Dodaj do ulubionych

2 wróżby ogólne za darmo

IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 10:23
Oferuję 2 pierwszym osobom wróżbę za darmo. Bez pytania, rozkład ogólny. Proszę tylko o imię i datę urodzenia. Oraz o komentarz po wróżbie, co się zgadza, a co nie.

Odpowiem pierwszym 2 osobom. Zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agga Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.12, 10:28
      Witam,

Ja poproszę: Agnieszka 20.4.81

Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.kielce.vectranet.pl 09.07.12, 10:37
        ja również poproszę Monika 02.02. 1972
        • Gość: tarocistka dla Moniki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:15
          Moniko,

Masz mnóstwo aktywnych kart, wskazujących na walkę, determinację, wygląda na to, że jesteś bardzo wojownicza, co Ci zresztą wyjdzie na dobre. Widać w teraźniejszości jakiś spór, kłotnię, również sprawy urzędowe/sądowe - w najbliższym czasie rozwiązanie tego sporu i Twoje zwycięstwo. Będziesz zadowolona z wyniku, uznasz że jest sprawiedliwy. Mam wrażenie, że chodzi o pieniądze, które dobrze wykorzystasz, przydadzą Ci się. W otoczeniu zmiana - mam wrażenie, że również w sprawach sercowych - zakończyłaś ważny związek lub związek ten przeszedł transformację, ponieważ widzę powrót do kogoś z przeszłości i rozpoczęcie nowego etapu w życiu. Widać też przeprowadzkę (być może za granicę) i osiedlenie się, ale to w dalszej perspektywie, i stworzenie domu, spokój, harmonię. Tak więc Twoje wysiłki nie pójdą na marne.

Pozdrawiam! I proszę o komentarz.
      • Gość: tarocistka dla Aggi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:03
        Agnieszko,

Karty mówią, że stoisz na progu przełomowych wydarzeń w swoim życiu. Dążysz do zmiany i niebawem zmiana nastąpi. Karty wskazują na ogromny potencjał i obecnie zaczęłaś sobie zdawać sprawę ze swoich możliwości i tego, jak chcesz żyć i widać, że będziesz działać. Póki co to działanie jest zablokowane - pewnie masz mnóstwo innych obowiązków i czujesz się przeciążona, nie możesz się realizować. Pamiętaj jednak, że faktycznie masz talent i wszelkie predyspozycje, by robić to, co chcesz. Karty wskazują na problemy finansowe - mimo że trochę jeszcze potrwają, to są przejściowe i uda Ci się wkrótce polepszyć swoją sytuację. Co do spraw sercowych, to nie widzę związku (popraw mnie, jesli się mylę!) - wygląda mi na to, że jesteś sama, choć wokół Ciebie są mężczyźni, wydaje mi się, że jesteś też poważniej zainteresowana jednym z nich, jednak relacja z nim idzie jak po grudzie i Cię martwi. Może też masz poczucie, że zostawił Cię samą z kłopotami. Wkrótce jednak nastąpi zmiana. W przyszłości poznasz kogoś innego, dojrzalszego. Teraz czujesz się opuszczona i martwisz się, jednak dzięki swoim doświadczeniom stajesz się silniejsza, uczysz się i będziesz w stanie podejmować dobre dla siebie decyzje. Wydaje mi się, że potrzebny jest Ci teraz odpoczynek, relaks, odrobina samotności, przemyślenie pewnych spraw. Trochę mniej obowiązków, bo nie masz czasu pomyśleć. Karty wyraźnie mówią, że sama jesteś w stanei podjąć najważniejsze dla siebie decyzje, nie potrzebujesz nikogo z zewnątrz. Jeśli więc stoisz przed podjęciem ważnej decyzji i pragniesz zmiany w swoim życiu, to to jest dobry czas na zmianę, nawet drastyczną - wydaje mi się, że to kwestia 4 tygodni, zanim zauważysz pierwsze zmiany.

Pozdrawiam!
        • Gość: Agga Re: dla Aggi IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.12, 11:26
          Dziękuję
          Weryfikuję:
          Tak, obecnie zastanawiam się bardzo intensywnie nad zmiana swojego życia. Dotychczas miałam sporo obowiązków i byłam przeciążona, ale właśnie pokończyłam wszelkie zaległości i na chwile obecną jestem dyspozycyjna.

problemy finansowo - nie, tutaj jest w miarę stabilnie.

Nie jestem w związku i jest 2 mężczyzn, o których intensywnie myślę. Nadal zależy mi na moim byłym, ale faktycznie relacja z nim nie należy do najłatwiejszych. Czuję się opuszczona i strasznie doskwiera mi ten fakt. Chciałabym już zapomnieć o przeszłości ale cały czas coś mnie blokuje.

Odpoczynek relaks - ma to w planach na najbliższy czas :)

"W przyszłości poznasz kogoś innego, dojrzalszego" - tzn, dojrzalszego od poprzedniego partnera, czy starszego wiekowo?...jak to kwestia czasu?

Dzięki wielkie
          • Gość: tarocistka Re: dla Aggi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:33
            Dziękuję za odpowiedź. Co do nowego partnera, to mam na mysli dojrzałego życiowo, bardziej od poprzedniego, może ale nie musi być starszy, jednak podejście do życia będzie miał poważne, mimo że może mieć pewne problemy z okazywaniem emocji, jednak będzie szczery i poważny. Co do kwestii czasu, to jesień-zima tego roku. Pozdrawiam
    • Gość: Gosia Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 11:06
      Witam,może i ja się załapię.Małgosia,24.05.1970.Pozdrawiam.
      • Gość: Monika Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.kielce.vectranet.pl 09.07.12, 11:34
        ja mogę napisać tylko iż to co Pani napisała jest 100 % prawdą , dostałam też odpowiedź na pytanie którego nie zadałam ))), po prostu jest Pani niesamowita , właśnie na dniach finalizuję transakcję z kórej będę mieć duże pieniądze, planuję przeprowadzkę , zakończyłam jeden związek , myślę o tym czy facet z przeszłości powróci i robię w tym kierunku pewne kroki , nie wiem skąd to Pani wie , nie wiem szczególnie to, że myślę o tym by na stałe wyemigrować gdyż to jest gdzieś z tyłu głowy i uważałam że nie dam rady haha no po prostu szok
        • Gość: tarocistka do Moniki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:47
          To cieszę się, że się sprawdza :) Dziękuję za komentarz. Zdecydowanie może Pani wyjechać za granicę i prowadzić tam bardzo szczęśliwe życie, wyjazd jest w trochę dłuższej perspektywie, nie od razu, ale zdecycowanie da Pani radę. Pozdrawiam :)
      • Gość: tarocistka dla Małgosi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 11:42
        Gosiu,

Pierwsza rzecz, jaka się pokazała to złamane serce, rozczarowanie bliską osobą. Teraz widać, że Pani czeka i się zastanawia. Mam wrażenei, że to co najlepsze w miłości dopiero przed Panią. Co do pracy, wydaje mi się, że wkrótce czeka Panią jakiś awans i nowe możliwości - bardzo dobrze. Co do miłości, to to na pewno nie koniec związku z tym mężczyzną, będzie on się o Panią starał nadal. Od Pani zależy, co z tym będzie dalej, jednak proszę się nie martwić zbytnio i nie godzić na mniej niż Pani zasługuje, skoncentrowac się na sobie i swoich sukcesach, bo widać, ze będzie co świętować w najbliższym czasie.

Pozdrawiam i proszę o komentarz.
        • Gość: Gosia Re: dla Małgosi IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 11:53
          Jestem pod ogromnym wrażeniem trafności....złamane serce, rozczarowanie bliską osobą- to mąż (na papierku już tylko ) i zapewne mężczyzna,z którym obecnie się spotykam,zamilkł nie wiedzieć dlaczego i mam nadzieję,że odezwie się jeszcze (czy stoi za tym jakaś inna kobieta???),jeżeli chodzi o pracę,poszukuję jej od lutego,bez skutku , bardzo to dołujące,jak długo jeszcze?Napisała Pani także -
          jednak proszę się nie martwić zbytnio i nie godzić na mniej niż Pani zasługuje, skoncentrowac się na sobie i swoich sukcesach , bo widać, ze będzie co świętować w najbliższym czasie...tutaj ma Pani na myśli finanse , czy uczucia?
          Małgosia
          • Gość: tarocistka Re: dla Małgosi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 12:02
            Praca pojawia się niebawem, do 2-3 miesięcy. Z tym mężczyzną, to mam wrażenie, że jeszcze się do Pani odezwie i że to z nim może Pani stworzyć nowy związek. Proszę się w miłości nie godzić na mniej, a co do pracy - to widać, że naprawdę całkiem dobra się trafi, z której będzie Pani zadowolona. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź :)
            • Gość: Gosia Re: dla Małgosi IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 12:12
              Jesli mogę,chciałabym dopytać jeszcze tylko,czy za tym zachowaniem stoi jakaś inna kobieta?jakiś mały "skok w bok"?
              Pozdrawiam i dziękuję
              • Gość: tarocistka Re: dla Małgosi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 12:36
                Małgosiu, na 100% Ci nie odpowiem, karty nie mówią jednoznacznie. Wydaje mi się, że jest jakaś kobieta, ale to nie jest ktoś, z kim on by chciał wejść w związek, może to być np. jakaś przyjaciółka, ktoś ważny dla niego, o kim nie chce mówić, może żeby nie wywołać zazdrości, jednak widać, że między nimi nie ma związku, on pojawia się jako samotny mężczyzna. I dzieje się tam raczej coś poważnego, tzn. ta kobieta może mieć teraz kłopoty i on ją może wspierać.
                • Gość: Gosia Re: dla Małgosi IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 12:41
                  Czy mozliwe,że jest to jego młodsza siostra?Ma teraz w swoim życiu trudny okres.jej małżeństwo sie nie układa, czy to raczej ktoś obcy?
                  • Gość: tarocistka Re: dla Małgosi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:02
                    Tak, może być siostra, rodzina.
            • Gość: Gosia Re: dla Małgosi IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 16:50
              Jeszcze raz chciałabym podziekować za poswięcony czas ,nie rozumiem tylko zdania -
              Z tym mężczyzną, to mam wrażenie, że jeszcze się do Pani odezwie i że to z nim może Pani stworzyć nowy związek. Proszę się w miłości nie godzić na mniej...
              Nie godzić sie na mniej??? ale o co chodzi???
              Małgosia
              • Gość: tarocistka Re: dla Małgosi IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 16:54
                Pytała się Pani, czy rada, by się Pani nie godziła na mniej niż Pani zasługuje dotyczy miłości czy pracy - tak przynajmniej zrozumiałam Pani pytanie. Tak więc odpowiadam, że chodzi głównie o miłość - żeby Pani nie godziła się na jakiś nie do końca fajny związek, nie do końca miłe traktowanie ze strony mężczyzny, żeby Pani nie traciła czasu na kogoś, kto go dla Pani nie ma. Tylko żeby Pani szukała takiego związku, takiego partnera, przy którym się będzie czuła Pani bezpiecznie. Mam nadzieję, że wyjaśniłam :)
    • Gość: Agnieszka Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 11:57
      Witam gorąco i baardzo proszę o wróżbę .
      Agnieszka
      ur.05.07.1978 r.
      Z góry dziękuję.
      • Gość: tarocistka dla Agnieszki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 12:27
        Agnieszko,

Karty mówią o tym, że czujesz się uwięziona, w sytuacji bez wyjścia, oczywiście tymczasowo, mimo to ta sytuacja dała Ci się we znaki. Tak jakbyś na coś czekała i trochę się poświęcała, ale wierzyła, że jeszcze trochę i dotrzesz do celu. Widzę wokół Ciebei sporo ruchu - podróż i poważne plany na przyszłość. Mam też wrażenie, że jest coś wielkiego, co trzymasz w tajemnicy. Albo chodzi o problemy z posiadaniem dzieci, albo chodzi o jakiś romans, związek trzymany w tajemnicy. W przyszłości czeka Cię dziecko - nie wiem, czy masz teraz dzieci, ale na pewno się pojawi jeszcze jedno, chłopiec. Co do kariery, masz wszelkie predyspozycje, by być kobietą sukcesu, przed Tobą wybór w sprawach zawodowych, nowe perspektywy - niestety nie do końca będzie to tak dobre, na jakie wygląda, ostatecznie jednak przyniesie Ci sukces, tak więc znowu musisz się wykazać odrobiną cierpliwości i wytrwałości.

• Gość: Agnieszka Re: dla Agnieszki IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 12:43
          Dziękuję serdecznie,dużo tutaj się zgadza,ale tak właściwie chodzi mi głównie o pracę,mam dwoje dzieci , obecnie kończy mi sie urlop wychowawczy i obawiam się,że po powrocie czeka mnie wypowiedzenie.Czy moje obawy są słuszne , czy raczej nie powinnam sie bać?
          • Gość: tarocistka Re: dla Agnieszki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 17:18
            Dziekuję za odpowiedź, dopiero teraz ją zauważyłam. Niestety nie pamietam wszytskich kart. Wyciągnełam więc dodatkowe - obawiam się, że faktycznie czeka Cię wypowiedzenie, ale jest też bardzo szybko nowa praca, więc ogólnie będzie dobrze.
    • Gość: Marta Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 12:22
      Ja też bardzo poproszę , chociaż wiem, że jestem już piąta.
      Marta 1 czerwca '88.
      Będę bardzo wdzięczna :-)
      • karmen3100 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 12:35
        Może mi się uda. Ale zobaczę. Karina ur. 20.03.1979.Dziękuje bardzo.
        • Gość: gosc Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.toya.net.pl 09.07.12, 12:45
          miały być dwie wrózby szkoda ze wrózka nie jest konsekwentna w tym co pisze gdybym wiedziała bym się dużo wcześniej zapisała ,skoro była mowa o dwóch wróżbach to dwie bo jest to niesprawiedliwe a ja chciałam być uczciwa i nie naduzywać uprzejmości osoby wróżącej
          • Gość: sky Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 12:49
            a ja zaryzykuję, nie chce być nachalna, ale......i przepraszam, jeżeli wróżka poczuje się m.in. przeze mnie zbyt wykorzystywana. To takie : podać palec, prosząca złapie całą dłoń :-)

Dorota 07 marzec 1965
            • Gość: tarocistka dla Doroty IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 16:51
              Doroto,

Dużo jest kart wskazujących na niepokój i nerwowość. Jakiś strach i ostrożność wstrzymują Cię przed dokonaniem pewnej zmiany w Twoim życiu. Jeśli niedawno otrzymałaś pewną propozycję w związku z pracą czy współpracą, to mimo obaw wydaje się to korzystną propozycją. Karty wskazują też na pogodzenie się z kimś i polepszenie stosunków ze znajomymi. Widać dość solidną przyjaźń i wsparcie. W sprawach finansowych powinno być ok, jeśli otworzysz na propozycje. Jeśli chodzi o miłość, to tu dużych zmian nie widzę. Jeśli martwisz się o zdrowie, to niepotrzebnie, bo karta Umiarkowania zwiastuje wychodzenie z choroby i opiekę niebios, jednak wyraźnie widać, że stres utrudnia Ci życie i blokuje Cię - zupełnie niepotrzebnie, bo naprawdę nic złego Ci nie grozi. Pozdrawiam i czekam na komentarz.
              • Gość: sky Re: dla Doroty - komentarz :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 17:32

bardzo, bardzo dziękuję :-)

komentarz:

- niepokój i nerwowość - TAK. I ten związany z zyciem małżeńskim, i ten z pracą - nie mam jej. Faktycznie, coś się pojawiło, pewna propozycja, wynikła i z doświadczej życiowych i pracy charytatywnej. Dorobek jest spory,ale obawy mam :-) to raczej współpraca. Charytatywnie sobie radziłam, ale teraz rzeczywiscie mam trochę obaw, choc bardzo, bardzo chcę !
                - skłócona z nikim nie jestem, chyba, ze chodzi o rozypane małżeństwo
                - znajomi - mam raczej dobre kontakty, choc trochę cierpię z powodu niewielkich, ale moze po prostu zwiąkszy mi się grono fajnych ludzi wokół?
                - zdrowie - o moje się nie martwię, lecz o dzieci, a jednego szczególnie. Od 16 lat trwa walka i o życie i o sprawność. Były trudne,skomplikowane, wielogodzinne operacje, stałe onko ryzyko. Teraz jest ok, jakby choroba zahamowała, ale jest przewlekła, na całe zycie. Więc martwię się stale.
                - czasami, chyba nie blużnię, mam wrazenie, ze ktos 'z góry" się mną opiekuje :-) bo jakoś w tych najbardziej trudnych kwestiach - zycia i zdrowia dziecka udawało się wychodzić, trafiać na swietnycj specjalistów. Jakby mnie ktoś prowadził :-)
                ...tylko ostatnio jakoś mi kiepsko.....bo chciałabym mieć jeszcze więcej, jeszcze praca i jakiej rozwiązanie sytuacji z mężem, albo w te, albo we wte :-) teraz wszystko jest zawieszone, niedookreślone.

Jeszcze raz dziękuję
          • Gość: tarocistka Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:04
            Witam, faktycznie miały być dwie, a potem miałam się brać za coś innego, jednak z powodów niezależnych ode mnie to się przesunęło w czasie, postanowiłam więc powróżyć więcej. Ale rozumiem Pani rozgoryczenie, proszę podać datę i imię, powróże dziś. Podrawiam :)
        • karmen3100 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 15:24
          Ja też zweryfikuje wróżbę, tylko coś widzę że pani mnie ominęła. A, szkoda.
          • Gość: dla Kariny Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 16:21
            Karino,

Chwilowo Cię pominełam, ale - tak jak pisałam wcześniej - odpowiem wszystkim osobom, które się wpisały do momentu, kiedy oznajmiłam, że już więcej nie przyjmuję.

Z kart wychodzi mi,że w tej chwili coś finalizujesz, coś oficjalnego, prawnego, na co już trochę się wyczekałaś, może chodzić o edukację. Ogólnie karty są pomyślne, choć na pozycji nadziei i obaw wychodzi karta transformacji, a więc boisz się zmian i ten strach może Cię wstrzymywać przed korzystaniem z życia w pełni, może powodować zastój. Wydaje mi się, że w pracy wszystko ok, być może podpiszesz lub właśnie podpisałaś korzystny kontrakt. O pieniądze nie będziesz się musiała martwić, kariera też będzie się rozwijała w sużej mierze po Twojej myśli. Samotność Ci nie grozi, nie wiem czy obecnie jesteś w związku, ale pokazuje mi się na pozycji partnera mężczyzna, którego dobrze już znasz, ktoś z dzieciństwa lub przeszłości - jeśli nie jesteś w związku, to wiedz, że na tę znajomość możesz liczyć i będzie to fajny, partnerski układ. Pozdrawiam i czekam na komentarz :)
            • Gość: wiesław Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 19:26
              Witam,
              Proszę o wróżbę dotyczącą pracy i finansów.
              Wiesław 08.04.1956r.

Pozdrawiam
            • karmen3100 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 19:38
              Witam ponownie, bardzo dziekuje Pani. kart wychodzi mi,że w tej chwili coś finalizujesz, coś oficjalnego, prawnego,
              > na co już trochę się wyczekałaś, może chodzić o edukację.Tu pewnie chodzi o moje kursy, szkolenia z Urzedu Ogólnie karty są pom
              > yślne, choć na pozycji nadziei i obaw wychodzi karta transformacji, a więc bois
              > z się zmian i ten strach może Cię wstrzymywać przed korzystaniem z życia w pełn
              > i, może powodować zastój Tu się zgadzam w 100%. Wydaje mi się, że w pracy wszystko ok, być może podpi
              > szesz lub właśnie podpisałaś korzystny kontrakt Wie Pani, na razie nie mam pracy, mam cichą nadzieje że tej kwestii coś się zmieni. . O pieniądze nie będziesz się m
              > usiała martwić, kariera też będzie się rozwijała w sużej mierze po Twojej myśli, bardzo bym chciała żeby tak było
              > . Samotność Ci nie grozi, nie wiem czy obecnie jesteś w związku, ale pokazuje m
              > i się na pozycji partnera mężczyzna, którego dobrze już znasz, ktoś z dziecińst
              > wa lub przeszłości - jeśli nie jesteś w związku, to wiedz, że na tę znajomość m
              > ożesz liczyć i będzie to fajny, partnerski układ. Na razie jestem osobą poszukującą swojego szczęścia, oby tak było jak Pani napisała, troszkę błądziłam w kwestiach uczuciowych. . Pozdrawiam i czekam na koment
              > arz :)

Bardzo, dziękuje Pani za swój czas. Pozdrawiam. Miłego wieczoru.
      • Gość: tarocistka dla Marty IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:00
        Marto,

Tutaj mi się na pierwszy plan wysuwają sprawy finansowe i zawodowe - może teraz są jakieś kłopoty, widać oszczędzanie, ale wkrótce jest poprawa sytuacji. Wydaje mi się też, że czujesz się "uwiązana", może nawet nie możesz wyjechać na wakacje, choć byś chciała. Jeśli chodzi o sprawy sercowe, to jest ktoś, choć mam wrażenie, że kontakt z nim jest ograniczony, może interenetowy, na odległość i tu jest mnóstwo namietności, ale mam wrażenie, że związek będzie burzliwy. Jeśli chodzi o pracę, to ja tu widzę, że nie rozwijasz się tak, jakbyś chciała, może ogólnie nie jest źle, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę możesz się wykazać większą aktywnością i bardziej stawiać na swoim, szukać tego co Cię interesuje - to Ci przyniesie większą satysfakcję zawodową.

• Gość: Marta Re: dla Marty IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:10
          Dziękuję za wróżbę.
          Niestety nie do końca zgadza się z moją sytuacją. Jestem w trakcie studiów, nie pracuję. Nie może być zatem mowy o rozwoju zawodowym.
          Co do uczuć, to faktycznie jest ktoś, z kim utrzymuję kontakt internetowy. Mi zalezy, ale mam wrażenie, że jemu wcale. Ale wspomina Pani i związku, czyli mam rozumieć, że coś z tego będzie?
          • Gość: tarocistka Re: dla Marty IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:14
            Dziękuję za odpowiedź. Tak, wygląda na to, że coś z tej znajomości będzie.
    • czastka1979 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 13:03
      witam:)
      widze ze wrozy Pani takze innym
      anna ur. 30.07.1979
      bardzo pilna sprawa, wiec czekam na odpowiedz:)
      dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: tarocistka dla Anny IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:27
        Anno,

Tutaj jakaś nowa droga życia się pojawia, a także dziecko. Na pozycji nadziei i obaw jest jednak strach przez zranieniem i niepowodzeniem. Przed Tobą, mam wrażenie, sporo czekania ale i spokoju. Jest na pewno spełnienie w miłości, raczej nowy związek, wszystko przebiega pomyślnie, ale trcohę cierpliwości jest wymagane. Ogólnie spokojne karty, więc cięzko mi coś więcej powiedzieć. Proszę o odpowiedź, co się zgadza. Pozdrawiam.
        • czastka1979 Re: dla Anny 09.07.12, 13:43
          szanowna tarocistko
          dziekuje ci serdecznie za tak szybka odpowiedz:)
          tak za 2 miesiace rozpoczynam nowa szkole dla przedszkolanek:) dokladnie to opisalas boje sie ze sobie nie poradze (mieszkam za granica )!!moje pytanie to przede wszystkim czy sobie poradze i jak bedzie wygladac moja przyszlosc zawodowa!!!!!!!!
          jestem mezatka wiec raczej nowy zwiazek nie wchodzi w gre:)
          a wiec czy dobrze wnioskuje skoncze te szkole z sukcesem?( piszesz o spokojnych kartach)?
          • Gość: tarocistka Re: dla Anny IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 14:49
            Spokojnie, nic się nie dzieje złego, widać że na pewno sobie poradzisz i masz wsparcie mężczyzny :) Tak więc powodzenia! Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam!
    • Gość: tarocistka Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 13:07
      Umówmy się, że powróżę wszystkim, którzy się wpisali do tej pory, jako że miałam czas na trochę więcej niż 2 osoby, czego nie planowałam. Postaram się dziś odpisać tym, co się wpisali.
      • Gość: xyz Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 13:10
        Sławomir,10.01.1968
        Z góry dziękuję.Pozdrawiam
        • Gość: tarocistka dla Sławomira IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 17:03
          Panie Sławomirze,

Karty są dla Pana pomyślne, choć teraz może odczuwać Pan stagnację, zastój. Czeka Pana podróż w niedalekiej przyszłości, prawdopodobnie związana z pracą. Ogólnie bardzo pozytywnie rysuje się Pana kariera zawodowa. Ma Pan lub będzie miał wkrótce bardzo samodzielną pracę i ogólnie jest Pan bardzo pracowity. W miłości nie widzę nowego związku - jeśli jest Pan z kimś teraz, to tak zostanie i ta relacja będzie się rozwijać w dobrym kierunku, jeśli jest Pan sam, to drugą połówkę spotka Pan dopiero w nowym miejscu, po podróży czy przeprowadzce. Generalnie bardzo pozytywne karty. Pozdrawiam i proszę o komentarz, tak jak się umawialiśmy.
          • Gość: xyz Re: dla Sławomira IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 17:17
            Dzięki serdeczne,rzeczywiście pracy mam sporo ,chociaż uczuciowo raczej zastój , jestem formalnie żonaty,ale z kims sie spotykam ,są chwile wzlotów i upadków tak więc nie wiem co z tego będzie - czy to ta osoba,czy pojawi sie może inna? , co do wyjazdu to szykuje mi sie za jakiś czas wyjazd , ale do sanatorium,może to o to chodziło?Tak ,czy inaczej przepowiednia trafna , dziękuję
      • Gość: sky Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 13:23
        super :-) mam nadzieję, ze to poprzesuwanie spraw u Pani na dziś nie oznacza czegoś niechcianego.
        Pozdrawiam i cierpiwie czekam
        • Gość: lizka prosze serd o wrozbe do tarocistki,dziekuje IP: *.range86-144.btcentralplus.com 09.07.12, 13:38
          jesli mozna to bardzo prosze o wrozbe za co jestem dozgonnie wdzieczna i pzrepraszam bo wiem ze mialy byc tylko 2 osoby ale jestem zafascynowana pani trafnoscia ,szczerze doceniam....jesli mozna oczywiscie zadac dwa pytania,luiza,2 sierpnia 1978
          -czy w okresie 2 lat poznam mezczyzne z milosci i zaloze z nim rodzine (to chyba moje najwieksze marzenie)
          -czy znajde prace wkrotce
          dziekuje pani bardzo za pare slow i czas dziekuje ogromnie
          luiza
          • Gość: gosc Re: prosze serd o wrozbe do tarocistki,dziekuje IP: *.toya.net.pl 09.07.12, 13:42
            Dobrze skoro Pani się zgodziła to tak jest uczciwie bo nie chciałam być nachalna i pisać bez Pani zgody skoro miały być 2 wróżby

Małgorzata 21 01 1978
            • Gość: tarocistka dla Małgorzaty IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 17:14
              Pani Małgorzato,

Nie wiem, czy jest Pani mężatką, ale tak to mi w kartach wygląda - jakiś poważny związek, który być może przechodzi teraz pewien kryzys, jednak wyjdziecie na prostą. Pani partner może mieć jakieś problemy finansowe, być może związane z kimś z rodziny, ale będzie dobrze. Pani jest osobą bardzo cieprliwą i dba Pani o dom i otoczenie, jednak proszę zadbać także o siebie i nie zapominać, że jest Pani kobietą - wg kart bardzo atrakcyjną, niech Pani to światu pokaże! Wydaje mi się, że wielkich zmian nie będzie w Pani życiu póki co, ale nie ma też powodów do zmartwień. Wszelkie miłosne problemy zostaną rozstrzygnięte na Pani korzyść, choć może to Panią kosztować trochę nerwów. Wydaje mi się, że brak Pani wsparcia ze strony otoczenia, tak więc proszę polegać na sobie i poszukać siły w sobie, pamiętając także o swoim seksapilu ;) Pozdrawiam
              • Gość: gosia Re: dla Małgorzaty-komentarz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 19:36
                Dziękuję serdecznie za wróżbę, jest bardzo trafna i konkretna,dokładnie opisuje to co dzieje się
                w moim życiu obecnie.
                Jeszcze raz dziękuję za pomoc i rozwiązanie.
                Pozdrawiam
                Małgorzata
                • Gość: gosc Re: dla Małgorzaty-komentarz:) IP: *.toya.net.pl 09.07.12, 20:13
                  Do jakiej Małgorzaty ta odpowiedz była wróżko? bo widzę ze nie jedna Małgosia i może się pomylić
                  • Gość: Gosia Re: dla Małgorzaty-komentarz:) IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 20:21
                    Ja swoje odpowiedzi juz dostałam,chodzi pewnie o tą podpisaną w mailu Małgorzata :-)
        • Gość: gosia Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 14:11
          Witam serdecznie,
          Małgorzata 18.01.1988r.

Pozdrawiam
      • renka352 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 14:23
        Witam serdecznie.Jak bedzie wygladała nasza relacja? Nowa znajomosc dwa spotkania jak do tej pory ale z jego strony odczuwam lekki chłód.Renata Janusz.Prosze o wróżbe.
    • anita720 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 14:31
      Hmmmm... a nóż widelec sie załapię ;)
      Anita 11.5.83r ;)
      Pozdrawiam
    • osiris072 wczoraj byly moje urodziny:) prosze o wrozbe 09.07.12, 15:10
      mam na imie adrian ur 08.07.1980.
      interesuja mnie sprawy zawodowe
      dziekuje
      • Gość: Anna Prośba o wrozbeCzy IP: *.centertel.pl 09.07.12, 17:18
        Anna ur.10.07.1966 dziękuje
    • Gość: Agnieszka Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 17:09
      Dziękuję serdecznie,dużo tutaj się zgadza,ale tak właściwie chodzi mi głównie o pracę,mam dwoje dzieci , obecnie kończy mi sie urlop wychowawczy i obawiam się,że po powrocie czeka mnie wypowiedzenie.Czy moje obawy są słuszne , czy raczej nie powinnam sie bać?
      Aga
    • Gość: Ilona Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.12, 17:28
      Dzień dobry,nie chciałabym naduzywac Pani uprzejmości,ale bardzo zależy mi na Pani wróżbie .
      Będę bardzo wdzięczna , Ilona , 12.05.1970 r.
      Z góry chciałabym podziękowac za poświęcony czas.
      • Gość: karina Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.net.stream.pl 09.07.12, 18:08
        Karina.26.05.1974r. Jeśli mogłabym prosić, to i ja......
        pozdrawiam
        • bogusia1971 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 18:44
          Może jeszcze ja bardzo proszę Bogusia 1971 07 03 z góry dziękuję
    • Gość: nana Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 21:28
      czekam na twoją wróżbę
    • lisica773 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 09.07.12, 21:47
      witam serdecznie,

Monika 31.05.1977 r. będe wdzięczna za wróżbę dotycząca spraw uczuciowych oraz sytuacji mieszkaniowej.
      pozdrawiam.
      • Gość: luiza Re: 2 wróżby ogólne za darmo IP: *.range86-186.btcentralplus.com 09.07.12, 21:57
        luiza,2 sierpnia,78,,serdecznie dziekuje,pozdrawiam
    • zoltyrower Re: 2 wróżby ogólne za darmo 10.07.12, 11:48
      Katarzyna 13 luty 1981
      proszę o wróżbe bo bardzo mi się poplątało w życiu
      już gorzej być nie może
    • agrentowy4321 Re: 2 wróżby ogólne za darmo 04.03.23, 09:49
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 23.04.23, 20:29
      Sceptyczna na 100%
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 24.04.23, 09:10
      Bardzo to dziwne
    • irona.sonata Re: 2 wróżby ogólne za darmo 24.04.23, 14:09