Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:34 mam pytanko, co może oznaczać taki sen: śmierś mojego teścia. dodam, że nie za bardzo go lubię a ostatnio pokłócił się z nami. czy to proroczy sen o może tylko takie nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stdio Re: śmierć we śnie IP: *.pl / 80.48.163.* 11.01.05, 18:57 Hej! Nie wiem czy to Cię ucieszy czy raczej zmartwi ale moja babcia zawsze powtarza że jeśli śni Ci się że ktoś umarł to oznacza że będzie miał długie zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: śmierć we śnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 07:20 moja mama tez tak mówi, ale cieszy mnie to. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame... Re: śmierć we śnie IP: *.lubawka.net / *.net 12.01.05, 08:37 Jesli śnia Ci się takie sny , oznacza to, że albo go nie lubisz, albo wprost przeciwnie ... Ale pamiętaj także, że sny można tłumaczyć odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: śmierć we śnie 12.01.05, 14:32 nie tylko odwrotnie, ale i dowolnie... Odpowiedz Link Zgłoś