Dodaj do ulubionych

DO AMATEMI-prośba

IP: *.bis.czestochowa.pl 22.08.04, 14:31
chciałabym zapytać o swoją przyszłość, co niesie? ta najbliższa, być moze
czekam na coś co nigdy się nie wydarzy, czekam na powrót partnera urodzonego
18.o1.1975, ja urodziłam się 09.01.1982, nie wiem jakie szczegóły miałabym
jeszcze podać by dane były kompletne, powie mi pani? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota ja sie podlacze pod ten watek i takze poprosze IP: *.bb.online.no 22.08.04, 15:06
      Moja data urodzenia 09.06.1976 Czy mozesz Amatemi powiedziec cos o mnie i mojej
      drodze zyciowej - jakos od paru 4 lat nie moge jej znalezc (aczkolwiek bardzo
      probuje) Czy w moim przypadku emigracja z Polski jest wskazana???
      Pozdrawiam serdecznie
      Dorota
    • Gość: Pani Zima Re: DO AMATEMI-prośba IP: *.bis.czestochowa.pl 24.08.04, 11:51
      zapewne droga Amatemi masz masę pracy ale czy moge liczyć ze mi odpowiesz????
      pozdrawiam!
    • Gość: Dobra Wróżka Re: DO AMATEMI-prośba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 15:23
      Witam,
      w oczekiwaniu na odpowiedź Amatemi i jej portret numerologiczny, pozwolę sobie
      wtrącić kilka słów od siebie... :-)
      ... mam nadzieję, że nie będziesz zła, ale lubię kłaść karty na zadawane na
      forum pytania...
      Nie wiem jaka jest sytuacja, dlaczego i kiedy partner odszedł, ale prognoza wg
      mnie jest dobra :-) Niestety do końca września radziłabym się ze wszystkim
      wstrzymać, ponieważ zarówno Ty jak i on nie macie najlepszego okresu. Dla
      Ciebie jest to dobry czas, aby zamykać różne sprawy (i co masz zamknąć, to
      zamknij), a dla niego to czas rozterek. Tak więc poczekajcie i od jesieni
      zacznijcie od początku, on z optymizmem, Ty z poczuciem budowania nowego
      związku, rozpoczynania nowego etapu.
      Powinno być dobrze :-) Karty pokazują okres powodzenia w uczuciach, okres
      miłości i zadowolenie. Ale to wszystko na jesien, myslę, że przełom września i
      pażdziernika.
      Pozdrawiam
      DW
      • Gość: Pani Zima Re: do Dobrej Wróżki IP: *.bis.czestochowa.pl 26.08.04, 14:46
        patrz Wróżko! druga przepowiednia zupełnie inna niż tak którą otrzymałam od
        innej Twojej koleżanki po fachu ;)), nie gniewam się że zajęłaś się moją sprawą-
        wręcz przeciwnie- dziękuję że ktoś mnie wysłuchał...pytasz czemu on odszedł-
        bo jak powiedział nie pasujemy do siebie, a potem to już stwierdził że uczucie
        minęło...więc on wróci? tak mam to rozumieć? odszedł 3 m-ce temu, mimo moich
        próśb by ratować nasz związek, stało się to z dnia na dzień,ale ja wciąż go
        kocham niestety i życzę mu jak najlepiej...pozdrawiam serdecznie
    • amatemi Re: DO AMATEMI-prośba 24.08.04, 18:38
      witaj Pani Zimo:)
      bardzo sie ciesze ze ktos juz sie toba zaopiekowal, i to kto...sama dobra
      wrozka:))
      Z tym czekaniem to jest tak troche dziwnie, ze ono hamuje nas troche w pojsciu
      do przodu. Co bedzie to bedzie, daj sobie wolnosc, nie zniewalaj sie sama:))))

Pozdrowionka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka