Dodaj do ulubionych

Wróżka Julia

03.05.22, 13:22
Proszę mi powiedzieć, może ktoś też zwracał się o pomoc do takiej wróżki w jasnych włosach Julii.
Kiedyś pomogła mi w przepowiadaniu przyszłości, ale nie traktowałam tego poważnie. A teraz wszystkie jej przewidywania zaczęły się sprawdzać.
Zaproponowała mi pomoc, ale odmówiłam, bo nie wierzyłam. A teraz chcę ją poprosić o pomoc, ale nie mogę znaleźć jej kontaktu.
Proszę o udostępnienie jej kontaktów, jeśli również się z nią kiedyś kontaktowaliście.
Obserwuj wątek
    • katarzina.sweet Re: Wróżka Julia 03.05.22, 18:34
      Możesz ją odszukać na Instagramie. Ta niesamowita kobieta sprowadziła mojego męża z powrotem do rodziny. Wszyscy moi przyjaciółki są teraz jej klientkami.

Instagram @julia_jasnowidzaca
      • tereska23 Re: Wróżka Julia 02.05.23, 14:30
        Ja polecam Panią Karolinę Bartkiewicz na Facebooku, mu pomogła. Pozdrawiam
    • 1kajolka1 Re: Wróżka Julia 21.07.22, 10:23
      Zamawiałaś u jej rytuał??? Zadziałał
      • malika_jd Re: Wróżka Julia 25.07.22, 09:23
        Moja znajomość z Julią zaczęła się miesiąc temu. Mąż zaczął pić i zachowywać się niewłaściwie. Nie wiedziałam co mam robić. Napisałam do Julii i poprosiłam o pomoc. Julia przeprowadziła obrzęd „Zew serca” i uratowała nasze małżeństwo. Wierzę Julii i jestem jej bardzo wdzięczna
        • 1kajolka1 Re: Wróżka Julia 27.07.22, 14:19
          Mi pomogła w połowie teraz gdy proszę o pomoc jeszcze jedna nie odpisuje mi wogole.
        • 1kajolka1 Re: Wróżka Julia 27.07.22, 20:30
          Ile czekałaś aż rytuał się sprawdzi
          • 1kajolka1 Re: Wróżka Julia 28.07.22, 10:42
            Można jakiś kontakt do Ciebie?zz
    • lyza_glad Re: Wróżka Julia 01.09.22, 13:39
      Wróżka Julia, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej.
      • verpuk Re: Wróżka Julia 01.09.22, 14:16
        Oszustka i perfidna złodziejka, która zastrasza swoich klientów i grozi im.
      • tereska23 Re: Wróżka Julia 02.05.23, 14:31
        Ja polecam Panią Karolinę Bartkiewicz na Facebooku, mi pomogła. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka