dużo się sprawdziło odnośnie spraw pracy i urzędowych,uczucia kompletny koszmar i nabijanie kasy ,próba ustawienia człowieka pod swój wzór i najlepiej postępować tak jak on mówi,czasami uważa się za Boga,a nie raz pomylił się i uff dobrze że wówczas nie posłuchaliśmy,czasami warto przeanalizować swoje myśli i zajrzeć w głąb siebie samego i posłuchać swojej intuicji to wychodzi na zdrowie każdemu z nas ,jedyna osoba który powiedział mi prawdę był jasnowidz jackowski ,jedna wizyta i konkretna:)bez nabijania kasy.pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldas brednie i oszustwa! 02.07.12, 08:37 kolejna osoba udajaca wróżbite ,ktory spad z nieba i juz ma zadowolonych klientow,znowu sam o sobie komentarze wystawia,szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do zawiedzionego IP: *.toya.net.pl 01.08.12, 18:24 "Nie życz drugiemu, co tobie niemiłe ,Spotyka ciebie zło? nie dziwie się skoro mnie nie znasz a żle życzysz ,nie umiesz pisac normalnie ?uważaj żebyś ty nie odczuł czegoś złego to co złego życzysz wróci do ciebie .Jestem na forum gdzie Roland pomaga za Darmo i tyle w temacie pisze to co wiem a ty zaraz jakieś złe życzenia mi wysyłasz i kto tu upadł na głowę? Na pewno nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: do zawiedzionego IP: *.centertel.pl 12.10.12, 09:36 Gdybyś poczytał wcześniejsze wątki to wiedział byś,a nie zadawał głupich pytań,a prawda jest taka że facet ma skończona tylko podstawówkę ,kurs i nic więcej,a zazdrość?czego tu zazdrościć zarabiania kasy na cudzych nieszczęściach ,na ludziach którzy szukają pomocy w trudnych chwilach a spotyka ich obłuda i szyderstwo,jak jasnowidz siedzi w pijalni piwa i wyśmiewa klientów,naiwność ludzka nie ma granic,a jeśli chodzi o mnie to jestem człowiekiem wykształconym,tyle tylko że to nie ja uznaje się za jasnowidza i nie jestem osobą medialną-a to do czegoś zobowiązuje,i przynajmniej mam spokojny sen że nie oszukuje ,więc nie muszę zapijać ich alkoholem,żal mi Ciebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do zawiedzionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.12, 13:26 Zawiedziony kogo Ci żal mnie czy Jasnowidza Rolanda?Jeżeli ten żal tyczy się mnie ,to wytłumacz mi dlaczego tak się użalasz nade mną?Mnie osobiście nie żal nikogo,każdy obiera sobie swoją drogę i nią podąża.Odpowiada swoim własnym sumieniem i to jego sprawa,czy uczciwie zarabia pieniądze czy nie.Wykształcenie w dzisiejszych czasach nie ma nic do rzeczy,jak widać ludzie po podstawówkach mają więcej kasy niż wykształceni i znajdują się na wysokich stanowiskach.A tych co spotyka obłuda i szyderstwo,też mi ich nie żal.Za nieświadomość się płaci,widocznie muszą się o czymś przekonać,to też jest ich droga.Pozdrawiam Cię zawiedziony,to tylko od Ciebie zależy, by się więcej nie zawodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasnowidz Roland IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 14.06.13, 08:55 Dzwoni klientka i pyta o mężczyznę. Cały kontekst sytuacji wskazuje, że ona szuka miłości i szacunku. Jasnowidz Roland poleca jej znajomość z mężczyzną, który w stosunku do niej jest wulgarny. Z wróżbą nie dyskutuję, bo może ten właśnie, okiem jasnowidza, będzie tym właściwym, ale uzasadnienie było powalające. Otóż jasnowidz powiedział swojej stałej klientce, że ten mężczyzna dlatego jest wulgarny przy niej, bo przy niej może sobie na to pozwolić, a ona to zrozumie. Podkreślił to pomimo, że kobieta wyraziła swój punkt widzenia. To z wczorajszego programu. Nic nie usprawiedliwia chamstwa i wulgarności. Możliwość zrozumienia drugiej osoby nie oznacza godzenia się na złe traktowanie, a wróżba jasnowidza Rolanda prowadziła tę kobietę w tym kierunku. Do bycia ofiarą w związku. Nie mogę takich głupot słuchać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuś Re: Jasnowidz Roland IP: 94.23.154.* 14.06.13, 12:30 Można to bardzo krótko podsumować: jaka tv, tacy doradcy, taka kultura osobista, taka rzetelność. jaka tv, takie autorytety. Rzeczony Roland, to jeszcze pikuś. Najwięcej buty, braku pokory, braku rzetelności ma ten, co nazwał tv swoim imieniem. Żeby drwić z pytania klientki. Była kiedyś taka sytuacja, ci co oglądają potwierdzą. I te prymitywne żarciki, to ma być jakoby śmieszno-rubaszne, a najzwyczajniej w świecie jest prostackie. tv do czegoś zobowiązuje, niestety nie w tej. Oni obaj to dwa pikusie przy fenomenie niejakiej Danusi. Parę dni temu późno w nocy programowałam dekoder. Zawiesił się na rodintv. Nim uporałam się usterką chcąc nie chcą posłuchałam sobie jej "mądrości". proste złote myśli okraszone terminologią medyczną: stopa to niemależe to samo co ręka, tylko na dole a nie na górze. Przykurcze Diputrena i zwężenie cieśni. A później tak się zapultała w medycznychokreśleniach, że sama nie widziała co mówi i zamilkła. Z pomocą przyszła jej, cytując D.: Dianuś, uratowała sytuację mówiąc co widzi w kartach. Że-na-da! Gość portalu: gość napisał(a): > wróżba jasnowidza Rolanda pr > owadziła tę kobietę w tym kierunku. Do bycia ofiarą w związku. Nie mogę takich > głupot słuchać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 15:29 Gość portalu: danuś napisał(a): > Można to bardzo krótko podsumować: jaka tv, tacy doradcy, taka kultura osobista > , taka rzetelność. jaka tv, takie autorytety. > Rzeczony Roland, to jeszcze pikuś. Najwięcej buty, braku pokory, braku rzetelno > ści ma ten, co nazwał tv swoim imieniem. Żeby drwić z pytania klientki. Była ki > edyś taka sytuacja, ci co oglądają potwierdzą. I te prymitywne żarciki, to ma b > yć jakoby śmieszno-rubaszne, a najzwyczajniej w świecie jest prostackie. tv do > czegoś zobowiązuje, niestety nie w tej. Oni obaj to dwa pikusie przy fenomenie > niejakiej Danusi. Żarciki to jeszcze mały pikuś w stosunku do tego jak zachowuje się pewien pan prowadzący program.Rozwalony wygodnie na kanapie na kolanach laptop a nogi z buciorami na stoliku.Zupełny brak poszanowania widza,po tym jak to zobaczyłam odeszła mnie ochota na oglądanie tej tv.Jak odejdzie z niej Diana jestem pewna,że spadną połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: brednie i oszustwa! IP: *.play-internet.pl 14.06.13, 12:56 To jest wampir energetyczny kradnie energie z klientów i leczy kosztem zdrowych ludzi chore osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: Jasnowidz Roland IP: *.toya.net.pl 17.01.14, 09:33 Roland miły fakt ,szkoda ze jego wizje to jakieś bajki trzy razy mi robił swoją wizję ,nic kompletnie się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jasnowidz Roland 17.01.14, 14:50 W takiej sytuacji powinien oddać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 20:52 aha... No faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 14:34 Tam siedzi straszny szkodnik energetyczny jasnowidz Roland ten buc kradnie energie i wysysa ludzi z energii z którymi ma kontakt i przylepia swoich chorych pacjentów uważajcie na niego!!!!!!!to kanalia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 21.03.14, 18:10 a mi odwrotnie to jest wampir szkodnik siedzi po nocach i kradnie energie ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jasnowidz Roland IP: *.centertel.pl 21.03.14, 20:08 jego kule energetyczne nie działają a wizje nie sprawdzają się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 10:08 przekaz energetyczny skradzionej energii po nocach z innych ludzi ładny mi przekaz ja dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 10:21 Gość: AntyRoland 22.03.14, 10:08 Odpowiedz przekaz energetyczny skradzionej energii po nocach z innych ludzi ładny mi przekaz ja dziękuje. Udowodnij to, pisząc takie stwierdzenie musisz mieć na to dowód inaczej jesteś oszczercą. Skąd to wiesz ,że pobiera energię w nocy od innych ludzi? Chwalił Ci się ,że umie to robić, czy pobierał od Ciebie? Jeżeli się takie coś wypisuje trzeba to poprzeć przykładem lub udowodnić. Inaczej Ty jesteś oszczercą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 10:25 To, że jego wizje są beznadziejne to mam na to dwukrotny przykład. Dwie osoby z mojej rodziny zachęcone dobrymi opiniami o tym Panu na forum skorzystały z jego wizji. W obydwu przypadkach jak kulą w płot. Szkoda pieniędzy to zwykłe mataczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 12:10 Gość portalu: gość napisał(a): > Gość: AntyRoland 22.03.14, 10:08 Odpowiedz > przekaz energetyczny skradzionej energii po nocach z innych ludzi ładny mi prze > kaz ja dziękuje. Udowodnij to, pisząc takie stwierdzenie musisz mieć na to dow > ód inaczej jesteś oszczercą. Skąd to wiesz ,że pobiera energię w nocy od innych > ludzi? Chwalił Ci się ,że umie to robić, czy pobierał od Ciebie? Jeżeli się ta > kie coś wypisuje trzeba to poprzeć przykładem lub udowodnić. Inaczej Ty jesteś > oszczercą. kradł z moje przyjaciela o określonych godzinach nocnych poszliśmy do innego ezoteryka sprawdzić co jest grane zrobił pomiar energii i wszystko się potwierdziło potem robiliśmy czuwania w nocy czy mój kumpel się źle poczuje i tak było przez kilka nocy. Z zegarkiem na ręku robiliśmy pomiar, wynajęliśmy ezoteryka aby z nami czuwał wziął jakąś tam kasę za dwie noce czuwania o określonej godzinie i robił pomiary i przyłapaliśmy kolesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 12:12 Te jego przekazy energii wyglądają tak, że sam jakby tak oddawał ludziom swoją energii to by spadł na pysk od razu, więc kradnie z innych i innym rozdaje taki to jest wielki cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Jasnowidz Roland 22.03.14, 13:39 Gość portalu: AntyRoland napisał(a): > Te jego przekazy energii wyglądają tak, że sam jakby tak oddawał ludziom swo > ją energii to by spadł na pysk od razu, więc kradnie z innych i innym rozdaje t > aki to jest wielki cwaniaczek. > Co to za glupoty ! Ktos ,kto pracuje z energia nie oddaje wlasnej energii ani odrobiny , nie moze tez tej energii nikomu zabrac zeby sie doladowac i juz na pewno nie na odleglosc . Mysle ,ze Tobie ktos kradnie rozum i to w dzien i noc !!!!!!!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Jasnowidz Roland 22.03.14, 13:48 Gość portalu: AntyRoland napisał(a): > kradł z moje przyjaciela o określonych godzinach nocnych poszliśmy do innego > ezoteryka sprawdzić co jest grane zrobił pomiar energii i wszystko się potwier > dziło potem robiliśmy czuwania w nocy czy mój kumpel się źle poczuje i tak było > przez kilka nocy. Z zegarkiem na ręku robiliśmy pomiar, wynajęliśmy ezoteryka > aby z nami czuwał wziął jakąś tam kasę za dwie noce czuwania o określonej godzi > nie i robił pomiary i przyłapaliśmy kolesia. > Jak go przylapaliscie ? Widzieliscie na wlasne oczy ? Rolanda ?, ktory przyszedl w nocy krasc energie? Moze to ten inny ezoteryk wa rozum ukradl ? bo na to mi wyglada :(- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 14:50 mam dowody na to ale na forum publicznym nie będę tego ujawniał, są wysokiej klasy metody pomiarów energii, które umożliwiają namierzyć kto to robi. Nie bądź głupi/a hexa ezoteryka ma ciekawe nauki o energii o których sam Roland nie ma pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 14:56 Nie mam pojęcia kim jest Roland (i nie mam ochoty dowiedzieć sie), ale nazywanie kogoś głupim - nie przystoi! Siebie uważasz za mędrca? hexa pisze to, co kazdy człowiek myslący doskonale wie: człowiek pobiera energię i ma mozliwośc przekazywania innym! No cóż, tak jak możliwa jest kradzież energii elektrycznej (Polak potrafi...), mogę uwierzyć że i ktoś - wampir energetyczny - może kraść innym energie, kiedy nie ma dostępu do innych źródeł! Normalka. W kwestii bohatera postu nie wypowiadam się, nie znam człowieka. Ale krasc, nie przystoi. Jak i ubliżać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 17:09 Nie mam pojęcia kim jest Roland (i nie mam ochoty dowiedzieć sie), ale nazywanie kogoś głupim - nie przystoi! Siebie uważasz za mędrca? hexa pisze to, co kazdy człowiek myslący doskonale wie: człowiek pobiera energię i ma mozliwośc przekazywania innym! No cóż, tak jak możliwa jest kradzież energii elektrycznej (Polak potrafi...), mogę uwierzyć że i ktoś - wampir energetyczny - może kraść innym energie, kiedy nie ma dostępu do innych źródeł! Normalka. W kwestii bohatera postu nie wypowiadam się, nie znam człowieka. Ale krasc, nie przystoi. Jak i ubliżać innym. Właśnie oto mi chodzi pisząc tutaj o tym właśnie aby przestrzec przed Rolandem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do AntyRoland Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 22:05 no i słusznie robisz, przestrzegając przed oszustem! Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Jasnowidz Roland 22.03.14, 15:19 Gość portalu: AntyRoland napisał(a): > mam dowody na to ale na forum publicznym nie będę tego ujawniał, są wysokiej kl > asy metody pomiarów energii, które umożliwiają namierzyć kto to robi. Nie bądź > głupi/a hexa ezoteryka ma ciekawe nauki o energii o których sam Roland nie ma p > ojęcia. Masz dowody ? Zrobiles pomiary i mozesz to udowodnic ? no to nie wiem na co jeszcze czekasz ? Idz z tym na policje i do Sadu bo kazdego zlodzieja trzeba zaskarzyc ,a zlodzieja kradnacego biednym ludzim energie zyciowa ( to przeciez zbrodnia ) nalezy unieszkodliwic i to natychmiast zeby zapobiec nieszczesciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Jasnowidz Roland 22.03.14, 15:44 Gość portalu: AntyRoland napisał(a): > kradł z moje przyjaciela o określonych godzinach nocnych poszliśmy do innego > ezoteryka sprawdzić co jest grane zrobił pomiar energii i wszystko się potwier > dziło potem robiliśmy czuwania w nocy czy mój kumpel się źle poczuje i tak było > przez kilka nocy. Z zegarkiem na ręku robiliśmy pomiar, wynajęliśmy ezoteryka > aby z nami czuwał wziął jakąś tam kasę za dwie noce czuwania o określonej godzi > nie i robił pomiary i przyłapaliśmy kolesia. > I co dalej ? zobaczyliscie Rolanda jak przyszedl krasc energie ? Zrobiliscie moze zdjecie albo filmik z tego nocnego napadu na Twojego kumpla ? CZY ten inny EZOTERYK nasypal CI moze TROCIN DO MOZGU ? ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Jasnowidz Roland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.14, 17:54 Wampir energetyczny nie jest świadom tego, co robi Jak to się mówi, dobrymi intencjami.... no właśnie, zaszkodzić innym można! Odpowiedz Link Zgłoś