Dodaj do ulubionych

sny!!! DO MATYLDY!!!

IP: *.finemedia.pl 09.09.04, 19:13
WITAM!CIĄGLE ŚNIĄ MI SIE MOI NAUCZYCIELE Z MOJEJ OBECNEJ SZKOŁY(NIEKTÓRYCH
TYLKO LUBIE),WODA CZYSTA LUB BRUDNA,NIEPRZYJACIELE A NIERAZ SAMA SZKOŁA-JA
SIĘ W NIEJ ZNAJDUJĘ.NIE WIEM CO TO MOŻE ZNACZYĆ...ALE BARDZO CHCIAŁABYM
WIEDZIEĆ....JEŚLI BĘDZIESZ MIAŁA WIĘCEJ CZASU TO PROSZĘ NAPISZ MI O MOJEJ
OSOBOWOŚCI MOJA DATA URODZENIA TO 14 STYCZNIA 1987 R (KRAKÓW)...MÓJ ADRES E-
MAIL TO monikavika@interia.pl POZDRAWIAM !! Proszę o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • matylda41 Re: sny!!! DO MATYLDY!!! 11.09.04, 10:32
      Nauczyciele z Twojej aktualnej szkoły informują Cię o tym co aktualnie
      przeżywasz w stosunku do nich lub do przedmiotów,które prowadzą.Na podstawie
      symboli musisz sama określić czy są to osoby sympatyczne czy też nie oraz jakie
      wrażenie wywierają na Tobie,jak wpływają na Twoją podświadomość.Ci,których nie
      lubisz musieli bardzo zapaść Tobie w pamięć,oni poprostu w jakiś sposób mocno
      Cię naznaczyli.Pamięć o takich osobach niestety pozostaje dłużej niż o
      tych,których lubiliśmy.Mogą więc przychodzić do Ciebie w snach jeszcze przez
      wiele,wiele lat nawet po skończeniu szkoły jako symbol czegoś albo
      niedokończonego,albo tego co wpłynęło na jakąś zmianę Twojej osobowości,bez
      względu na to czy tego chciałaś czy nie.
      Widok szkoły trochę niepokoi.Zjawia się jako odpowiedź na aktualne wysiłki,lub
      wskazuje problem do rozwiązania.Może jest to nadchodząca klasówka,może ocena do
      poprawienia.Może źle zrozumiałaś jakąś lekcję lub wogóle na niej nie
      uważałaś.Może Twoje myśli błądziły wokół jakiś aktualnych dla Ciebie spraw,a
      temat lekcyjny potraktowałaś jako coś co jest w danej chwili zbędne?
      Może trzeba się wziąć w garść i lepiej niż ostatnio przygotować do następnej
      lekcji? A może podpadłaś w czymś danemu nauczycielowi? Może zapytał o coś,a Ty
      nie wiedziałaś,bo poprostu nie byłaś przygotowana?A może nie odrobiłaś jakiejś
      pracy domowej?Może czeka Cię do napisania jakaś rozprawka,albo charakterystyka?
      To w jakiej części szkoły się znajdujesz wskazuje na problem do rozwiązania.
      Widzieć daną klasę, czy salę,czy nauczyciela może wskazywać na to na czym
      powinnaś aktualnie skupić uwagę,do czego powinnaś się przygotować,co jest
      bardzo ważne dla Ciebie? Jeśli jakaś sytuacja odbywa się na boisku,pomyśl co
      się tam ostatnio wydarzyło? Czy ktoś zrobił Ci przykrość? A może to Ty komuś
      dokuczyłaś,a teraz tego żałujesz???Napewno zdarzyła się tam sytuacja,którą
      należałoby zmienić,ale nie zawsze jest to zależne od Ciebie.Jeśli ktoś
      wyrządził Tobie przykrość,powinnaś w jakiś sposób w swoich myślach wybaczyć mu
      stosując odpowiednie usprawiedliwienie,a napewno zniknie z Twoich snów.
      Twoi nieprzyjaciele dawni czy obecni zmuszają Cię do spojrzenia prawdzie w oczy
      i realistycznej ocenie swoich kontaktów.Dobrze jest we śnie pokonać swoich
      nieprzyjaciół,bo to zapowiedź zwycięstwa nad ewentualnymi rywalami.Jeśli to
      akurat Ty jesteś przez nich pokonana to zapowiedź trudnej dla Ciebie
      sytuacji.Jeśli godzisz się z nieprzyjacielem to sygnał,że w obecnych
      okolicznościach najlepiej Ci się opłaca zakopać topór wojenny.
      Woda daje początek otwarciu myśli.Jest źródłem życia,ale może także nieść
      śmierć.Bardzo ważna jest znajomość Twoich związków z wodą,którą widzisz pod
      różnymi postaciami np.rzek,jezior,fontan,strumyków,mórz i oceanów.W jaki sposób
      prowadzi Cię swoim biegiem czyli przez życie?Czy wciąga Cię w swoje głębie?
      Musisz wiedzieć czy możesz z tą siłą współdziałać.Czy pływasz bez trudu?Toniesz?
      A może żeglujesz pogodnie łodzią?
      Wpływy wody są nieograniczone.Woda jasna i żywa zapowiada
      szczęście,miłość,zadowolenie i dobre zdrowie.Woda zimna zmusza do wzięcia się w
      garść.Woda brudna i błotnista zapowida zawirowania w miłości,czy
      przyjaźni,kłopoty.Woda czarna i tajemnicza mówi o nadchodzącym
      niebezpieczeństwie,o jakimś zagrożeniu.Stojąca woda zapowiada niebezpieczeństwo.
      Woda brudna,może także pełna owadów to oznaka zdrady i bliskiego rozstania.

Moniczko o Twojej osobowości powie Tobie napewno Amatemi.
      Pozdrawiam.Matylda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka