Gość: Jasnowidz IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:17 Uwago moge wykonac wizje dla 3 pierwszych osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 21:20 WITAM , CO Z MOIM ŻYCIEM UCZUCIOWYM?Sławomir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wizja dla 3 osób IP: *.toya.net.pl 07.05.13, 21:24 Co mnie czeka w życiu uczuciowym ? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: Wizja dla 3 osób IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 21:35 Może się załapię.Co czeka mnie w życiu uczuciowym?Dzięki wielkie Marian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:40 Marian we wrześniu poznasz taką kobietę że ci wara opadnie, bedzie miałą blond krecone włosy z pasemkami farbowanymi na imprezie o kumpeli poznasz. Stracisz dla niej głowe. DO Mariana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:39 W zasadzie bez zmian do końca roku jedynie ostra awantura z mezczyzna z przeszłosci w październiku ostry spór. do Karoliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:38 Utrzymuje w pamięci ładna ciemna kobietę nie mozę sie pan pogodzic z jej utratą. Nie widze do konca kobiety na stały układ. dla pana ABC skomentowac wizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 21:46 NIE BARDZO TO SIĘ ZGADZA...NIEDAWNO ROZSTAŁEM SIĘ Z BLONDYNKĄ , ŻADNEJ CIEMNEJ NIE BYŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:19 ABC cos nie zgadza jak przewidziałem ze sie rozstałes z kobietą i to potwierdziłes a to ze nie zobaczyłem dokładnie koloru włosów mogłem sie pomylic albo byłą taka sytuacja ze blondyna mogła miec ciemne włosy w Twoich wspomnienach i rozwazaniach o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 22:26 COŚ NIE PASUJE , BO TO JA SIĘ Z NIĄ ROZSTAŁEM... , ALE ONA CIEMNA NIE JEST , RACZEJ ODWROTNIE,BLOND Z JASNĄ KARNACJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:28 W najblizszej przyszłosci sie okaze o co chodzilo z ta kobietą ze wspomien zajarzysz za jakiś czas. do ABC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 22:30 ZASTANAWIAM SIĘ , CZY TERAZ ZA TO NIE POSZUKAĆ JAKIEJŚ Z CIEMNYMI WLOSAMI , NA JASNYCH SIE SPARZYŁEM...,CZY JEST SZANSA,ZE POJAWI SIE JAKAŚ KOBIETA NIEDŁUGO KOŁO MNIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:32 ABC no to dobrze CIę odczytałem, tak, przyjdziesz do Ciebie jakiś dobry znajomy i gdzieś Cię zaprosi do swojego grona znajomych i tam poznasz taką cichą spokojna brunetkę będzie miała złotą albo błyszczącą branzolete na prawej ręce i bedzie siedziała i miała nogi skosno ułozone i popijałą alkochol moze miec ubiór podobny do fioletu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 22:34 A KIEDY TO MA SZANSĘ SIĘ STAĆ?BO WCZESNIEJ NAPISAŁEŚ,ŻE ZWIĄZKU U MNIE NIE WIDAĆ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:36 jeśli nie bedziesz szukał tych bab tam gdzie nie trzeba widze wpierw Cie szlag trafi i bedziesz nerwowo szukał na portalach randkowych dopiero po tym okresie pojawi sie kumpel z zaproszeniem do poznania kogos na żywo do lipca. DLA ABC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 22:38 NA PORTALACH?RACZEJ NIE , Z POPRZEDNIĄ PARTNERKĄ BYŁEM 2,5 ROKU , TEŻ POZNALISMY SIĘ INERNETOWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:43 ABC nigdy nie mów nigdy jak Cię weźmie chęć to nie zapanujesz nad tym. Nie warto się zarzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wizja dla 3 osób IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 22:44 PRAWDA,ALE CAŁY CZAS ZASTANAWIAM SIE JESZCZE NAD BYŁĄ , ROZSTALIŚMY SIĘ W ZESZŁYM MIESIĄCU , COŚ JEDNAK DO NIEJ JESZCZE CZUJĘ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:28 ABC przy okazji zbadaj słuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 21:48 chyba się nie sprawdzi,bo ja na takie balangi nie chodzę:)Może postawie jeszcze jedno pytanie z innej beczki,mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:29 RObik nigdy nie wiadomo moze pójdziesz raz a dobrze trafisz w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 22:33 chyba nie,żona bardzo pilnuje i szczerze nie lubię imprez.Taki opis pasuje jednak do mojej obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:37 A to ty masz kobiete o takim opisie to nie szuka dziury w cały bo baba jak zrobisz fałszywy ruch złoży papiery o rozwód w czerwcu jak dasz jaj powód swoim zachowaniem. PANIE R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 22:44 no tak opis pasuje do nie.jak mam to rozumieć,chce dać na rozwód?I szuka dziury w całym?Mógłbyś wytłumaczyć o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:50 Robik Twoja stara jest o Ciebie chorobliwie zazdrosna potrafi czasem wyciać taki numer że nie będzie sexu za karę bo masz inna ona sobie cos wymysli dopasuje do tego co ty niby zrobiłeś i złoży pozew albo bedzie cie straszyc nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 22:54 Powiem Ci szczerze,jest zazdrosna,ale naprawdę ma ku temu powody i myśli o rozwodzie.Na moje szczęście,żeby nie dała.Fakt,że łajdak ze mnie,ale żona naprawdę jest w porządku.Dba o wszystko.Czy uda się uniknąć rozpadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 22:56 Da R. bo jeszcze nie zrobiłeś głupiego błędu. Posuwałeś babeczke w żółtej marynarce kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 22:59 tak i nie tylko w żółtej.A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dzięki,ale IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 23:02 dobry wieczór,czy i ja mogłabym prosić chociaż o dwa zdania na moja przyszłość uczuciową? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:06 GOsia za miesiąc ponad poznasz faceta portal randkowy najlepszy brunet to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dzięki,ale IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 23:09 super by było...ale jak poznc tego własciwego?tylu ich tam jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:11 Gosia bedzie on miał dobrze uczesane włosy i lekko lśniące i marynarke na zdjeciu jakas brozowa albo elegancko ubrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dzięki,ale IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 23:13 a mogą być siwe te włosy?własnie dzisiaj z takim nawiązałam kontakt mailowy ...,nie widziałam tylko jeszcze zdjęcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:15 Gosia moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:05 to przez tą dziwke możesz mieć przesrane uwazaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 23:09 chłopie co ty gadasz,w jakim sensie.Ja już zapomniałem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:12 Baba z żółtej marynarki nosi sie z zamiare Cię podkablowania do Twojej starej, wpierw bedzie sie chciała z Tobą umawiac na pukanie a ty ja oleje to Ci wtedy dowali moze napisac list anonimowy do Twojej starej nawet jesli uwazasz ze nie gdzie ty mieszkasz ona i tak to ustali ma znajomosci gdzie trzeba a jest napaloą zdzirą lubie się łajdaczyć suka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: dzięki,ale IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 23:17 no to się doigrałem.Możesz mi powiedzieć co jeszcze mnie czeka?i co będzie z moja żoną?Będzie dobrze z nami?Czy moja tez może kogoś poznać z facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dzięki,ale IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 23:19 miałabym ostatnie pytanko jeśli mogę...czy to facet na dłużej,czy przelotna przygoda?nie chcę znowu sie przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: dzięki,ale IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:24 jesli ktos chce zamówic profesjonalna wizje musi pisac na akasza@keed.pl niestety na wiecej pytan Wam nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Wizja dla 3 osób IP: *.internet.bluedot.pl 07.05.13, 21:43 A może jeszcze ja? Mam na imię Joanna. Czy spotkam kogoś do stałego stabilnego związku? jeśli tak to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:45 Pani Joanno przez 2 lata nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 21:45 wiecej wizji nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robik Re: Wizja dla 3 osób IP: *.mirasoft.pl 07.05.13, 21:49 A szkoda,była fajna zabawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:26 poprawka pisac na email akasza@akasza.keed.pl jesli ktos chce zamówic profesjonalna wizje swojej przyszłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Wizja dla 3 osób IP: *.play-internet.pl 07.05.13, 23:40 Zamówienia o wizje pisane na akasza@akasza.keed.pl są płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Wizja dla 3 osób IP: 95.108.66.* 10.05.13, 13:45 To zdecydowanie jakis zart, nie wiem co za przymul chcialby placic za cos takiego, zwlaszcza ze temu ciemnowidzowi brakuje choc odrobiny kultury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Wizja dla 3 osób IP: *.tktelekom.pl 10.05.13, 14:58 ludzie i wy wierzycie w te bzdety? szok Oo Odpowiedz Link Zgłoś