krecik_02 01.04.13, 13:49 Przeczytałam na internecie że nie ma jego profilu na Facebooku nie odpowiada jego GG już od kilku tygodni. Czy to prawda!? jaka jest przyczyna jego śmierci? Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łoszust Re: Basza albion nie żyje? IP: *.tktelekom.pl 01.04.13, 14:07 www.baszaalbion.pl/kontakt.html słupek.pl/basza-albion-jasnowidz-rytualista-1421.html czyli przed śmiercią skasowałby profil, znam kilku motocyklistów których profile istnieją na fb a oni nie żyją, chcesz kontakt do baszy to masz numer tel w linku i zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines1985 Re: Basza albion nie żyje? IP: *.rev.pro-internet.pl 01.04.13, 18:38 heheheheheh jak nie zyje jak pisal do mnie pare dni temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zylex Re: Basza albion nie żyje? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.13, 19:26 Faktycznie numer tel nie odpowiada... co jest z baszą? Zawsze na numer odpowiadał a teraz nie odbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sjetłana Re: Basza albion nie żyje? IP: *.play-internet.pl 25.05.13, 11:36 Kto go znajesz? ja tam była 2 goda nazad a on mi wsjo pagał. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:28 Gość portalu: Sjetłana napisał(a): > Kto go znajesz? ja tam była 2 goda nazad a on mi wsjo pagał. ???:?? Po jakiemu to?????? Google translator wysiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytam zainteresowa Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.97.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.13, 17:43 Do jakiego idioty należy ten numer y09 083 x60 ? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:45 Kto pyta, nie bładzi! Go on> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.97.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.13, 17:56 Ty głupia! napisz o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.18.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.14, 21:06 Kogo to interesuje ten numer? jakieś powsinogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belladonna Re: Basza albion nie żyje? IP: *.pl 02.04.13, 01:14 Boże??!!!!!!!!!!!!! Istniejesz, słyszysz, widzisz i nie grzmisz?! Zamarłam (ze śmiechu i zdziwienia) gdy to przeczytałam! Śmiechu politowania nad bezmyślnością warte! Dzieci (starsze i młodsze) ery internetu, to ludzie już nie chorują, nie bywają w szpitalu, nie przeżywają rodzinnych czy życiowych tragedii?! Normalni ludzie (uduchowieni, mający zainteresowania, mający co zawodowo robić) nie ślęczą w necie po naście godzin, nie sprawdzają co chwilę gg czy poczty. Czytają książki, chodzą na spacery. Również mieszają w garnku, myją się i sr...ą. Co? Mają być online 24 h na dobę i informować w profilu np. o rozwolnieniu i tym samym o zwolnieniu tempa pracy?! O święci! Ludzie zidiocieli! Żeby nie wspomnieć o tym, że trzy minione dni były zdominowane przez święta. Wniosek nasuwa się samoistnie. Internet, portale, profile i czort tylko wie jaka jeszcze internetowa sieczka przeżarły wam widocznie mózgi, skoro debatujecie dlaczego ktoś nie odbiera telefonu lub nie odpisuje na to czy tamto. Znam wróżkę, która nie odbiera komórki przed 9 rano, a wyłącza ją w okolicach 20:00. Toż to człowiek, nie 24 h fabryka. Kilkanaście lat pracuje, i jakoś nikt jej nie uśmiercił, bo nie odbierała telefonu. Ona jedynie nie żyła - tylko PRACĄ! Na Boga, ludzie idiocieją! A jeśli to rodzaj reklamy, to równie idiotyczny. krecik_02 napisał(a): > Przeczytałam na internecie że nie ma jego profilu na Facebooku nie odpowiada je > go GG już od kilku tygodni. Czy to prawda!? jaka jest przyczyna jego śmierci? > Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basza albion nie żyje? IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.04.13, 01:37 Świetnie napisane. Masz wiele racji. A ja znam wróżkę, która ma ten sam jeden numer komórki od lat, przez weekend ma wyłączoną komórkę, nie ma poczty głosowej, w tygodniu włącza w różnych godzinach, odbiera tylko do 18tej. Ani na fb, ani na innych portalach profili nie ma, z gg nie korzysta, a klientów i pracy ma po kokardki czyli ful. Jaki jest sekret? Dar. Proste! Autentyczność. Nie pracuje nad udawaniem zapracowanej wróżki, po prostu Jest i Pracuje. Gość portalu: belladonna napisał(a): > Boże??!!!!!!!!!!!!! Istniejesz, słyszysz, widzisz i nie grzmisz?! Zamarłam (ze > śmiechu i zdziwienia) gdy to przeczytałam! Śmiechu politowania nad bezmyślności > ą warte! Dzieci (starsze i młodsze) ery internetu, to ludzie już nie chorują, n > ie bywają w szpitalu, nie przeżywają rodzinnych czy życiowych tragedii?! Normal > ni ludzie (uduchowieni, mający zainteresowania, mający co zawodowo robić) nie ś > lęczą w necie po naście godzin, nie sprawdzają co chwilę gg czy poczty. Czytają > książki, chodzą na spacery. Również mieszają w garnku, myją się i sr...ą. Co? > Mają być online 24 h na dobę i informować w profilu np. o rozwolnieniu i tym sa > mym o zwolnieniu tempa pracy?! O święci! Ludzie zidiocieli! Żeby nie wspomnieć > o tym, że trzy minione dni były zdominowane przez święta. Wniosek nasuwa się sa > moistnie. Internet, portale, profile i czort tylko wie jaka jeszcze internetowa > sieczka przeżarły wam widocznie mózgi, skoro debatujecie dlaczego ktoś nie odb > iera telefonu lub nie odpisuje na to czy tamto. > Znam wróżkę, która nie odbiera komórki przed 9 rano, a wyłącza ją w okolicach 2 > 0:00. Toż to człowiek, nie 24 h fabryka. Kilkanaście lat pracuje, i jakoś nikt > jej nie uśmiercił, bo nie odbierała telefonu. Ona jedynie nie żyła - tylko PRAC > Ą! > Na Boga, ludzie idiocieją! A jeśli to rodzaj reklamy, to równie idiotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajer Re: Basza albion nie żyje? IP: *.tktelekom.pl 03.04.13, 17:00 Dobry kawał, ale jakoś się nikt tym nie przejął, wszyscy go mają wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHAH Re: Basza albion nie żyje? IP: *.play-internet.pl 05.10.13, 01:09 Oświadczenie Do wszystkich zainteresowanych. Serdecznie informuje że osoba która potocznie używa nicku salamandra.69 na zmianę z 3scorpions666 nie jest mi znana osobiście. Ta obca osoba z nieznanych mi powodów powołując się na znajomość ze mną i intymne kontakty, pisze nieprawdę. Znane mi są jej personalia jednak ze względu na jej stan zdrowia nie mam zamiaru wdawać się w niepotrzebną retorykę gdyż nic konstruktywnego z tego nie wyjdzie. W swoim czasie chciała skorzystać z usług oferowanych na moim portalu, jednak ze względu na agresywny ton jej emaili odmówiłem dalszej współpracy. Obecnie bazuje na rzekomych rozmowach, gdzie łączy fakty z fikcją i sama żyje w "matriksie" Na pewno nie jest to osoba zdrowa psychicznie, gdyż liczne jej urojenia miałem okazje czytać w skierowanych do mojej osoby emailach. Z wyrazami szacunku Basza Albion źródło żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoszust Re: Basza albion nie żyje? IP: *.tbg.edge.wdm.pl 06.10.13, 09:59 aż mi jądra przez macicodoły uciekły po przeczytaniu tego Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:33 <zródło żyje> Żródło może i żyje, ale co z tego, skoro jest "zatkane"? Myślisz, ze sam Basza napisał by takie bzdety???? Po pierwsze, jestem mu bliska osobą, wiec nie pisałby o mnie takich bzdet, no chyba że jakaś łachudra nakłamała na mój temat i - biedaczek uwierzył, a po drugie, nie jest idiotą, przecież wie, ze operator sieci komórkowej potwierdzi, ile razy do mnie dzwonił i że rozmawialismy godzinami.... maile i smsy też mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.61.203.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.10.13, 18:18 Na internecie jest taka strona płatna wpisujesz numer jaki chcesz by się pokazał. W drugiej rubryce wpisujesz docelowy i dzwonisz. Odbierający widzi więc numer kogoś bliskiego, chodź dzwoni obca osoba a zna numer kogoś bliskiego. Nie chrzań! technologia dzisiaj na wszystko pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:27 no super... technologie... Nie wiedziałam, ze istnieje coś takiego... To znaczy, że ktoś, kto zna mój numer tel, mógł zadzwonic do M.G. i powiedziec mu w moim imieniu - coś????? Co za koszmar..... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:37 Ty jesteś tak głupia, że nie wiesz kto jest Twoim ojcem. Dwa: Basza ma przesrane ze poznał taką idiotkę. Najgłębsze kondolencje dla tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:38 nie obrazaj mojej matki, debilu. Moze sprytna nie jestem, ale za to uczciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:42 Tylko taki drugi idiota jak ty, w to uwierzy. Sms z bramki internetowej, dla dzieci z przedszkola salamandra.69 napisał(a): > nie obrazaj mojej matki, debilu. Moze sprytna nie jestem, ale za to uczciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:47 Czyli, moja druga połówka... :)))) w to uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:49 ruudai, w Ciborzu nie ma innej rozrywki jak przechwytywanie cudzych smsów? Idź do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:49 dziwne by nie było. kretynów na necie nie brakuje bo w realu to nikt normalny nie odpisze ruudai napisał(a): > Tylko taki drugi idiota jak ty, w to uwierzy. Sms z bramki internetowej, dla dz > ieci z przedszkola > > salamandra.69 napisał(a): > > > nie obrazaj mojej matki, debilu. Moze sprytna nie jestem, ale za to uczci > wa. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 18:53 ruudai napisał(a): > dziwne by nie było. kretynów na necie nie brakuje bo w realu to nikt normalny n > ie odpisze odwazna samokrytyka, ruudai.... urosłaś w moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 20:36 oj dużo można się dowiedzieć z tak treściwych wypowiedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 10.10.13, 11:22 Tak. Basza Albion, nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 10.10.13, 19:26 Idiotka wróciła! Cóż pokaż jego nekrolog w gazecie - nikt już Tobie tutaj idiotko nie wierzy! salamandra.69 napisał(a): > Tak. Basza Albion, nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 10.10.13, 20:10 Gdyby Basza żył, za nic nie pozwolił by na to, co się dziejie> Nigdy nie dopuscił by, zeby wszedzie panoszyło się zło. Ludzie zapomnieli, czym jest - uczciwosc, prawdomówność, miłośc, współczucie. wszędzie panoszy sie - złorzeczenie, używanie brzydkich wyrazów (ruuuda wie o czym tu ja, nieprawdaż?), kłamstwa i kłamstewka, oszustwa na mniejsza lub mniejsza skalę... basza, nigdy by nie pozwolił, aby jakiś podły oszust zamieścił kłamliwe "oświadczenie" na Jego stronie, bo nie ma tam - ani słowa prawdy! Nigdy by nie pozwolił, aby oszust - okradł mnie podstepem z moich ciezko zarobionych pieniedzy. Nigdy by nie pozwolił - kłamać na mój temat. Czy ktos mi wierzy, czy nie - nie obchodzi mnie! Ważne, że mówię prawdę. Ja o tym wiem. Mam czyste sumienie przed samą sobą. Oszusci, którzy mnie oczerniają, i tak kiedyś zapłacą za wszystko, co mi zrobili. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 10.10.13, 20:17 Jesteś niewiarygodną osobą. Tylko nekrolog jest w stanie udowodnić Twoje słowa. Pozdrawiam salamandra.69 napisał(a): > Gdyby Basza żył, za nic nie pozwolił by na to, co się dziejie> Nigdy nie do > puscił by, zeby wszedzie panoszyło się zło. > Ludzie zapomnieli, czym jest - uczciwosc, prawdomówność, miłośc, współczucie. > wszędzie panoszy sie - złorzeczenie, używanie brzydkich wyrazów (ruuuda wie o c > zym tu ja, nieprawdaż?), kłamstwa i kłamstewka, oszustwa na mniejsza lub mniejs > za skalę... > basza, nigdy by nie pozwolił, aby jakiś podły oszust zamieścił kłamliwe "oświad > czenie" na Jego stronie, bo nie ma tam - ani słowa prawdy! Nigdy by nie pozwoli > ł, aby oszust - okradł mnie podstepem z moich ciezko zarobionych pieniedzy. Nig > dy by nie pozwolił - kłamać na mój temat. > Czy ktos mi wierzy, czy nie - nie obchodzi mnie! Ważne, że mówię prawdę. Ja o t > ym wiem. Mam czyste sumienie przed samą sobą. Oszusci, którzy mnie oczerniają, > i tak kiedyś zapłacą za wszystko, co mi zrobili. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 10.10.13, 20:24 To Twój problem, doora, kogo uważasz za osobę wiarygodna, lub nie. Do wiary nie można nikogo przymusić (no chyba że metodami inkwizycji, z owych nie korzystam :)) Każdy, wierzy w to, w co wierzy.... A nekrolog dla B.A., był na Facebook jeszcze w kwietniu. 17 kwietnia. W tej chwili, konto już zostało zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 15:17 Czy to był imienny nekrolog? Coś Pani tutaj mataczy. Obserwuje wiele wątków na forum tutaj i trudno mi Pani przyznać rację. Proszę scan tego nekrologu zamieścić, będę wdzięczna za potwierdzenie tej informacji czymś wiarygodnym. Pozdrawiam salamandra.69 napisał(a): > To Twój problem, doora, kogo uważasz za osobę wiarygodna, lub nie. Do wiary nie > można nikogo przymusić (no chyba że metodami inkwizycji, z owych nie korzystam > :)) Każdy, wierzy w to, w co wierzy.... > A nekrolog dla B.A., był na Facebook jeszcze w kwietniu. 17 kwietnia. W tej c > hwili, konto już zostało zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 15:30 Nie, to nie był imienny nekrolog. Zamieszczony na profilu Facebook Baszy Albiona. Z jakiej racji mam podawać jakiekolwiek skany czy coś innego anonimowym, wirtualnym postaciom? Spotkajmy się w realu, pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 15:44 Więc nie wmawiaj ludziom choroby. Kolejny raz złapałam Ciebie na kłamstwie. W przeciwieństwie do ruudai nie używam mięsa. Jednak przestań bruździć innym, bo tylko wystawiasz świadectwo swojej osoby. Negatywne salamandra.69 napisał(a): > Nie, to nie był imienny nekrolog. Zamieszczony na profilu Facebook Baszy Albio > na. > > Z jakiej racji mam podawać jakiekolwiek skany czy coś innego anonimowym, wirtua > lnym postaciom? > Spotkajmy się w realu, pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 15:52 Sorry, nie rozumiem, co Ty tutaj wypisujesz. Jakiego, mięsa??? wątek ci się pomylił? A na temat kłamstw, to nie JA tutaj kłamię, doskonale o tym wiesz. Tylko czekam, az wróci Basza. Śmieje się ten, kto się śmieje jako ostatni. Pożyjemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 16:21 Co mi wmawiasz za chorobę! Ja nic na ten temat nie wiem. Przestań więc manipulować słowami i wpisami, których nie ma. Wiesz co grozi za pomawianie? Chyba tak, skoro chciałaś tutaj już kogoś pomawiać i jakoś sprawa nie doszła do prokuratury. Czytam te wątki i widzę że jestem osobą bardzo konfliktową i żądną sukcesu. Jednak takimi sposobami nigdy to się Tobie nie uda. salamandra.69 napisał(a): > Sorry, nie rozumiem, co Ty tutaj wypisujesz. Jakiego, mięsa??? wątek ci się pom > ylił? > > A na temat kłamstw, to nie JA tutaj kłamię, doskonale o tym wiesz. > Tylko czekam, az wróci Basza. Śmieje się ten, kto się śmieje jako ostatni. Poży > jemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 16:25 Co mi wmawiasz za chorobę! Ja nic na ten temat nie wiem. Przestań więc manipulować słowami i wpisami, których nie ma. Wiesz co grozi za pomawianie? Chyba tak, skoro chciałaś tutaj już kogoś pomawiać i jakoś sprawa nie doszła do prokuratury. Czytam te wątki i widzę że jesteś osobą bardzo konfliktową i żądną sukcesu. Jednak takimi sposobami nigdy to się Tobie nie uda. doora40i4 napisała: > Co mi wmawiasz za chorobę! Ja nic na ten temat nie wiem. Przestań więc manip > ulować słowami i wpisami, których nie ma. Wiesz co grozi za pomawianie?[u][ > /u] Chyba tak, skoro chciałaś tutaj już kogoś pomawiać i jakoś sprawa nie doszł > a do prokuratury. Czytam te wątki i widzę że jestem osobą bardzo konfliktową i > żądną sukcesu. Jednak takimi sposobami nigdy to się Tobie nie uda. > > salamandra.69 napisał(a): > > > Sorry, nie rozumiem, co Ty tutaj wypisujesz. Jakiego, mięsa??? wątek ci s > ię pom > > ylił? > > > > A na temat kłamstw, to nie JA tutaj kłamię, doskonale o tym wiesz. > > Tylko czekam, az wróci Basza. Śmieje się ten, kto się śmieje jako ostatni > . Poży > > jemy, zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 16:28 no jeszcze 99 razy. Kłamstwo powtórzone 100 razy - staje się prawda ? Wiesz doora, dlaczego co niektórzy panicznie sie boją spotkań osobistych? Bo są tchórzami? Nie! Bo boją się - własnego sumienia! Boją się, że kiedy spojrza w oczy osobie, którą oszukali - "zagryzie' je własne sumienie!. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 16:25 doora, nie wiem, czy Ty pleciesz jakieś intrygi czy naprawde coś masz ze sobą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 21:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.4.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.13, 00:20 Po prostu się mścisz się bo urok nie zadziałał. To jest cała prawa o Tobie i Baszy. Jesteś dla niego nikim a te wpisy, to już roczna jazda po nim. Co chcesz udowodnić? On ma żonę i na pewno nigdy by jej zostawił dla takiej szmaty jak Ty. jesteś zwykłą mendą która dostała kosza bo się zakochałaś bez wzajemności. Totalna porażka z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.4.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.13, 00:32 Zresztą wszystko jest na www.baszaalbion.pl/owiadczenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 01:23 RealniePatrzac= Widmo Baszy co tak zaśmiecasz wszystkie wątki, wklejasz wszędzie swoje wypociny? To sie nazywa krzywoprzysięstwo przeciwko bliżniemu swemu, czy jakoś tak. Doskonale wiesz, że to Oświadczenie - to monstrualne oszustwo. A zapewniam Cię, żadne oszustwo nie pozostanie bezkarne. Czas zrobi swoje. Smieje się ten, co się smieje ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.14, 18:33 Basza srasza wziął kredyt z kredyciak.pl aby odblokować swoje liczne domeny internetowe cuda i inne bo miał niezapłacone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.02.14, 19:35 Jaka tragedia...Pomożemy tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Basza albion nie żyje? 08.02.14, 19:39 Nie go pies je...bie Gość portalu: synu napisał(a): > Jaka tragedia...Pomożemy tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 20:53 Fajnie że pomogliście :)))) Portale już wiszą dalej! Nie bardzo wiadomo po co, martwe to, no ale są z powrotem :)))) Zapłacił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.18.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.14, 21:04 kto, co, komu, za co? Kogo to interesuje ten wątek. Idiotkę na kilku nickach jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:23 Co za debil. Jest dzień a ona na trzeźwo widzi noc.... salamandra.69 napisał(a): > To Twój problem, doora, kogo uważasz za osobę wiarygodna, lub nie. Do wiary nie > można nikogo przymusić (no chyba że metodami inkwizycji, z owych nie korzystam > :)) Każdy, wierzy w to, w co wierzy.... > A nekrolog dla B.A., był na Facebook jeszcze w kwietniu. 17 kwietnia. W tej c > hwili, konto już zostało zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 22:34 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 23:18 Na stronie baszy napisane : " „Tutaj gdzie przebywam często mówią o mnie, znachor. „ A gdzież to ON przebywa, czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:27 Zapytaj salamandry ona wszystko wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:33 Niestety, salamandra - nie wie wszystkiego. Na przykład, nie wie kim jest ruudai i dlaczego salamandre wszędzie pomawia, wypisując na kazdym forum niedorzeczności. Ruudai, chcoć raz zastanów się - w sumie, mogę zmienic nick, a nawet nie musze wypowiadać sie na tym forum, guzik mnie to całe wrózbiarstwo obchodzi, nudzi mi sie to tu jestem :) Ale Ty ruudai, masz jakiś poważny problem! Ja juz podawałam swój adres e-mail. Mogłabyś w końcu napisać, co Cię biedaczko tak strasznie gryzie???? Przestań zaśmiecać forum, lepiej powiedz mi osobiście, w czym mogę Ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:36 Zobaczę Twój nekrolog, będę usatysfakcjonowana. Na wieki.... salamandra.69 napisał(a): > Niestety, salamandra - nie wie wszystkiego. Na przykład, nie wie kim jest ruuda > i i dlaczego salamandre wszędzie pomawia, wypisując na kazdym forum niedorzeczn > ości. > Ruudai, chcoć raz zastanów się - w sumie, mogę zmienic nick, a nawet nie musze > wypowiadać sie na tym forum, guzik mnie to całe wrózbiarstwo obchodzi, nudzi mi > sie to tu jestem :) > Ale Ty ruudai, masz jakiś poważny problem! Ja juz podawałam swój adres e-mail. > Mogłabyś w końcu napisać, co Cię biedaczko tak strasznie gryzie???? Przestań z > aśmiecać forum, lepiej powiedz mi osobiście, w czym mogę Ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:40 Ale z jakiego powodu? Czy Ty mnie z kimś mylisz, biedaczko? Nie mam pojęcia, kim jesteś, a TY wypisujesz, że niby jestem wariatką i inne bzdury. Nogdy nie byłam na "leczeniu zamknietym", jak Ty tu piszesz. Piszesz też, ze nigdy nie wyjezdzałam nigdzie. A to wszystko bzdury, nic się nie zgadza To moze masz na myśli kogoś innego? Żal mi Cię. I nie wiem, o co Ci chodzi w tym wszystkim. Czy to przez zazdrośc o Baszę? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 13.10.13, 23:43 Idiotka. salamandra.69 napisał(a): > Ale z jakiego powodu? Czy Ty mnie z kimś mylisz, biedaczko? > Nie mam pojęcia, kim jesteś, a TY wypisujesz, że niby jestem wariatką i inne bz > dury. Nogdy nie byłam na "leczeniu zamknietym", jak Ty tu piszesz. Piszesz też, > ze nigdy nie wyjezdzałam nigdzie. A to wszystko bzdury, nic się nie zgadza To > moze masz na myśli kogoś innego? Żal mi Cię. I nie wiem, o co Ci chodzi w tym w > szystkim. > Czy to przez zazdrośc o Baszę? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:00 No cóz, spróbuję Cię - usatysfakcjonowac! Chciałaś moj nekrolog? Oto on! "Nie bój się śmierci, przywrócę Cię do życia" Gerrero Blanco Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:11 Wisz o tym że każdemu autorytetowi można przeciwstawić inny autorytet? Zagubiłaś się intelektualne po tych psychotropach wariatko salamandra.69 napisał(a): > No cóz, spróbuję Cię - usatysfakcjonowac! Chciałaś moj nekrolog? Oto on! > > "Nie bój się śmierci, przywrócę Cię do życia" > Gerrero Blanco > Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:12 No niestety, to są moje słowa do Ciebie salamandro.69 Wszędzie Ciebie pełno ale intelektualnie jesteś pusta jak odwrócona szklanka. RuudaI ma rację. Nie karm trola wpisami. Pa, spadam doora40i4 napisała: > Wisz o tym że każdemu autorytetowi można przeciwstawić inny autorytet? Zagubiła > ś się intelektualne po tych psychotropach wariatko > > salamandra.69 napisał(a): > > > No cóz, spróbuję Cię - usatysfakcjonowac! Chciałaś moj nekrolog? Oto on! > > > > "Nie bój się śmierci, przywrócę Cię do życia" > > Gerrero Blanco > > Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:16 Gratulacje. Teraz, dooora - udaje Basze Albiona! Super! Nie podszywaj sie, tchórzofretko! Gerrero Blanco, tchórzem, tak, jasne! Twoje słowa. No mnie wkórzyłaś, Z TCHÓRZAMI sie nie układam. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:13 Jezeli nie sprawdzasz wiarygodności autorytetów - owszem, można przeciwstawiac - Chrystus contra Budda, Lenin contra Hitler. Przecież, każdy z wymienionych chciał dobrze, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:22 Pustka intelektualna;) salamandra.69 napisał(a): > Jezeli nie sprawdzasz wiarygodności autorytetów - owszem, można przeciwstawiac > - Chrystus contra Budda, Lenin contra Hitler. Przecież, każdy z wymienionych ch > ciał dobrze, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:24 salamandra.69 ty to masz zryty łeb. Kto chce udawać trupa. doora40i4 napisała: > Pustka intelektualna;) > > salamandra.69 napisał(a): > > > Jezeli nie sprawdzasz wiarygodności autorytetów - owszem, można przeciwst > awiac > > - Chrystus contra Budda, Lenin contra Hitler. Przecież, każdy z wymienion > ych ch > > ciał dobrze, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:25 Trup ,powiadasz, jak jest trup, powinno byc ciało. Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:24 Brak argumentów merytorycznych powoduje ataki interpersonalne. ruudai odpoczywa? Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:46 Walka z osobą pustą emocjonalnie wyczerpuje. Pani reprezentuje nurt: Ja mam rację, po moim trupie. Pozdrawiam salamandra.69 napisał(a): > Brak argumentów merytorycznych powoduje ataki interpersonalne. > ruudai odpoczywa? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 21:53 Miłosc ma racje. Jezeli kocham, mam racje! Jeżeli miłosc, to dla Ciebie pustka emocjonalana, tylko współczuc! Ujadać potrafisz, gdzie ciało - nie masz pojęcia, krzykaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:00 Tylko miłość czysta, miłość odwzajemniona ta która dopełnia się - ta miłość jest prawdziwa. Warto poczytać coś z literatury, a nie rzucać frazesami. salamandra.69 napisał(a): > Miłosc ma racje. Jezeli kocham, mam racje! Jeżeli miłosc, to dla Ciebie pustka > emocjonalana, tylko współczuc! Ujadać potrafisz, gdzie ciało - nie masz pojęcia > , krzykaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:03 Nie muszę czytac. Ja to - przeżywam. Tak, miłosc odwzajemniona, i doskonale o tym wiesz. Umiem czekać. Wiem, że znajdzie siły, aby wrócić. . Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:04 haha. Ale filozofia z piekła rodem! Uważaj bo pęknie. gdy chodzi o trupa, nikt nie widział - nikt nie słyszał, tak? Morderstwo idealne? Na to metody mają rosyjskie służby specjalne, stare metody. Wczytaj się w temat a potem dopiero otwieraj paszczę, bo jesteś za cieńka do tematu. Dobranoc salamandra.69 napisał(a): > Miłosc ma racje. Jezeli kocham, mam racje! Jeżeli miłosc, to dla Ciebie pustka > emocjonalana, tylko współczuc! Ujadać potrafisz, gdzie ciało - nie masz pojęcia > , krzykaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:07 ruudai, współczułam Tobie, ale uwazaj. Nie wiem, w co pogrywasz ze mną. Ale mam swoje wrażliwe miejsca., lepiej trzymaj sie z daleka./ Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:10 Za głupia jesteś. Uważaj bo zdjęcia wyciekną lub emaile? Jak chcesz pogrywać to zacznij się oglądać za siebie.... salamandra.69 napisał(a): > ruudai, współczułam Tobie, ale uwazaj. Nie wiem, w co pogrywasz ze mną. Ale m > am swoje wrażliwe miejsca., lepiej trzymaj sie z daleka./ Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:12 No i co z tego, ze wyciekną? Bo pisałam do Baszy, ze Go kocham? Wielka mi tajemnica! Mam się wstydzić tego? Powtórzę milion razy, że Go kocham. A zdjęcia co, jakies intymne :) ? Ty szantażystko, a się "ławniczką" nazywa. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:14 taka mądra, poczekaj..... salamandra.69 napisał(a): > No i co z tego, ze wyciekną? Bo pisałam do Baszy, ze Go kocham? Wielka mi taje > mnica! Mam się wstydzić tego? Powtórzę milion razy, że Go kocham. A zdjęcia co, > jakies intymne :) ? Ty szantażystko, a się "ławniczką" nazywa. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:15 Dobra papuga wszystko może. Jesteś za cieńka na te bramkę ruudai napisał(a): > taka mądra, poczekaj..... > > salamandra.69 napisał(a): > > > No i co z tego, ze wyciekną? Bo pisałam do Baszy, ze Go kocham? Wielka m > i taje > > mnica! Mam się wstydzić tego? Powtórzę milion razy, że Go kocham. A zdjęc > ia co, > > jakies intymne :) ? Ty szantażystko, a się "ławniczką" nazywa. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jtmda Re: Basza albion nie żyje? IP: *.opera-mini.net 14.10.13, 22:15 groźby szantaże oj goraco a pozabijajcie sie w końc u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.13, 22:18 Poszły spać czy jeszcze gdzieś ujadają? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:19 opera-mini (chociaż wole - maksi ;), typu Verdi, Vagner....), ja - nikomu nie groże i nie szantażuję. Do zabijania się nie dojdzie, gdyż moimi przeciwnikami są tchórze, wirtualne postacie, które działają tylko z ukrycia i za plecami. Oni potrafią tylko w internecie podszczekiwać. na nic innego ich nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy? Re: Basza albion nie żyje? IP: *.opera-mini.net 14.10.13, 22:13 tak ze sie odezwe bez imiennie zauważyłam ze ludzie jestescie CHORZY NA WRÓŻBY zal jest mi pani salamandry ona tak bardzo potrzebuje pomocy miłosnej! Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:18 Facet który ją zaliczy. Ot prawda. Wiek balzakowski, facet rzucił i zakochana bez wzajemnie. Urojenia pijaka że flaszka nie ma dna..... Gość portalu: pomocy? napisał(a): > tak ze sie odezwe bez imiennie zauważyłam ze ludzie jestescie CHORZY NA WRÓŻBY > zal jest mi pani salamandry ona tak bardzo potrzebuje pomocy miłosnej! Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:19 Salamandra.69 dobrze wie komu zniszczyła życie, pi... głupia. Do ostatnich dni życia będę ją szczuła. Ona wie dobrze ruudai napisał(a): > Facet który ją zaliczy. Ot prawda. Wiek balzakowski, facet rzucił i zakochana b > ez wzajemnie. Urojenia pijaka że flaszka nie ma dna..... > > Gość portalu: pomocy? napisał(a): > > > tak ze sie odezwe bez imiennie zauważyłam ze ludzie jestescie CHORZY NA W > RÓŻBY > > zal jest mi pani salamandry ona tak bardzo potrzebuje pomocy miłosnej! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:21 Nie, nie wiem. To Twoje urojenia. Nie mam pojęcia, o czym rozpisujesz się. komu i dlaczego miałabym zniszczyć życie? Przecież twierdzisz, ze moja miłośc - bez wzajemności, co? A wiec, o co come on oferzystko??? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:27 Co za pustaki tutaj piszą komentarze? O wróżbach, fajnie, fajnie. Równo laski macie kłopoty emocjonalne z sobą. Znam dobrego psychiatrę, z Gdańska. Polecam się na przyszłość. salamandra.69 napisał(a): > Nie, nie wiem. To Twoje urojenia. Nie mam pojęcia, o czym rozpisujesz się. komu > i dlaczego miałabym zniszczyć życie? Przecież twierdzisz, ze moja miłośc - bez > wzajemności, co? A wiec, o co come on oferzystko??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:31 Skoro dobry, pozostań przy nim. jeżeli nie możesz nic dodać w temacie , czy basza Albion żyje, nie wpływaj tu. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: Basza albion nie żyje? 14.10.13, 22:35 Nie znam Ciebie kobieto, ale leczenie z takim podejściem, wskazane. salamandra.69 napisał(a): > Skoro dobry, pozostań przy nim. jeżeli nie możesz nic dodać w temacie , czy ba > sza Albion żyje, nie wpływaj tu. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 15.10.13, 12:27 ruudai, i kto tu jest głupi? gdybyś Ty pomogła mnie w mojej sprawie (wiesz o co chodzi), ja bym pomogła wam w waszej . Istnieje pewna zasada wzajemności, wiesz? skoro ty masz zamiar mnie tępić, jak tu piszesz, do konca dni moich, czego spodziewasz się z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 15.10.13, 17:26 Czyli obudziłaś swoją pizdę w mózgu skoro wiesz? Kłamałaś wszystkich i udało mi się Ciebie w końcu pociągnąć za język. Idiotka, oszustka, złodziejka - w końcu się wygadała. salamandra.69 napisał(a): > ruudai, i kto tu jest głupi? gdybyś Ty pomogła mnie w mojej sprawie (wie > sz o co chodzi), ja bym pomogła wam w waszej . Istnieje pewna zasada wzajemnośc > i, wiesz? skoro ty masz zamiar mnie tępić, jak tu piszesz, do konca dni moich, > czego spodziewasz się z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 18:31 ruudai, jestes zdrowo walnięta. lecz się, dopóki czas Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 15.10.13, 19:27 ruudai, słyszę Twój krzyk rozpaczy, ale nie wiem - jak Ci pomóc? JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 15.10.13, 21:33 Przestan co chwile z innego nr pre paid sie dodzwonic! Jestes przewidywalna i nikt nie odbierze polaczenia od Ciebie! Jestes zalosna... ruudai napisał(a): > Czyli obudziłaś swoją pizdę w mózgu skoro wiesz? Kłamałaś wszystkich i udało > mi się Ciebie w końcu pociągnąć za język. Idiotka, oszustka, złodziejka - w ko > ńcu się wygadała. > > salamandra.69 napisał(a): > > > ruudai, i kto tu jest głupi? gdybyś Ty pomogła mnie w mojej sprawi > e (wie > > sz o co chodzi), ja bym pomogła wam w waszej . Istnieje pewna zasada wzaj > emnośc > > i, wiesz? skoro ty masz zamiar mnie tępić, jak tu piszesz, do konca dni m > oich, > > czego spodziewasz się z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 15.10.13, 22:18 ruudai, naprawde źle z Tobą! Gdzie niby mam dzwonić, chorą istoto??? Poza tym, nie posiadam urzadzen typu prepaid. Weź cos na uspokojenie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnie Re: Basza albion nie żyje? IP: 5.172.252.* 16.10.13, 10:43 Urządzenia pre paid? Co to takiego salamanra? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 10:45 Proszę zapytać rudej, ja się nie znam, nie służyłam w jednostce radiowo-telekomunikacyjnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 12:37 no dobrze, juz sobie wyguglowałam, co to jest ten pre paid. myślisz że jestem taka głupia aby wydawać kasę na tego typu usługi??? Co to ja Rothschild jestem???? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:01 Jesteś bardzo tempa, skoro używasz wyrazów których nie znasz a potem sprawdzasz. Prawdziwy kretyn, tylko to potwierdzasz! Kolejny raz zresztą. salamandra.69 napisał(a): > no dobrze, juz sobie wyguglowałam, co to jest ten pre paid. myślisz że jestem t > aka głupia aby wydawać kasę na tego typu usługi??? Co to ja Rothschild jestem?? > ?? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:02 ruudai napisał(a): > Jesteś bardzo tempa, skoro używasz wyrazów których nie znasz a potem sprawdzas > z. Prawdziwy kretyn, tylko to potwierdzasz! Kolejny raz zresztą. Masz w domu słownik ortograficzny, tchórzu? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:05 Pomijając Twoje beznadziejne wpisy, bo nawet takie dno jak Ty jednak ma prawo wyrażać siebie na tym swiecie, Pan Bóg wszystkich po równo prawem obdzielił, za to co mi i Baszy robisz, dostaniesz za swoje. Nie myśl, ze jezeli w tej chwili - nie mam możliwości działania, to się nie zmieni. Ale Ty nie masz wyobrażni! Tobie się wydaje, ze zawsze będzie tak, jak teraz. Nic się nie zmieni, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:13 Idź się leczyć debilu: cyt: "mi i Baszy" haha. Facet ma rodzinę: żonę i dzieci. Myślisz że taka pie...ięta szmata go interesuje? On chociaż nie włącza się w tą beznadziejną konwersację. salamandra.69 napisał(a): > Pomijając Twoje beznadziejne wpisy, bo nawet takie dno jak Ty jednak ma prawo > wyrażać siebie na tym swiecie, Pan Bóg wszystkich po równo prawem obdzielił, z > a to co mi i Baszy robisz, dostaniesz za swoje. Nie myśl, ze jezeli w tej chwil > i - nie mam możliwości działania, to się nie zmieni. Ale Ty nie masz wyobrażni! > Tobie się wydaje, ze zawsze będzie tak, jak teraz. Nic się nie zmieni, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 17:16 Nie włacza się, bo nie moze. Co z tego, ze ma rodzine? Czasami człowiek spotyka swoja drugą połowke już wtedy, kiedy ma załozoną rodzinę, co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:15 Ja nikomu nic nie muszę udowadniac. Natomiast Ty, kiedy Basza "właczy sie" do dyskusji, lepiej już zacznij szukać kąta dla siebie. Pozdrowienia dla "sprytnej" Małgosi! Oby sie nie przejechała ze swoim sprytem. Ja jestem głupia (bez Twojego bicia ruudai, wiem, że nie jestem sprytna!), jak powiadasz, ale mam w sobie - wiare i nadzieje, że On znajdzie sposób, aby sie wyzwolić od "rodzinki' i wrócić do mnie. Banda cholernych podłych faszystów. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:30 Wiesz głupia pi.... Ten wpis przekażę jego rodzinie a co oni zrobią za pomówienia ich, to lepiej sama kup bilet w jedną stronę. Najlepiej na Syberię salamandra.69 napisał(a): > Ja nikomu nic nie muszę udowadniac. Natomiast Ty, kiedy Basza "właczy sie" do d > yskusji, lepiej już zacznij szukać kąta dla siebie. > Pozdrowienia dla "sprytnej" Małgosi! > Oby sie nie przejechała ze swoim sprytem. Ja jestem głupia (bez Twojego bicia > ruudai, wiem, że nie jestem sprytna!), jak powiadasz, ale mam w sobie - wiare i > nadzieje, że On znajdzie sposób, aby sie wyzwolić od "rodzinki' i wrócić do mn > ie. Banda cholernych podłych faszystów. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:33 Oj, przekaż! Dzięki! może nareszcie ich ruszy. Na Syberię, absolutnie - nie. Zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:38 Wy uważacie że rodzina - to ten, który na papierze??? Bo jest wpis do księgi USC, tak? Skoro jakiś urzędas dokonał jakiegos wpisu, ze ktoś tam jest - prawowity, to ma prawo nie mówić mi, gdzie jest M. i co się z nim dzieje???? A co z prawem - serca? Co z prawem moralności, zwykłego ludzkiego współczucia????? Jezeli Miłosz powiedział mi, że choruje na raka, a teraz sie nie odzywa, jak śmiesz padalcu wyzywać mnie przez telefon i trzymać w niepewności? To Ty lepiej kup sobie bilet na Marsa, bo jak do Ciebie - wróci MOJE cierpienie, nie zazdroszczę Ci!!!! Ile wypłakałam, po tych nekrologach na Facebook, masz pojecie, faszysto????? Jakim prawem, wyzywacie mnie od dziwek i nie mówicie, gdzie ON jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:53 kto to jest ci Faszyści? idź się leczyć wariatko salamandra.69 napisał(a): > Wy uważacie że rodzina - to ten, który na papierze??? Bo jest wpis do księgi US > C, tak? Skoro jakiś urzędas dokonał jakiegos wpisu, ze ktoś tam jest - prawowi > ty, to ma prawo nie mówić mi, gdzie jest M. i co się z nim dzieje???? [b]A co z > prawem - serca? Co z prawem moralności, zwykłego ludzkiego współczucia????? [/ > b]Jezeli Miłosz powiedział mi, że choruje na raka, a teraz sie nie odzywa, jak > śmiesz padalcu wyzywać mnie przez telefon i trzymać w niepewności? To Ty lepiej > kup sobie bilet na Marsa, bo jak do Ciebie - wróci MOJE cierpienie, nie zazdro > szczę Ci!!!! Ile wypłakałam, po tych nekrologach na Facebook, masz pojecie, fas > zysto????? Jakim prawem, wyzywacie mnie od dziwek i nie mówicie, gdzie ON jest? > ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 19:54 poczytaj sobie, wygugluj! Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 20:13 jakim trzeba być życiowym padalcem jak ty, by niszczyć komuś rodzinę! Ty głupia pi..., co? Nigdy nie widziałaś go na oczy! Nawet gdyby stanął za tobą w kolejce byś nie wiedziała że to On. Na internecie nie ma jego zdjęcia! to co na profilu to stare jak diabli z przed 14 lat! jego klienci co byli u niego dobrze o tym wiedzą... ruudai napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 20:25 współczuje Ci, ruudai. Jesteś na tyle nierozgranięta, ze nie jesteś w stanie odróżnic "niszczenie rodziny", od niszczenia komuś - duszy. Czy to takie trudne, dać mi znać na priva, jak on się czuje, czy jest po operacji??? Takie trudne???? Komu to zagraża??? Czy jest w szpitalu przy Zyty? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 [...] 16.10.13, 20:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 20:27 Nie wiesz jak wygląda a szukasz człowieka? Pewnie już uprzedził kogo trzeba że wariatka go szuka. salamandra.69 napisał(a): > współczuje Ci, ruudai. Jesteś na tyle nierozgranięta, ze nie jesteś w st > anie odróżnic "niszczenie rodziny", od niszczenia komuś - duszy. > Czy to takie trudne, dać mi znać na priva, jak on się czuje, czy jest po operac > ji??? Takie trudne???? Komu to zagraża??? Czy jest w szpitalu przy Zyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczona/ Re: Basza albion nie żyje? IP: *.158.217.197.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.13, 19:29 Dobre. Jeżeli to oszust to oryginał, gdzie? Robiłam rozkład kart kilka miesięcy temu na www.baszaalbion.pl/index.php Rezultat lepszy niż się spodziewałam. Jednak na najważniejsze czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 15:29 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 09:29 nnnn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 10:34 Gość portalu: nnnn napisał(a): > nnnn tresciwy wpis, nie ma co....jak cała reszta tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basza albion nie żyje? IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 16:16 heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 20.10.13, 17:25 UPRZEJMIE INFORMUJE, ŻE W INNYM WĄTKU, POŚWIĘCONYM BEZPOŚREDNIO MOJEJ OSOBIE ;)))) - niejaka Sylwia z Gdańska twierdzi, że od 1,5 roku jest w kontakcie z Baszą Albionem i podobno wykonuje dla niej jakieś ryty. Z tego by wynikało, że jednak - żyje! Hurra. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 10:23 Salamandro to jednak żyje ten Twój Basza? A ja myślałam,że on Ci zrobił pranie mózgu i odszedł na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 26.10.13, 14:01 Gość portalu: gość napisał(a): > Salamandro to jednak żyje ten Twój Basza? A ja myślałam,że on Ci zrobił pranie > mózgu i odszedł na zawsze. To co zrobił dla mnie Basza, żaden mag tego nie potrafi. nie masz pojęcia, o czym piszesz. To jest najlepszy, najpotężniejszy Mag. Jeżeli żyje, wróci do mnie. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 14:36 Hihihi....a co on dla Ciebie zrobił? Czym Ty się możesz pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 26.10.13, 14:52 Pochwalić????? Ale głupoty, az żal.... Uzdrowił mnie z nieuleczalnej choroby. Znasz jeszcze kogoś, kto by potrafił coś takiego??? Basza jest - jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 15:04 No może jeszcze powiesz ,że wyleczył Cię z raka? Bo takich cudotwórców to nie znam.Opisz swój przypadek jak taki dobry.Po co trzymasz w tajemnicy niech ludzie się dowiedzą co jest wart. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 26.10.13, 16:02 To jest moja sprawa prywatna. Nie, nie chodzi o raka. Rak akurat jest uleczalny. Chodzi o ciężką chorobę o podłożu genetycznym. Choroby genetyczne jak na razie - są nieuleczalne w ogóle. Od prawie roku nie biorę leków, które zażywałam przez wiele lat. W ogóle. żadnych leków. Szczegółów - nie muszę podawać osobom anonimowym, forumowiczom. I tak, każdy wierzy w co chce. Ogólnie, w społeczeństwie mamy zanik zdrowego rozsądku. Wiec po co mam opisywać moje prywatne sprawy osobom, które i tak niewiele rozumieją? Basza przywrócił mi normalne życie, w pewnym sensie. Brakuje mi w tym życiu, tylko Jego. Gdyby był przy mnie, powiedziałabym: jestem w Raju:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złodziejski hooj Re: Basza albion nie żyje? IP: 193.107.85.* 27.10.13, 12:12 Żyje i to jeszcze jak za waszą kasę i się śmieje z frajerów że w magię wierzą zwłaszcza w jego wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.13, 14:55 Twój Jasnowidz Basza ma konto na Badoo. Nawet niczego sobie gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogo to obchodzi Re: Basza albion nie żyje? IP: *.147.226.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 16:47 Przestańcie nakręcać tą idiotkę tymi wpisami na tym wątku. Macie tak samo nasrane skoro jeszcze się wpisujecie tutaj haha Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 17:42 To jest nieaktualne zdjęcie. Teraz wygląda inaczej. Ale nie wygląd jest najważniejszy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 19:42 Prosiłam, nie łżyj idiotko! Nigdy go na oczy nie widziałaś i jestem tego pewna na Boga. Gdyby usiadł obok Ciebie to byś nie wiedziała że to On! salamandra.69 napisał(a): > To jest nieaktualne zdjęcie. Teraz wygląda inaczej. Ale nie wygląd jest najważn > iejszy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 19:46 ruudai, gdybyś miała chociaż namiastke tego co nazywamy sercem lub duszą, przestałabyś sie produkować w tym kierunku. :( Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 22:28 Ty niszczysz moje życie a ja rozpie... Twoje. Źle trafiłaś suko, bardzo źle. Skończ z tematem albo sama z sobą. To rozwiąże pewne problemy - Ty wiesz jakie. Miłej nocy salamandra.69 napisał(a): > ruudai, gdybyś miała chociaż namiastke tego co nazywamy sercem lub duszą > , przestałabyś sie produkować w tym kierunku. :( Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 22:42 ruudai, powinnaś się leczyć, doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 22:49 To jedź, szybko bym zamknęła temat.... salamandra.69 napisał(a): > ruudai, powinnaś się leczyć, doprawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 22:52 Mam odwiedzić Cię w Ciborzu, kochanie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 23:01 No i co? Teraz - cisza? Podeślij mi kasę na bilet, dwie stówki starczą, to Cię odwiedzę, serduszko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 27.10.13, 23:22 ruudai napisał(a): > Prosiłam, nie łżyj idiotko! Nigdy go na oczy nie widziałaś i jestem tego pewna > na Boga. Gdyby usiadł obok Ciebie to byś nie wiedziała że to On! Ale jednak szajbuską jesteś ruddai... Bóg by usiadł obok mnie a ja bym nie poznała że to ON???? Nie, idź się leczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenia Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 06:48 Gość: gość 27.10.13, 14:55 Odpowiedz Twój Jasnowidz Basza ma konto na Badoo. Nawet niczego sobie gość. Nieprawda.Na Badoo to jest jego syn. Pewnie teraz pracuje jak B.A. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 28.10.13, 08:13 Gość portalu: stenia napisał(a): > Twój Jasnowidz Basza ma konto na Badoo. Nawet niczego sobie gość. Nieprawda.Na > Badoo to jest jego syn. Pewnie teraz pracuje jak B.A. Oczywiscie :))) Ojciec, syn, a ja jestem - duch święty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Basza albion nie żyje? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.10.13, 19:23 Chore samotne kobiety...Proponuje wizytę w szpitalu dziecięcym...Tam Was życie nauczy cierpienia, bólu i osamotnienia...Choroby sierocej kiedy dziecko roczne wygląda na trzymiesięczne i błaga o odrobinę miłości.....Dlaczego Was tam nie ma z Waszą energią???Podarujcie szczęście i opiekę Tym maluszkom.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 28.10.13, 20:34 Każda dorosła osoba - była kiedys dzieckiem. I ma swoje własne doświadczenia za sobą! Kim jesteś, że nadajesz sobie prawo do krytykowania , jak piszesz - "chorych samotnych kobiet"? Rozczulasz się nad wspomnianymi dzieciaczkami, dopóki są małe, a czy podasz chociaż któremuś z nich pomocną rękę, kiedy dorosną? Najpierw zajmij się swoim własnym życiem, potem ewentualnie - doradzaj innym, byczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szogun Re: Basza albion nie żyje? IP: 5.172.252.* 28.10.13, 22:31 Stara głupia bez serca wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 28.10.13, 22:36 Dziękuję. Mam nadzieję, że Ci ulżyło, a więc na coś się przydałam. Natomiast Twój wpis - nie służy niczemu. Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szogun Re: Basza albion nie żyje? IP: 5.172.252.* 28.10.13, 22:34 Piszecie o trupach kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 00:50 Gość portalu: szogun napisał(a): > Piszecie o trupach kogo to obchodzi Czarna mambo z www.ezo24 kogo uważasz za trupa? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 29.10.13, 12:18 ciekawe.... jak wykryłeś, zę 'szogun" to - mamba? mniejsza o to.... pewno masz swoje sposoby.... Czarna mamba najchętniej by widziała jednego trupa - mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: Basza albion nie żyje? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.10.13, 19:34 Proszę zażywaj leki..To pomoże...Proszę zablokować wpisy tej kobiety, to wcale nie jest już śmieszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator-z-piekł Re: Basza albion nie żyje? IP: *.182.253.199.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.10.13, 21:39 Salamandra. oraz nick s.s to ta sama osoba. Ona już się sklonowała zaraz osiągnie Oświecenie lub Nirwanę. Admin ma to w dupie kto pisze, byle posty biły ilość wejść i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 30.10.13, 22:40 Gość portalu: Obserwator-z-piekł napisał(a): > Salamandra. oraz nick s.s to ta sama osoba. Ona już się sklonowała zaraz > osiągnie Oświecenie lub Nirwanę. Admin ma to w dupie kto pisze, byle posty bił > y ilość wejść i tyle. Jak tam jest, w piekle? Chyba nieciekawie, sądząc po Twoim wpisie! Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 01.11.13, 14:03 Właśnie widzę nowe wpisy na necie idiotko! Poszukaj bo jest tam wpis o Tobie zamieszczony przez Basze salamandra.69 napisał(a): > Gość portalu: Obserwator-z-piekł napisał(a): > > > Salamandra. oraz nick s.s to ta sama osoba. Ona już się sklonowała > zaraz > > osiągnie Oświecenie lub Nirwanę. Admin ma to w dupie kto pisze, byle pos > ty bił > > y ilość wejść i tyle. > > > Jak tam jest, w piekle? Chyba nieciekawie, sądząc po Twoim wpisie! Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 01.11.13, 14:05 Ja ślepa jestem. Niczego nie widzę. Tym bardziej, jakichś wpisów od fałszywego baszy. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 01.11.13, 14:16 ruudai napisał(a): > Właśnie widzę nowe wpisy na necie idiotko! Poszukaj bo jest tam wpis o Tobie za > mieszczony przez Basze ruudai, najpierw oznajmiasz, potem dopiero siadasz i wypisujesz bzdety w imieniu Baszy? Załosna perfidia... Nie zapomnij podać link, jak już wklepiesz, przynajmniej z ciekawosci sobie zajrzę zobaczyc, na co jeszcze Cię stać :( PS Ty naprawdę wierzysz, że Basza już nigdy nie wróci? No bo czujesz się bezkarna w tych swoich podłych poczynaniach.... Odwrotnie ja - jestem spokojna, bo wierzę, że wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 16.10.13, 20:36 Wierz sobie, w co chcesz! Twoja sprawa. Fakty pozostają faktami. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Kim jesteś człowieku. 18.10.13, 18:05 Szukam wiarygodnych informacji od wielu miesięcy. Nie mniej sami zainteresowani odmawiają informacji a na necie totalny chłam. Jeżeli ktoś ma wiarygodne informacje, kopie lub scany informacji będę niezmiernie wdzięczna. Piszę obecnie publikacje o kilku jasnowidzach na podstawie wieloletnich obserwacji. Tutaj mamy zaś do czynienia z osobą która istnieje fizycznie a praktycznie nic o nim nie ma na internecie. Pozdrawiam salamandra.69 napisał(a): > Wierz sobie, w co chcesz! Twoja sprawa. Fakty pozostają faktami. > Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 18.10.13, 19:55 A kim jestes, rybko? W rozmowie osobistej, mogłabym podać info - osobie, której zaufam i bede pewna że nie wykorzysta tych info przeciwko Baszy. Ale komuś, kto nie wzbudza mojego zaufania i istnieje wyłącznie w wirtualnym świecie - nigdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 15:32 Dla mnie pani nie jest wiarygodnym źródłem. Zwłaszcza po publikacjach na internecie. sama dotarłam zarówno do osób z jego otoczenia, innych dziennikarzy jak i jego twórczości. Brak mi jedynie samej rozmowy z nim, mimo iż znam pełne dane osobowe i adresowe. Sam zainteresowany odmawia zaś jakichkolwiek komentarzy. Pozdrawiam salamandra.69 napisał(a): > A kim jestes, rybko? W rozmowie osobistej, mogłabym podać info - osobie, > której zaufam i bede pewna że nie wykorzysta tych info przeciwko Baszy. Ale ko > muś, kto nie wzbudza mojego zaufania i istnieje wyłącznie w wirtualnym świecie > - nigdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 15:56 Spływaj rybko:) Wierzyć sobie możesz w co chcesz, nawet brzoze smoleńską :) Natomiast kontaktu z "samym zainteresowanym" - na pewno nie masz, rybko! Twórczość, kazdy moze sobie iśc do b-ki im.Norwida wypożyczyć i poczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jesteś człowieku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 16:04 Oj...coś widać,że salamandra.69 stchórzyła... a taka była odważana....nie chce pochwalić się swoim przypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 16:07 opisałam wystarczająco dużo. reszta - moja sprawa prywatna. Chwalić się - nie ma czym. Chwalić się można wtedy, kiedy osiągnie się coś i jest sie z siebie dumnym. Ja nie jestem z siebie dumna. Straciłam Baszę. nie wiem, gdzie jest. nie mam, czym się chwalić! odczep się.I tak nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jesteś człowieku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 20:39 Salamandra nie płacz.Rybka-23 wie gdzie on jest ma do niego klucze.A to już coś musisz tylko spowodować by zaczął rozmawiać.Widzisz ja mam gorszą sytuację bo mój mag przepadł gdzieś i nikt nie ma z nim kontaktu. Nawet nie wiadomo czy wszystko u niego dobrze.Rozpytują o niego klienci i cisza.Sama potrzebuję pomocy i tylko jemu mogłam zaufać.Doskonale Cię rozumiem i wiem co to brak kontaktu, brak pomocy, tych miłych słów,że jest się wyjątkowym o pięknym i czystym sercu.Co to znaczy jak jesteś samotna i nie czujesz ,że ktoś zawsze jest przy tobie.Trzymam kciuki by Twój mag odezwał się do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 20:45 A to już coś musisz tylko spowodować by zaczął rozmawiać. Jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kim jesteś człowieku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 21:08 To już Ty musisz to zobaczyć sercem. Chyba tego Cię uczył i nie tylko.Musisz wykorzystać to co Ci ofiarował. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 21:28 Bzdura!!! Potrzebuję Jego fizycznej obecności! Nie jakieś telepatyczne rozmowy przez tysiąc lat świetlnych!A takie jak rybka-23 otwiera tylko kasa! Dla takich nic innego nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 21:35 Gość portalu: gość napisał(a): > To już Ty musisz to zobaczyć sercem. Chyba tego Cię uczył i nie tylko.Musisz wy > korzystać to co Ci ofiarował. przykro mi. nie potrafię nic wykorzystać. NIC. Tęsknię. nic poza tym. kiedy martwie się o niego i nie mogę mieć z nim kontaktu, nie potrafię korzystać z mocy które mi ofiarował! jestem bezużyteczna, kiedy Go nie ma... moce leżą i kwiczą... razem ze mną... tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 21:44 Gość portalu: gość napisał(a): > To już Ty musisz to zobaczyć sercem. Chyba tego Cię uczył i nie tylko.Musisz wy > korzystać to co Ci ofiarował. Nie wiem kim jesteś gościu ale powiem Ci co mi podpowiada serce: jestem wściekła! Ile bólu może zmieścić jedno serce kobiety, no ile???? Jak zrobię jakiś ryt, to nikt do ch.... się nie pozbiera!!!! Jasne??? Nikt, kto stoi pomiędzy mną a nim i od m-cy robi intrygi abym nie mogła się z nim spotkać! Dociera??? Lepiej się niech mądla abym nie skorzystała z tych mocy co mi On ofiarował! Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 26.10.13, 22:08 rybka-23 napisał: po ile kilogram takiej ryby? podaj swoją cenę, rybo Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 28.10.13, 13:40 Rybko-23, niejaki gośc ponizej pisze, że masz dostep do baszy... masz klucze... rozumiem od tej przestrzeni gdzie Go ... chyba rozumiesz, że dla mnie - On zrobi wszystko. pozwól mi spotkać się z nim, a namówię Go aby zrobił to, o co wam chodzi. Please. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Kim jesteś człowieku. 28.10.13, 17:51 Oj debilu. Tymi wpisami gadając sama z sobą i tak wystawiasz sobie opinie. Paranoja salamandra.69 napisał(a): > Rybko-23, niejaki gośc ponizej pisze, że masz dostep do baszy... masz klucze... > rozumiem od tej przestrzeni gdzie Go ... chyba rozumiesz, że dla mnie - On zro > bi wszystko. pozwól mi spotkać się z nim, a namówię Go aby zrobił to, o co wam > chodzi. Please. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Kim jesteś człowieku. 28.10.13, 20:30 Nie. Brak odpowiedzi ze strony osób do których kieruje moje wpisy - to jest świadectwo, na temat owych osób.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 28.10.13, 13:33 ruudai dlaczego Ty masz taki beton w sobie... pomóz mnie, a ja pomogę Tobie... Przecież to takie proste, a Ty zupełnie, ale to zupełnie tego nie rozumiesz!!! WHY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angh Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 22:05 wrozbyonline.mg.test.phonesat.pl/ekspert/243/Basza_Albion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z portalu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 07:05 "Drogi wędrowcze więc to że tutaj jesteś przypadkiem nie jest, oznacza to iż znalazłeś się w takim punkie swojego życia gdzie potrzebujesz rady, wsparcia, pomocy i podpowiedzi od wyższych energii którą drogą życia dalej masz pójść... A ja jestem kanałem między Tobą a wyższymi energiami..." >z portalu B.A. Po pierwsze jest to oklepany slogan nijak nie mający się do rzeczywistości.Śmieszą takie formułki pisane na każdym portalu.... "Nie znajdziesz mnie w telewizji, nie znajdziesz mnie na targach wrózbiarskich, nie znajdziesz mnie nigdzie tam gdzie magia i wróżby zostały skomercjalizowane." Po drugie najlepiej działać incognito.Takie działanie nie przyniesie nam ujmy na honorze a nabije kasy od naiwnych.Wiele mówi o człowieku,że działa nie żądza sławy lecz pieniądza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z portalu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 07:18 cd.< Posiadam WADY: to PRAWDOMÓWNOŚĆ I SZCZEROŚĆ, jezeli więc nie chcesz usłyszeć, tego co chcę TOBIE przekazać PRZYKRO MI.> Po trzecie dla mnie te cechy charakteru to najwspanialsze zalety u człowieka.Kochany Jasnowidzu wiedz,że wcale nie pogniewam się jeżeli dostanę od Ciebie ripostę.Wszak żyjesz i widzisz tym swoim okiem wszystko najlepiej.Czy tak jest rzeczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 09:12 No i znalazl sie Basza... A to sie Salamandra ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 10:07 Ciekawa jestem Salamandro , czy to w koncu Ten ktorego szukasz czy moze to znowu jakis falszywy Basza ? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 10:25 :)))) salamandra ucieszy się tylko wtedy, kiedy basza odezwie się we własnej osobie, do tej pory wszelkie wirtualne "poszlaki" są nieistotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.147.232.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 11:11 Z Portalu i Salamandra.69 oraz ss to jedna i ta sama szmata! pisze idiotka sama z sobą. Żałosna po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 11:26 ????? Jakieś dowody? już pomijając wulgaryzmy w tej wypowiedzi, to są - wypociny! To że ktoś pisze z tej samej sieci jak i ja (neostrady), nie oznacza, że to cały czas - ja! Musisz bardziej wysilić się z tym namierzaniem :)))) Gość portalu: RealniePatrzac napisał(a): > Z Portalu i Salamandra.69 oraz ss to jedna i ta sama szmata! pisze idiot > ka sama z sobą. Żałosna po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 15:08 salamandra.69 napisał(a): > :)))) salamandra ucieszy się tylko wtedy, kiedy basza odezwie się we własnej os > obie, do tej pory wszelkie wirtualne "poszlaki" są nieistotne. mysle , ze juz sie nie odezwie... ladnymi slowkami naciagal Cie na kase a teraz juz go nie interesuje , ze Ty sie martwisz . Przestan sie martwic i plakac , ani jednej lezki , bo zaden facet nie jest tego wart . Ciesz sie zyciem , bo przeciez zycie to nie tylko faceci i nie warto sie od nich uzalezniac . Wszystkiego dobrego Salamcia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 15:14 usa-hexa Dziękuję Ci za miłe słowka, Hekciu :)))) Ale niestety - nigdy nie uwierze, że mnie rzucił... Coś się stało! On to nie jest zwykły facet, co ot tak szasta najpierw przysięgami miłosci a potem nagle znika.... Coś się stało... I będę rozpaczać, dopóki nie pojawi się możliwośc - działać. Co niektórzy usilnie mnie niszczą, aby nie dopuścić do działania z mojej strony, ale wierzę, ze to się zmieni! W końcu, ktoś mi pomoże! Przeciez to nie moze tak być, że na Ziemi pozostały same dwunożne bez serc i duszy? Że nikt nie jest w stanie mi pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z portalu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 15:45 Gość: RealniePatrzac 02.11.13, 11:11 Odpowiedz Z Portalu i Salamandra.69 oraz ss to jedna i ta sama szmata! pisze idiotka sama z sobą. Żałosna po prostu.Realnie Patrząc to Ty wychowałaś się na ulicy.Do jasno widzenia dużo Ci jeszcze brak.Masz skąpy zasób słów o czym świadczą Twoje wulgaryzmy i jedno to samo twierdzenie,że ktoś jest żałosny.Może wykażesz się większą inteligencją i napiszesz coś sensownego w obronie portalu B.A.Jak sama widzisz ten Pan ma więcej wielbicielek. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 16:23 do Salamandry : Ja kiedys tez tak myslalam o pewnym Panu . Podziwialam Gwiazde , ale okazalo sie , ze to nie gwiazda tylko zwykla Bryla Lodu . Na szczescie to juz przeszlosc , a ja nie zyje w przeszlosci . Daj Ci Boze Salamandro , zeby u Ciebie bylo inaczej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 16:53 Dziękuję, Hexi:)))) Na wielką Bryłe Lodu trzeba by Wielkiego Słoneczka:))) Tylko dużo dużo ciepła potrafi rozmrozić Bryłe Lodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 16:54 Bryłę Lodu należało odpowiednio podgrzać......mało się starałaś .... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 16:56 Gość portalu: hehe napisał(a): > Bryłę Lodu należało odpowiednio podgrzać......mało się starałaś .... Wiesz, czasami brakuje już sił... Starasz sie, a wynik - żaden... Wtedy, nie masz sił - i rezygnujesz, bo już nie masz sił.... Jesteśmy tylko człekami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:09 Są sytuacje,że trzeba sobie odpuścić .....olać....wybaczyć....pójść o krok dalej....zapomnieć..by coś zyskać dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:11 Zgadza się. Są takie sytuacje. jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może znależć się w takiej sytuacji jak opisujesz i właśnie w ten sposób się zachować. Ja natomiast mam taki charakter, ze wolałabym życie, duszę i serce za Ukochanego oddać, niż - jak piszesz - zyskać coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:16 Wyznaję zasadę,że to "coś" musi działać w dwie strony...inaczej też jestem tzw.Bryłą LODU lub KAMIENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:17 nawet kamień chce się przytulić co ciepłej ziemi :))))) co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:20 do serca przytul psa...weż na kolana kota...też kochane i odpłacą czasem wiele więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:23 Nadto nie miauczą i szczekają po próżnicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:24 Nie czekam na "odpłatę">>> Tylko strasznie sie martwię, bo rodzinka nie chce mnie nawet informować, gdzie jest, jak zapytałam czy jest w szpitalu w ...., to gbur odparł, ze to zastrzeżona informacja tylko dla rodziny!!!! Ja tylko chcę wiedzieć, czy żyje, jak się czuje, gdzie jest, czy niczego mu nie brak.... Chociaz kilka słów przez telefon! gdyby ktoś mógł by mi pomóc zobaczyć się z nim.... Nie rozumiem tych osób, co mnie traktują w ten sposób. i jeszcze się obrażają kiedy mówię ze są faszystami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:39 Jeśli czuł by to samo co Ty i dotrzymał danych Ci obietnic skontaktował by się z Tobą. Więc nie jest tym za kogo się podawał.Salamandro żyjesz iluzją to nie ten człowiek z Twoich marzeń.Uwierz i odpuść sobie a jak chcesz się przekonać na własnej skórze to jedz do niego.Można dzwonić.... pisać....to nie igła w stogu siana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:42 Faceci tak mają .....wykorzystają i puszczą kantem.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:47 No to Ty facetem nie jesteś, inaczej byś tak nie pisał :)))) Pisała, sorry. facet, to tyeż człowiek! I na pewno też marzy o prawdziwej miłości... Tylko niektórzy albo mają za sobą przykre doświadczenia, albo się boją, albo i po prostu nie umieją kochac . Przecież ostatnie 2 tys lat miłość jest - tabu! Ludzie zapomnieli, co to kochac się nawzajem! Paradoksalnie. no bo przecież Chrystus powiedział - miłować bliźniego swego... Ale słowa jego zostały całkowicie wypaczone i zamienione na jakieś paranoidalne wykładnie KK :((( Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:36 Gość portalu: hehe napisał(a): > Faceci tak mają .....wykorzystają i puszczą kantem.... Zgadza sie !!!... bo facet mysli rozporkiem ... jestes facetem wiec wiesz jak to jest hehe :))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:38 Dlaczego tak żle myślisz o facetach???? Nie jestem facetem, ale się nie zgadzam! Popęd seksualny to jedno, ale człowiek ma jeszcze - duszę i serce! Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 20:14 salamandra.69 napisał(a): > Dlaczego tak żle myślisz o facetach???? Nie jestem facetem, ale się nie zgadzam > ! Popęd seksualny to jedno, ale człowiek ma jeszcze - duszę i serce! Ja wcale nie mysle zle o facetach , a nawet bardzo ich lubie i podziwiam... Ja tylko wiem jak funkcjonuje mezczyzna : zanim nowo poznana Pani poda mu reke , on juz wie "z ta bym mogl "- Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 20:16 A więc podświadomośc myślisz, siedzi w rozporku:))) Wiesz, ja tak samo chociaż jestem kobieta, natychmiast wiem, z kim mam do czynienia: czy "nadajemy' na tych samych falach z facetem czy też nie... Właśnie tak było z baszą... natychmiast wiedziałam, że to jest moja druga połówka ... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 20:20 To basza był mądry że się stlenił skoro myślałaś o jego rozporku. Facet ma żonę i rodzinę ku... jedna! salamandra.69 napisał(a): > A więc podświadomośc myślisz, siedzi w rozporku:))) Wiesz, ja tak samo chociaż > jestem kobieta, natychmiast wiem, z kim mam do czynienia: czy "nadajemy' na tyc > h samych falach z facetem czy też nie... Właśnie tak było z baszą... natychmias > t wiedziałam, że to jest moja druga połówka ... Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 21:02 salamandra.69 napisał(a): > A więc podświadomośc myślisz, siedzi w rozporku:))) teraz mnie rozbawilas ...haha nie , podswiadomosc nie siedzi w rozporku , ale podswiadomosc mowi do tego w rozporku " z ta bys mogl , z ta by bylo fajnie " ale to wcale nie znaczy , ze ten z rozporka kiedykolwiek zrobi jakikolwiek ruch w tym kierunku... i nawet bedzie staral sie to swoje zainteresowanie ukryc . Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 21:06 No niestety! Ale to nie jest zabawne.... Wszyscy żyjemy w jakiejś beznadziejnej hipokryzji, nie wiem jak to określić.... ktoś nam się podoba - ale nie, będzie starał to ukryć! Jasne, ze tak, Właśnie w większości przypadków tak jest A potem się dziwić, że tyle gwałtów i wynaturzeń na tle seksualnym! SEksualność człowieka została zaburzona poprzez system religijny...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 19:52 Usa-hexa ....no ja myślę tym co w rozporku...hehehe jak widzę przystojny zad.... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:54 Gość portalu: hehe napisał(a): > Usa-hexa ....no ja myślę tym co w rozporku...hehehe jak widzę przystojny zad.. > .. Aha, Czyli że się zgadaliście się :))) NO normalnie ten wątek zamienia się w portal randkowy:)) No ale ale dobrze że się na coś przydał. Bo baszy jak nie było tak nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 20:20 Gość portalu: hehe napisał(a): > Usa-hexa ....no ja myślę tym co w rozporku...hehehe jak widzę przystojny zad.. no wiem wiem , faceci tak maja... a mnie to nawet bawi... hihihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 20:25 Wiesz, Hexuniu... to co w rozporku działa tylko do pewnego momentu... Ktoś mądry powiedział : ożen się z kobietą (albo: wyjdź za mąż za faceta, w innych językach to jest wsio ryba...) z którą masz o czym rozmawiać..... Tu jest pies pogrzebany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 21:26 usa-hexa 02.11.13, 19:36 Odpowiedz Zgadza sie !!!... bo facet mysli rozporkiem ... jestes facetem wiec wiesz jak to jest hehe :))) hihi Hexa jesteś Jasnowidzem? hehe.....to powiedz jeszcze czy jestem samotny czy już odnalazłem tą drugą połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 21:29 po co udajesz faceta???? Hehe, ty jesteś kobietą i wcale nie odnalazłaś swojej drugiej połówki :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 22:11 Gość portalu: hehe napisał(a): > Hexa jesteś Jasnowidzem? hehe.....to powiedz jeszcz > e czy jestem samotny czy już odnalazłem tą drugą połowę. Mysle , ze jestes mezczyzna , widze nie jedna druga polowke u Ciebie ( taka na jakis czas ) Widze wiecej kobiet w Twoim zasiegu ale jakos czuje , ze jeszcze ciagle to nie ta , ze jeszcze ciagle szukasz . Mysle tez ze czujesz sie samotny (samotny w tlumie ? ) Moge sie mylic , nie jestem jasnowidzem , ale tak podpowiada mi intuicja . nie musisz odpowiadac :))) > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 22:31 Chcę Ci podziękować:)Wiele w tym prawdy co czujesz.Ciągle poszukuję.....i ciągle trafiam na oszustki...zero miłości tylko pieniądz najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 22:38 Ktos kiedys powiedzial : "ozen sie i albo bedziesz szczesliwy , albo zostaniesz filozofem "... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 23:15 "ożeń się ożeń jak masz twardy korzeń, jak masz korzeń słaby nie bierz się za baby ;)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 23:24 przydałoby się ten korzeń mieć Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Otworzyli burdel na zaduszki 02.11.13, 23:28 Gość portalu: SS napisał(a): > przydałoby się ten korzeń mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Otworzyli burdel na zaduszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 23:35 można wystrugać :) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Otworzyli burdel na zaduszki 03.11.13, 17:15 Gość portalu: hehe napisał(a): > można wystrugać :) Czy masz na myśli pracę nad charakterem i własną osobowością? Sorry, czasami nie rozumiem, co wy tutaj piszecie. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re:Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 23:40 Otworzyli burdel na zaduszki ruudai będziesz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 00:00 Gość portalu: hehe napisał(a): > "ożeń się ożeń jak masz twardy korzeń, jak masz korzeń słaby nie bierz się za b > aby ;)" Pewien dziadek wdowiec chcial sie jeszcze ozenic (przyp. autentyczny ) wiec synowie wzieli go na rozmowe i zapytali : dziadek a ty jeszcze cos mozesz ? dziadek odpowiedzial : "ja to takiego wyjmuuuje , jakiego ty wkladasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 07:52 hahaha i chwała takim dziadkom a nie mężczyzna 35 lat i od kobiety ucieka dupek.Albo rączka pomocna a potem impotencji. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 10:51 Gość portalu: gość napisał(a): > hahaha i chwała takim dziadkom a nie mężczyzna 35 lat i od kobiety ucieka no ale okazuje sie , ze nie to jest najwazniejsze... w koncu dziadek nie ozenil sie , bo zlamal noge (jekies skomplikowane zlamanie ) i nie radzil sobie z tym. Byl niecierpliwy , zlosliwy , wszystkigo i wszystkich sie czepial , obwinial caly swiat za swoje nieszczescie... trudno bylo z nim wytrzymac a narzeczona przejrzala na oczy i zostawila dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 11:08 w koncu dziadek nie ozenil sie , bo zlamal noge (jekies skomplikowane zlamanie ) i nie radzil sobie z tym. Byl niecierpliwy , zlosliwy , wszystkigo i wszystkich sie czepial , obwinial caly swiat za swoje nieszczescie... trudno bylo z nim wytrzymac a narzeczona przejrzala na oczy i zostawila dziadka >>> No i biedny dziadek!!!! Współczucia ogromne! A narzeczona funta kłaków nie warta, skoro zostawiła go w takiej sytuacji! Przecież wiadomo, człowiek kiedy chory, psuje mu się charakter... Wymaga wtedy więcej ciepła, życzliwości! No i jak się skończyło z tą nogą? Wyzdrowiał dziadek biedny? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 11:42 Kobieta zobaczyla jakie zycie czeka ja z tym czlowiekiem i miala racje , ze go zostawila . Nic nie usprawiedlwia chamstwa i obrazania innych , zwalania na innych winy za wlasne niepowodzenia . Mozna kogos kochac , ale nie mozna przez to samego siebie unieszczesliwiac . Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 17:26 usa-hexa napisał(a): > Kobieta zobaczyla jakie zycie czeka ja z tym czlowiekiem i miala racje , ze go > zostawila . > Nic nie usprawiedlwia chamstwa i obrazania innych , zwalania na innych winy za > wlasne niepowodzenia . Mozna kogos kochac , ale nie mozna przez to samego siebi > e unieszczesliwiac Dopóki nie przejdziesz drogi, nie będziesz wiedział, co Cię tam czeka. mMasz rację, nic nie usprawiedliwia chamstwa. Ale, czy ci inni - czasem nie zawinili faktycznie? Nie znam sytuacji, ale mogło tak być, że inni ludzie - uniemożliwili życie w szczęsciu temu dziadkowi! Widzimy na co dzień, jak to się dzieje, że jedni ludzie - przeszkadzają w szczęśliwym życiu innym ludziom! Jeżeli bycie z ukochaną osobą i jest moim szczęściem, może i trudnym szczęściem - nic komu do tego, że ja mam cięzko. To - moje szczęście! Zobacz, ile kobiet wybrało koszmarne życie z chorym dzieckiem, które wymaga codziennego poświęcenia i troski, zaangażowania całych środków i życia na zycie z takim dzieckiem? To nie moja sprawa! Chcą takiego życia, niech tak żyją! Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 19:18 Salamandro :) Opiekowanie sie chorym dzieckiem , czy chorym mezem to przeciez zupelnie inna sprawa natomiast znam wiele kobiet , ktore pozwalaja zeby maz znecal sie nad nimi psychicznie i fizycznie (chodza z z siniakami , podbitymi oczami i mowia ze ze schodow spadly ) to jest moze szczescie ? Pracowalam kiedys z pania ktorej maz przyprowadzal do domu mloda kochanke Japonke i z nia spedzal noc a zona musiala im uslugiwac . Ta pani nie skarzyla sie na meza ani nie dala na niego powiedziec zlego slowa , za to bardzo nienawidzila obcokrajowcow. Moze to jest Twiom zdaniem szczescie ? Mysle , ze jak ludzie sie kochaja to zadne trzecie osoby nie potrafia tego zniszczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 19:22 Straszne rzeczy opisujesz Hexiu:((( Może tamta kobieta nie miała wyjścia, po prostu nie miała dokąd uciec od zwyrodnialca???? Koszmar... Nie, nie sądze że opiekowanie się dzieckiem a męzem to są rózne rzeczy :))))) Czy facet nie jest jak dziecko? natomiast w sprawie osób trzecich..... jeżeli napadnie na Ciebie jeden, moze i dasz sobie rade obronić się. A jak 10ciu? Też poradzisz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 19:43 Moze zle sie wyrazilam , oczywiscie nie ma roznicy czy to chore dziecko czy chory maz chodzi o to ze opieka nad chorym jest naszym obowiazkiem i to normalne ze wtedy poswiecamy sie tej osobie z milosci i nie tylko z obowiazku. Mysle tutaj o kobietach , ktore sa uzaleznione od meza i pozwalaja mu na wszystko , zeby tylko przy niej zostal . Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 19:50 Aha. no tak, w tym temacie całkowicie się zgadzam. Jeżeli to nie miłosc, tylko strach pozostania samej na tym świecie bez oparcia w postaci męza, no tak, to zmienia sprawę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 11:45 Ożeż, miał dziadek pecha. Ale narzeczona z pewnością nie była w dziadku zakochana....pal licho taką narzeczoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Salamandry.69 To Basza żyje? IP: *.181.129.134.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.11.13, 11:49 Miał chyba ten Basza racje że nawet nie wdaje sie w dyskusje z salamandra. Taka zakochana a taki ku...elski wątek kontynuuje. Fałszywa żmija Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: To Basza żyje? 03.11.13, 17:18 Gość portalu: do Salamandry.69 napisał(a): > Miał chyba ten Basza racje że nawet nie wdaje sie w dyskusje z salamandra. Taka > zakochana a taki ku...elski wątek kontynuuje. Fałszywa żmija IP: *.181.74.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.p Jeżeli człowiek o czystej duszy idzie ubłoconą drogą, to czy sam jest - błotem? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 12:02 Gość portalu: gość napisał(a): > Ożeż, miał dziadek pecha. Ale narzeczona z pewnością nie była w dziadku zakoch > ana....pal licho taką narzeczoną. To zakochana kobieta ma byc niewolnica ??? ma pozwolic , zeby ja obrazano i ponizano ??? facet to by chcial taka niewolnice tylko dzis kobiety sa niezalezne i zawsze mozna poznac kogos innego i zakochac sie na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.182.239.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.11.13, 12:07 Co ma dziadek do salamandry. To że salalamdry nikt ostatnie 2 lata nie wydupczył Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 12:21 Gość portalu: RealniePatrzac napisał(a): > Co ma dziadek do salamandry. To że salalamdry nikt ostatnie 2 lata nie wydupcz > ył Jestes Salamandry materacem ??? i co cie to obchodzi ? realnie to popatrz sobie we wlasne zycie ... bo jakos nie masz wiele szczescia ... nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do realnie Patrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 21:03 "Babę pogięło w ten debilny mózg. Gościa widziałam nad morzem w Sopocie, chcecie baszę zobaczyć to jechać w lipcu w trakcie International Film Festival. Zarypiste filmy, spotkania i panele tematyczne." f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=49500 Realnie Patrzac, Ty masz zmienne IP? czemu cały czas z innego adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 21:46 Salamandra tego Pana poszukujesz? Doczytałam na forum,że Basza Albion to Waldemar Galoss. Ma firmę "SolPol". www.incentive-concept.pl/newsletter/9/czlowiek.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 21:49 Dziękuję Tobie serdecznie, ale - nie! Ten Pan, to nie jest Basza Albion A na jakim forum to było? Mozesz linka? Ktoś sie pomylił, ale dziekuję Ci bardzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 23:10 Pisały o tym dwie osoby na wątku Baszy wymieniły nazwisko Galoss a to jest astrolog i zajmuje się też ziołami. Może Cię mylić fotka. Była też wzmianka ,że używał nicka Wieduń ,który pisał z play-internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 23:30 A tutaj reklama tej osoby: Re: basza albionIP: *.play-internet.pl Gość: cytronetka 26.12.11, 12:32 Odpowiedz Ha, ha. Ciekawe jak się sprawdziło. Ja owszem dawno, jak dawno skorzystałam z pomocy wieduna z Zielonej Gory. Jednak juz od dluzszego czasu nie moge nawet sie dodzwonic. Mialam klopoty z popularnie mowiac babskimi sprawami. jezdzilam co dwa tygodnie, trzy miesiace non stop. byłam już wykończona i zła. Wyjazd z trójmiasta to w końcu koszty. NIc, nic, nic Facet był zaś zimny jak skała i tylko powtarzał. Cierpliwości. No ile można?? Ile Minęło jednak i to było najpiękniejsze;) Dzisiaj mogę powiedzieć, że warto było. jednak ostrzegam, facet ma specyficzne poczucie humoru i ohydny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:00 No tak :)))) Specyficzne poczucie humoru i ohydny charakter, to się zgadza :))) Ale weź pod uwage date: 2011 rok.... Kiedy to było? Kiedy poznało się Baszę bliżej, zrzucał zasłonę oziebłości i zamieniał się w cudownego, pełnego ciepła i współczucia człowieka... To pozorne "zimno", to taka kurtyna w obronie przed innymi... zyjąc wśród ludzi, czy kogoś to dziwi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:17 To znaczy nie szukasz prawdziwego Baszy bo nim jest Galoss tylko kogoś kto się podszył pod Baszę, chyba szukasz faceta SZAMANKI MIRIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:22 Skąd taka pewność osądów? Basza nigdy nie był Waldemarem Gallosem Nie mogę podawac szczegółów na temat Baszy na forum publicznym. Stąd takie moje krótkie odpowiedzi - NIE. NIE. I - NIE. Serdeczne dzięki za chęć pomocy! Musiałaś jednak trochę czasu poswiecić na te poszukawania w internecie :))) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:29 Nic mnie to nie kosztowało odświeżyłam wspomnienia.Przy okazji pozdrawiam casablankę11:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:34 Skoro tak, nie ma tematu :)) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 23:55 Co to znaczy, może mnie mylić fotka? To nie jest ten człowiek. Dziękuję serdecznie za cheć pomocy! To jest ważne. Obojętnośc - zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTO Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.b-ras1.mlw.mallow.eircom.net 08.12.13, 00:41 sama nie wie kogo poszukuje, chyba kawałka samej siebie? Zgubiła jeden po drugim w innych nikach co chwilę na forum. W każdym razie ciekawie się czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do MTO Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 00:48 MTO< Ty lepiej poszukaj "kawałka siebie", mądralo! Prezysz się po nocach nie tam gdzie trzeba. Z jakich dziesięciu nicków? Idź przetrzyj oczy dziecko, udajesz szpiega a pojecia o tym nie masz. Nie mam powodów, aby pisać z 10 nicków. Tak. Szukam kawałka - siebie. Bo Basza Albion - to moja druga połówka. Bez tej drugiej połówki, żle mi jest. Bardzo. Nie umiem życ bez mojej drugiej połówki. Czy to jest powód do wykpiwania kogoś? Zresztą, wkrótce niektóre osoby-wielonikowcy lepiej się poczują: bedą mogły bez przeszkód robić ludziom wodę z mózgów. Ponieważ, ja stąd znikam. Nie znalazłam na tym forum to czego szukałam: wsparcia, pomocy, podpowiedzi, współczucia, zrozumienia. NIC Wielkie NIC. ZERO./ Bezdusznośc, tępota, zarozumialstwo, wyniosłośc i najgorsze - brak serca. Nic tu po mnie. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 11:48 Chora salamadra na kilku nickach, nawet jako gość gada sama z sobą. Schiza totalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 11:55 To o sobie piszesz - schiza totalna. Ja nie mam powodu, aby pisaćani z kilku nicków, ani jako - gość Pętak z Ciebie, nawet nie potrafisz ustalić z jakiego adresu piszsę a się produkujesz głupotami? Tragedia! Wielki szpieg. Normalnie agent 007! Piszę tylko i wyłacznie jako Duch Salamandry Ale zresztą, jeszcze tylko dzisiaj, bo mam dzień wolny i mi sie nudzi :)))) Koncvzę z tym forum. Już wczoraj napisałam - post pożegnalny. I to jest prawda. Udzielanie się tu - to tylko marnowanie mojej energii i czasu. Nikt nie rozumie - NIC. A Absolutnie, nic. Ciebie w to grono wliczając. No cóz, prymitywne osoby nie są w stanie nic zrozumieć. nie mówie o wykształceniu czy jakichs tam durnych dyplomach proffessorków. Nie dyplom, lecz życie czyni Człowieka. Niestety, na tym forum - ludzi nie ma. Same słodkie idiotki tworzace towarzystwa wzajemnej adoracji lub bezmózgie roboty, przesiąknięte nienawiścią a jednoczesnie obojętnością do wszystkich wokół. Tu - nie ma ludzi, tylko "Konkurencja", "klienci", i - oszuści. zaprawdę :) powiadam wam, ze świecą w biały dzień - szukać człowieka ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? Salamandra 08.12.13, 12:35 Ja Tobie ani nikt tutaj już Tobie nie wierzy. Sama nawet piszesz że ludzie Ciebie nie rozumieją! Jeszcze się dziwisz ku...kie nasienie? Sama zadajesz pytanie pod jednym nickiem, pod kolejnym odpowiadasz jako gość. By nakręcić rozmowę - sama siebie nakręcasz. Mnie nic nie zdziwi w Twoim wykonaniu, nic. Może właśnie nieprzewidywalność jest Twoim znakiem szczególnym. Ja tylko czekam. Dobrze wiesz, zadarłaś z kim nie trzeba. Kto po za tym będzie brał na poważnie osobę, co na publicznym forum pyta kogoś o znajomości w Komendzie Głównej Policji. Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > To o sobie piszesz - schiza totalna. Ja nie mam powodu, aby pisaćani z kilku ni > cków, ani jako - gość > Pętak z Ciebie, nawet nie potrafisz ustalić z jakiego adresu piszsę a się produ > kujesz głupotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 12:37 ruudai napisał: Jeszcze się dziwisz ku...kie nasienie? Mała poprawka . Szatańskie nasienie :)))) Jestem córką Szatana :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 12:40 ???? Co za bzdury wypisujesz??? Sama zadajesz pytanie pod jednym nickiem, pod kolejnym odpowiadasz jako gość. Nigdy nie robię takich rzeczy! Coś waszej brygadzie RR słabo idzie ostatnio ustalanie IP piszących tutaj Albo - robisz to celowo, aby mnie oczernić? Czy ktoś płaci Ci za to, głupiutka? OK Wybaczam.... Idą święta, kasa każdemu potrzebna, co nie? Nie wiedzą co czynia ... a więc - wybaczam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? Salamandra 08.12.13, 12:43 Słuchaj ku...kie nasienie. Piszę prawdę w przeciwieństwie do Ciebie. Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > ???? > > Co za bzdury wypisujesz??? Sama zadajesz pytanie pod jednym nickiem, pod ko > lejnym odpowiadasz jako gość. > Nigdy nie robię takich rzeczy! > Coś waszej brygadzie RR słabo idzie ostatnio ustalanie IP piszących tutaj > Albo - robisz to celowo, aby mnie oczernić? > Czy ktoś płaci Ci za to, głupiutka? OK Wybaczam.... Idą święta, kasa każdemu po > trzebna, co nie? Nie wiedzą co czynia ... a więc - wybaczam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_troisombres Re: Basza albion nie żyje? Salamandra 08.12.13, 14:18 Tak, tak... już mi się dziś po nocy wyżalałaś, a raczej twój niewinny duszek. Lawenda i szafran ci nie urosną - bo ile razy to prawie miałaś, zaczynałaś swoje dzieło niszczenia wszystkiego. :))) Ja nie detektyw tylko medium. Gość portalu: do MTO napisał(a): > MTO< Ty lepiej poszukaj "kawałka siebie", mądralo! Prezysz się po nocach ni > e tam gdzie trzeba. > Z jakich dziesięciu nicków? Idź przetrzyj oczy dziecko, udajesz szpiega a pojec > ia o tym nie masz. Nie mam powodów, aby pisać z 10 nicków. > Tak. Szukam kawałka - siebie. Bo Basza Albion - to moja druga połówka. Bez tej > drugiej połówki, żle mi jest. Bardzo. Nie umiem życ bez mojej drugiej połówki. > Czy to jest powód do wykpiwania kogoś? > Zresztą, wkrótce niektóre osoby-wielonikowcy lepiej się poczują: bedą mogły be > z przeszkód robić ludziom wodę z mózgów. Ponieważ, ja stąd znikam. Nie znalazł > am na tym forum to czego szukałam: wsparcia, pomocy, podpowiedzi, współczucia, > zrozumienia. NIC Wielkie NIC. ZERO./ > Bezdusznośc, tępota, zarozumialstwo, wyniosłośc i najgorsze - brak serca. Nic t > u po mnie. > żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 14:29 Widać że ktoś ma serdecznie dosyć salamandry, ona jest ślepa! twitter.com/AlbionBasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 14:43 Chyba mnie z kimś mylisz. nie choduję powyżej wspomnianych ziół :) I nie Tobie się wyżalam. :))Owszem, mam swoje żale - ale nie do Ciebie, Moniko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 15:03 Najarałaś już się równo kretynko! haha Nawet już nie wiesz gdzie zamieszczasz wpisy! Wiesz chociaż do kogo piszesz kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 15:08 Autor: Gość: RealniePatrzac IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 15:03 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Najarałaś już się równo kretynko! haha Nawet już nie wiesz gdzie zamieszczasz wpisy! Wiesz chociaż do kogo piszesz kretynie? A więc, Monika Troisombers, to też - TY? Ciekawe. Normalnie teatrzyk jednego aktora :)))) Patrz, Oszust poczuł sie aż tak pewnie że zaczął ujawniać swoje prawdziwe oblicze. Jak miło Może nareszcie komuś lampka zaświta na tym Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 15:33 Masz równo najarane. haha Nawet nie czytasz postów, tylko insynuujesz. Celowe manipulowanie wpisami? Głupi da się nabrać, nie obrażaj jednak kretynie forumowiczów. Napisz jakie leci bierzesz, te same co Kaczor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 15:39 Nie wiem, jakie leki bierze Kaczor Ja nie biorę żadnych. Manipulacja, nie leży w mojej naturze. Jestem osobą szczerą i uczciwą. Za co, całe życie boleśnie obrywam. Właśnie, przez takie osoby jak TY , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 15:38 Tak ludziom zaświtało i poszli precz. Teraz czasem ja odpisze. Generalnie i tak sama z sobą piszesz. Pytanie - odpowiedź - nick. Smutna, naiwna i bezdomna uczuciowo jak pies. tak Ci zostało, i to już do śmierci. Wypalisz się, totalnie. Czekam na ten moment. W realu to możesz mnie w tyłek pocałować, na to jednak też nie zasłużyłaś. Poczekam teraz dalej na Twój skowyk. Skowyk psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 15:47 Realnie Patrzac napisał W realu to możesz mnie w tyłek pocałować, na to jedn > ak też nie zasłużyłaś. Mylisz się, Realnie Patrząc. Jak bardzo się, mylisz! Ludzi, jak piszesz, poszli nie dlatego, że cos im zaświtało, tylko dla tego, że nie chcą się mieszać do cudzych spraw. Generalnie, ludzie oczekują pomocy - wyłącznie dla siebie. Przekonał się o tym niejaki Prometeusz (w mitologii romańskiej - Danko), który dał wbrew woli Bogów ludziom Ogień. Za co został "ukrzyżowany" na skale i konał długo i boleśnie. Czy któryś z ludzi pospieszył mu z pomoca? Nikt. A na wyrwane z piersi serce Danko - nadepnął "ostrożny człowiek">>>> Poczytaj sobie, może chociaż trochę wzbogacisz sie duchowo. Wszak tu forum - ezoteryczne, no nie? Natomiast w tyłek nie zamierzam cię całować. To TY na to nie zasłuzyłeś. Doznałbyś zbyt wiele rozkoszy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Basza albion nie żyje? Salamandra 08.12.13, 15:54 dlaczego tak mądre wywody Pani są takie rzadkie? Gdyby Pani cały czas używała tych słów inaczej by wyglądały Pani relacje z ludźmi. Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Realnie Patrzac napisał W realu to możesz mnie w tyłek pocałować, na to jedn > > ak też nie zasłużyłaś. > > Mylisz się, Realnie Patrząc. Jak bardzo się, mylisz! > Ludzi, jak piszesz, poszli nie dlatego, że cos im zaświtało, tylko dla tego, że > nie chcą się mieszać do cudzych spraw. Generalnie, ludzie oczekują pomocy - wy > łącznie dla siebie. Przekonał się o tym niejaki Prometeusz (w mitologii > romańskiej - Danko), który dał wbrew woli Bogów ludziom Ogień. Za co został "uk > rzyżowany" na skale i konał długo i boleśnie. Czy któryś z ludzi pospieszył mu > z pomoca? Nikt. A na wyrwane z piersi serce Danko - nadepnął "ostrożny człowiek > ">>>> Poczytaj sobie, może chociaż trochę wzbogacisz sie duchow > o. Wszak tu forum - ezoteryczne, no nie? > Natomiast w tyłek nie zamierzam cię całować. To TY na to nie zasłuzyłeś. Doznał > byś zbyt wiele rozkoszy :)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiara-i-przezna Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:01 Mówisz o tym... "tyłku"? Może i inaczej Ale - mnie nie interesują relacje, oparte na bojażni silniejszego. Niestety, w ciągu wielu (oj zbyt wielu :))) lat doświadczeń na tej Ziemi, dochodzę do wniosku, że ludzie - uznają jedynie prawo silniejszego! Nic poza tym. Jak im dokopiesz, chodza jak zegarek bez kopniaków, zamieniają się w rozpasłe, egoistycznie, okrutne, podłe kłamliwe stworzenia. Co wybitnie widać i na tym forum :)))) Buziaczki, wiara-i-przeznaczenie! Ludzie niestety potrzebują porządnego bata nad sobą i bojaźni Boga Inaczej - nie radza sobie nawet sami ze sobą. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 21:16 Do lawendy mi daleko.... kaktus prędzej Ci wychoduję:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.205.21.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.13, 17:12 Ja Ciebie głupia suko nigdy nie poznałem, tak samo jak Ty nigdy nie poznałaś Baszy Albion. Tyle może co online, ewentualnie telefonicznie. Świat się zmienia, ty nigdy. Trzeba mieć honor i rozum, Tobie tego zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 21:30 Realnie Patrzac, dlaczego nie zapytasz Baszy, jak Go poznałam? Taki jesteś cały oh i ach, tyle tu się produkujesz na forum, a nie potrafisz zrobić prostej rzeczy? Zapytaj Baszę, przeciez sie znacie od tylu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.13, 12:09 No wiesz są kobiety i kobietki:) różne mają upodobania;) no chyba rozumiesz o czy mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.181.182.235.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.11.13, 12:14 lidzba? To po co jej basza.... Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 14:24 Gość portalu: gość napisał(a): > No wiesz są kobiety i kobietki:) różne mają upodobania;) no chyba rozumiesz o > czy mówię... no wiem o czym mowisz :) faceci uwielbiaja "kobietki" - takie bez zobowiazan , takie na jedna noc... ale ozenic sie to juz trzeba z "kobieta" ... a kobietki mozna jeszcze miec na boku i to najlepiej takie duuuzo mlodsze. Dla mnie to nawet jest zrozumiale , bo przeciez gdzies trzeba te swoje geny posiac i to mozliwie jak najwiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 14:28 Przesadzasz, Hexiunio! Po co człowiekowi rozum, inteligencja jeżeli wszystko można genami i popędem płciowym wytłumaczyć? Jeżeli jesteśmy tylko zwierzętami, po co nam dar mowy, pisania, technika i technologie :))) Skoro natura nasza, ludzka - wciąz ta sama? jeżeli facet żyje tylko po to, aby "geny posiać", to znacznie większą wartośc mają geny hipopotama! Bo przynajmniej nie niszczy środowiska tonami chemikaliów i nie buduje bomb atomowych! usa-hexa napisał(a): > Gość portalu: gość napisał(a): > > > No wiesz są kobiety i kobietki:) różne mają upodobania;) no chyba rozumi > esz o > > czy mówię... > > no wiem o czym mowisz :) > faceci uwielbiaja "kobietki" - takie bez zobowiazan , takie na jedna noc... > ale ozenic sie to juz trzeba z "kobieta" ... a kobietki mozna jeszcze miec na b > oku > i to najlepiej takie duuuzo mlodsze. > Dla mnie to nawet jest zrozumiale , bo przeciez gdzies trzeba te swoje geny po > siac > i to mozliwie jak najwiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 14:36 a nie Wiesz o tym , ze jak facetowi rozporek staje to natychmiast i rozum staje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 03.11.13, 14:40 No i czy nie lepiej by było na tym świecie gdyby ludzie zajmowały się miłością niż budowaniem rzeżni i fabryk broni??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:44 Ale dokąd mam jechać, jeżeli nie wiem, gdzie oni go trzymają? to nie są dawne czasy, kiedy można było rozczulić miękkie serce jakiegoś ziemianina, co by pożyczył swoją 'dorożkę", teraz - na wszystko trzeba mieć kasę! No i siły i zdrowie. ja już nie dam rady 8 godzin za kierownicą.... obskoczyć cały kraj... Dlaczego myślisz, że nie jest tym, za kogo się podawał? Jak jest chory i nie ma możliwości, aby się skontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 17:49 Na którymś z portali ktoś pisze,że żyje i ma się dobrze.Jeszcze,że żyje mu się bardzo dobrze z kasy od naiwnych.Myślę,że pisała to ta reporterka co go tak usilnie szukała by przeprowadzić z nim wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:51 podasz link albo nazwę tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 19:02 www.statscrop.com/www/baszaalbion.pl Nie pamiętam dokładnie.Może tutaj................... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:04 hehe Nie. To nie tutaj... To tylko ranking stron internetowych... co to ma do prawdziwej osoby? Internet żyje swoim życiem, tu wszystko jest możliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:16 jesteście głupie, to link do pozycjonowania SEO portalu Gość portalu: hehe napisał(a): > www.statscrop.com/www/baszaalbion.pl Nie pamiętam dokładnie.Może tutaj................... Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:17 cała nadzieja w Tobie, ruudai! Przecież mówie, że się nie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:11 Gość portalu: hehe napisał(a): > Jeśli czuł by to samo co Ty i dotrzymał danych Ci obietnic skontaktował by się > z Tobą. Więc nie jest tym za kogo się podawał.Salamandro żyjesz iluzją to nie t > en człowiek z Twoich marzeń.Uwierz i odpuść sobie Ja tez tak mysle Salamandro , mozesz dalej zyc iluzja , plakac , martwic sie , rozpaczac tylko po co ??? Gdybym ja miala tak sie meczyc to juz dawno bym tam pojechala , popytala sasiadow czy on zyje , czy jest zdrowy i wtedy wystrzelila bym go w kosmos !!! Przeciez adres znasz , a pociagiem , autobusem tez mozna dojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:13 Skąd wiesz, Hexunio, że znam adres? I skąd te iluzje, że sąsiedzi cokolwiek pomogą, powiedzą? Chyba śnisz. Ludzi się boją własnego cienia! Będą ci gadać z jakąś obcą kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:30 salamandra.69 napisał(a): > Skąd wiesz, Hexunio, że znam adres? No , tak mi sie wydawalo ze gdzies pisalas , ze wiesz gdzie on mieszka... a jak nie wiesz to jest trudniej :) ale moze tak to ma byc , moze Los chroni Cie przed czyms jeszcze gorszym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 19:33 Co może być gorszego niż tęsknota i zamartwianie się o los najbliższej pod Słońcem osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 02.11.13, 17:55 Gość portalu: hehe napisał(a): > Bryłę Lodu należało odpowiednio podgrzać......mało się starałaś .... Podziwialam Gwiazde ale ta gwiazda spadla i okazalo sie , ze to nie byla Gwiazda tylko Kometa , czyli Kula skalno-lodowa . Pomylilam sie , ale przeciez tak poznajemy zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:53 Wczoraj jakiś jasnowidz na kafeterii pisał , że basza żyje i ma się dobrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 12:57 Wizja TV Pana Basza coś tam próbuje w magii ale słabo mu to idzie, używa jakiś płynów smaruje jakieś gołe babki gdzieś i romansuje z dwoma młodymi mamiąc je cudami na kiju jakąś mocą boską itd. f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2978513&start=46890 Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 14:23 Gość portalu: hehe napisał(a): > Wizja TV > Pana Basza coś tam próbuje w magii ale słabo mu to idzie, używa jakiś płynów sm > aruje jakieś gołe babki gdzieś i romansuje z dwoma młodymi mamiąc je cudami na > kiju jakąś mocą Wszyscy wiedza ze dzwoni , ale nie wiedza w jakim kosciele.... to niech w koncu ktos poda adres gdzie on te baby smaruje... Salamcia nie martw sie , to pewnie znowu jakis falszywy Basza , przeciez Twoj Basza by tego nie robil ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salamandra.69 Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 17:00 usa-hexa napisał(a): > Gość portalu: hehe napisał(a): > > > Wizja TV > > Pana Basza coś tam próbuje w magii ale słabo mu to idzie, używa jakiś pły > nów sm > > aruje jakieś gołe babki gdzieś i romansuje z dwoma młodymi mamiąc je cuda > mi na > > kiju jakąś mocą > Wszyscy wiedza ze dzwoni , ale nie wiedza w jakim kosciele.... > to niech w koncu ktos poda adres gdzie on te baby smaruje... > Salamcia nie martw sie , to pewnie znowu jakis falszywy Basza , przeciez Twoj > Basza > by tego nie robil ? :))) Ojjj.....jak tp prawda zabiję drania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa_śniegu Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 17:04 Popęd seksualny to jedno, ale człowiek ma jeszcze - duszę i serce! Odpowiedz Link Zgłoś
canaris7 Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 19:47 Gość portalu: królowa_śniegu napisał(a): > Popęd seksualny to jedno, ale człowiek ma jeszcze - duszę i serce! wieeemy wieeemy gdzie tooo serce u faceta ...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 15:14 a gdzie? Bo pilnie potrzebuję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.42.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.13, 16:50 Kogo to obchodzi? To ciekawsze rzeczy znajdziecie na ezofakty.ezo-coaching.pl/dlaczego-warto-szukac-szczescia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 17:01 Co za pytanie - dlaczego warto szukać szczęścia? Przecież każdy - chce być szczęśliwy! Raczej, jak szukac.... Kolejny portal bez sensu... Nie szkoda Ci kasy, ezo-coach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.42.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.13, 18:08 Mnie? Znalazłam fajny życiowy tekst i tyle. Ty zaś widzisz wszędzie spiski. Twoje małpy, Twój cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 18:36 Dlaczego, spiski? Z cała pewnością, Ty z mojego cyrku małpą nie jesteś... Brakuje Ci :) )) Co nie oznacza, że nie mogę czasami zgadzać się z Twoimi poglądami, nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 20:52 Droga Hexiunio! Nie piszę już do Ciebie z czarnego , poniewaz zlikwidowałam konto. Postanowiłam nie udzielać sie wiecej na żadnym forum - mam dość wulgarnych bezmyślnych chamów! Jak dobrze teraz rozumiem Boga :))< który machnął reka i powiedział : a macie swoją wolną wolę, róbta co chceta! Już mnie to nie dziwi.... :))))) Róbta co chceta, drogie ruude, casablanki, sabatini55 i inne:))) Zresztą widzę, że salamandra bez czarnego oraz królowa sniegu już się pojawiły :)))) Naśladowcy :))) Zaraz bedzie: Salamandra powiedziała to, królowa tamto :)))) Mnie to - rybka! Spływam. Tylko hexiuni będzie mi brakowało :)))) Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 21:18 Salamandra :) odezwij sie wreszcie bo juz sie o Ciebie martwie !!! Olej tych wszystkich zlosliwcow i ciesz sie zyciem . Powiedz : NIEMA PROBLEMA ---zycie jest za krotkie zeby miec problemy !!! wszystkiego dobrego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:30 Hexiunio, przykro mi, ale konto - zlikwidowałam!!! Więc, teraz tylko bez czarnego :))) Tak już pisałam w poprzednim poście...... Dla mnie - nie ma NO PROBLEMA, hexiunio :))) Dopóki nie będę z Baszą - nie zaznam spokoju!!!! Wczoraj dostałam anonima o Baszy. ... :( Jak myślisz, czy mogę mieć - NO PROBLEMA po czymś takim????? Moje oczy są słone jak morze martwe..., jestem prawie ślepa z tego płaczu... wybacz, ale dopóki nie bede z basza, nie zaznam spokoju.... wklejam kawałek maila do mnie: "Prześladowcy tego Pani przyjaciela zabrali mu dokumentny tożsamości i> podają mu narkotyk gwałtu lub cos na jego bazie, że on nic nie pamięta > i nie wie co się z nim dzieje, czasem majaczy i ma przebłyski tego co > się z nim dzieje".... olałabyś wszystko po przeczytaniu czegos takiego????? Pa, hexo! Życie jest straszne :((((( nie wiem ani gdzie On jest ani jak mu pomóc..... Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 21:54 Mysle Salamandro , ze to nawet dobry pomysl , powiedz tym / tam : robta co chceta i miej to gdzies ... w koncu wszystko stanie sie nudne .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:02 Hexiu, czy dobrze rozumiem, ze masz na myśli - Nirwanę? Nie , to absolutnie nie dla mnie! Ja pragnę prawdziwej miłości . To nie bywa nudne :))))) Nigdy..... niestety, tylko basza jest w stanie nauczyć tej prawdziwej... Zresztą, o gustach się nie dyskutuje :) Komu nudno , ten nirwankę :) Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 22:13 Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Hexiu, czy dobrze rozumiem, ze masz na myśli - Nirwanę? Nie , to absolutnie nie > dla mnie! Ja pragnę prawdziwej miłości . To nie bywa nudne :))))) Nigdy..... n > iestety, tylko basza jest w stanie nauczyć tej prawdziwej... Zresztą, o gustach > się nie dyskutuje :) Komu nudno , ten nirwankę :) Rozsmieszyles mnie ...ha ha ... takich duchow to ja uwielbiam ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 22:25 Tyle razy kłamałaś że nikt Tobie nie wierzy, bez screenu i tak jesteś jak zawsze żałosna i głupia. tylko dupę trzymasz przed kompem i na odpisujesz na każdy wpis. Kiedy ostatnio dupę ruszyłaś poza własne miasto? usa-hexa napisał(a): > Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > > > Hexiu, czy dobrze rozumiem, ze masz na myśli - Nirwanę? Nie , to absolutn > ie nie > > dla mnie! Ja pragnę prawdziwej miłości . To nie bywa nudne :))))) Nigdy. > .... n > > iestety, tylko basza jest w stanie nauczyć tej prawdziwej... Zresztą, o g > ustach > > się nie dyskutuje :) Komu nudno , ten nirwankę :) > > > Rozsmieszyles mnie ...ha ha ... takich duchow to ja uwielbiam ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:39 Kilka dni temu, a co? Dlaczego pytasz? poza tym, Twoje nabijanie sie z mojej słabej znajomości neta jest nie na miejscu! Ja nie byłam w wojskach radiowo-telekomunikacyjnych , nie mam takiej praktyki z urządzeniami typu komputer i telefon, a i smekałki do tych rzeczy nie mam! Wymądrzasz sie co krok, ruudai!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch ruida Re: Basza albion nie żyje? IP: 5.172.252.* 05.11.13, 11:10 Ja pracowal w Nasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 12:13 ruudai dokładnie wiesz - że już możesz odtrąbić sukces... Udało ci się mnie zniszczyć: Gratulacje. nie wiem, czy to jest dla Ciebie pyrrusowe zycięstwo, dla mnie - prawdziwa życiowa klęska pod każdym względem. a wiec, dzis możesz sobie upiec tort i zapalić świecki, świętując zwycięstwo nad salamandrą :)))))) Vivat ruudai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duch ruidai Re: Basza albion nie żyje? IP: *.146.252.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.13, 17:11 Nie, nie. To nic w porównaniu do tego co planuję. Nie pochlebiaj sobie żmijo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 18:56 pocałuj się w nosek, ruudai! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:22 I kto by pomyślał, że salamandra rozumie Boga;) na dodatek taka odważna kobieta i się poddaje.Mówi do wszystkich róbta co chceta.Salamandro pozostań wszak z Tobą wesoło.hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:44 I kto by pomyślał, że salamandra rozumie Boga;) na dodatek taka odważna kobieta i się poddaje.Mówi do wszystkich róbta co chceta.Salamandro pozostań wszak z Tobą wesoło.hehe A wiec teraz poznacie - co to smutek! Wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:48 Salamandra nie przesadzaj nie ma sytuacji bez wyjścia.udaj się do dobrego jasnowidza i wskaże Ci miejsce pobytu B. A dalej chyba wiesz co robić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:51 Byłam - u róznych jasnowidzów.... Tyle że tym dobrym, jedynym - był Basza! Do kogo iść???? Jasne że wiem co robić, kiedy wiadomo gdzie jest.... ale teraz - nie mam pojęcia, gdzie oni Go trzymają....! rozpacz mnie bierze, weź zobacz te wszystkie sprawy jak olewnika czy wieczorek.... zle jest, oj bardzo xle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Basza albion nie żyje? IP: *.play-internet.pl 04.11.13, 21:54 Jasnowidził Cie nago no nie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 21:56 ? Nie bardzo rozumiem? I co z tego? Ty - nie bywasz nago? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 22:02 Ta salamandra to idiotka. Przy takich wałkach ktoś napisał do niej jaja. Basza ma się dobrze bo udziela się na forach. Salamandra zna adres, jak ktoś dobrze zna się na google bez problemu go znajdzie!!! Niech pokaże screen z jakiego to konta jej wysłany. Wiarygodność salamandry już dawno zeszła na psy! Może to z baszy konta email: o503149080@wp.pl ? Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > I kto by pomyślał, że salamandra rozumie Boga;) na dodatek taka odważna kobieta > i się poddaje.Mówi do wszystkich róbta co chceta.Salamandro pozostań wszak z T > obą wesoło.hehe > > A wiec teraz poznacie - co to smutek! > Wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:05 Nie, ruudai! Nie z Baszy konta otrzymałam tamten mail. Informatorów - nie ujawniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 22:13 Salamandra zna adres, ruudai, Ty to jakas naiwna jesteś! Myslisz że co oni Go w ZG trzymają ??? Przecież tak by było najłatwiej! Pewno gdzieś wywieżli i szukaj wiatru w polu :(((((( głupolami nie są.... Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 04.11.13, 23:43 www.facebook.com/basza.albion.1?fref=ts Forever! to dla salamandry.69 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 10:12 Przykro mi ruudai, nie mam konta na facebook nie mogę zobaczyć co tam jest na tej stronce... face book jest passe nie wiesz ? odpocznij, rudzielcu Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 05.11.13, 20:10 Po co wydzwaniasz do baszy skoro zablokował twój numer, dzisiaj znowu. Mam podać godziny, dzisiaj ostatni raz o 14:19. Nie bądź kurwą on ma żonę i rodzinę Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Przykro mi ruudai, nie mam konta na facebook nie mogę zobaczyć co tam je > st na tej stronce... face book jest passe nie wiesz ? > odpocznij, rudzielcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 20:15 Wróciłaś na czarny nick miernoto:)))) Tak na marginesie, o którym baszy mowa? Wszędzie piszą, że jest dwóch? To o którym tu piszesz? Ten co gołe babki smaruje czy ten co ma żonę i rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 05.11.13, 20:27 Do tego co dzwonisz 503 149 080 Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Wróciłaś na czarny nick miernoto:)))) > > Tak na marginesie, o którym baszy mowa? Wszędzie piszą, że jest dwóch? To o któ > rym tu piszesz? Ten co gołe babki smaruje czy ten co ma żonę i rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 20:30 a podasz numer tego co "babki smaruje"? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 05.11.13, 20:45 Idiotka, to stary numer jak świat a ty udajesz głupszą niż ustawa przewiduje.... Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > a podasz numer tego co "babki smaruje"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 20:51 ? Czy idiotka może byc głupsza od "głupiej"? Zastanów się ruudai..pleciesz 3 po 3 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 08:01 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.13, 20:05 o którym Baszy tutaj mowa? Na kafeterii pisali że jest dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Basza albion nie żyje? 09.11.13, 12:48 Ile fałszu i krętactwa tutaj napisano. jak więc można tyle pomówień podawać skoro na fb są bieżące wpisy. Chociażby tutaj www.facebook.com/baszaalbion krecik_02 napisał(a): > Przeczytałam na internecie że nie ma jego profilu na Facebooku nie odpowiada je > go GG już od kilku tygodni. Czy to prawda!? jaka jest przyczyna jego śmierci? > Wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:50 Tak... Strasznie dużo - fałszu! Każdy oszust może załozyc sobie konto na fb pod ksywą B.A. i wypisywać co mu się podoba. PS TYm bardziej ze oszust ów, bardzo dobrze wie, że nie mam i nie załoze konta na fb, a wiec - wypisuje sobie dowoli! Czuje się bezkrany skubaniec,.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Basza albion nie żyje? 09.11.13, 14:23 Pani bawi mnie dziecinnymi wpisami: cyt: oszust ów, bardzo dobrze wie, że nie mam i nie załoze konta > na fb," Niby dlaczego, to takie trudne intelektualnie dla Pani? Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Tak... Strasznie dużo - fałszu! > Każdy oszust może załozyc sobie konto na fb pod ksywą B.A. i wypisywać co mu si > ę podoba. > > PS TYm bardziej ze oszust ów, bardzo dobrze wie, że nie mam i nie załoze konta > na fb, a wiec - wypisuje sobie dowoli! Czuje się bezkrany skubaniec,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:27 Nie mam potrzeby posiadana konta na fb. Do niczego nie jest mi potrzebne. a więc - po co? kieruję się w życiu celowością. jeżeli posiadanie konta na fb nie wniesie niczego pozytywnego ni konstruktywnego do mojego życia, nie mam zamiaru go zakładać, proste? Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 09.11.13, 14:45 Mam Tobie!!! uwierzyć że przestałaś szukasz www.baszaalbion.pl/index.php Ludzi taktujesz swoją miarą, czyli jako idiotów... Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Nie mam potrzeby posiadana konta na fb. Do niczego nie jest mi potrzebne. a wię > c - po co? > > kieruję się w życiu celowością. jeżeli posiadanie konta na fb nie wniesie nicze > go pozytywnego ni konstruktywnego do mojego życia, nie mam zamiaru go zakładać, > proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:50 ruudai po jakiemu piszesz????? Nie rozumiem nic z tego co tu piszesz :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 21:50 "Urok zadziała, lecz trzeba pamiętać - zniewalasz i zmuszasz wtedy do miłości drugą osobę. Taka miłość to jak kanarek w złotej klatce. Tak więc tylko Biała Magia, czyli wzajemny szacunek i miłość. Za to szanuje Basze Albiona. On mi to uświadomił i nie wziął ani grosza. ..." To jest wpis Joanny z wątku obok. To tak, dla wątpiących w to, jaki jest prawdziwy Basza Albion. nie ten złosliwy oszust co obecnie przejął jego styronę. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Basza albion nie żyje? 20.11.13, 22:01 Goń się głupia suko Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > "Urok zadziała, lecz trzeba pamiętać - zniewalasz i zmuszasz wtedy do miłośc > i drugą osobę. Taka miłość to jak kanarek w złotej klatce. Tak więc tylko Biała > Magia, czyli wzajemny szacunek i miłość. Za to szanuje Basze Albiona. On mi to > uświadomił i nie wziął ani grosza. ..." > To jest wpis Joanny z wątku obok. > To tak, dla wątpiących w to, jaki jest prawdziwy Basza Albion. > nie ten złosliwy oszust co obecnie przejął jego styronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 22:13 forum.gazeta.pl/forum/w,468,90788350,124250469,Re_Nie_kazdy_chce_opowiadac.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.182.16.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.11.13, 22:35 i co ku...? Stare wpisy z przed 1,5 roku tutaj wciskasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 22:36 Stare ale jare :))) Właśnie o to chodzi, że wtedy - był prawdziwy basza! Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Basza albion nie żyje? 20.11.13, 23:06 Jesteś śmieszna kobieto. Tutaj sami debile i złodzieje. Ot szumowiny leśne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 23:13 Szumowiny - nie są śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 10:58 Ciekawe kto i po co szuka wpisów oczerniających Baszę? Wklejam znalezione w necie: "Szukam osoby która na czatach, blogach, portalach społecznościowych i nie tylko poszuka linków do frazy Basza Albion i opinii o tej osoby na internecie. Czekam na propozycje z ceną i w jakim czasie by nastąpiła realizacja. Dotyczy to linków w niepochlebnych opiniach." ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.42.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.11.13, 12:36 Ktoś chce zlecić czarny pijar. Inaczej by wypisywać same negatywy jako klienci. Tak właśnie działa konkurencja. Coś takiego jak Artur zlecił by pisano o nim pozytywnie gdzie się da. Ta sama metoda działa w dwie strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do RealniePatrząc Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 13:01 no cóż, nie sądziłam , ze do tego dojdzie, ale.... Muszę Tobie podziekować za ten wpis, Realnie Patrząc! W tym temacie, mam całkowicie takie same zdanie. Komuś zależy, aby stworzyć "czarny piar" Baszy! Tak samo, jak czytam - i już mi się nudzi - chwalebne wpisy na temat Artura, gdzie jest cały czas ten sam styl i nastrój wypowiedzi, ta sama składnia.... ave artur... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 15:35 Przestań kłamać, Realnie Patrząc. Pomijając to , że cały czas piszesz z róznych nicków i róznych adresów IP i ID, chce zadać Tobie tylko jedno pytanie: czy Ty się bawisz kosztem oszukanych ludzi? Dla Ciebie to jakaś forma rozrywki? Zapewne już wiesz, że nareszcie (nareszcie! ale tępa jestem, rok czasu zajęło) zrozumiałam na czym cała intryga polega..... Prawdziwy Miłosz G. - w ogóle o niczym nie wie! Tak jak i prawdziwy Artur Lenart nie ma pojęcia, że jego "sobowtór" szaleje tu na forum, sprzedając ryty, tak i mój "ukochany", po prostu nie wie, kim jestem... Ktoś sprytnie wykorzystał jego dane osobowe do tej całej rozgrywki oraz wyłudzenie ze mnie kasy.... a sam zainteresowany - nawet nie wie, o co chodzi... I co? Cieszysz się? Czy mój ból, moja krzywda - sa dla Ciebie żródłem radości? Jak miło :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:03 każdy ma swój własny cel, spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do MTO Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:16 Masz rację tylko szatan może przybrać postać Ducha Salamandry. Sama się przyznała ,że jest szatanem. Tak ma swój cel. Szatan nakazuje pod przykrywką dobra walczyć ze złem. Nic mylnego pod tą przykrywką jest prawdziwy cel niszczyć ludzi. Swoją przebiegłością tak manipuluje wróżkami i ich klientami by nikt nie wiedział jaki jest jego prawdziwy cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:24 e: Urok miłosny - 5 osób za darmoIP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Duch Salamandry :) 11.12.13, 10:00 Odpowiedz Lucyfer jestem :))) Nic ująć...nic dodać. Kto ma rozum niech liczbę bestii przeliczy.Salamandra666. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 10:35 Kto co najmniej 3 klasy podstawówki ukonczył bez trudu podliczy: 6+6+6= 18=9 9 - liczba podobno boska, liczba pełności. A więc? O co tyle krzyku z tym 666? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_troisombres Re: Basza albion nie żyje? 11.12.13, 22:26 Gość portalu: Duch Salamandry :) napisał(a): > Kto co najmniej 3 klasy podstawówki ukonczył bez trudu podliczy: 6+6+6= 18=9 > 9 - liczba podobno boska, liczba pełności. > A więc? > O co tyle krzyku z tym 666? Czekaj podliczmy bo znowu pierdaczysz Duszku. Na marginesie czosnku też już nie biorę, na razie grypska zawróciły do zachodnio-centralnej Europy. To mamy tak: 1,2,3,4 kierunki świata, 5 mistyczny wschód, 6 dzień stworzenia wszystkiego, 7 ilość darów Ducha, 12 liczba Apostolska /1 + 2 = 3/ pełnia w sensie rozdania i uzupełniania i wspomnienie jak nas stworzono /3/. Dlaczego 4 x 3? Element człowieczy. Cokolwiek innego zawarte jest w lustrze, Tarocie. W Wielkich Arkanach. Jak nie wiesz co to lustro Tarota, stań sobie przed lustrem w domu i podnieś prawą rękę do góry. No to tyle na dziś, żadne 999 nie istnieje, poza 999 - Emergency Line. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.13, 22:34 Zgadza sie, Moniko. już nie bierzesz czosnku :)) Teraz bierzesz coś zdecydowanie mocniejszego..... :D Tarot - istnieje. Wahadełko - istnieje. Karma - istnieje... 666999 nie istnieje... dopóki nie ma harmonii pomiędzy ciałem i duchem męskim i kobiecym górą i dołem - fakt, nie istnieje Odespij cięzki dzionek, Sombrero. jutro będzie nowy dzień... ten sam, od stworzenia świata :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.30.4.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.12.13, 00:41 Admin tego portalu powinien generalnie przenieś ten wątek do "Oślej ławki" Już jeden wątek w którym salamandra rozpieprzyła wszystko tam wylądował. Ciekawe czym administrator się kieruje. tak pisała też ruda co rzucała "mięsem". Może to jest metoda, pisać ku..., h... itp by się pozbyć wątku i salamandry. Tylko ten debil wrócił pod nowym nickiem bez rejestrowania. Czyli zna się na internecie a udaje idiotkę, lub naprawdę ma tak pod kopułą nawalone że przekracza to wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DuchSalamandry:) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 01:31 ? Taki realnie patrzacy a nie wie, jak zrobić, aby wątek został usunięty??? No proszę, święta naiwność. Już informuję: u dołu jest adres e-mail administratora. Ja osobiście kilka razy pisałam z prośba o usunięcie niektórych wątków. Skutkowało praktycznie po 1-2 godzinach od zgłoszenia wątek był usunięty. Proste? Tyle ze obecnie uznaję, ze to jednak nie jest dobre. Niech każdy pisze co chce. Czas zweryfikuje, kto miał rację. A wyzwiska i bluzgi co niektórych osób tutaj - już nie robią na mnie żadnego wrażenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:03 Do Realnie Patrząc : "wykorzystanie wizerunku osoby bez jej zgody, stanowi naruszenie kodeksu cywilnego. " Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 16:16 Czy w Odessie gdzie się ku... urodziłaś wszystkie koty miałczą? Mnie ten durny przepis nie interesuje, jeszcze się o tym przekonasz. Dlaczego ruskie kurestwo wypowiada się na polskim portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:22 Realnie patrzac, czytając Twoje wpisy, przecieram oczy ze zdumienia: z kim ja do cholery pisze???? Ty jestes chory, człowieku. Po prostu, bardzo chory. Uwazasz sie za jakiś wyjątek? A co, posłem jesteś, immunitet? Prawom Boskim - podlega każdy człowiek PS W Odessie, gdzie i owszem się urodziłam, za moich czasów ludnosc rosyjska stanowiła zaledwie 7 % a i to, oficjalnie. Więc... Zresztą.... tu Cię mam! Prawdziwy M.G. doskonale wiedział, że - nie jestem Rosjanką! Omawiałam z NIM ten temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 16:30 Idź spać debilu, w Boga nie wierzę. AAA? jako niewierzący, więc mam ten temat gdzieś. Tylko w jednym przypadku, odetchniesz ode mnie. Gdy znikniesz z tego portalu definitywnie. Znasz powody, przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:40 TY też znasz powody i przyczyny, dla których z toba walczę. Od dawna o tym mówię. Rozczarowałam się w ludziach. możesz je sobie wziąc, wszystkich, na obszernym talerzu obiadowym! Mnie to rybka. Doskonale wiesz, o KOGO mi chodzi! Zdejmij blokade i pozwól mi z Nim porozmawiac, zobaczyć się! Przyrzekam: nigdy więcej nie zakłóce Tobie łowienie jeleni ani rybek. Obchodzi mnie - tylko Miłosz. Jeżeli oddasz mi miłosza - zniknę! Przyrzekam. Daję Ci słowo honoru. Znikam w tej chwili, z tego i jakiegokolwiek innego "forum", gdziekolwiek, nawet do piekła po wieki wieków - jeżeli z NIM> Odblokuj telefon. Daj mi z nim porozmawiać, zobaczyć się. Czy Ty nie jesteś w stanie zrozumieć, że walczę z Tobą tylko z powodu Miłosza???? Czy nie widzisz tego wyraznie z moich wpisów??? Myślisz, że walczę o ludzi? Spójrz na ludzi! Czy są tego warci??? Wyrwałam serce z siebie, wyśmaino mnie, zrobiono ze mnie nawiedzoną wariątkę... niech każdy babrze sie we własnym bagnie. Oddaj mi Miłosza. Oddam ci - wszystkie fora tego świata. mam gdzies, ludzi. Ale uważaj, jeżeli mnie okłamiesz, wróce pod innym nickiem, z innego IP, i będę kontynuować walkę aż do konca Wybór należy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 16:49 Ty upadlasz ludzi ku.... Rozbijasz rodzinę, blokada? Ty masz blokadę mózgu idiotko. Za te kurestwa co pisałaś na portalu. Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 16:52 Dokonałeś wyboru Moja odpowiedź też brzmi - NIGDY> PS CO CIę tak bardzo obchodzi rodzina Miłosza??? Czy On sam nie ma prawa wyboru, z kim chciałby być??? Zona mu nie jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Realnie Patrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 17:11 jeju... No teraz sama się z siebie uśmiałam :))) Rodzina - toż to określenie Mafii!!!! mówisz, że rozwalam mu rodzinę, czyli - rozwalam mafię?? No to fakt. Idiotka jestem tragiczna. A ja cały czas myslałam, ze chodzi Ci o to, że ma żone..... Boszzzze, no to fakt, debilem jestem. A o jakim portalu mowa? Oświeć mnie. Normalnie sie mówi, na - forum. Ty piszesz, że niby coś pisałam - na portalu. Jakim znowu portalu??? A wiesz co, to jest myśl.... Zacznę sobie Twittować :)))) A może nawet założe konto na fb Co Ty na to? Wszedzie będę ujawniać, ześ oszust :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:29 Pisz gdzie chcesz debilu, wg motto" Pisz dużo, kochaj mocno, umieraj młodo" P.s (zmieniłem pierwszy wyraz dla Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:31 Chyba zacznę twoją metodą: zniszczę ciebie w środowisku zawodowym. Życie osobiste w miejscu zamieszkania, twoje dzieci dowiedzą się jak matka idiotka szaleje na internecie na swoich kontach i portalach społecznościowych itd. Teraz to masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 17:39 No i co Ty z tego będziesz miał? Kupę satysfakcji? Miłości, w ten sposób nie zdobędziesz. A to jest własnie to, czego najbardziej Tobie brakuje. Twoim problemem jest to, że nikt nigdy nie obdarzył Ciebie prawdziwą miłością. moim, odwrotnie. niestety, poznałam, czym jest prawdziwa Miłośc, i teraz nie radzę sobie bez tej Prawdziwej miłości. Ty - potrzebujesz zastraszać, aby żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:41 Treść idiotki Salamandry z jej emaila wyniki szukania odpowiedz prześlij dalej przenieś do zapisz jako drukuj 36 z 44 Od: Sobota, 3 Listopada 2012 08:58 Rosa Ran < rosaran65@gmail.com > użyj adresu... Temat: pytanie wprost Aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od Rosa Ran kliknij tutaj | pokaż więcej informacji czy jest pan kapłanem haosu czy pan mnie kocha jezeli nie to czemu zachowuje sie pan jak pies ogrodnika jezeli tak to czemu nie dostalam zabawki, o którą prosiłam, kochanym się nie odmawia czuję, że mam wkrótce umrzeć dajcie mi pobawić się, chociaż trochę...... please? Rosa/ będziemy te wszystkie emaile teraz będę drukować gdy jak ku.../pies niszczyłaś życie człowiekowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 17:46 Porąbało Cię??? Informowałam Baszę, że hakerzy przejęli moje konto na gmail i będę pisać z innego adresu. Przez całe dwa m-ce miałam rozwalony komp, przejęte konta pocztowe, zawirusowany komputer, skan wykazał ponad 20 wirusów! Bogata nie jestem, aby kupić sobie nowy, a więc zanim wyczyszczono kompa i przywrócono go jako tako, minęlo trochę czasu. Zresztą, M.G. o tym wiedział ty - jak widać, nie. Nie mam pojęcia, kto co wypisywał z moich kont pocztowych. możesz iśc do sądu z tymi mailami. Każdy ekspert Ci powie, że to jakiś sheet. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:48 Nie, nie. Ty idź do sądu. ja Ciebie zniszczę szmato. Krok po kroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 16:16 czytasz co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 02:03 Autor: Gość: RealniePatrzac IP: *.205.220.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 16:30 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Idź spać debilu, w Boga nie wierzę. AAA? jako niewierzący, więc mam ten temat gdzieś. Tylko w jednym przypadku, odetchniesz ode mnie. Gdy znikniesz z tego portalu definitywnie. Znasz powody, przyczyny. I kto tu jest debilem? Chcesz mieć wszystko za darmo? Milczeniie - jest Złotem Ponijał? PS Dlaczego, mam "odetchnąc od Ciebie"? tego nie kumam. Zabawny jesteś! A nawet czasami mądre rzeczy piszesz (rzadko) :))) Co bym ja robiła bez Twoich psikusów :)))))? Nudy z budy, ot co! Dziękuję za Twój teatrzyk:))) Lepsze, niż ogladanie durnych seriali w TV.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Basza albion nie żyje? 07.12.13, 11:08 Kto tutaj mądry a kto głupi? jakoś portal funkcjonuje i odpowiada. Tak, sprawdziłam celowo by zabrać obiektywnie zdanie. Pani salamandra ma swoje prywatne urojenia, jej problem. Jednak dlaczego zaśmieca tym całe forum? Kogo to interesuje. Skoro się Pani sparzyła, to proszę to załatwić a nie pisać co Pni zrobi. Kogo, to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.13, 11:17 Krótkowzrocznośc, Pani wiaro-i-przeznaczenie! Na ten rodzaj krótkowzrocznoscui żaden okulista Pani nie pomoże. Pani - nie interesują moje problemy, cóz, wobec tego - mnie Pani problemy, też nie interesują. Kiedy nadezjdzie chwila, ze będzie potrzebowała Pani akurat mojej pomocy, to ja - nie będę miała dla Pani czasu. Proste? Niby tak, ale wymaga wyobrażni! PS Portal, może i funkcjonuje i odpowiada, ale - KTO jest po drugiej stronie? Sprawdziła Pani, czy to jest ten co dawniej, prawdziwy Basza Albion? Nie! Bo to Pani nie interesuje. Ograniczenie umysłowe nie pozwala na takie przypuszczenia. Grunt, że na maila czy coś tam - Pani odpowiedziano. A KTO odpowiedział - co za róznica? Niektórzy kaszankę wpieprzają i nie zauważa, że to nie szynka. Kogo to interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:46 Mam te emaile, i nic nie powstrzyma mnie bym przestał je drukować. Mam gdzieś wszelkie konsekwencje wynikające z danych osobowych. Ujawnię twoje ku...kie kłamstwa, ze wszystkich emaili jak to zmieniałaś gdy kolejne były blokowane Rozumiesz co spowodowałaś, już tego nie odkręcisz. Ludzie na forum się dowiedzą jaka z Ciebie ku... rozbijająca rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 17:48 Znajdź dobrego lekarza, RP> Sorry, mam inne zajęcia niż odpowiadać na Twoje durnoty :)))) nie wiem, z jakiego śmietnika masz zamiar co drukować, Twój problem/ Na dzisiejszy wieczór, mam inne plany. odezwę się jutro. By . Miłego wieczoru :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Salamandra jak suka niszczy człowieka IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:52 Treść kolejnego emaila salamandry/rosa/scorpio wyniki szukania odpowiedz prześlij dalej przenieś do zapisz jako drukuj 40 z 44 Od: Czwartek, 18 Października 2012 07:49 Rosa Ran < rosaran65@gmail.com > użyj adresu... Temat: ? Mistrzu, please, czemu robi mi Pan - "coś"? Bardzo żle się czuję po tym, nie mam energii, jakaś pustka w środku... poza tym wczoraj miałam mieć ważną rozmowę o godz 23, a już od dwóch dni od ok. 22:00 bardzo mocno odbieram Pańską obecność (hipnoza?) i dosłownie padam, zasypiam. Litości, muszę pracować, jeżdze samochodem, mam obowiązki... proszę Zwróciłam się do Pana z prosbą w nieco innym kierunku, może nie powinien Pan uzdrawiać mnie na siłę? Czemu nie podaje Pan sposobu opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Salamandra jak suka niszczy człowieka 14.12.13, 17:27 > Mistrzu, please, czemu robi mi Pan - "coś"? Bardzo żle się czuję po tym, nie m > am energii, jakaś pustka w środku... poza tym wczoraj miałam mieć ważną rozmowę > o godz 23, a już od dwóch dni od ok. 22:00 bardzo mocno odbieram Pańską obecno > ść (hipnoza?) i dosłownie padam, zasypiam. Litości, muszę pracować, jeżdze samo > chodem, mam obowiązki... proszę Zwróciłam się do Pana z prosbą w nieco innym ki > erunku, może nie powinien Pan uzdrawiać mnie na siłę? > Czemu nie podaje Pan sposobu opłaty?[/b] Dlaczego Pani tak się narzucała? Obca kobieta tak nachalnie chce wpłacić nieznanemu mężczyźnie pieniądze? To się nazywa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza albion nie żyje? IP: *.205.107.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.13, 17:57 Prawie 1500 emaili jak suka narzuca się człowiekowi. Ciekawa książka jest z tego ku... jedna. Twojemu szefowi i koleżankom z pracy też to wyślę. Przegiełąś, już żadne przeprosiny ani błagania nie zatrzymają tej lawiny Chyba ktoś się włamał do skrzynki poprzez czat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 21:55 Realnie Patrzac, jeżeli nie masz kasy na komie, pusc do mnie sygnał, oddzwonie na swój koszt. Dam Ci dobrą radę. Jak na razie to Ty sam siebie niszczysz w swej zapiekłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza albion nie żyje? Salamandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 18:52 Chyba śnisz, Moniko Weż se sama - pomyśl, pogłówkuj Podejrzewam z Twopich wpisów, że bierzesz coś mocniejszego, ale to nie moja sprawa. Pan z Tobą:))) A swoje genialne wnioski - włóż między bajki, kochana :))) PS Tu jeden taki RP pisze, ma ochotę żeby ktoś go pocałował, może Ty byś go wspomogła w nieszczęściu? Powodzenia! Będziecie wspaniałą parą. Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 19:53 Moniko, albo ja nie umiem po polsku, aby Ty znowu coś bierzesz.... Jezus Chrystus - to też był twór medialny? Gratuluję poczucia "humorrru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HannaH Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.pools.arcor-ip.net 12.12.13, 14:02 To sie nazywa "stalking" Salamandro , nie milosc. Musisz isc na terapie bo zniszczysz osobe , ktora "kochasz" i jego rodzine i co najwazniejsze, zniszczysz siebie. Sama sobie nie dasz rady, bo jak alkoholik, nie widzisz problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.205.148.212.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.13, 16:55 Mowa trawa, za głupia by to zrozumiała ta suka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUDZIE!!! Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 11:07 CZy na tym forum sa jacyś normalni ludzie???? Nie ma kogo prosić o pomoc. Prywatny detektyw to luksus na kt mnie nie stać. Znikąd pomocy. Chodzi - o życie człowieka. A wy tylko o swoje "wróżenie" Ja wam wywróżę: też wam tak pomogą, jak wy pomagacie/// Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza, co z tym Baszą 18.12.13, 12:21 Gość portalu: LUDZIE!!! napisał(a): > CZy na tym forum sa jacyś normalni ludzie???? > Nie ma kogo prosić o pomoc. > Prywatny detektyw to luksus na kt mnie nie stać. Znikąd pomocy. > Chodzi - o życie człowieka. > A w jaki sposob mozna Ci pomoc ? Jakiej pomocy konkretnie potrzebujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hexa Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 13:00 Hexo, jaja sobie robisz??? Sto razy mówiłam ci: konkretnej, fizycznej, nie internetowej Masz tupet kobieto żeby znowu do tego wracać.Trzeba fizycznie jechać ...osoba, która ma ręce, nogi i odwagę w sercu - jest potrzebna. I zgodzi się na otrzymanie zapłaty za swoja pomoc w pózniejszym terminie. To wszystko. Prosze Cię, daj mi spokój! Byłaś kolejną osobą, która zwodziła mnie swoimi mailami z propozycją pomocy - a tak naprawdę, pomoc, to tylko gadka. Dużo, dużo słow - i zero czynów. Za taką pomoc - już dziekuję. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza, co z tym Baszą 18.12.13, 13:19 Gość portalu: do hexa napisał(a): > Hexo, jaja sobie robisz??? Sto razy mówiłam ci: konkretnej, fizycznej, nie inte > rnetowej > Masz tupet kobieto żeby znowu do tego wracać.Trzeba fizycznie jechać ...osoba, > która ma ręce, nogi i odwagę w sercu - jest potrzebna. I zgodzi się na otrzyman > ie zapłaty za swoja pomoc w pózniejszym terminie. To wszystko. > Prosze Cię, daj mi spokój! Byłaś kolejną osobą, która zwodziła mnie swoimi mail > ami z propozycją pomocy - Wcale Cie nie zwodzilam ale nie wiem jak Ty sobie taka pomoc wyobrazasz . Nikt nie bedzie z Toba jezdzil po kraju i szukal niewiadomo czego. Jestes osoba anonimowa a ja nie zawieram zadnych znajomosci internetowych i to chyba kazdy potrafi zrozumiec . Chcialam sie czegokolwiek dowiedziec w Twojej sprawie i te wiadomosci Tobie przekazac , ale Ty masz wymagania zeby ktos sie z toba spotykal i jezdzil niewiadomo gdzie . Przeciez sama mozesz pojechac , nie jestes malym dzieckiem , ktore potrzebuje osoby towarzyszacej. Mysle ze jaja to Ty sobie robisz !!! Powodzenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hexa Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 13:29 Jak Ty to sobie wyobrażasz? Mam - internetowo, mailem podać dane osobowe konkretnego, realnego człowieka? Nie wiem, kim jesteś, ani w jakich celach te dane wykorzystasz. Nigdy nie zrobie czegoś takiego . Tylko ostatnia szuja nie ma skrupułów, aby ujawniać cudze tajemnice. Napisałam - szukam Człowieka! Czyli, o wielkim sercu. Odważnego. Nie tchórza z pod miotły. Temat skończony. Zegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
usa-hexa Re: Basza, co z tym Baszą 18.12.13, 14:21 Gość portalu: do hexa napisał(a): > Jak Ty to sobie wyobrażasz? Mam - internetowo, mailem podać dane osobowe konkre > tnego, realnego człowieka? Nie wiem, kim jesteś, ani w jakich celach te dane wy > korzystasz. > Nigdy nie zrobie czegoś takiego . Tylko ostatnia szuja nie ma skrupułów, aby uj > awniać cudze tajemnice. > Napisałam - szukam Człowieka! > Czyli, o wielkim sercu. Odważnego. > Nie tchórza z pod miotły. > Temat skończony. > Zegnaj. A kogo mialabym szukac ? jakiegos pseudonimu ?... ktorych jast wieksza ilosc ? BoTy zawsze twierdzisz , ze tonie ten ?... To sobie szukaj tego czlowieka , moze znajdziesz ;) pewnie juz za chwile zglosi sie wieksza ilosc takich ludzi co beda z Toba jezdzic po kraju albo i poza kraj ? Twoja naiwnosc nie ma granic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hexa Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 14:32 No własnie o to chodzi, hexo! Że - ze swiecą , Człowieka szukać.... Właśnie o to chodzi, że nia ma ludzi bezinteresownych, gotowych pomóc drugiej osobie. Mówię o takiej realnej pomocy, nie świątecznej.... nie wrzucanie kilku drobniaków do puszki... Naiwnością nazywasz - wiarę w człowieka???? Prózno szukać takiego - wśród ludzi "bożych", tak namolnie życzących sobie nawzajem wesołych świąt, tak bardzo radujacych się - że Ktoś, nie oni - będzie umęczon i odkupi wszytkie ich grzechy. Mam dosc waszej fałszywej grzecznosci i pobożności. Ja - jestem naiwna. Ty hexo - jaka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 17:22 Dziewczyny. Ona robi Was w konia z tą pomocą. Najpierw twierdzi że wyłudził od niej pieniądze a teraz ona go szuka? Kto tutaj normalny. Proszę oto email salamandry do Baszy: Od: Czwartek, 18 Października 2012 07:49 Rosa Ran < rosaran65@gmail.com > użyj adresu... Temat: ? Aby otrzymywać darmowe Powiadomienia SMS o nadejściu wiadomości e-mail od Rosa Ran kliknij tutaj | pokaż więcej informacji Mistrzu, please, czemu robi mi Pan - "coś"? Bardzo żle się czuję po tym, nie mam energii, jakaś pustka w środku... poza tym wczoraj miałam mieć ważną rozmowę o godz 23, a już od dwóch dni od ok. 22:00 bardzo mocno odbieram Pańską obecność (hipnoza?) i dosłownie padam, zasypiam. Litości, muszę pracować, jeżdze samochodem, mam obowiązki... proszę Zwróciłam się do Pana z prosbą w nieco innym kierunku, może nie powinien Pan uzdrawiać mnie na siłę? Czemu nie podaje Pan sposobu opłaty? Chora psychicznie kobieta, do tego namolna i jeszcze chce pozywać po sądach. Zanim ktokolwiek rozważy czy jest osobą wiarygodną warto przemyśleć. Będąc w posiadaniu oryginalnych emaili jestem gotów iść do sądu, bo nie mam nic do stracenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 17:36 Realnie Patrzac, dobrze wiesz, ze Twoje wypociny na tym forum ani w jakimkolwiek innym miejscu - nie robią na mnie żadnego wrażenia. Przez ostatnie 12 m-cy, zmieniłam się bardzo. jestem inną osobą. może, wciąż naiwną i wierzacą w rózne rzeczy, typu cuda ... i inne :)))) ale - ludziom, przestałam ufać. A wiec, nie wciskaj mi tu ujawniania korespondencji prywatnej Musiałbyś być osobiście Baszą albo jego bliskim współpracownikiem w temacie, aby posiadać moje maile do niego. Albo - hakerem! Ale i tak na jedno wychodzi - sprawa do sądu! Okazuje się, że wcale nie jest takie drogie założenie sprawy sądowej, jak by mogło się wydawać. Uczciwie informuję (gdyż mam zwyczaj wystepować z otwartą przyłbicą), że zbieram linki do wszystkich wypowiedzi Realnie Patrzac w celu przedłozenia w stosownych instytucjach . PS Ukrywanie się na zwolnieniu lekarskim (dłuuugim) nikomu w niczym nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 17:45 Jasne. Ty musisz udowodnić ich fałszerstwo, ja tylko dostarczę scany: Return-Path: <rosaran65@gmail.com> Received: by 10.14.96.199 with HTTP; Sun, 18 Nov 2012 15:54:52 -0800 (PST) MIME-Version: 1.0 Message-ID: <CAKq-M1MU-4z-VB62+z5S4pyn8bmyckqKEd7Y4kTG3wET1i6XQA@mail.gmail.com> Content-Type: multipart/alternative; boundary=047d7b621ee612a89204cecdbac8 X-WP-AV: skaner antywirusowy poczty Wirtualnej Polski S. A. X-WP-SPAM: NO (GW) 1W00000 [0XP0] To może nie Twoje? Poproś znajomego informatyka by powiedział co to jest fachowo. Potem idź do sądu i zaskarż. Widzisz dobrze że olewam twoje głupoty i listy. To ja w sądzie udowodnię że jesteś osobą chorą i niezrównoważoną, gdy przedstawie wszystkie emaile. To moja ostania odpowiedź na twoje chore urojenia. Baszy Nigdy nie spotkasz w życiu - bo nigdy go nie widziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 17:54 Nie nasyłaj swoich znajomych by dzwonili na mój numer i jakieś głupoty pisali że szukają mojej poezji bo jest bardzo wartościowa. Myślisz że nie wiem że to Twoje próby zbliżenia się o informacje o Baszy..... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 18:21 Realnie Patrzac, głupoty wypisujesz. Nikomu nigdy nie opowiadałam o niczym w tej sprawie. Żadni moi znajomi nie mogli dzwonić na ....Twój numer? Po prostu, nie mam takich znajomych. Jestem introwertyczką. Nikomu nigdy o M. nie opowiadałam!. Przestań. Mam dośc tej Twojej zabawy w zawracanie mi głowy tym, że to Ty jesteś M.G. Nie mógłbyś! Nawet porównując wierze M.G. i te głupoty, które tutaj wypisujesz - nie mógłbyś~! Osoba, która pisała w tak wyrafinowanym symbolizmie (mój konik od lat młodości), nie mogłaby uknuć tak perfidnej afery i oszukać mnie! A więc nie wciskaj mi kitu - że to Ty jesteś M.G.! Ty - "nigdy nie widziałeś morza".... Ty - nie jesteś "z przedmieścia".... Byle dalej.... A można wiedzieć, kiedy ktoś dzwonił do Ciebie w sprawie wierszy? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Miłosz Antologia poezji polskiej Szczecin 2000 IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 19:33 Mistycyzm kobiety To przeszłość w piaskach słów Mówię ci jestem z przedmieścia Tutaj jest wiele dobrego Te zielone mroki Wyspy odrodzenia W dorobku poezja: Wierszem do mnie mów ISBM 93-0001-10-III Les nuits Fauveus ISBN 83-901866-0-8 płyta Czekając na światło z muzyką Czerwonych Gitar (rarytas! Wersja limitowana poza sprzedażą) ISBN 83-901 886-2-4 Poezja Antologii Miłosnej - wyróżnienie MAK 2000 Brak tchu, dla was Dla Nirwany Narodzić sie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Antologia poezji polskiej Szczecin 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:45 Kto to jest, Zbigniew Miłosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zbigniew MIłosz Re: Antologia poezji polskiej Szczecin 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.14, 19:37 No już teraz wiem, że MIłosz to Zbigniew. Ty - musisz Go dobrze znać, jak widzę. Tylko że co mi po tym? Zwał jak zwał. Kłamca to kłamca. Nie ważne, Miłosz czy Zbigniew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zbigniew MIłosz Re: Antologia poezji polskiej Szczecin 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.14, 11:44 Co się stało z portalem baszaalbion? Domena zablokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 18:01 Oczywiście :)))) Realnie Patrzac, umieszczając tu jakieś przedługie cyferki z czyichś tam maili, udowadniasz że Ty - jestes osoba absolutnie zdrową i żaden sąd ci nie udowodni, że zamiast rozmawiać ze mną w realu (nomen omen:)), łamiesz ustawę o ochronie danych osobowych i wypisujesz głupoty na forum - publicznie.. Ja natomiast mogę wykazać, że próbowałam załatwić sprawę polubownie:))) .Natomiast skoro chcesz udowadniać, że jestem osobą chorą,... tym lepiej! Nie tylko zwrócisz mi cała wyłudzoną kasę, ale i jeszcze postaram się o odszkodowanie za krzywdy moralne i emocjonalne:)))) może zapytaj znajomego adwokata, jak sprawa wygląda. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 18:04 Głupota, to wysyłać listy nie wiedząc do kogo i na jaki adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 18:12 Osoba zakochana nie jest mądra. Owszem, jest głupia. Tego nie neguję. Naiwnośc, wiara w uczciwośc ludzi, to wszystko jest głupotą. Lepiej oczywiście całe życie z góry zakładać, że każda napotkana osoba - może mnie skrzywdzić lub oszukać? Już wolę być taka poobijana , jak jestem, niż widzieć w każdej osobie - oszusta. Trudno. Ja nie umiem tak żyć. Udusiłabym się, bez miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:19 No i co Realnie Patrzac zamilkłeś? nie spodziewałeś się, że zacytuję wierze M.G? Dla mnie są - bezcenne. Mam też te, napisane na serwetce, czy na przysłowiowym "kolanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 19:34 Masz tylko to co jest w oficjalnym obiegu świrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 19:36 Zbierałem bibliografię którą mam pod ręką. Zdziwiona cymbale. Jeszcze nieraz zobaczysz ten głupi wyraz na swojej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 19:49 Jesteś dobrze przygotowany.... Ale pamiętaj. opowiadał mi coś o sobie, czego Ty - nie wiesz! Zbierałeś bibliografię ? A fakty - biografii? To, co masz na necie. Tego, co mi opowiadał - NIE> Nie możesz wiedzieć. Co się wydarzyło w wojsku Co sie wydarzyło w trakcie... gdy jechał do..... no i chociażby, w jakiej pozycji...lubił się kochać Jestes nuiedoinformowany. Realnie Patrzac. Jeżelibym miała Go rozpoznać, mam co powiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 19:54 Ty jesteś pie...ięta w mózg. Co wymagać zresztą od nimfomanki. aha Stara zboczona Baba. tobie kawał h.. potrzeba masz tak mózg wylasowany;) Co Ci powiedział o tatuażach? Ty widziałaś je może? Wariatka, zboczona wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.204.84.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.12.13, 19:55 Gdzie robił tatuaż, każdy może zadzwonić i się dowiedzieć: 503 149 080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:02 Kłamiesz, paskudo!!! Ja nie mogę zadzwonić.zablokowałeś mnie, jak mam zadzwonić? A więc - nie każdy... Nie wiem, ciemno było :))) naprawdę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do RealniePatrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:06 No i wkręciłeś mnie Ty.... oczywiście, że On nie ma żadnych tatuaży... No dobra, 10:0 dla Ciebie tym razem... dałam się nabrać... naprawde, nie widziałam żadnych tatuaży, kiedy je zrobił? Nic o tym nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Realnie patrzac Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:21 Skoro to TY zająles miejsce M.G., powiedz swojej żonie, że dyr już ma dośc jej długiego zwolnienia lekarskiego. Rozumiem, że zrobiłeś tatuaże w tych samych miejscach co M.G? Tyle ze nie pojmuję, kiedy on zrobił te tatuaze? Nie miał, naprawdę, nie miał... nie pojmuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 07:22 nie można dodzwonić sie pod ten numer... A co z tymi tatuażami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry :) Re: Basza, co z tym Baszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 21:11 ??? Co za bzdety piszesz. O istnieniu tego ,"portalu" dowiedziałam się dopiero znacznie pózniej , nie zamawiałam "usług" z tego portalu! Porównaj daty przelewu. I sprawdź, czy kiedykolwiek zamawiałam cokolwiek z tego portalu??? Cyniczny głupek z Ciebie.\ Spotkamy się w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś