Gość: Marta IP: *.sta.asta-net.com.pl 22.07.12, 20:44 Witam, chciałam zapytać o Wasze opinie na temat tego tarocisty. Wydaje się kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.07.12, 08:53 Ponawiam pytanie o tego wróżbitę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 10:56 Korzystałam kilkanaście razy (sms) z usług Pana Janusza na wróżbachonline ( *Janusz* ). Początkowo byłam zachwycona z odczytu kart, bo teraźniejszość się zgadzała, a Pan wydawał się profesjonalistą w każdym calu. Jednak na szczęście-nieszczęście jak się okazało jego rozkłady się nie sprawdziły; sprawdziła się tylko jedna drobna rzecz z czterech z pojedynczej wróżby/smsa. Natomiast to co dla mnie ważne z pracy wyszło w życiu zupełnie na odwrót - na plus a miała być za każdym razem tragedia i porażka. Nie mnie osądzać, czy ten Pan ma talent jednak mnie jego karty się nie sprawdziły, może to kwestia złego dnia, interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.07.12, 20:17 Czy jeszcze macie jakieś opinie na temat tego Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 21:44 A kto nie umie słuchać za X złotych / minutę ? To jest straszne, że ludzie nie mają dziś serdecznych przyjaciół. Muszę płacić obcym, aby otworzyć serce, być wysłuchanym, zyskać nadzieję. Przykre... Gość portalu: T......a napisał(a): > skorzystałam z portalu, rozmowa telefoniczna. Pan Janusz zrobił pozytywne wraze > nie, a jednego jestem pewna: umie słuchać, a to w dzisiejszych czasach nieczest > e zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.dynamic.mm.pl 31.10.12, 06:09 niesamowite, nie mogłam zasnąć do teraz, oby się sprawdziło, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
abc_abc1 Re: tarocista Janusz Krawczyński 06.01.13, 09:56 nie nastawiaj sie tak, bo potem zderzenie z ziemia bywa bolesne, choc zycze aby sie sprawdzilo. Gość portalu: byłam napisał(a): > niesamowite, nie mogłam zasnąć do teraz, oby się sprawdziło, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.play-internet.pl 05.01.13, 17:52 Ludzie jak macie problem do psychologa na nfz za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
tadzio456 Re: tarocista Janusz Krawczyński 09.04.13, 15:05 Witam :) co do tego Pana to go bardzo dobrze znam , sam osobiście miałem z nim kontakt . Na pierwszy rzut oka wydawał się normalny ale jakim trzeba być człowiekiem skoro najlepszego przyjaciela wyrzuca się ze swojego życia bo karty tak mówią . A tak wogóle sam ma kompleksy i co on moze ludziom pomóc . Biedak tylko współczuć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.chelm.mm.pl 22.04.13, 14:36 Ma pewnie kompleks małego... stad tyle gadania o miłości, współczuciu, wierności... A kobiecie potrzeba super macho a nie litosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ;) Re: tarocista Janusz Krawczyński IP: *.internet.bluedot.pl 20.05.13, 11:21 popieram, ten Pan nie ma zachamowań jesli chodzi o kasę, za pieniądze jest w stanie zrobic wszystko.... nawet zdradzic lub wyprzeć sie przyjaciół i życzliwych jemu osób... nie polecam jego jako wrózbity bo takie pierdu pierdu każdy może wyczytac o swoim znaku zodiaku z neta, o numerologii.... nie jest doświadczony i nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: tarocista Janusz Krawczyński 04.03.23, 09:36 To elektryzuje wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: tarocista Janusz Krawczyński 23.04.23, 20:19 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: tarocista Janusz Krawczyński 24.04.23, 13:59 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś