Dodaj do ulubionych

źle samej :|

27.06.04, 00:12
Już kiedyś tu pisałam i otrzymałam pewną odp ale to bardziej w sferze nauki.
A tak w tej uczuciowej sferze? może drgnie? może coś gdzieś w końcu... ech
może już coś zwiało a ja przeoczyłam, czegoś nie widzę albo źle podchodzę
lub.. sama nie wiem
Proszę o pare słów bo zwariuję, samej źle czasem...

moja data ur. 30.08.1984r. w Wa-wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:44
      Znajdź sobie hobby, póki co jesteś idealną kandydatką do wykorzystania
      • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 27.06.04, 22:08
        no..
        hobby to ja mam- pracę
        a mnie chodzi o kogoś do wspólnego wieczorów spędzania, zakupów robienia,
        przytulania, kochania, kłócenia się, uwodzenia, adorowania .O kogoś dla mnie i
        dla kogo ja mogłabym być.
        Wykorzystywać, używać, przeżywać to ja sobie mogę sama tylko... po co?
        • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 00:19
          Chyba nie do końca zrozumiałaś..

W sumie ładnie napisałaś, chyba gdybyś tak się nie poświęcała swojemu hobby,
          szybko byś kogoś znalazła, wróżyć tu nikt nie musi.

pzdr
          • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 01:20
            wybacz jeślim nie zrozumiała,to zmęczenie zapewne

a hobby me od niedawna i z niego bardzo zadowolona jestem
            ale gdy go nie było innego tego kogoś też nie było więc...

a ja chciałam tylko skrawka tej mojej przyszłości poznać tak z ciekawości
            zwykłej i samotnośći doskwierającej tu i ówdzie

Pozdr
    • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 11:54
      Samej cholernie źle! Nie jestem bywalczynią forum wiec nawet nie wiem czy to co
      pisze powinno sie tutaj znaleźć. z pewnych i znanych powodów czytam między
      wersami twojego listu. Tylko zastanawiam sie jakie wskazówki chciałabyś
      otrzymać. Ja jestem optymistką. Tylko trochę niecierpliwą. Bo wierzę głęboko
      bardzo wierzę, że spotkam, tego kogoś jak pisałaś dla mnie i ja dla niego.
      Niecierpliwosc mojego optymizmu polega na tym,że zaraz po tym przychodzi
      pytanie tylko kurwa kiedy to będzie, trochę długo czekam".
    • j.wojak Re: źle samej :| 28.06.04, 12:05
      "Miłość czeka za rogiem, kiedy się najmniej spodziewasz"
      • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:27
        Tak tak...Ale kiedy za kolejnym rogiem nie ma nic, albo znajdujesz tylko cud
        Pana, który przpadkiem jakoś zapomniał, że nie powinien... to zaczynasz szukać
        problemu w sobie, a nadzieja słabnie niestety.
        • cmytojet Re: źle samej :| 28.06.04, 12:30
          nie licz w razie czego na j.wojnę - to ponury typ ...
          • j.wojak oj, tak, tak- ponury, czarny mag, kumpel diabła:-) 28.06.04, 13:11
            :-))
            • Gość: gfi Re: oj, tak, tak- ponury, czarny mag, kumpel diab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:44
              jak zakumplować się z diabłem?
              • j.wojak jak? proste! 28.06.04, 15:03
                Nie słuchać mamy, taty, pana S.
                Kupić Tarota, mieć cokolwiek wspólnego z: wahadełkiem, I-Cing, astrologią,
                jogą, wschodnimi sztukami walki, kabałą, gnozą, hermetyzmem, alchemią,
                spirytyzmem, Jungiem, Steinerem, okultyzmem, ezoteryką, szklaną kulą,
                medytacją, feng-shui... Więcej nie pamiętam, niech ktoś pomoże!

Jacek
                • Gość: gfi Re: jak? proste! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:13
                  Zamiast wschodnich wolę brazylijską sztukę walki. W Tarota, wahadełko, szklaną
                  kulę zainwestuję jak tylko premia przyjdzie (czyli nieprędko), co do reszty
                  muszę się sporo poduczyć...ale przestać słuchać taty i mamy- no nie wiem.... i
                  kim jest pan S. Pzdr GFI
                  • j.wojak Re: jak? proste! 02.07.04, 19:07
                    Gość portalu: gfi napisał(a):

> kim jest pan S.
                    To stały bywalec Forum, pewnie już wiesz!
                    pozdro
                    Jacek
    • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:23
      Ha ha ha very funy. Dziewczyna się zwierzyła, to ją wyśmiali.
      • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:45
        Kto się wyśmiewa?
        Sie mi jej data urodzenia spodobała to nawiązuję konwersację zanim wróżki
        odkryją jej prawdziwe JA i reszta się rzuci:)

pzdr

btw. ta brazylijska sztuka to capo czy bjj?
        • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:59
          capo zdecydowanie capo
          • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 00:01
            No tak, modne jak hip hop i rybaczki:P
            • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:35
              Jeśli założyć, że hip hop rozwija się gdzieś od XVI wieku, to faktycznie tak
              samo modne. Niestety z rybaczkami capoeira nie ma szans, to już klasyka.
              • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:10
                Straszysz, że apogeum popularności hiphopu dopiero przed nami?:))

pzdr
                • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:35
                  Zapytaj wróżek Sistars, maga Mezo :))
                  • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 18:47
                    :)))) kurcze na początku nie wiedziałem o co chodzi:)))))
    • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 17:59
      no tom się nie spodziewała takiego spraw obrotu..
      a te wróżki co się miały to sie nie mają chyba zamiaru odezwać
      i na tego za rogiem będę czekać jednak musiała w niepwności (bo nawet nie ma
      jakichs podpowiedzi który to z rogów móglby być)
      ech..
      • Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:01
        Jeśli wierzyć wcześniejszym podpowiedziom z tego rogu z którego sie najmniej
        spodziewasz.
      • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 18:57
        Porządni ludzie chodzą jasnymi, prostymi ścieżkami. Za rogiem czai się zło:)
        • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 23:07
          no toś mi teraz zamieszał w głowie...
          • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 19:59
            zadawaj pytania, z przyjemnością wszystko wyprostuję:)
            • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 21:41
              jedno już zadałam na początku ;)..

ale czyżbyś był wróżbitą jakim? czyżbyś się trudnił magią, przyszłości
              przepowiadaniem, niejasnego wyjaśnianiem? bo jak tak to ja bardzo chętnie
              pozadawałabym coś nie coś pytań :)
              • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:30
                praktykuje sztuki logiczne:) Z licznymi niejasnościami całkiem, całkiem sobie
                radzę:)
                Chcesz wróżbę sercową, masz wróżbę sercową: W drugiej połowie wakacji mozliwy
                wyjazd i poznanie wyjątkowej osoby, karty, kosci i planety wskazują, że może to
                byc bardzo silne uczucie, na długie lata..Musisz się jednak uważnie rozglądać,
                bez tego okazja może przejść bokiem...

Niestety niewiele więcej mogę napisać, gdyżpodałaś tylko datę, potrzebowałbym
                większej ilości danych:)
                • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 23:35
                  no...
                  ładnie, ładnie to brzmi wszystko, nie powiem ;)
                  tylko..
                  co z tym wyjazdem(?) skoro wolnego raczej miec nie będę z racji nowej pracy..
                  ech

Gość portalu: optymista napisał(a):
                  "Niestety niewiele więcej mogę napisać, gdyż podałaś tylko datę, potrzebowałbym
                  większej ilości danych:)"

A czegóż więcej byś potrzebował?

Karty, kości, planety... no no widzę że prawdziwy z ciebie znawca tematu ;)
                  • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:09
                    Po prawie 3 miesiącach we wrzesniu całkiem prawdopodobne, że urlop dostaniesz:)

Przepowiednie na podstawie dokładniejszych informacji przeprowadzam tylko
                    indywidualnie:))) Wrózba musi być uzupełniona jeszcze chiromancją, bez tego nie
                    ma nic pewnego, natomiast mogę spróbować powiedzieć coś więcej gdy podasz
                    większą liczbę danych o sobie, możesz na maila, w końcu rozważna Panna nie
                    będzie o sobie opowiadała publicznie:))

itsnotmeWYTNIJTO@gazeta.pl
                    • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 23:10
                      super, ten urlop, określiłeś lepiej niż mój kierownik

maila już wysłałam, nie mogłam się powstrzymać ;)
                      ciekawa jestem co tam gwaizdy mi wróżą

ma rozwaga taka chyba nie dokońca rozważna
                      ale cóż

:)
                      • itsnotme Re: źle samej :| 04.07.04, 12:05
                        > maila już wysłałam, nie mogłam się powstrzymać ;)
                        nie mogłem się powstrzymać żeby sprawdzić, ale skrzynka nie krzyczy, ze mam
                        wiadomość od imbir girl:))

• Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 21:38
                          no nie możliwe..
                          a może się nieopatrznie wygenerowała??
                          albo to znak jaki(?)

;)
                          • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:16
                            Nieodgadnione są siły planet, pozostaje nam uwierzyć, że nie powinienem Ci
                            więcej wróżyć:)

Zaskakującego tygodnia życzę:))
                            • Gość: imbir_girl Re: źle samej :| IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.04, 23:07
                              och zasmuciłam się szczerze :|
                              a dziś nawet dowiedziałam się o urlopie we wrześniu
                              czyli... przepowiednie poczęły się sprawdzać

w każdym razie czekam na wakacji drugą połowę, a nóż się przepowiednia dopełni;)

Pozdrawiam

• Gość: gfi Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 15:50
      A propos tych słów: "Znajdź sobie hobby, póki co jesteś idealną kandydatką do
      wykorzystania"- zgadzam się z nimi. Bo poznawanie ludzi nie moze być celem, ale
      wynikiem tego co robimy, jak się rozwijamy. A poza tym to dobry sposób na to
      żeby nie myśleć za dużo, albo przynajmniej kreatywnie.
      • Gość: optymista Re: źle samej :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:05
        Do niektórych rzeczy niektórzy musza dojść sami:)
    • agrentowy4321 Re: źle samej :| 09.03.23, 04:10
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: źle samej :| 29.04.23, 17:35
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka