Gość: Gosia IP: 212.160.200.* 14.12.04, 13:34 czy może ktoś polecić sprawdzoną wróżkę w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka [...] IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 16.12.04, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: KRAKÓW wróżka IP: *.crowley.pl 27.12.04, 15:48 ILE KOSZTUJE U NIEJ WIZYTA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: KRAKÓW wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:37 masz rację to super wróżka Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkys Re: KRAKÓW wróżka 25.12.04, 20:08 wszystkie wróżki to jest wielka kicha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka221 [...] 19.02.05, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lambra Re: Ja chodze tzn jezdze do Krakowa do wróżki 11.03.05, 22:35 a moze jakies dokladniejsze namiary?? Odpowiedz Link Zgłoś
delphine2 Re: Ja chodze tzn jezdze do Krakowa do wróżki 12.03.05, 20:26 lambra napisała: > a moze jakies dokladniejsze namiary?? ale poprosze o załatwienie tego poza forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belladonna Re: Ja chodze tzn jezdze do Krakowa do wróżki IP: *.autocom.pl 13.03.05, 18:39 byłam w wakacje na bosackiej i nic szczególnego, ogólna sytruacja i tylko jeden rozkład przy płaceniu okazało się, że muszę zapłacić więcej, szefowa wrozki atwierdziła, że siedziałam o 10 min. za długo. Szkoda, że nie policzyła czasu na przejscie do pokoju wróżki, do którego wchodzi się w innym miejscu, nie policzyła też czasu gdy wróżka paliła dwa papierosy i w tym czasie nie wróżyła. Nie podoba mi się to, bo czuję naciagactwo. Teraz wybieram się do innej pani, która przyjmuje wdomu i wiem, że mogę zadawać dodatkowe pytania ile tylko dusza zapragnie. I nikt mi nie bedzie liczył czasu na wróżbę. Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: Ja chodze tzn jezdze do Krakowa do wróżki 13.03.05, 18:48 > Teraz wybieram się do innej pani, która przyjmuje wdomu Post powyższy potwierdził pesymistyczne stwierdzenie Kochanowskiego z "Pieśni o spustoszeniu Podola", że Polak "i przed szkodą, i po szkodzie głupi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: Najlepsza jaką znam 01.04.05, 12:12 Ale najlepiej nie podawać jej danych osobowych na publicznym forum, bo nigdy nie masz pewności komu je ujawniasz i jaki ten ktoś zrobi z nich użytek. :-( Odpowiedz Link Zgłoś