Dodaj do ulubionych

wróżka Poznań

IP: *.play-internet.pl 12.01.13, 00:38
Witam,

poszukuję namiarów na wrożkę Danutę, która kiedyś przyjmowała na os. zwycięstwa, jesli ktos posiada kontakt będę wdzięczna.
Czy aktualnie korzystacie z "usług" innych wróżek? Jakie polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: wróżka Poznań IP: 95.108.77.* 13.01.13, 18:06
      Napisz proszę na kika70b poczta gazetowa podam namiar
      • dziara_77 Re: wróżka Poznań 19.01.13, 21:21
        Witam!!!Kiedyś byłam u wróżki Hanki na ul. Sadnickiej w Poznaniu. Niestety zgubiłam numer...Może ktoś ma numer? Bardzo bym prosiła ;) p.s. byłam u niej 2 razy w przeciągu pół roku, co prawda było to już dobre kilka lat temu ale większość się sprawdziła, no i co dziwne, powiedziała mi dokładnie to samo... po pół roku!!!!!Niesamowita kobieta! :)
        • Gość: Cayenne Re: wróżka Poznań IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.14, 22:08
          Polecam Pana Tomasza Weinert z Poznania, można umówić się również na sesje telefoniczną a co najważniejsze wszystko mi się sprawdziło
    • Gość: ixi Re: wróżka Poznań IP: *.icpnet.pl 29.01.13, 19:48
      spróbuj wrózka Aurelia z Sierakowskiej ( ma swoja strone internetową)
      • Gość: MałyCzłowiek Re: wróżka Poznań IP: *.play-internet.pl 29.01.13, 19:56
        to moze podaj te strone www?
    • Gość: mala Re: wróżka Poznań IP: 213.156.123.* 07.06.13, 10:36
      Czy ktos ma namiary na wrozke Danute z Poznania, bardzo prosilabym o przeslanie jej nr telefonu na adres bladziak@gmail.com.
    • Gość: marika Re: wróżka Poznań IP: *.krakowskiinternet.pl 04.04.14, 14:42
      mogę polecić wam wróżkę sarę, pozwoliła mi uwierzyć w siebie i wiele rzeczy wyszło u mnie na prostą.podaję wam do niej kontakt kobietamag@interia.pl. polecam cieplutko!
    • mariikaika Re: wróżka Poznań 08.06.14, 15:48
      mogę wam zarekomendować wróżkę sarę, niedawno korzystałam u niej z wróżb i już mi się większość sprawdziła,także otrzymalam inne wskazówki, którymi przestrzegła mnie przed niektórymi faktami i na szczęście udało mi się ich uniknąć, z tego co wiem zajmuje się także rytuałami,zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
    • irona.sonata Re: wróżka Poznań 25.04.23, 01:16
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka