Gość: dorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 16:14 jaki dobry skrypt runiczny na odchudzanie, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.204.137.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 16:19 NŻ - Nie żreć, proste. Więcej ruchu niż dupę przed kompem trzymać. Mam 169 cm i ważę 65 kg. Tylko że jadam 4 posiłki dziennie i do pracy z buta mimo autobusu chodzę, W dwie strony 9 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 16:32 Dobra praca co może dzieciom z garów wyjadać 4 posiłki dziennie! Z twarzy jakoś szczególnej szczupłosci nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.204.137.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 16:53 Najpierw znajdź link z moim zdjęciem. Za głupia jesteś, bo go nie znajdziesz. Nie widziałaś i tylko umiesz pie...ć. Zresztą, całe życie ganiasz facetów a oni Ciebie olewają. Dlaczego twój były odszedł, dlaczego nie pracujesz już w szkole na Szpitalnej w łodzi? Adres znajdzie się na linkach Gruba Berto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 16:54 INGWAZ ISA DURISAZ czy ten bedzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 17:37 Po pierwsze, nigdy nie podam do wiadomosci publicznej żadnych linków bez zgody własciciela, po drugie, twoje wpisy wybitnie ujawniają twoje głeboko ukrywane kompleksy: nie akceptujesz siebie taką, jaka jesteś, masz kompleksy na punkcie własnej tuszy... Jesteś wiecznie rozdarta i sfrustrowana, bo głodna, niezaspokojona, a więc - zawsze w złym humorze... Wspólczuję najbliższym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: runa na odchudzanie IP: *.wdm.pl 04.01.14, 16:30 rura w doopke na wylot i wylatuje wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 16:33 Gość portalu: es napisał(a): > rura w doopke na wylot i wylatuje wszystko. wraz z mózgiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.204.137.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 16:49 Duchu Salamandry. Ty na zdjęciu wyglądasz z mordy jakby szrapnel wylądował. Przy wzroście niewiele ponad 173 ważysz grubasie prawie 90 kg. Wystarczy na Twój ryj świnio popatrzeć na linku. Wiem zamilcz "modelko";))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 17:34 Wrota Czasu, miło mi że mnie z kimś mylisz :)))) Mam 165 wzrostu, a dalej - nie twój interes :)))) Powodzenia, kapitanie Sowa na tropie! nie masz pojecia, jak wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.204.34.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 18:06 Na linku krowo nauczycielska jesteś. Waga za to bez zmian tona 300. Cała Ranniew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Salamandry Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 18:17 Szkoda mi twoich nerwów Wrota czasu :)))))) Dwoisz się i troisz aby cosik ze mnie wyciągnąć kawałeczek info :))0) Nerwy, nie są dobrym doradcą. Możemy porozmawiać, kiedy się uspokoisz. na razie, rozhisteryzowane babsko próbuje leczyć swoje kompleksy moim kosztem :))) Niedoczekanie twoje. Nie jest tak łatwo wyprowadzić mnie z równowagi :))) PS Co to było o tej wadze jakiejść że co, 300 ton? Ważyłaś wieloryba w wannie czy jak? :)))) Jak wniosłaś do mieszkania w blokach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.204.34.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 18:29 Co mam do stracenia, kiedy debil się sam troi by dowiedzieć się coś od rodziny Baszy taki jak ty? Nic. jakieś listy, nr telefonu? Naiwna wieśniara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wrota Czasu Re: runa na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 19:01 No i widzisz, Ty - nie masz nic do stracenia, czyli że - nic nie posiadasz. Nie masz ani dla kogo żyć, ani za kogo - umierać. Tylko współczuć! Odpowiedz Link Zgłoś