Gość: Karciana Lady IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 17:40 Udzielę odp przez gg,na 1 krótkie pytanie.Tutaj proszę nic nie pisać. Mój numer gg 45768482 Czekam do 18.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.timplus.net 04.01.13, 19:00 pani najpierw zachęca do pisania a potem nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.01.13, 19:45 napisała że do 18.30!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.timplus.net 04.01.13, 20:01 pisałam parę minut po 18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 20:34 Napisz jeszcze raz,widocznie coś przeoczyłam. Odezwę się najpóźniej jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.torun.mm.pl 21.01.13, 14:26 Dołączam się do pytania ostatniego gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka tam Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.mirasoft.pl 05.01.13, 17:26 Polecam jeżeli ktoś jest w potrzebie.Nie dość,że bez opłaty to szybko i szczegółowo.I jest bardzo miła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 06.01.13, 12:30 Jeśli ktoś ma taką potrzebę zapytania kart,to zapraszam dziś na mój numer gg(podałam w pierwszym poście). Czekam do 13.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 13:53 Witam,do godziny 15 czekam na pytania.Proszę tu ich nie zadawać,mój numer gg jest w pierwszym poście.Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 13.01.13, 10:12 Czekam dzisiaj do 12.00 na pytania.Numer gg w pierwszy poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 17.01.13, 09:35 Witam, jeśli ktoś oczekuje podpowiedzi od kart na 1 konkretne pytanie,zapraszam dziś w godzinach 10.30-12.00 na mój numer gg(podany w pierwszym wpisie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.01.13, 06:08 Bardzo dziękuję i polecam - bardzo szczegółowa i trafna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka32 Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 18.01.13, 12:06 a ja nie dostałam wczoraj odpowiedzi.... szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do lolka32 IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 13:09 Proszę się ze mną skontaktować przez gg w wolnej chwili. Być może nie dotarło pytanie,albo odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka32 Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 18.01.13, 15:17 Po drugiej stronie gg siedzi bardzo miła i kompetentna kobieta .Jest bardzo profesjonalna, wróży i daje rzeczowe wskazówki. Bardzo dziękuję raz jeszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 12:19 Do 13.30 można zostawić pytanie u mnie na gg(numer w pierwszym poście). p.s.proszę do mnie nie pisać w innych godzinach czy dniach z prośbą o wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do wszystkich którzy już napisali IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 13:06 i dla tych,którzy jeszcze chcą zadać pytanie do 13.30,proszę o kontakt na mój adres mailowy podany na gg. GG nie działa mi poprawnie w związku z tym albo nie dochodzą pytania,albo odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do wszystkich którzy już napisali IP: *.torun.mm.pl 19.01.13, 13:58 Nie pisałam jeszcze do Pani a mam zamiar. Czy w związku z tym może Pani podać tu swój mail (GG również nie posiadam, bo komputer mi od niego zamulał)? Będę b. wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do gosc IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 15:26 Niestety,ale tutaj nie podaję mojego kontaktu e-mailowego. A pytania dziś przyjmowałam do 13.30,także i tak nie udzieliłabym Pani już odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady w związku z przesłanymi e-mailami IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 15:28 Udzieliłam odpowiedzi tym Wszystkim,którzy przesłali swoje pytanie do godziny 13.30 ew.parę minut dłużej. Na inne e-maile nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berberys Re: w związku z przesłanymi e-mailami IP: *.opera-mini.net 20.01.13, 13:26 Wrozba na temat, konkretnie, bez lania wody i ściemniania, mi się podoba :) Pani nie owija w bawełnę a to również ważne bo nie daje złudzeń i pozwala zapobiegać wydarzeniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol232 Re: w związku z przesłanymi e-mailami IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.13, 12:46 Czy można jeszcze się z Panią skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady kontakt ze mną IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 09:21 Skontaktować się ze mną można poprzez podany numer gg. Na pytania odpowiadam tylko wtedy,kiedy umieszczę odpowiedni post tu na forum,że oczekuję na pytania dziś od...do. Na pytania przysyłane w innym terminie nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol2232 Re: kontakt ze mną IP: *.183.193.183.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.01.13, 12:07 Dobrze, tak więc czekamy na znak ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 26.01.13, 09:49 Witam, odpowiem dzisiaj na 3 pierwszym osobom.Numer gg w pierwszym poście.Zapraszam. Proszę pamiętać,odpowiadam tylko na 1 konkretne pytanie,oprócz pytania proszę podać dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 27.01.13, 12:47 Jeśli ktoś chciałby skorzystać z porady to czekam dziś 27.01 w godzinach do 14-15. Mój numer gg 45768482. Proszę o 1 konkretne pytanie i dane,jeśli nie znamy daty to wystarczy imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do osób które zdałay mi pytanie przez gg IP: *.play-internet.pl 27.01.13, 14:56 Te osoby,które zadały mi pytanie na gg,proszę o kontakt na mojego maila(podany w opisie gg). GG nie działa w prawidłowy sposób i mam problemy z wysłaniem i odbieraniem wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 20:27 Czy ktoś dostał odp.? wysłałam w niedziele między 14 a 15 i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
anneblanche Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 28.01.13, 21:38 podobno Pani miała problemy z gg bo też pisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 21:41 tak, ale Pani podała tez maila i na ten mail wysłałam. Może było duzo chętnych i Pani jeszcze odpowie... Odpowiedz Link Zgłoś
anneblanche Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 28.01.13, 21:47 no ja niestety nie zdążyłam zapisać maila, poczekaj może coś napisze na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 08:44 Na wszystkie maile,które przyszły w niedzielę do godziny 15 odpowiem,ale trochę cierpliwości:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoja67 Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 29.01.13, 15:36 Bardzo dziekuje za odpowiedz,ktora otrzymalam dzis na maila,pytanie wysylalam w niedziele.Przyznam sie ze tak jak co niektorzy zaczelam watpic,jednak okazuje sie ze nalezy wykazac sie cierpliwoscia.Na pewno jesli bede mogla to jeszcze skorzystam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 19:11 Dziękuję. Karciana Lady jesteś N I E S A M O W I T A.! Czekałam spokojnie i nie miałam najmniejszych wątpliowości, że dostanę odpowiedż. Kobieta jest słowna, konkretna i powtarzam się NIESAMOWITA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.13, 22:02 Dostałam odp. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka_1983 Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 30.01.13, 09:53 ja również dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Panią - ana.bionda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 15:23 Dziękuję za miłe komentarze:) Dziś można przesłać swoje pytanie do 16 na mojego e-maila.E-mail będzie widoczny w opisie mojego gg. Numer gg 45768482 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.ists.pl 30.01.13, 17:45 Bardzo dziękuję za błyskawiczną odpowiedz !! Serdecznie pozdrawiam Panią Karcianą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady informacja IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 20:56 Ponieważ dostaję liczne wiadomości w innych godzinach i dniach w których proszę o przysyłanie pytań,informuję( jeszcze raz), że na takie pytania nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: informacja IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 17:39 a kiedy będzie Pani online na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: informacja IP: *.ists.pl 31.01.13, 20:52 Jestem pod wielki wrażeniem !! Dziękuje i pozdrawiam . Dziękuje to za mało ... Odpowiedz Link Zgłoś
anneblanche Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem 31.01.13, 23:45 Naprawdę polecam! Dziękuję jeszcze raz za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.pools.arcor-ip.net 01.02.13, 12:02 Bardzo dziekuje za odpowiedz i zycze wszystkiego co najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 17:19 kiedy Wam wróżka odpisywała , w jaki sposób, na gg czy na mejlu ? nie bywa w ogóle na gg ostatnio a mejle ignoruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 17:52 Zadaj sobie troszkę trudu i poczytaj wyżej, Karciana Lady podaje konkretne godziny kiedy jest na GG.Jeśli nie może ze względów technicznych pisać na GG wtedy w opisie GG jest podany adres e-mailowy. Odpisuje zawsze, jeśli napiszesz do Niej w godzinach jakie podała.Czasami trzeba poczekać na odpowiedż dzień, dwa, przypuszczalenie ma sporo pytań. Trzeba "podglądać" kiedy Karciana Lady loguje się na tym wątku, ale NAPRAWDĘ WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 11:13 Dzisiaj do 12.30 można przysłać swoje 1 konkretne pytanie na mojego maila. Oprócz pytania,proszę o podanie imienia lub imion oraz daty urodzenia(jeśli znamy). Odpowiem tylko na e-maile przysłane do 12.30! Mój e-mail: beznicka@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 13:56 niestety jest juz 14 i przegapiłam post pani Karcianej Lady :( wysłałam Pani zapytanie kiedys na mejla, ale nie odpowiedziała mi Pani, no cóż spróbuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do Mimi IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 14:05 Musiała Pani wysłać mi tego e-maila również już po czasie,bo nie ignoruję żadnych wiadomości przychodzących w tych godzinach,których podaję. Chyba że może wyj.coś przeoczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korniszonek Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.nowydwor.mm.pl 02.02.13, 14:29 Odpowiada juz Pani na pytania przeslane na emaila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do korniszonek IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 14:58 Na część odpowiem jeszcze dziś,a na resztę prawdopodobnie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 11:50 droga Karciana Lady, ja czekam już od 30 stycznia na odpowiedź, 4 Lutego również wysłałam do Pani @ i dzisiaj też. Kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi? Napisała Pani że nie ignoruje żadnych mejli, a tymczasem mój chyba jednak tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 05.02.13, 13:47 Mimi czytaj dokładnie,nie ignoruję żadnych e-maili przychodzących w terminie jaki wskaże w poście na forum,ale widzę że na Twoje pytanie została już udzielona odpowiedź w wątku innej osoby odpowiadającej na pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.play-internet.pl 06.02.13, 17:48 Czekam dziś do 18.30 na e-maile z 1 konkretnym pytaniem.W e-mailu oprócz pytania,prosze zawrzeć(koniecznie)imię lub imiona oraz datę urodzenia(jesli jest znana). Zapraszam,mój e-mail: beznicka@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narzyna Re: pytanie do kart-chętnie doradzę,odpowiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.13, 18:18 Witam czy odpowiada Pani juz ma meile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciana Lady do narzyna IP: *.play-internet.pl 06.02.13, 18:45 jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś