freya_v 19.05.13, 15:57 Trochę wolnego czasu więc mogę postawić karty dwóm pierwszym chętnym osobom:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zakochana Re: Powróżę.. IP: *.205.119.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 16:16 Czy mnie i Marka czeka wspolna przyszlosc? Nasze daty urodzenia 1981 i 1973 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Powróżę.. IP: *.205.59.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 16:23 Jaki mam talent? Do czego mam predyspozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 16:44 Hana karty pokazują że masz uzdolnienia artystyczne.. Potrafisz stworzyć coś naprawdę pięknego. Możesz malować obrazy bądź tworzyć je za pomocą jakiejś techniki. Karty pokazują że posiadasz bogatą wyobraźnię warto przenieść marzenia na rzeczywistość i to wykorzystać. Tworzenie piękna to Twoja specjalność:) tworzenie rzeczy które cieszą oko.. Rzeczy nie ruchome które można tylko postawić i podziwiać. Masz bardzo wrażliwą duszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Powróżę.. IP: *.30.105.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 19:13 Rzeczywiście tak jest. Kiedyś malowałam grafiki w czerni i bieli. Dzisiaj już nie rysuję, ale czasem kupuję włóczkę i robię szalik, tworzę też bransoletki z filcu, z sznurka, tylko, że dość rzadko. Zapytałam ciebie o talent ponieważ sztukę jednak porzuciłam, nie mam już tej pasji i wytrwałości co kiedyś. Moje prace były fantazyjne, z duża ilością dopracowanych detali. Trafna wróżba jak najbardziej. Ale Mam prośbę, czy w kartach mogłabyś wypatrzyć jakiś inny talent, który być może posiadam. Trochę mi jednak czegoś takiego w życiu brakuje, robienie czegoś z pasją, czegoś do czego się nadaję. Niczego nie udało mi się opanować, w niczym nie jestem dobra, na niczym się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 16:34 Przy panu Marku pokazuje mi się jakąś kobieta. Jeszcze nic między nimi nie ma on ją ma tylko "na oku" i obserwuje/czeka. Pokazuje mi się też spora odległość między wami.. Co może trudniać relacje. Wasza znajomość "odrodzi się" nadchodzącą zimą ale wiosną widać już złamane serce.. Marek lubi jak kobiety się do niego wdzięczą sam robi nie wiele. Nie jest on godny zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Powróżę.. IP: *.205.101.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 16:42 Bardzo dziekuje. Czyli nie robic sobie nadzieii na cos powaznego, skoro to typ kobieciarza? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 16:49 Nie robiłabym sobie nadziei ze względu na tą panią która jest on teraz bardziej zainteresowany. Nie jest on typem kobieciarza nie leci na każda pierwszą lepszą. Ale skoro w głowie ma inną to raczej nie warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Powróżę.. IP: *.205.103.131.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 16:58 Dziekuje, to ja jestem ta osoba, ktora ma teraz na oku :-) Znajomosc zainicjowana przez pana, tak jak karty mowia, uslyszalam ze nie jestem pierwsza lepsza. To ja bede miec zlamane serce, czy pan Marek? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 17:07 On. Pani jest zbyt silną osobowością by cierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Powróżę.. IP: *.205.114.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 17:12 Dziekuje. Nurtuje mnie tez pytanie dot. pracy i mieszkania. Czy szykuja sie jakies zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 17:24 A czy ten pan którego pani poznała to z pracy właśnie? Bo mi się tu jakiś pan pokazał.. Widać że od lat ma pani tę samą pracę.. To bardzo pewne stanowisko. Widać że jest pani ambitna i ciężko sobie na nie zapracowała.. Nie długo dostanie pani jakąś premie albo podwyżkę bo widać jakieś dodatkowe pieniążki przy pani. Co do mieszkania przypuszczam że to pytanie powstało ze względu na brak zgody jakby nie mogła pani się z kimś porozumieć i stąd myśli że może by się przeprowadzić.. Ale karty pokazują żeby się narazie wstrzymać z takimi rzeczami. Proszę sobie tym narazie nie zaprzątać głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Powróżę.. IP: *.205.86.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 17:36 Karty nie klamia :-) Zgadza sie, z tym panem poznalam sie wiele lat temu w pracy. Jednak nasz kontakt sie urwal, gdy zmienilam prace. Nasza znajomosc odnowila sie po wielu latach przypadkowo i stad te moje pytania, czy szykuja sie dla mnie jakies zmiany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qay Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.13, 16:27 Witam,czy i ja mogę prosić?Czy wyjade gdzies na wakacje latem? Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 16:53 Małgosiu lato to ja tu widzę pracujące niestety:-/ widzę że od dawna planujesz ten swój urlop ale w tym roku to nie wypali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasssika Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 19:22 kiedy znajdę pracę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adel Re: Powróżę.. IP: *.multimo.pl 19.05.13, 19:44 witam :) czy można zadać pani pytanie przez maila? Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Re: Powróżę.. 19.05.13, 21:24 Tak można zadać na emaila freya_v@gazeta.pl z tym że trzeba będzie trochę poczekać:-P nie ma mnie już w domu będę we wtorek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 17:32 Kiedy w moim zyciu pojawi się mężczyzna monika.Poproszę o wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracowita Re: Powróżę.. IP: *.as13285.net 19.05.13, 20:27 Dzien dobry Zlozylam aplikacje o wolontariat powinnam zaczac w maju, ale ile razy sie ich pytam kiedy mam przyjsc mowia ze dadza mi znac bo zawsze cos tam... Czy oni wogole chca mnie przyjac, o co tam chodzi czemu sie tak przeciaga? DZiekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Powróżę.. IP: 31.200.177.* 21.05.13, 00:28 prosze mi powróżyć apropo pracy i finansów . czy moja sytuacja materialna ulegnie zmianie i czy znajde prace ,która będzie mnie satysfakcjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lambada Re: Powróżę.. IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.13, 10:15 Proszę o wróżbę. Chodzi o miłość i sprawy zawodowe czyli raczej standard :). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla lambady 22.05.13, 19:11 Widzę że masz za sobą bardzo udane lato.. Dużo imprez towarzyskich może były też jakieś wesela:) masz co wspominać bo świetnie się wybawiłaś.. Pewnie masz nadzieję że to lato też będzie takie udane.. Otóż mam dobre wieści bo czeka Cię powtórka z rozrywki:) znajomości powrócą wiele akcji się powtórzy Ty odżyjesz zdecydowanie bo teraz utknęłas w jakimś martwym punkcie:-P lepiej tą wiosnę przeczekać i nie robić niczego na siłę;-) miłość pojawi się wiosną za rok. Pojawi się ktoś taki do pokochania:) będziesz miała o kim myśleć:) będziesz się starała o tego chłopaka w sensie zadbasz o wygląd i o wszystko by mu się przypodobać i zwrócić jego uwagę.. Nie sądzę by był to związek na całe życie związek raczej krótki do roku czasu ale za to bardzo bardzo intensywny.. Mnóstwo spotkań zbliżeń wspólnego spędzania czasu.. Co do finansów pracy nie widać narazie są jakieś pieniądze przy Tobie ale dopiero latem 2015r narazie skupisz się na uczuciach bo latem/jesienią na nowo zacznie tętnic jakieś stare uczucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark07sky Re: Powróżę.. IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.13, 14:00 kiedy stworze stały związek, który zakończy się ślubem ? i czy teraz jest ktoś mną zainteresowany? Dorota 1990 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Powróżę.. IP: *.devs.futuro.pl 22.05.13, 19:19 Witam i poproszę o wróżbę...,czy widać u mnie w najbliższych miesiącach jakieś zmiany w życiu uczuciowym? Odpowiedz Link Zgłoś
seneka76 Re: Powróżę.. 22.05.13, 19:29 Dobry wieczór. Kręci się koło mnie mężczyzna, ale niestety żonaty, więc nic raczej z tego nie będzie. Czy i ew. kiedy poznam kogoś z kim zwiążę się na lata? Ewa 1976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Powróżę.. IP: *.dynamic.mm.pl 23.05.13, 18:47 Jak ułożą się moje sprawy uczuciowe w związku z Pawłem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freya_v Dla Kamili 24.05.13, 19:17 Ty i Paweł znacie się chyba z pracy i głównie tam się widujecie.. Widać że ty jesteś tu osobą kochającą/zauroczoną i czekasz na jakiś ruch z jego strony. Chciałabys by zaczął o Ciebie zabiegać ale on się w ogóle do tego nie pali:-P on ma złamane serce żyje przeszłością i uczuciem do jakiejś kobiety. Trudno mu się z czymś pogodzić nie może zapomnieć o tym co było i puki co nie chce zaczynać czegoś nowego.. Myślę że Paweł powiedział Ci że możecie się tylko przyjaźnić i żebyś nie liczyła na nic więcej z jego strony.. Ty chyba masz plan przystać na tę jego przyjaźń ale w między czasie będziesz kombinować jak tu go w sobie rozkochać.. W każdym bądź razie widać że w przyszłości uciekniesz się do jakiegoś podstępu żeby go podejść. Niestety z Twoich planów nic nie wyjdzie i pewnych rzeczy będziesz bardzo żałować.. On nie może być z Tobą myśląc wciąż o jakiejś dziewczynie z przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Powróżę.. IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.13, 19:16 Czy i ja mogłabym prosić o wróżbę? Czy czekają mnie jakieś zmiany? Czy moje życie zmieni się, choć trochę na lepsze? 12.01.1985r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: Powróżę.. IP: *.centertel.pl 24.05.13, 07:53 Czy on mnie kocha i czy będzie moim mężem ja iza sierpień 81, on 25.09.81.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noviembre79 Re: Powróżę.. IP: *.251.135.153.threembb.ie 26.05.13, 14:17 prosze spojrzeć w karty co będzie z moją praca i finansami działo się w najbliższym czasie.czy widoczna jest przeprowadzka związana z praca ? moze jakieś podróze? Ania 5 .11.1979 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcyz Re: Powróżę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 14:53 co dalej z moim życiem, czy odzyskam dług, czy ułoży się pomyślnie...tracę nadzieję... 10.11.1958 M. Proszę bardzo o wróżbę.. Odpowiedz Link Zgłoś